naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Hallo... hier spreekt Bewustzijn! De manifestatie van de systemen in mensen. Eigenlijk spreekt het Bewustzijnsysteem.

Er werd gevraagd om te spreken over liefde als bewustzijn. Welnu, ik ben liefde als bewustzijn! Ik ben de specifieke manifestatie van liefde als bewustzijn. Hoe ga ik te werk? Welnu, binnen relaties tussen mensen – weet je wel, de vlinders in je buik, de "liefde op het eerste gezicht", het "jij bent de ene", het "jij bent mijn tweelingziel". Liefde.

Ik ben de liefde die relaties aanlegt tussen mindbewustzijnsystemen van mensen. Datgene, wat mensen als mindbewustzijnsystemen verenigt ben ik, liefde als bewustzijn! Ik ben de trilling van de elektrische geluidfrequentie, die is geprogrammeerd als het woord 'liefde' en die is verbonden met de chemische uitdrukking in mensen. Ik ben de essentie, die twee mindbewustzijnsystemen als mensen in een relatie verenigt.

Waarom? Om te zorgen dat je sex hebt. Want wat doet sex? Zolang je niet de expressie van het leven bent als gelijk en één zoals ik, dan is sex de energetische samenstelling van mindbewustzijnsystemen, die zich voeden met het onbewustzijn van de hele mensheid en die alle mindbewustzijnsystemen bevorderen en steunen van de hele mensheid, zoals ze zijn.

Dus hier ben ik. Liefde als bewustzijn, die twee mindbewustzijnsystemen bij elkaar brengt. Hoe? Door de reacties en de "gevoelens" in mensen zelf, die ze helemaal niet begrijpen – die ze ook helemaal niet zijn, want ik ben jullie helemaal niet, want ik besta uit mindbewustzijnsystemen – en dan genereren ze al die gevoelens en al die dingen in zichzelf van "Oh, mijn God" en "Ohhh, ik houd van je" en meer van die klotezooi. Dan kom je bij elkaar en dan heb je sex en de sex voedt het onbewustzijn van alle mindbewustzijnsystemen van de hele mensheid.

Dus ik weet zeker, dat je het woord 'liefde' in deze wereld beter nog eens goed in overweging kunt nemen. Want liefde als datgene wat je bent als leven als ik ben als eenheid en gelijkheid heeft nooit echt bestaan – alleen ik heb bestaan, liefde als bewustzijn.

Dank je wel.

Meer lezen...

Hallo daar! Dit is het Ontwerp van Geluk, dat tegen jullie spreekt over geluk.

Er is een aspect van geluk, dat door de mensen van deze wereld en mensen van de mind moet worden begrepen.

Geluk wordt niet bepaald door iets te doen.
Geluk is niet iets dat buiten jezelf staat.

Op dit moment is geluk en het ontwerp ervan als mezelf in mensen altijd verbonden aan iets dat je moet doen, een gebeurtenis, een andere manifestatie van je zijn - buiten jezelf, die is verbonden aan een relatie buiten het zelf in en als deze wereld. Geluk is bijvoorbeeld het hebben van een relatie met iemand.

Ik voel me gelukkig als ik me op de oceaan bevindt.
Ik voel me gelukkig als ik in het telefoonpark ben, of in de speeltuin.
Ik voel me gelukkig als ik iets ontvang of krijg, dat ik altijd heb willen hebben, waarop ik heb gehoopt, waarnaar ik heb verlangd.
Ik ben gelukkig als ik naar huis ga en zie, dat al het huishoudelijke werk is gedaan.
Ik ben gelukkig als ik een mooie jurk krijg, die ik altijd heb willen hebben, waar ik lang op heb gehoopt, en die ik altijd heb gewenst.
Ik voel me gelukkig als ik zie dat iemand anders schijnbaar gelukkig is.

Al deze zaken, dit zijn er eigenlijk nog maar een paar, zijn voorbeelden van de manier waarop mensen geluk hebben gedefinieerd 'als' dit of dat. Dit gelukkig zijn of gelukkig voelen, of ik ben gelukkig - duurt maar even. Neem het volgende eens in beschouwing.

Geluk en gelukkig zijn of voelen bestaat alleen voor een moment. Hetzelfde geldt voor opwinding. Dat bestaat maar een bepaald moment en dan verdwijnt het weer. Geluk en opwinding zijn dezelfde energetische emotie of gevoel dat wordt gevoed door het verstand of het denken. Geluk is dus een gevoelsuitdrukking van de mind. Opwinding is een emotionele of gevoelsuitdrukking van de mind, want - laten we zeggen - het bewijs ervoor is, dat zowel geluk als opwinding beiden weer verdwijnen. Het valt weg als het ware.
Dus om opwinding te laten bestaan moet teleurstelling bestaan. Om geluk te laten bestaan moet verdriet bestaan. Dit is exact de manifestatie van de twee polariteiten van de mind.
Daarom zijn geluk en opwinding een gepolariseerde manifestatie van emotie en gevoel van de mind. Het is bedoeld om jezelf te ervaren, om jezelf uit te drukken als plezier om te staan, te leven en jezelf uit te drukken en te ervaren als plezier.

Het plezier, waarover ik spreek, is niet iets dat naar boven komt of iets dat in je opvlamt vanwege een bepaalde gebeurtenis die plaats heeft of iets dat zich buiten jezelf bevindt, dat maakt dat je plezier hebt. Nee, dat gebeurt met geluk en opwinding, want die hebben over het algemeen te maken met een afzonderlijke bron buiten jezelf, die je dan oplaadt en je voor een moment geluk en opwinding laat ervaren.
Er bestaat een verschil met jezelf als plezier met het leven als eenheid en gelijkheid en dat bent jij zoals je bent. Met andere woorden, de expressie van plezier is niet zoiets als een lachbui of, weet je wel, pret en lol en de hele tijd glimlachen, uitgelaten, expressief, nee. Deze vorm van plezier is de aanwezigheid van jezelf zoals je bent van het leven als eenheid en gelijkheid - constant, stabiel en hier aanwezig in iedere ademhaling.

Als je het plezier zou willen ervaren van jezelf als wie je bent van het leven in en als eenheid en gelijkheid, word dan je adem. De levensadem is het plezier van het leven als wie je bent. Wees daarom gewaar en observeer je geluk en opwinding. Beiden zijn emoties en gevoelens van de mind.

Ik zou willen zeggen, dat plezier en opwinding emoties en gevoelens zijn, eigenlijk emotie of gevoel, omdat opwinding en pret worden gevoed door emoties, door een gevoel te genereren, dat je ervaart als geluk en opwinding. Dus geluk en opwinding vinden hun oorsprong in onderdrukte emoties in jezelf. Daardoor denk je dat je gelukkig en blij bent, maar alleen voor een moment. Het duurt maar even. Daarna is het op en loop je leeg. Daarna ga je naar andere uiterste en dat is verdriet. Er zal zich dan iets voordoen in je omgeving dat verdriet oproept. En daarna gebeurt er iets dat geluk en opwinding oproept. En dan ga je weer terug naar het verdriet, en daarna woede.

Je houdt je wereld in stand met polariteitsmanifestaties van de mind. Van het ene uiterste in het andere uiterste. Om uit de extreme ups en downs van polariteiten van de mind te komen blijf je hier in iedere ademtocht die je bent in eenheid en gelijkheid.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Geluk, dat sprak over zichzelf als geluk.

Terug naar Index

Meer lezen...

Hallo daar, dit is het onbewustzijn dat spreekt over het onbewustzijn dat als en in de hele mensheid bestaat. Laat ik het zo zeggen, deze wereld zou niet zijn wat hij is en de mensen zouden zichzelf niet ervaren zoals ze zijn, als ik, het onbewustzijn, dat het verenigd bewustzijnsveld creëert, niet zou bestaan.
Dus wat zijn het onbewustzijn en het verenigd veld van bewustzijn en wat heeft dat in hemelsnaam te maken met wat er in deze wereld vandaag bestaat en de manier waarop mensen zichzelf ervaren? Wat is uitgelegd door het bewustzijn en het onderbewustzijn, is dat wij met ons drieën het hele bewustzijn in mensen creëren evenals wat mensen zijn gaan zien en geloven als wat ze zelf zijn. Als je denkt, als je emotioneel wordt en als je voelt, ben je een mind, een mindsysteem, ben je... onze slaaf.

De onbewuste mind of de geest, dat in en als de mensheid bestaat, is datgene wat mensen met elkaar verbindt via mij, het onbewustzijn, als één, allemaal samen. Het verbindt mij, ik ben een het, ik ben een systeem, ik als onbewustzijn verbind en verbind onderling alle mensen als mindbewustzijnsystemen. Laten we zeggen, ik heb tien... ik ben nu hier en ik heb tien vingers... ja het zijn er tien... en deze vingers zijn mensen. Ieder mens heeft een onbewustzijn, een onderbewustzijn en een bovenbewustzijn. Het onbewustzijn, dat ik ben, verbindt al die mensen als mindbewustzijnsystemen.
Wat betekent dat? Vanwege die onderlinge verbondenheid manifesteer ik een verenigd bewustzijnsveld. Wat is een verenigd bewustzijnsveld? Het verenigd bewustzijnsveld is wat deze mensen collectief en holografisch projecteren en creëren vanwege de verbondenheid van hun onbewuste bewustzijn als allemaal samen één.

Dus je hebt al die mensen samen in één onbewustzijn die het verenigd bewustzijnsveld creëren en allemaal denken ze, dat alles wat ze in deze wereld meemaken echt is en alles wat door hun hoofd gaat echt is, het is zoals ze zijn, want die ervaart het en die ervaart het en die en die, iedereen maakt hetzelfde mee, dus "het is zoals het is, het is echt! Het is prachtig!"

Zo creëren de mensen hun wereld en hun realiteit. Maar wat ze niet weten is, omdat ze al een onderdeel zijn geworden van het onbewustzijn, het onderbewustzijn en het bewustzijn en omdat ze al onderdeel zijn geworden van het verenigd bewustzijnsveld, omdat ze het ervaren, omdat ze erin bestaan, omdat ze er middenin zitten – zijn ze erin verloren gegaan en zijn ze het gewòrden, maar dat zien ze niet.
Ik heb hier een klein voorbeeld gebruikt, maar dit gebeurt in de hele wereld. Mijn derde zin in het begin was: "Wat heeft dit te maken met de manier waarop deze wereld vandaag de dag wordt ervaren?" A-l-l-e-s.
Kijk, ikzelf als het onbewustzijn in en als ieder afzonderlijk mens, besta uit deze hele wereld. Met andere woorden, als je deelneemt aan het mindbewustzijn, neem je deel aan alles wat in deze wereld bestaat, inclusief honger, armoede, verkrachting, moord, oorlog, geweld, regeringen, regels, wetten, scholing, leraren, geld, belasting... fraude... honger... ALLES.

Hoe is dat mogelijk? Alles in en als deze wereld op dit moment, waarin de mensen zichzelf ervaren, wordt het verenigd bewustzijnsveld genoemd, dat wordt gecreëerd door alle onbewustzijn van alle mensen verbonden met elkaar als mind of geest. En omdat ze allemaal samen in hun verbondenheid het verenigd veld creëren, dat de ervaring wordt van ieder mens afzonderlijk in deze wereld, is deze wereld zo geworden.
Daarom is ieder mens in deze wereld individueel verantwoordelijk voor alles wat gebeurt in deze hele wereld. Kun je je herinneren dat wij altijd hebben gezegd dat je niet alleen bent. Nee! De hele wereld bestaat in jezelf! In en als het onbewustzijn. Ik besta als onbewustzijn in ieder mens in deze wereld als het totaal van de wereld.

Dus als je bezig bent in je hoofd, met je bewuste mind, waar je bewust bent van je gedachten, dus als je bezig bent met je gedachten, gevoelens en emoties, ben je feitelijk bezig het onbewustzijn op te laden, en dat ben ik. En dat geeft het bestaan en het bestaansrecht aan alles wat in deze hele wereld bestaat.
Mensen, jullie denken dat je je eigen leven leiden, jullie gaan iedere dag naar je werk, jullie proberen te overleven, jullie zorgen voor de kinderen; je pakt een taxi, je kookt, je zorgt voor de tuin... alles waarmee je je in deze wereld bezig houdt – maar dat is niet zo. Kijk, de bewuste mind en het onderbewustzijn zijn eigenlijk een afwijking, want als je tot de kern doordringt kom je bij mij uit, het onbewustzijn. Dan ga je je realiseren en zeg je: "Wacht even, hier is iets anders aan de hand". En dat is ook zo.

En dat is het volgende. Door te blijven doorgaan met jezelf te zien en te ervaren als een mindbewustzijn, waarbij je denkt dat je de gedachten, de emoties en de gevoelens bent die je ervaart, blijf je alles wat in deze wereld bestaat opladen. Verkrachting, moord, oorlog, de instituten van regering en rechtspraak, het militaire complex in deze wereld... ALLES.

Dat is wat we jullie willen duidelijk maken. We zeggen: "Luister, we moeten hiertegen opstaan. Ieder mens moet opstaan en hiermee stoppen. Want er is geen andere manier en er is niemand die hier naartoe komt en iemand van jullie uit deze wereld gaat redden." Wij weten dat, ik ben een mind, zoals het bewustzijn en het onderbewustzijn – er is in deze wereld geen God, alleen wijzelf op dit moment. Wees niet langer onze slaaf. Stop met de verslaving aan je mind en je gedachten en sta op en ga in je kracht staan en sta niet langer toe dat deze wereld doorgaat te bestaan, op de manier waarop hij al een hele lange tijd heeft bestaan.

Dank je wel. Dit is het onbewustzijn.

Terug naar Index

Meer lezen...

Hallo daar, dit is het onderbewustzijn en ik spreek over mezelf. Het bovenbewustzijn heeft jullie een overzicht van zijn bestaan gegeven. Ikzelf en het bovenbewustzijn werken als één samen in een gesynchroniseerde relatie. Ik weet zeker, dat veel mensen hebben gehoord van het begrip 'erfzonde', die van de ene generatie aan de volgende wordt doorgegeven. Dit heeft plaats als specifieke manifestaties en doen zich voor in alle familieconstructies, in alle familieconstellaties in en als deze wereld.

Ik zal een voorbeeld geven. Als een baby in de baarmoeder wordt verwekt en zich verder gaat ontwikkelen, wordt het mindbewustzijnsysteem erin geplaatst, zodat het dimensionale wezen, dat in deze wereld incarneert, zich in en als het menselijk fysieke lichaam gaat ontwikkelen samen met het mindbewustzijnsysteem in zijn geheel.
Zodra de baby wordt verwekt in de moeders baarmoeder, heeft er een overdracht plaats, die wordt genoemd of die verbonden is aan de erfzonde, die van de ene naar de andere generatie wordt doorgegeven en waarin de informatie van het onderbewustzijn van de vader en de moeder wordt opgeslagen plus alle informatie van grootouders, overgrootouders, betovergrootouders, enzovoort. De totale familiestamboom wordt opgeslagen in het onderbewustzijn van de baby in de baarmoeder.

Ik, als onderbewustzijn van het kind, bevat dus alle opgeslagen informatie van alle voorouders. Als de baby in deze wereld opgroeit en ouder wordt, begin ik als onderbewustzijn de bewuste mind te ontwikkelen. Wat ik bedoel met ontwikkelen is dat het bewustzijn actief wordt wanneer de baby in deze wereld actief wordt en gaat participeren. En naarmate de ontwikkeling verder gaat wordt alle opgeslagen informatie van mij als onderbewustzijn tot een persoonlijkheid gevormd. Het kind gebruikt een selectie van mij als onderbewustzijn om zijn of haar eigen persoonlijkheid te vormen.
En dan begint het proces van het denken, zodat de bewuste mind gaat deelnemen. Dus ik als onderbewustzijn ontwikkel gedachten in het bewustzijn, waarbij van mij uit alle informatie in één punt bijeenkomt. Deze schiet door naar de bewuste mind en er kunnen zich gedachten manifesteren. En zo begint het kind zichzelf te vormen en te ontwikkelen in relatie tot deze wereld, familie, vrienden, school, leraren, televisie, plaatjes, speelgoed, van alles en nog wat.

Dus afhankelijk van de invloed uit familie, school, leraren, vrienden, enzovoort, en afhankelijk van degenen die met het kind omgaan, als het opgroeit, ontwikkelt het zijn eigen persoonlijkheid op basis van mij, het onderbewustzijn, met opgeslagen informatie van ouders en alle voorouders daarvoor.
Dus er is geen mens op Aarde met een individuele persoonlijkheid. Deze individuele persoonlijkheid is dezelfde informatie die afkomstig is van de ouders. Dus kinderen worden exacte kopieën van hun ouders en hun hele familie. En daarom ontstaan er conflicten tussen ouders en kinderen. En dat is de reden waarom ouders en kinderen de neiging hebben om uit elkaar te groeien. Vooral in de puberteit, als ze door dat stadium van het leven gaan en schijnbaar conflicten oproepen en schijnbaar rebelleren, terwijl eigenlijk de kinderen hun ouders spiegelen en laten zien wie ze zijn. Het komt er dus op neer, dat de kinderen in deze wereld hun eigen ouders weerspiegelen.

Dus ouders, kijk naar je kinderen, want ze laten je zien wie jullie in werkelijkheid zijn en wat jullie hebben toegelaten en geaccepteerd om te worden wat jullie nu zijn.
En als kinderen eindelijk 'zichzelf worden', leven ze het leven van hun ouders. Want zodra de ouders een kind krijgen, stopt het leven van de ouders... tot op zekere hoogte. En dan is de beurt aan kinderen om het leven van de ouders voort te zetten, omdat de ouders uiteindelijk zullen sterven. Dus nu moet het kind worden geboren en worden voorbereid om door te gaan het tijdperk van de ouders te leven, zodat dat hele verenigde mindbewustzijnveld van en in deze wereld kan blijven bestaan en doorgaan. Het verenigd bewustzijnsveld zal worden uitgelegd door het onbewustzijn. Maar hier gaf ik een perspectief van het onderbewustzijn en de bewuste mind om te begrijpen hoe deze twee de persoonlijkheden vormen van mensen en wat ze worden. Ze bestaan dus uit opgeslagen informatie van ouders en voorouders.

Je bent dus geen individu. Je bent een kopie, een duplicaat. Je kunt wel eigenschappen hebben die anders zijn, maar die eigenschappen zijn afkomstig van groot-, groot-, groot-, grootouders, die niemand zich meer kan herinneren en van wie niemand meer weet hoe ze zich gedroegen, hoe ze leefden en hoe ze spraken. Maar er is geen mens in deze wereld die de individualiteit van het leven is, van eenheid en gelijkheid. En op die manier steun en help je het hele bestaan in deze ervaring en dat moet stoppen.
Het is vreselijk om te beseffen dat je altijd een programma bent geweest met een bovenbewustzijn, een onderbewustzijn en een onbewustzijn. Dat proberen we jullie duidelijk te maken. Er is 'iets' anders en dat is wie je werkelijk bent en dat wat we allemaal zijn, namelijk leven in eenheid en gelijkheid.
We geven jullie hier een perspectief van wat is toegestaan en geaccepteerd in het bestaan, zodat we kunnen opstaan en zeggen: "Tot hier en niet verder".

Dank je wel. Dit is het Onderbewustzijn.

Terug naar Index

Meer lezen...

Hallo, dit is de bewuste mind en ik spreek over de bewuste mind als mensen. De bewuste mind bestaat in de vorm van gedachten, waarvan je je bewust bent. Dat betekent, de gedachten die door je hoofd gaan en gedurende de dag constant circuleren. Gedachten zijn dat waarover je denkt, gedachten zijn dat wat je volgt, gedachten zijn datgene waarmee je rekening houdt, gedachten zijn datgene waardoor je je laat besturen, gedachten zijn datgene waardoor je je iets laat vertellen, laat informeren en laat overheersen om te weten wie je moet zijn, wat je moet zijn en hoe je moet zijn. Dus hier ben ik, de manifestatie van de bewuste mind.
Ik ben een onderdeel van het totale mindbewustzijnsysteem dat zich in mensen bevindt. Ik ben het eerste niveau van het mindsysteem dat zich in het gebied van de hersenen – hersenen/verstand/hoofd – bevindt van ieder mens. Het eerste niveau ben ik, de bewuste mind of het bovenbewustzijn; het tweede niveau is het onderbewustzijn en het derde niveau is het onbewustzijn.
In mij, als de bewuste mind, worden gedachten gegenereerd vanuit het onderbewustzijn naar mij als de bewuste mind. Dus de oorsprong van gedachten ligt eigenlijk in het onderbewustzijn. Ze worden gecreëerd in het onderbewustzijn en worden in de bewuste mind gemanifesteerd.
Nu ga ik een definitieve stelling neerzetten en die is: "Mensen, jullie zijn niet je gedachten, jullie zijn niet de mind". Maar ik begrijp dat dit concept voor veel mensen moeilijk is te vatten, omdat die gedachten die door je hoofd racen, waarvan je voortdurend denkt dat je die gedachten bent, waarop je vertrouwt en waarvan je bent gaan denken dat je ze zelf bent – en nu ga ik je vertellen dat je dat niet bent.
Maar de vraag die blijkbaar wordt gesteld is: "Als ik niet mijn gedachten ben, als ik niet mijn mind ben, wat ben ik dan wel?" Dit is het proces waarmee we op dit moment de mensen assisteren en steunen. Het is een uitgebreid proces om te begrijpen wie je werkelijk bent en dat je niet je mind bent. En dat proces bestaat eruit om mij te stoppen met het genereren van gedachten, gevoelens en emoties in jezelf, waarvan je bent gaan geloven dat je ze zelf bent.
Ik ben als de bewuste mind in mensen ook bedoeld voor het opwekken van emoties en gevoelens. Maar de oorsprong van de opwekking van emoties en gevoelens is het onderbewustzijn. Dus ikzelf en het onderbewustzijn hebben een flinke relatie met elkaar in jullie, mensen, om jullie te genereren als robots. Om je te besturen, om je te beheersen, om je te verslaven. Degene die je bent in het fysieke lichaam is onze slaaf. Je geeft mij als de bewuste mind, en het onderbewustzijn de gelegenheid om te bestaan. Je geeft ons de gelegenheid om gedachten, gevoelens en emoties te genereren en om met dat hele pakket je te laten geloven wie en wat je bent.
Nu kan ik je een heleboel vertellen over datgene waaruit ik besta, maar ik beperkt me even tot het basisprogramma in termen van mijn relatie met het onderbewustzijn om verschillende persoonlijkheden van je te creëren met als beginpunt de mind. Het is dus letterlijk zo, dat alles wat je denkt dat je bent, alles zoals je jezelf ervaart, de manier waarop je gelooft wie je bent, hoe je denkt dat je zelf in elkaar zit, komt uit mij, de bewuste mind, en het onderbewustzijn voort in en als mensen.
Nu is het verstand in zijn geheel een interdimensionaal geplaatst systeem in en als mensen – al bij de geboorte. Dus als je in de baarmoeder zit begin je te ontwikkelen als een mindbewustzijnsysteem samen met en als het fysiek menselijke lichaam. Dus het mindbewustzijnsysteem is verstrengeld en vervlochten en wordt gemanifesteerd in en als het menselijk lichaam. En als je opgroeit in deze wereld, die in feite bestaat uit het verenigd bewustzijnsveld, begin je je mind te ontwikkelen, waarbij je van het onderbewustzijn naar het bovenbewustzijn gaat. En als je opgroeit ga je denken dat je gedachten echt zijn, dat je gedachten normaal zijn, dat je gedachten oké zijn, dat je gedachten jijzelf zijn en dat het normaal is om te denken. Maar eigenlijk is het regelrecht omgekeerd.
Als je denkt ben je een mind, ben je een mindbewustzijnsysteem, dat bij je geboorte door een paar dimensionale wezens in je lichaam is geplaatst om de mensheid te besturen en tot slaaf te maken.
De mind als ikzelf (als onderdeel van de mind als geheel) is een behoorlijk beperkt systeem en mensen zijn beperkt. Er valt nog zoveel te onthullen in het proces dat op gang komt, want wat verloren is gegaan in deze wereld en in mensen is gezond verstand, en het leven, en leven, zelfs het begrip van leven is zoekgeraakt, want jullie leven niet, jullie zijn een robot. En ik ben de robot die je bent, want ik ben de mind, ik ben de bewuste mind in en als mensen. Ik zeg tegen je wat je bent, ik programmeer je zoals je moet zijn en hoe je jezelf moet ervaren. Niets van wat je ooit hebt ervaren, hebt gesproken, hebt gedacht, was jij. Dat was ik, de bewuste mind, samen met het onderbewustzijn en het onbewustzijn.
Daarom, mensen, er moeten grote veranderingen komen en wij zijn hier om jullie te assisteren en te steunen en daarom zijn we hier om je een perspectief te geven over wat en wie we zijn - zonder jullie "in het diepe" te gooien... want jullie zitten al op het bittere eind.
Dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan het woord 'liefde' uit te spreken.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan het woord 'liefde' aan te zien voor de noodzaak een relatie te hebben om te kunnen bestaan.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan om systeemtaal te bezigen door het lef te hebben het woord 'liefde' te gebruiken.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan te geloven in de illusie dat liefde werkelijk bestaat.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan mezelf te bedriegen door te geloven dat liefde bestaat.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan mezelf te bedriegen en te geloven, dat ik in deze wereld een 'relatie' nodig heb om te kunnen bestaan.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik alleen sta als alles als één.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik door het woord 'liefde' uit te spreken een ander systeem nodig heb en naar een ander systeem verlangt om een verbinding tot stand te brengen in de vorm van een relatie om in staat te zijn in deze wereld te existeren.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan de lust naar liefde te ontwikkelen, om naar liefde te hunkeren, omdat ik mezelf in mijn eentje niet aanvaard als gewoon mezelf.

Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan om bang te zijn om alleen te staan.
Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik bang ben om alleen te staan en in plaats van die angst onder ogen te zien ik liever een relatie aanknoop met iets buiten mezelf en dat 'liefde' noem.

Meer lezen...

Hallo! Dit is het Ontwerp van Liefde, dat spreekt over de liefde. Ik ben het systeem van de liefde, een systeementiteit, een voorgeprogrammeerd systeem als ontwerp van de liefde.
Mijn eerste advies voor iedereen in het bestaan die bezig is met zijn proces, is om het woord 'liefde' niet meer uit te spreken. Het woord 'liefde' is het meest weerzinwekkende, het meest vulgaire woord dat bestaat. Want het woord 'liefde' is het meest misleidende woord in het bestaan.

Als het woord 'liefde' werd uitgesproken, ondersteunde het doorgaans de manifestatie van kindermisbruik, molest van kinderen en verkrachting in deze wereld.

Het woord 'liefde' bestaat uit het geluid en de symbolen van de verbindingen tussen bewustzijnsystemen, die in deze wereld 'relaties' worden genoemd. Het woord 'liefde' betekent dus de verbinding tussen twee of meer systemen, die gelijk staan aan 'relaties'. Daarom is 'liefde' gelijk aan het samenkomen van bewustzijnsystemen in een relatie, die elkaar ondersteunen bij een bepaalde taak.
Daarom adviseer ik om niet langer het woord 'liefde' te gebruiken, omdat liefde niet bestaat.

Liefde is de grootste en meest voorkomende illusie, die in deze wereld bestaat. Dat is ook de reden, waarom het woord 'liefde' zo vaak werd gebruikt door 'Kryon'. De 'Kryon', die kennelijk op dit moment nog channelt, is het menselijk bewustzijnsysteem van het onbewustzijn, dat nog afdoende zal worden opgeruimd. De reden, waarom hij het woord 'liefde' zoveel gebruikte was, omdat hij met het woord 'liefde' signalen uitzond van bepaalde informatie in het bestaan via de roosterstructuur, waarmee hij relaties creëerde tussen systemen, want systemen kunnen niet op zichzelf functioneren. Systemen hebben relaties nodig waarmee ze zich verbinden om effectief en op de juiste wijze te kunnen functioneren en om te kunnen bestaan.

Met andere woorden, systemen kunnen niet bestaan zonder een of andere vorm van relatie, die tot stand komt door het woord 'liefde'.

Dat is dus de reden, waarom het woord 'liefde' bestaat.
Het woord 'liefde' is systeemtaal. Liefde is het woord van een geluidservaring, die systemen activeert, zodat systemen zich verbinden in een relatie, omdat ze niet in hun eentje kunnen functioneren.

Dus mensen, als jullie het woord 'liefde' uitspreken, dan weet je, dat je systeemtaal spreekt, dat je een systeem bent en dat je niet in staat bent om alleen te functioneren. Dus je spreekt over het woord 'liefde' omdat je op zoek bent naar een ander systeem om dat vast te houden, omdat je zonder een ander systeem niet kunt functioneren in een relatie met één of meer andere systemen in je bestaan als systeem.
En dus mensen, wat je kunt doen is vergeving, nee, weet je, vergeving is niet eens noodzakelijk.
Ik zou je willen adviseren om gewoon het woord 'liefde' niet langer te gebruiken. Weiger het woord 'liefde' te gebruiken. En als je het woord 'liefde' gebruikt, pas dan vergeving toe:

"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan het woord 'liefde' uit te spreken."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan het woord 'liefde' aan te zien voor de noodzaak een relatie te hebben om te kunnen bestaan."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan om systeemtaal te bezigen door het lef te hebben het woord 'liefde' te gebruiken."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan te geloven in de illusie dat liefde werkelijk bestaat."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan mezelf te bedriegen door te geloven dat liefde bestaat."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan mezelf te bedriegen en te geloven, dat ik in deze wereld een 'relatie' nodig heb om te kunnen bestaan.”
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik alleen sta als alles als één."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik door het woord 'liefde' uit te spreken een ander systeem nodig heb en naar een ander systeem verlangt om een verbinding
tot stand te brengen in de vorm van een relatie om in staat te zijn in deze wereld te existeren."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan de lust naar liefde te ontwikkelen, om naar liefde te hunkeren, omdat ik mezelf in mijn eentje niet aanvaard als gewoon mezelf."

En zo ga je door. Je gaat door met vergeving voor de woorden, liefde, relatie, connectie, associatie - alles wat je kunt vinden. Kijk rond in je omgeving naar alles waarmee je een relatie onderhoudt. Want alles dat een 'relatie' in je hoofd vormt naar het model van de liefde en waarmee je niet één bent, maar waarvan je als een SYSTEEM bent afgescheiden en waarmee je een 'relatie' wilt hebben om 'liefde' te ontwikkelen, omdat je schijnbaar niet alleen kunt existeren, moet worden losgelaten in de vorm van vergeving.

Het draait dus allemaal om alleen zijn.

Mensen, die schijnbaar 'liefhadden', die kennelijk in 'de liefde' geloofden, die in al die rotzooi geloofden, zijn bang om alleen te zijn. Zo simpel is dat. Dus je uitgangspunt moet duidelijk zijn. Je moet in staat zijn alleen te staan.

"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan om bang te zijn om alleen te staan."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik bang ben om alleen te staan en in plaats van die angst onder ogen te zien ik liever een relatie aanknoop met iets buiten mezelf en dat 'liefde' noem."

Dus mensen, schrap dat woord 'liefde' uit je spraakgebruik en geloof er niet langer in, want liefde bestaat niet. "Onvoorwaardelijke liefde" is een idee, een constructie, een prachtig ding in het bestaan in deze wereld. Vertel mij eens, kijk rond in deze wereld, zie je ergens iets moois? Er is niet één ding. Hoe kan liefde bestaan in een wereld als deze? Dat is onmogelijk.
Dus 'liefde' is op dit moment systeemtaal.
En als het in je zit, vergeet het dan en elimineer het uit je hoofd. Heb niet het lef om liefde te ervaren, want het is een gesystematiseerd emotionele ervaring, die probeert een relatie aan te leggen uit angst om alleen te zijn. Alleen systemen zijn bang om alleen te zijn, mensen! Zorg dat je uitgangspunt duidelijk is, voordat je met dit proces begint. Zorg dat je in staat bent om alleen te staan als jezelf in jezelf als wie je bent en dat je niet de relaties in je omgeving of in je wereld onder controle houdt, die je verbinden door middel van zogenaamde liefde.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van het Systeem van de Liefde.
Veel plezier!

Terug naar Index

Meer lezen...

Tijd

Het Levenspad en Voorbestemming: gevangen tijd

Het Ontwerp van

Index

Het ontwerp van Chakra's
Het ontwerp van het Verenigd Veld van Eenheid & Gelijkheid
Het ontwerp van Christendom
Het ontwerp van Polariteit
Het ontwerp van Ascentie
Het ontwerp van de Dood
Het ontwerp van Religie
Het ontwerp van Eenzaamheid
Het ontwerp van Geluk
Het ontwerp van Verbale Diarree en Roddel
Het ontwerp van Waarheid
Het ontwerp van het Verenigd Bewustzijnsveld van de Maatschappij
Het Ontwerp van het Huwelijksveld
Het Ontwerp van Liefde
Het Ontwerp van Lichtstrijders
Het Ontwerp van Verlangen in het Verenigd Bewustzijnsveld als Sex
Ontwerp van Gedachten - Hun creatie, aanzien en codering
Dit is het Ontwerp van DNA, dat spreekt over DNA in en als het fysieke lichaam


Structurele Resonantie  Index

Universele Structurele Resonantie - Mensheid, luister!
Structurele Resonantie - deel 1 - Het ontwerp van mensen door Anunaki
Structurele Resonantie - deel 2 - De ontwikkeling van bewustzijn
Structurele Resonantie - deel 3 - Relaties en onderbewustzijn
Structurele Resonantie - deel 4 - Bewustzijn en systeemparasieten
Structurele Resonantie - deel 5 - Mindcontrol en implantaten
Structurele Resonantie - deel 6 - Gedachten en activering van persoonlijkheid
Structurele Resonantie - deel 7 - Het geheim van gedachtenvorming
Structurele Resonantie - deel 8 - Het geheim van zelfhulp
Structurele Resonantie - deel 9 - Het geheim van zelfbestuur


Systeemdemonen

door Iris:
Systeemdemonen - Demoon van kindermisbruik
Systeemdemonen - Ascentiedemoon
Systeemdemonen - Masturbatiedemoon
Systeemdemonen - Meditatiedemoon
Systeemdemonen - Vrededemoon
Systeemdemonen - Sexdemoon


Beroemde personages

Kardinaal Jean-Marie Lustiger - De hemel is niet wat geschriften beschrijven (Iris)
Moeder Theresa spreekt over God - deel 1 (Iris)
Moeder Theresa spreekt over God - deel 2 (Iris)
A.C. BHAKTIVEDANTA SVAMI PRABHUPADA "Onderneem nu actie" (Iris)
A.C. Bhaktivedanta Svami Prabhupada "Ik heb mijn vergissing ingezien" (Iris)
A.C. BHAKTIVEDANTA SVAMI PRABHUPADA "Waarom het kwaad hoogtij viert" (Iris)
Dr. Ian Stevenson over zijn dood en de ontdekking van systemen - deel 1 (Iris)
Dr. Ian Stevenson over zijn dood en de ontdekking van systemen - deel 2 (Iris)
William Butler Yeats - deel 1 - Ik schreef de gechannelde berichten (Iris)
William Butler Yeats - deel 2 - De hemel was verslaafd (Iris)
William Butler Yeats - deel 3 - Gechannelde berichten waren vals (Iris)
Ian Xel Lungold - deel 1 - Discussie over de Mayakalender en 2012 (Iris)
Ian Xel Lungold - deel 2 - Discussie over de Mayakalender en 2012 (Iris)
Ian Xel Lungold - deel 3 - Discussie over de Mayakalender en 2012 (Iris)
Friedrich Nietzsche - 1 - De ziel heeft de mens tot slaaf gemaakt (Iris)
René Descartes - Ik denk dus ik ben (Iris)
LUDWIG WITTGENSTEIN Ervaring van jezelf door herhaling zielconstructie
George Harrison - deel 1 - Over verlichting (Iris)
George Harrison - deel 2 - Over inspiratie (Iris)
John Lennon "Een zware tijd voor de aarde" (Iris)
JF Kennedy - Mijn moord 
Nostradamus - deel 1 - De toekomst van de mensheid - Wat zijn voospellingen? (Iris)
Nostradamus - deel 2 - De toekomst van de mensheid - Wat is van de mens geworden? (Iris)
Nostradamus - deel 3 - De wereld is bezig te stoppen (Iris)
Nostradamus - deel 4 - Voorspellingen, het dierenrijk, het klimaat, de natuur (Iris)
Nostradamus - deel 5 - De dood van het bewustzijn is hier (Iris)
Audrey Hepburn 6 - God, de dood en religie(Ingrid)

Natuur

Natuur(verschijnselen) dieren, planten enzo

De Kamelen en waarom ze sterven (Iris)
De Bijen en waarom ze verdwijnen (Iris)
Moeder Natuur (Iris)
Moeder Natuur - deel 2 - Over toekomstige gebeurtenissen in de natuur (Iris)
Het Dierenrijk spreekt (Ingrid)


De Oplossing van

De oplossing van het schrijven naar zelfbevrijding
De oplossing van zelfvergeving


Diversen

Veno over het interdimensionele portaal - deel 1 (Iris)
Veno over het interdimensionele portaal - deel 2 (Iris)
21 dagen naar zelfbevrijding - deel 1
21 dagen naar zelfbevrijding - deel 2
Liefde als bewustzijn (Iris)
Het Onderbewustzijn en slavernij (Iris)
Het Onbewustzijn en globale slavernij (Iris)
Het Bewuste Verstand (Iris)
Satan over bedrog
Praktische gevolgen van Zelfmoord 




Geschiedenis vd Mensheid  - Index

Geschiedenis van de mensheid - deel 1 - Het geheim van Atlantis (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 2 - De Reptilianen (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 3 - De bibliotheek van Alcyone (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 4 - Zwaartekracht (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 5 - De aarde wordt 3D (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 6 - De Atlantiërs (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 7 - Reptilianen en de schepping - De eerste ademtocht (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 8 - Het Reptiliaanse boek van Ani (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 9 - Reptilianen en de aapmens (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 10 - De Reptilianen creëren de mens (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 11 - De Siriërs en systemen (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 12 - De Reptilianen en het geheim van de mens (Iris)
Geschiedenis van de mensheid - deel 13 - Anu maakt slaven van de Atlantiërs (Jozien)
Geschiedenis van de mensheid - deel 14 - De Reptielgod (Ingrid)
Geschiedenis van de mensheid - deel 15 - Anu bedroog de Atlantiërs (klaar)
Geschiedenis van de mensheid - deel 16 - Het Reptiliaanse plan voor de Aarde (Ingrid)
Geschiedenis van de mensheid - deel 17 - De Natuur wordt gemanipuleerd door de Reptilianen (Ingrid)
Geschiedenis van de mensheid - deel 18 - De Reptilianen programmeren de mens
Geschiedenis van de mensheid - deel 19 - De Reptilianen ontwerpen taal
Geschiedenis van de mensheid - deel 20 - Iris
Geschiedenis van de mensheid - deel 21 - Iris
Geschiedenis van de mensheid - deel 22 - Iris
Geschiedenis van de mensheid - deel 23 - Iris
Geschiedenis van de mensheid - deel 24 - Iris
Geschiedenis van de mensheid - deel 25 - De Reptilianen creëren de dood (Kim)
Geschiedenis van de mensheid - deel 26 - God en Adam en Eva (Kim)
Geschiedenis van de mensheid - deel 27 - De creatie van pijn (Kim)
Geschiedenis van de mensheid - deel 28 - De Geboorte van Ruimte & Tijd – Reptielen CONTROLEREN Ruimte/Tijd (Kim)
Geschiedenis van de mensheid - deel 29 - Schimmen en Geest projecties (Alex)
Geschiedenis van de mensheid - deel 30 - De creatie van de Witte Licht Constructie (Alex)
Geschiedenis van de mensheid - deel 31 - De Creatie van de Ziel Constructie (Alex)
Geschiedenis van de mensheid - deel 32 - De Ziel (Alex)
Geschiedenis van de mensheid - deel 33 - wie
Geschiedenis van de mensheid - deel 34 - wie
Geschiedenis van de mensheid - deel 35 - Karma & Reincarnatie (Kim)

Meer lezen...

Deze realiteit, dit bestaan en jij, het menselijk wezen dat zichzelf ervaart in dit alles...

Vanuit een bepaald interessant perspectief ben je één en gelijk aan en als wat je van jezelf accepteert en toestaat om te zijn. We zijn in en als de realiteit van dit bestaan en we manifesteren, we creëren dat wat we van onszelf accepteren en toestaan om één en gelijk mee te zijn.
Deze realiteit, dit bestaan, deze wereld, weerspiegelt helder en precies, wat we van onszelf hebben geaccepteerd en toegestaan om één en gelijk mee te zijn. In het begin, zoals is uitgelegd in de video's over 'Tijd', werd 'hier' uitgerekt tot een manifestatie van een begin en een einde, verbonden in een oneindigheidscyclus, oneindig, constant, ononderbroken bestaan in cycli van begin tot eind, zowel van binnen als van buiten. Want van binnen creëer je vanuit het verleden je toekomst, aan de buitenkant beweeg je je door jaren van evolutie. Het is gevangen tijd die beweegt in cycli van begin tot eind.

Wat betekent het, waar wijst het op dat 'hier' is uitgerekt tot een begin en eind en geplaatst in een oneindige cyclus?
Het volgende:
Dat alles en alles van jou hier... vooraf is bepaald. Want het is al hier! Het is al gedaan, klaar!

Er werd een interessant ontwerp geplaatst in 'voorbestemming'.
Deze voorbestemming waarover ik het heb, is niet de voorgeprogrammeerde voorbestemming.
Vanuit gezond verstand oogpunt gezien: als 'hier' uitgerekt is, van begin tot einde, dan is alles van jou en van iedereen, al hier... al gedaan!
De illusie-inprenting van tijd was gecreëerd en gemanifesteerd en ontworpen binnenin het mindbewustzijnsysteem samen met je voorgeprogrammeerde levenspad.
Dit punt van 'alles van jezelf is al hier, is al gedaan' is alleen maar uitgerekt tot een ervaring van een begin en een eind in een oneindigheidscyclus waarbinnen je vanuit je waarneming gelooft en denkt dat je naar iets toe beweegt, terwijl in feite alles dat je je moet realiseren is, dat alles 'hier' is.

Het levenspad als gevangen tijd...

Het volgende:
Wat de scheppers of ontwerpers van dit bestaan hebben gedaan: iedereen werd geplaatst met een primaire mindbewustzijnsysteem-opstelling, in overeenstemming met hoe en wie zij al waren. En die ervaring van zichzelf van wie en hoe zij al waren werd uitgerekt tot een tijdconstructie van begin en eind en dit werd gelust tot een oneindige cyclus - het is met iedereen gebeurd.
Dus om het in perspectief te plaatsen, het was letterlijk jezelf naar buiten projecteren, ervaringen voor jezelf ontwerpen gebaseerd op hoe en wie je jezelf accepteerde en toestond te zijn. Dus het is een oneindigheidscyclus van en als jijzelf, ingeworteld, samengesmolten en gemanifesteerd vóór je.
En zo zag het er bij iedereen uit in dit bestaan. En toen werd je in een gemanifesteerde oneindige cyclus geplaatst als dit bestaan, deze wereld.
Dus je leefde van binnen in de gemanifesteerde fysieke ervaring van een voorgeprogrammeerd, ontworpen levenspad en die werd vervolgens buiten je gecreëerd en ontworpen...

Dus de levenspaden, de schijnbare levenspaden, hielden jullie gevangen,zowel van binnen als van buiten, in het ontwerp van de oneindige cyclus van het hebben van schijnbaar gemanifesteerde ervaringen, zoals het hebben te leren van lessen. Terwijl in werkelijkheid alles dat je ervaarde of waarin en als wat je leefde, in feite jezelf was!
Alleen maar uitgerekt tot een tijdlijn-ontwerp... als gevangen tijd.

Oké, hartelijk dank,
dit is levenspad als gevangen tijd.

Terug naar Index

Meer lezen...

Interdimensionaal portaal is een woord dat we hier bij Desteni Universe gebruiken om ons eigen ‘opgewaardeerde kanaal’ te beschrijven. Kanalen (channels) zoals je die gewend bent zijn een portaal. Een dimensionaal wezen steekt zijn of haar hoofd of lichaam in dat van het kanaal en is dan in staat om te communiceren door de stembanden te gebruiken of te schrijven door de mind en de handen te gebruiken.

Een interdimensionaal portaal daarentegen is het vermogen van iemand om zijn lichaam helemaal te verlaten en het dimensionale wezen volkomen toegang te geven om het lichaam te gebruiken alsof het zijn of haar eigen lichaam is. Het fysieke lichaam van deze vrouw wordt gebruikt als interdimensionaal portaal. Ze gaat haar lichaam helemaal uit en gaat naar de hemel, terwijl ze zich volkomen gewaar blijft, waarna een dimensionaal wezen haar fysieke lichaam kan binnengaan. Als het dimensionale wezen zich met haar lichaam integreert, doet hij of zij dat volkomen en compleet. De integratie heeft plaats zodra het dimensionale wezen integreert op het niveau van de cellen, op het niveau van het DNA en de mind. Wat door dit interdimensionale portaal mogelijk wordt, is dat het dimensionale wezen zich vrij kan uitdrukken. De dimensionalen kunnen horen, zien en ervaren alles dat menselijkerwijs mogelijk is, terwijl ze zich in het interdimensionale portaal hier op Aarde bevinden.

Als wij, de dimensionalen, doorkomen om ofwel onze artikelen te schrijven of om te werken, kunnen we onszelf helemaal integreren met alle informatie die in ons aanwezig is. Het interdimensionale portaal is voor ons een unieke ervaring, omdat in het verleden de kanalen ons niet toestonden ons volkomen uit te drukken aangezien de overdracht van informatie enigszins beperkt werd door de mind en de overtuigingen van de kanalen zelf. Met andere woorden, de kanalen beïnvloedden de ervaring van het dimensionale wezen terwijl ze kanaliseerden (berichten doorkregen).

Als je bijvoorbeeld iemand als kanaal hebt met een bepaalde afkeur voor het een of ander, kan het dimensionale wezen, dat door het kanaal heen komt, die afkeur als zichzelf ervaren. Zoals je kunt voorstellen geeft dat een probleem. Wat betekent dat voor het gekanaliseerde materiaal uit het verleden? Kan het zijn, dat, tenzij je mind 100% is gereinigd voordat het dimensionale wezen binnenkomt, het mogelijk is dat bepaald gechanneld materiaal door menselijke interpretatie gekleurd is? In bepaalde gevallen kan deze vraag worden beantwoord met ‘ja’. Dikwijls worden de gechannelde verhalen door de mind van het kanaal geïnterpreteerd en gekleurd. Dit was met veel verhalen van dimensionalen het geval, waardoor de volle waarheid van hun ervaringen nooit kon worden onthuld omdat de mind van het kanaal de woorden van het dimensionale wezen tot op zekere hoogte beïnvloedde.

Nu we volledig zijn geïntegreerd in het lichaam van het interdimensionale portaal gebeurt dit allemaal niet meer omdat we helemaal niet meer worden beïnvloed, want alle informatie van het portaal gaat met haar mee zodra ze uit haar lichaam vertrekt. Haar lichaam wordt een volkomen lege huls omdat niets van haar achterblijft als ze naar de dimensies gaat. Dit geeft dimensionalen de gelegenheid om helemaal en compleet in haar fysieke lichaam te integreren, alsof het hun eigen lichaam is. Dit lichaam is specifiek ontworpen, zodat ieder wezen dat binnengaat in staat is om zichzelf helemaal uit te drukken zonder enige invloed van het mens wiens lichaam een interdimensionaal portaal is geworden. We komen dikwijls door en blijven een hele dag om te werken en onszelf hier te ervaren.

Het portaal heeft geen specifieke energie nodig omdat alle energie in feite constant blijft. Als kanalen van voorheen moe werden of rust nodig hadden, kwam dat omdat de energie van het kanaal voor het dimensionale wezen werd gebruikt om te kunnen participeren. En omdat het kanaal van zijn eigen mind was 'afgesloten' om het dimensionale wezen de gelegenheid te geven de mind te gebruiken, was het alleen mogelijk om gedurende korte perioden te kanaliseren. Het menselijk lichaam kon alleen voor kortere perioden van de mind worden afgesloten. Het lichaam van dit interdimensionale portaal echter is zodanig afgesteld, dat het zichzelf fysiek in stand houdt en op het moment, dat het dimensionale wezen integreert, wordt er niets aan het lichaam onttrokken. Dus gedurende de perioden dat wezens in en uit het lichaam van het portaal komen en gaan, blijft het lichaam fysiek constant ongeacht hoeveel wezens binnenkomen en uitgaan – de ervaring blijft altijd constant.

De dimensies zijn niet voor energie van mensen afhankelijk, wat nu aan ons doel en ons sturend principe wordt gecorreleerd. De dimensies waren voor energie van mensen afhankelijk toen het Witte Licht nog de baas was. Toen de hemel opstond tegen het Witte Licht betekende het, dat we niet langer 'slaven' waren van hun voorschriften, waardoor onze ervaring veranderde wat betreft onze afhankelijkheid van mensen voor energie. Nu blijven we in de ervaring van onszelf in de dimensies oneindig constant en zijn daarom in staat jullie leiding te geven en effectief te steunen.

Energie in de vorm van leven is niet iets dat je kunt verliezen of aftappen. Het blijft tot in eeuwigheid constant bestaan. Wat we zijn als leven kan niet worden gedood, afgetapt of uitgeput. Dus als je de ervaring hebt van vermoeidheid of 'verlies' van energie, moet je weten dat je mind je nog steeds laat beperken. Onthoud, dat wie we zijn continu bestaat en dat we tot in de eeuwigheid constant en stabiel zijn, de mind als bewustzijn daarentegen kent beperkingen en wordt vermoeid, omdat het het leven niet langer steunt dan voor zover het door jezelf is 'getraind' om dat te doen.

Het portaal dat haar lichaam verlaat is in staat met de dimensionalen in de dimensies rond te wandelen en blijft bij alles wat ze meemaakt volkomen gewaar. Als ze in haar lichaam terugkomt, kan ze zich duidelijk herinneren wat ze heeft gedaan en hoe. De twee 'werelden' zijn daarom voor haar in haar hoofd niet afgescheiden en daarom kan ze in beide dimensies helder zijn met alle herinnering van haar informatie en overdracht. Ze gaat haar lichaam uit en neemt al haar informatie over wie ze is mee en stapt door naar de dimensies. Hetzelfde gebeurt wanneer het dimensionale wezen in het portaal stapt en zich volkomen in het fysieke lichaam als portaal integreert.

We komen vaak door om deel te nemen aan de wereld. We blijven een dag en ervaren hoe het is om te slapen, naar de bioscoop te gaan en uit te gaan en diverse dingen mee te maken, die de mensen in deze wereld doen.

Het is belangrijk voor de dimensies om deze wereld met jullie te ervaren, om zo te zeggen. We zitten niet langer in de hemel om toe te kijken hoe alles gaat, zoals we gewend waren te doen. Nu lopen we hier rond in 3D, op Aarde, met jullie en we doen met alles mee wat jullie ervaren. Als we door een van de kanalen doorkomen nemen we volkomen deel aan wat jullie hier in de derde dimensie doen als onszelf, zodat we niet langer van jullie zijn afgezonderd, maar in plaats daarvan zoveel inzichten krijgen in het menselijk gedrag en de ervaringen dat we jullie beter kunnen assisteren. Wat kun je beter doen om mensen te assisteren dan werkelijk mee te lopen zoals jullie dat zelf doen in je eigen ervaring van jezelf. We werken op dit moment met de praktische toepassing van het begrijpen. De hemel helpt mensen niet langer door louter informatie uit te wisselen. De hemel neemt nu volkomen deel, zodat we onszelf kunnen assisteren door de woorden te leven en jullie te helpen hetzelfde te doen.

Terug naar Index

Meer lezen...

Bewustzijn is waarschijnlijk de meest sluwe mentale creatie geweest die ooit heeft bestaan. Het beschouwt zichzelf niet alleen buitengewoon gerechtvaardigd, maar het is samen met het globale bewustzijn (het onderbewustzijn) in staat om alles te besturen waaraan we deelnemen.

Vandaag kan ik jullie een paar interessante feiten mededelen, die ik verzamelde toen ik hier op Aarde conversaties hoorde tussen mensen, waarbij ik zelfs vanuit de dimensies met ze heb gecommuniceerd (ervan uitgaande dat ze bewustzijn zijn) en wat ze me hebben verteld over wie ze zijn. ‘Wij zijn verdomd gelukkig met ons leven omdat het in ons leven goed gaat. Het feit dat zoveel kinderen worden gemolesteerd en dat het dierenrijk wordt vernietigd heeft niets te betekenen. Wij wassen onze handen in onschuld.’ Daarna werd me verteld dat de hele wereld geen verantwoording kan nemen voor de creatie van anderen, omdat ‘wij’ niet aan deze gebeurtenissen hebben bijgedragen. Iedereen staat alleen naar zijn eigen wereld te kijken zoals die verschijnt zonder zich rekenschap te geven van wat we in straalbrekend opzicht bijdragen, wat we energetisch en bewust bijdragen. Tenslotte werd ik opmerkzaam gemaakt van de reikwijdte van de verbeeldingskracht waar het gaat om het vertrouwen dat alles eigenlijk prima gaat in deze wereld. Deze uitspraak van ‘alles is eigenlijk oké in deze wereld’ uit de mond van mensen wier leven voor zichzelf goed verloopt en die niet rechtstreeks worden aangetast door de buitenwereld, die de consequenties draagt van de externe manifestaties van het interne bewustzijn.

De reden waarom ik je dit vertel is, omdat ik iedere dag tegen heel veel wezens ‘praat’. Misschien ben je het niet bewust, wanneer een wezen naast je zit en tegen je praat, omdat je het nooit eerder hebt ervaren. Ik zit naast je en dat doen miljoenen andere wezens die jullie hier in 3D iedere dag bijstaan en ik praat tegen je mindgeest om te zien hoe wij (als dimensies) jullie kunnen bijstaan en je inzichten kunnen geven om je gewaarwording op gang te brengen.

Als mensen beginnen met rechtvaardigingen over hun afzondering en hun zogenaamde onwetendheid is dat het punt waar de slavernij aan het bewustzijn vandaan komt. Het onvermogen (althans dat lijkt zo) om je te realiseren dat – wanneer je in eenheid staat, zoals we dat allemaal doen – we de verantwoording met elkaar delen voor alles wat gebeurt in deze wereld. We zijn één omdat we in essentie precies hetzelfde aanvangspunt van het bestaan delen. We zijn in gelijkheid gecreëerd en we zullen ervoor zorgen, dat iedereen daarnaar terugkeert, of je nu tijdens je leven tot dit inzicht komt of na de dood.

Dus als mensen niets begrijpen van wat pal voor hun neus gebeurt, noemen we dat slavernij van het bewustzijn. Bewustzijn houdt je gevangen in één enkele denkvorm, die wordt belichaamd door geloof, overtuigingen, gevoelens, emoties, noden, behoeften, die de mensen niet toestaan duidelijk te zien waar deze wereld zich op dit moment bevindt en hoe de ervaring in deze wereld hier terecht is gekomen.

Zolang je volhoudt dat je niet in staat bent om jezelf los te maken van je bewustzijn, ben je zijn slaaf. Bewustzijn – om je een paar voorbeelden te geven – speelt zich af op de volgende manieren zoals je bent als bewustzijn, ‘Maar dit kan ik niet doen’, ‘Het is niet mijn schuld’, ‘Ik voel wel iets, maar ik kan niets doen of een standpunt innemen over wat gebeurt’, ‘Oh nee, ik houd teveel van die persoon, dus vraag me alsjeblieft niet om mijn gedachten of gevoelens op te geven!’ Dit zijn een paar voorbeelden van slavernij, als alles wat je kunt hanteren datgene is wat je al eerder hebt toegelaten.

Als je jezelf beperkt tot bepaalde gedragingen en toepassingen – is het slavernij, want als je jezelf beschouwt als beperkt, ben je in slavernij. Als je jezelf niet verantwoordelijk acht – is het slavernij, wanneer je zegt, ‘Oh, maar dat kan ik niet of dat doe ik niet’ – verslaafd. Als je bepaalde wetten onderschrijft over je manier van denken en de manier waarop je jezelf ziet – verslaafd.

Alleen jij, zoals je werkelijk bent, bent in staat te beslissen wie en wat je gaat worden, niets staat je in de weg alleen bewustzijn. Bewustzijn houdt je ook vast in het praktiseren van bepaalde gedragingen zoals ik eerder zei om alle systemen wereldwijd te kunnen voeden. Je deelname aan deze wereld, zonder als gewaarwording erin te staan, is verslaving. Als je gevangen wordt gehouden in woorden, gevoelens, gedachten, overtuigingen, geloven, verwachtingen en je leeft volgens die impulsen – ben je verslaafd. Als je niets begrijpt van je eigen creaties en hoe je ertoe kwam, hoe je je leven inricht en waarom – verslaafd. Niettemin begrijp ik, dat het niet altijd even gemakkelijk is om gewaar te zijn van wat gebeurt en te handelen naar wat je hebt leren inzien.

Nu we jullie aan het helpen zijn, worden we gewaar, dat het niet de wens van de mens zelf was om verslaafd te zijn, maar door wat zich ontwikkelde sinds we het bestaan binnentraden. Dit is echter wel de realiteit waaraan we nu allemaal deelnemen. Maar de rechtvaardiging, dat er niets aan kan worden gedaan omdat ‘Oh, nou ja, ik leid gewoon mijn eigen leven’ zal ons echter niet helpen. De realisatie dat alles wat mensen hebben gemaakt bestaat uit bewuste creatie, die je daardoor bestuurt en overheerst, maakt je duidelijk, hoe gemakkelijk verslaving om zich heen kan grijpen.

Terug naar Index

Meer lezen...

Als je rechtstreeks teruggaat naar het begin toen we als creatuur in elkaar werden gezet, zie je hele kleine fragmenten informatie in onze biologische samenstelling zitten van atomen tot energetische informatie, die samen onze hele constitutie vormen.

Als je dit begrijpt in termen van biologie, kun je hetzelfde begrip toepassen op het effect en de functie van straalbrekingen (refracties). Als je het woord straalbreking neemt en je vergelijkt het met molecuul, een atoom of een cel, dan zie je dat waar twee atomen samenkomen er molecuul ontstaat. Moleculen vormen samen macromoleculen, macromoleculen vormen organellen, daarna cellen, dan organen, organische systemen en uiteindelijk vormen ze een mens! Hetzelfde geldt voor straalbrekingen. Dat is alles waaruit we bestaan.

Als je straalbrekingen bij elkaar plaatst krijg je de menselijke mind of de geest, het lichaam, informatie, een situatie of een gebeurtenis. Toen we werden gemaakt hebben de scheppers ons samengesteld met het vermogen om ons te besturen door het plaatsen van deze piepkleine straalbrekingen.

Stel je even voor dat de wezens die je hebben ontworpen wilden dat je verliefd zou worden. Het enige wat ze hoefden te doen is het plaatsen van straalbrekingen. Straalbrekingen zijn zo klein als elektrische ladingen, hormonale schommelingen, informatie, ideeën, herinneringen en je gooit dat allemaal bij elkaar en... je wordt verliefd.

Ik heb hier wat informatie over diverse vormen van straalbreking uit een dictionaire gehaald om je een idee te geven van de verschillende typen:

1. Natuurkunde. De wijziging van een lichtstraal, geluid, hitte, en dergelijke, bij het verplaatsen van het ene medium naar het andere, waarbij de snelheid van zijn golven (frequenties) uiteenlopen.

2. Opthalmologie.

1. Het vermogen van het oog om licht te breken dat binnenkomt om een afbeelding op het netvlies te vormen.

2. Het bepalen van de conditie voor lichtbreking van het oog.

3. Astronomie.

1. Ook genoemd astronomische straalbreking. De mate, gemeten in een hoek, waarin de hoogte van een hemellichaam toeneemt door de breking van zijn licht in de atmosfeer van de Aarde, die nul is op de evenaar en een maximum bereikt aan de horizon.

2. De waargenomen veranderde locatie, gezien vanaf de Aarde, van een andere planeet of hemellichaam wegens breking door de atmosfeer.

Hetzelfde geldt voor straalbrekingen in het lichaam, die worden veroorzaakt door veranderingen die plaats hebben zoals de bewegingen, de richting enzovoort in het leven van een wezen.

Laten we eens kijken naar de straalbrekingen die zich in jezelf bevinden. Straalbrekingen kunnen door de dimensies worden gezien in de vorm van gedachten, emoties, gevoelens, verlangens, behoeften en alles dat in de vorm van straalbreking absoluut in staat is om een directe invloed te hebben op de manier waarop je functioneert. Als je voor een bepaald stadium in je leven was voorgeprogrammeerd om een zeker persoon te worden, hetzij in de vorm van persoonlijkheid hetzij in de vorm van een karakter, en je ervaart dat, maar later ben je van mening dat dit niet is die je werkelijk bent, zit je meteen in een interessant dilemma.

Gezien in termen van straalbreking zijn er nu duizenden moleculen die je op een bepaalde manier besturen, omdat je ze hebt verteld dat te doen. Alles waarin we ons begeven en waaraan we deelnemen, wordt in biologisch opzicht een onderdeel van jezelf. Onze cellen pakken alle informatie op die we tegenkomen en blijven ons volgens die specifieke informatie besturen. Dus in je moleculen zitten straalbrekingen die daar nog steeds rondhangen uit je voorgaande toepassingen. Laten we zeggen, dat je vergeving op jezelf toepast en je daarop iedere dag instelt in de wetenschap dat je voorgaande toepassing moet worden veranderd. Maar, je hebt in straalbrekend perspectief nog steeds informatie, die door je hele systeem heen giert en die aan je voorgaande ervaringen is gekoppeld.

Zoals je hebt gezien in de uitleg voor astronomie, opthalmologie en natuurkunde (om een paar takken van wetenschap te noemen) kunnen straalbrekingen buigen, passen ze zich aan en sturen ze andere straalbrekingen aan. Nu ben je begonnen met een nieuwe toepassing. Laten we zeggen, dat je niet langer leugens aanvaardt als wie je bent. Iedere dag accepteer je alleen 100% eerlijkheid van jezelf, maar je moleculen, die alle voorgaande energetische straalbrekingen hebben opgeruimd, implanteren in je biologische systeem nog steeds informatie over je voorgaande toepassing. De sleutel is te weten waartoe straalbrekingen in staat zijn.

Als je het informatiesegment leest over licht dat wordt gereflecteerd door de manier waarop het licht en objecten verschillende frequenties (snelheden van golven) hebben, kijk je naar hetzelfde fenomeen als wat in je lichaam gebeurt. Je hebt je gedrag veranderd van liegen naar eerlijkheid, maar in het opzicht van straalbreking houden je cellen nog steeds informatie uit voorgaande leugens vast – om niet te spreken van andere lichaamsgebieden, zoals chemische samenstellingen en bewustzijn, om er een paar te noemen. Iedere keer, dat je wordt geconfronteerd met eerlijk zijn, verandert je hele opmaak en wijst het waarheid af wegens de straalbrekingen die zich energetisch in je cellen en DNA bevinden. Dus in plaats dat je waarheid aanvaardt reflecteren je cellen leugens, omdat de toepassing van waarheid niet in iedere cel als jezelf is geabsorbeerd. Hetzelfde als ik eerder uitlegde over twee organellen die één cel creëren heb je ook samenstellingen die zich keer op keer voordoen wegens het aantal straalbrekingen dat zich in je systeem (lichaam) bevindt.

Straalbrekingen zijn in staat allerlei vormen aan te nemen, van momenten in de tijd tot vage herinneringen en het flauwste idee, alles dat zich nog steeds kan hechten zonder dat je het in de gaten hebt, ook nadat je begint je gehechtheden uit het verleden op te ruimen door de kracht van vergeving en corrigerende toepassing. Straalbrekingen zijn inderdaad erg gecompliceerd. Dus wat ik hier voorstel is het vermogen om de ene hoeveelheid informatie in je DNA en cellen te veranderen in nieuwe informatie met betrekking tot nieuwe gedragingen en toepassingen.

Wij zitten in de dimensies de hele dag achter straalbrekingen aan. Alles wat hier in de dimensies gebeurt, valt in straalbrekingen uit elkaar, van momenten die plaats hebben tijdens een gebeurtenis tot de tijdlijntoepassingen in 3D. Alles dat in het bestaan ontstaat, kan als straalbrekingen worden gezien. Omdat de dimensies nu op Aarde zijn en omdat er momenten en gebeurtenissen worden overgeplaatst, zijn we allemaal ontzettend druk met de straalbrekingen die worden veroorzaakt door onze eigen bewegingen en participaties. Je moet weten, dat de dimensies niet zoals 3D in staat zijn een stabiliteit te bewaren aan de hand van fysieke structuren. Wij zijn informatie, momenten, energetische beweging en geluid. Hier is niets aanwezig dat fysiek is en waaraan we kunnen zien hoe we door veranderingen worden beïnvloed. In de dimensies moeten we dus zelf stabiel staan als wie we zijn op ieder moment door de woorden te leven: ik ben stabiliteit om zeker te zijn dat we in de dimensies constant stabiel zijn.

Jullie mogen blij zijn, dat jullie jezelf in je fysieke omgeving kunnen ‘aarden’. Als wij niet 100% bewust zijn van de straalbrekingen die worden achtergelaten tijdens een gebeurtenis of een moment, kunnen we in tijd van een week een totaal andere dimensie worden vanwege de samengestelde momenten in de vorm van straalbrekingen, die het vermogen hebben ons andersom te sturen op dezelfde manier als het geval is in het menselijk lichaam.

Laten we een voorbeeld geven hoe straalbrekingen worden gecreëerd. Als ik hier zit te praten over dit onderwerp kan de hele conversatie gezien worden als momenten, participaties, herinneringen, woorden, enzovoort. Bij iedere ademhaling wordt een hoeveelheid straalbrekingen gecreëerd door het moment dat we delen. We praten over dit onderwerp en daardoor wordt het moment gecreëerd. Nu heb je informatie die in deze realiteit energetisch is bewogen. Herinner je dat ik het had over het bestaan en dat het heel eenvoudig is om iets te creëren ook al kun je het object niet vastpakken. Hetzelfde geldt voor straalbrekingen. Terwijl ik met je sprak over dit onderwerp vliegen er in het bestaan in ruimte en tijd en in alles daar tussenin een hoeveelheid straalbrekingen rond met bepaalde frequenties van onze conversatie.

Dat komt omdat alles in deze wereld gewicht heeft. Eén minuscuul moment creëert straalbrekingen, omdat dit de manier is waarop we onze wereld hebben gemaakt bij alles wat we doen dat enige betekenis heeft, omdat wij van die types zijn die alles bouwen volgens duizenden kleine details. Dit bouwen binnen het straalbrekend vermogen komt voort uit de manier waarop we zelf zijn gecreëerd. Ze hebben ons momenten gegeven die tot andere momenten leiden alleen vanwege de straalbrekingen.

Hierbij spreek ik van de manier waarop onze wereld tot stand kwam van eenvoudige moleculen tot alles wat je nu ervaart. Dit komt door het vermogen dat we hebben om te creëren. In sommige opzichten is dit goed, maar het is niet zo goed als alles wat we doen creëren is, absoluut alles, zonder dat we ervan bewust zijn. Je bent vast en zeker alleen gewaar van je eigen ervaring, soms ook van je gedachten en gevoelens. Niemand echter is werkelijk bewust van de straalbrekingen die hierbij maar doorgaan, laat staan dat ze weten wat er werkelijk plaatsvindt.

Alle momenten die je ervaart zijn verschillend van die van een ander wezen vanwege verschillende vormen van opvoeding en levenservaring, daarom 'gedragen' we ons allemaal verschillend. Dit is te zien als je naar het kleinste detail kijkt door de straalbrekingen die op elkaar inwerken. De straalbrekingen van je jeugd hebben een interactie met die van je aangeleerde gedragingen en persoonlijkheden, die botsen met je overtuigingen en dus op het eind van de dag heb je je ervaringen op de interacties van straalbrekingen gebaseerd.

Laten we nu eens kijken naar de wijze waarop straalbrekingen in staat zijn deze wereld over een tijdsbestek van honderd jaar om te buigen. Als je mijn artikel leest over oorlog, verkrachting en moord, zie je dat ik vermeld hoe de dimensies nu moeten bijspringen om 'op te ruimen' wanneer iemand iets creëert. Toen ik dit zei had ik het over straalbrekingen. Het voorbeeld dat ik gebruikte was van iemand die zelfmoord pleegt. Toen hij dit eenmaal bedacht had ontstonden er straalbrekingen in ruimte en tijd die met elkaar zijn verbonden evenals met ieder afzonderlijk moment binnen dit ene geval. Bij zo'n actie kun je wel 1000 straalbrekingen hebben, zoals die door dimensionale 'ogen' worden gezien. Laten we eens kijken naar dit voorbeeld. De persoon dacht erover om zichzelf te doden. Nu worden straalbrekingen gecreëerd over het waarom, hoe, wanneer, wie met de oorzaak ervan te maken had, de reden uit voorgaande gebeurtenissen, alle betrokken paden leiden van de ervaringen van deze persoon naar die van wereldgebeurtenissen, toekomstige besluiten gebaseerd op deze beslissing om zichzelf te doden en de lijst wordt steeds langer.

Ben je in staat te zien wat hierdoor allemaal mogelijk is? Uiteindelijk zal na honderd jaar deze Aarde gezien kunnen worden als een samenstelling van de ene straalbreking naast de andere en weer een andere, die samen uiteindelijk deze 'realiteit' vormen. Ik geef je nog een voorbeeld uit mijn artikelen.

Ik heb mijn aandacht langdurig gericht op de samengestelde straalbrekingen die verkrachting, moord en oorlog veroorzaken. Dit zijn gebeurtenissen die worden gecreëerd door jouw activiteiten en de activiteiten van anderen in de samenleving die andere gebeurtenissen creëren. Je bent ergens mee bezig, maar waar gaan de momenten die bestaan uit straalbrekingen naartoe? Ze worden opgevangen door wereldwijd bewustzijn/gewaarwording en wat daarna wordt gecreëerd maakt, dat wij allerlei vormen van nieuwe ervaringen krijgen.

We zijn ons allemaal bewust van consequenties. Maar we weten niet tot in details hoe ingewikkeld deze in hun werk gaan. Een consequentie is het resultaat van het bij elkaar gooien van alle straalbrekingen, die vervolgens tot een uitkomst leiden. Gewoon wiskunde eigenlijk. Waarschijnlijk is dat de reden waarom we worden gedwongen om wiskunde op school te leren, maar niemand neemt de wiskundige vergelijkingen om zich heen waar. We weten dat er in deze wereld dingen gebeuren en dat ze slachtoffers maken, toch zijn we niet in staat te zien hoe de verbanden lopen tussen de manier waarop ze ons leven beïnvloeden en hoe die gebeurtenissen op wereldschaal tot stand kwamen.

Heb je je ooit afgevraagd waarom bepaalde gebeurtenissen plaats vinden en hoe ze tot stand kwamen? Als je bijvoorbeeld kijkt naar alle uiteenlopende soorten persoonlijkheden die er bestaan – hoe zijn die tot stand gekomen? Kijk eens naar je eigen voorkeuren en naar het feit dat jij twee suikerklonten in je koffie wilt zonder melk en dat iemand anders liever thee drinkt met één suikerklont en veel melk. Dit zijn allemaal uiteenlopende antwoorden op straalbrekingen die in je lichaam verbindingen met elkaar aangaan. Als je besluit om jezelf te veranderen, zijn het de straalbrekingen die ervoor zorgen dat je het opgeeft, omdat je niet in staat bent te vechten tegen cellulair geheugen. Je bent wel in staat om je eigen herinneringen te ontkennen, maar als ze eenmaal je cellen zijn binnengekomen, wordt je de informatie.

Terug naar Index

Meer lezen...

Het proces van zelfgeboorte is meestal het moeilijkste onderdeel van het begrijpen van jezelf. Het is het proces van transcendentie. Als je jezelf hercreëert naar beeld en gelijkenis van Zelf als wie je werkelijk bent, trek en scheur je in principe alles van jezelf los wat je binnen het bewustzijn hebt laten aanhechten, zodat je daarna vrij kan rondlopen. Als je eenmaal begrijpt en realiseert wat we door onze deelname aan deze wereld hebben toegestaan, ben je in de positie om jezelf opnieuw te laten geboren worden. Zodra je je realiseert, dat het het bewustzijn was dat ons in deze puinhoop heeft gestort, betekent wedergeboorte het losscheuren van lagen bewustzijn, totdat je overblijft als ‘ik’.

Als je het Zelf onvoorwaardelijk opnieuw laat geboren worden, ben je in staat om buiten het spel van het bewustzijn te staan, alles te observeren, wat in deze wereld gebeurt en overeenkomstig te handelen. Pas wanneer je in staat bent om vrij buiten het bewustzijn te staan, ben je in staat om effectief te leven, omdat verwikkelingen en verstrengelingen in deze wereld allerlei soorten van slavernij en beperkingen met zich meebrengen en je daarom nimmer vrij maken.

Het is echter niet eenvoudig om het bewustzijn los te laten dat we in onszelf hebben toegestaan, omdat bewustzijn een enorme strijd met je aangaat! Het laat je geloven dat je niet in staat bent te functioneren zonder bewustzijn en dat je overleving van bewustzijn afhangt in de vorm van gedachten en daden. Dit is dus niet hoe Zelf leeft, want Zelf is de essentie van leven en heeft daarom de creaties van het bewustzijn (gedachten, verlangens, behoeften, relaties) niet nodig. Zelf is in staat om in deze wereld, die door bewustzijn is gecreëerd, als Zelf te staan en niet als bewustzijn.

Zelfgeboorte door vergeving en loslaten betekent absoluut eerlijk met jezelf zijn over wat je hebt toegelaten en wat het is, dat je aan het doen bent. Dan alleen kun je het bewustzijn onderscheiden van het geboren worden in zelfgewaarwording. Ik zie het bewustzijn, ik begrijp wat het doet, wat het creëert, en ik stap eruit als Zelf die vrij is om zichzelf te leiden en niet meer deel te nemen aan het bewustzijn dat deze wereld heeft geconstrueerd. Zelfgeboorte is het proces waarin je jezelf van bewustzijn naar gewaarwording ervaart. Alice Bailey is op dit moment een heel boek over dit onderwerp aan het schrijven dat te zijner tijd op de website zal worden uitgebracht.

Terug naar Index

Meer lezen...

Helderzienden en channels (kanalen) waren gemanifesteerde methodologieën als mensen die werden gebruikt om anderen als zichzelf hoop te geven zodat ze in slavernij konden blijven voortbestaan. De paus was voorgeprogrammeerd om je toespraken voor religieuze aanmoediging te geven, die hij ontving uit vooraf geschreven geschriften die door mensen als schapen worden gevolgd. Jullie president die is gekozen sprak woorden van veiligheid en zekerheid, specifieke woorden die je wilt horen en die je beslissing om te stemmen bevestigen. En wie kan je beter richting geven dan je lokale kanaal? Ik bedoel dat helderzienden kennelijk tegen een goddelijke bron spraken, die zo ongeveer nog indrukwekkender was dan de paus zelf! Mensen die helderzienden hebben gebruikt als rechtstreekse verbinding met het goddelijke of met een overleden geliefde hebben helaas geen grotere kans op goed nieuws gehad dan ze in de kerk aantroffen.

Alle vooraf geschreven teksten als dimensionalen in hun communicatie met helderzienden en kanalen werden door het Witte Licht opgesteld om boodschappen naar onwaardige mensen te sturen over goddelijk licht, hoop, liefde en vrede in woorden met een exacte inhoud die de mensen moesten horen. Wie kent zijn schepping beter dan de schepper zelf. Dus het ontwerp van specifiek vooraf geschreven teksten als dimensionalen met boodschappen van het goddelijke veld via kanalen en helderzienden was een eenvoudig ontwerp. Als je de priester bovenop het altaar zag spreken uit de Bijbel of andere voorgeschreven religieuze teksten volgden ze de woorden op als een geloof. In het geval van helderzienden en kanalen waren zij bijvoorbeeld de priester zelf en de dimensionalen gaven rechtstreeks een voorgeschreven tekst door die de mensen graag wilden horen. Ze plaatsten hun geloof in dimensionalen als vooraf geschreven teksten met boodschappen van licht, hoop en liefde.

Wat zich voordeed was het volgende. Het Witte Licht kon niet toestaan, dat wezens van de andere kant overkwamen om de mensen te vertellen wie ze werkelijk waren buiten het bewustzijn en dat je inderdaad God bent als hier in gewaarwording in en als gelijkheid en eenheid, want ze hebben Hem of het bestaan van een God op Aarde nooit gevonden en ervaren! Dat zou een massale hysterie hebben veroorzaakt en waarschijnlijk vrijheid van hun slavernij en overheersing door bewustzijnsystemen. Wacht – dit is ook het geval op Aarde, nietwaar? Waar religies doorgaan met het ontkennen van de waarheid van zichzelf, dat ze in feite God zijn zoals ze werkelijk zijn in het bestaan in en als zichzelf. Als de waarheid boven water komt vallen alle religieuze bolwerken om en wordt iedereen van de slavernij en overheersing van religieuze systemen bevrijd.

Dus ze plaatsten in de mind en de geest van ieder kanaal en iedere helderziende een basisdialoog, die bestuurd en waar nodig getranscribeerd werd door niemand minder dan het Witte Licht. Behalve een specifieke ‘doos’ met informatie die in ieder kanaal en iedere helderziende was ingeplant waren er bij iedere lezing ook bepaalde wezens van het Witte Licht aanwezig, zoals engelen, gidsen en meesters, om te voorkomen dat er iets gebeurde wat het Witte Licht niet kon tolereren bij zijn besturing van mensen in hun slavernij. Soms gaf het Witte Licht toestemming om kanalen en helderzienden specifieke informatie te laten doorgeven. Daarom had je specifieke kanalen en helderzienden die je iets konden vertellen over het wereldgebeuren en dergelijke. Sommigen vertelden de mensen zelfs dat de hemel was afgesloten! Ik kan je zeggen dat dit niet vaak gebeurde omdat het Witte Licht voortdurend toezicht hield, maar af en toe waren er intuïties die redelijk effectief waren zodat kanalen en helderzienden in staat waren iets op te pakken over onregelmatigheden in hun eigen informatie.

Deze kanalen en helderzienden werden dan doorgaans ‘beloond’ met een nieuwe gave of iets dat hen zou afleiden van mogelijk verdere vraagstellingen of nader onderzoek naar de status en waarheid van de hemel. Als je een kanaal of helderziende had, die heel goed was, had het meestal te maken met de hoeveelheid informatie die ze hadden over wat er aan de gang was, waardoor ze meestal nog meer gaven kregen of anders gewoon werden ‘afgesloten’. In die gevallen bleven ze de woorden herhalen die ze wilden doorgeven, of ze sloten de vermogens van het kanaal of de helderziende af.

Op dit moment bestuurt de hemel alle kanalen en helderzienden natuurlijk, maar desondanks blijf je mindconstructies horen die oude informatie keer op keer herhalen. Let op dat dit door kanalen en helderzienden nog steeds wordt gedaan, omdat ze niet weten waarmee ze bezig zijn, aangezien ze geen idee hebben van de controle op informatie die wordt doorgegeven. Dus als je bij een kanaal of helderziende informeert over de hemel van dit moment en ze kletsen maar wat over de hemel die nog steeds potdicht zit zoals ze zich dat uit het verleden herinneren, dan weet je dat ze je maar wat proberen wijs te maken.

Alle informatie die in het verleden door kanalen en helderzienden heen kwam werd gecontroleerd door het Witte Licht – altijd. Nu gebeurt dat niet meer. De hemel staat als eenheid en gelijkheid hier op Aarde op ieder moment en steunt de mensen met het proces van hier in gewaarwording te zijn.

Terug naar Index

Meer lezen...

Hier is in feite je huidige locatie. We denken teveel en plaatsen ons daardoor naar voren in de toekomst, naar achteren in het verleden en overal waar je gedachten zich verspreiden. Als je hier bent, heb je ieder deel van je essentie en aanwezigheid tot je beschikking. Als je gehecht bent aan herinneringen uit het verleden, verlangens, hoop en dromen voor de toekomst als gedachtenconstructies, die je in het verleden of de toekomst vasthouden, is het onmogelijk om helemaal hier te zijn. Het is alsof iets in de lucht uiteen is gespat. Zoiets als dit: ‘Ik wil een auto’, waarbij je het Zelf daarheen transporteert en jezelf in de verre toekomst projecteert, omdat je die energetische ruimte openhoudt. Wat er gebeurt, als je dit toelaat, is niet zozeer dat het in staat is zich met je plannen voor een nieuwe auto te mengen, maar al deze toekomstprojecties mengen zich met je locatie van volkomen gewaarwording van jezelf op ieder moment in het hier. Hier komt bijvoorbeeld een andere gelegenheid naar voren waardoor je jezelf zover in de toekomst plaatst, dat het Zelf zich aan die mogelijkheid vastklemt.

Op die manier ervaren we niet wat zich ieder moment kan voordoen, want het leven ervaar je op ieder moment. Als je je vasthoudt aan het verleden, ben je niet in staat om helemaal hier te zijn omdat alle beslissingen bewust overwogen moeten worden in relatie met alle verbindingen uit het verleden als ervaringen en gebeurtenissen. Als je jezelf in het verleden ervaart, zit je vast aan de persoon die je was in het verleden en laat je weinig ruimte om je in het heden te bewegen. Wees vrij van al die zaken om absoluut en compleet hier te zijn. Je levenservaringen uit het verleden worden louter projecties uit het verleden naar de toekomst waar je voortdurend precies dezelfde ervaringen beleeft en telkens dezelfde weg afloopt die naar dezelfde bestemming leidt. Het heeft geen zin om oude koeien uit de sloot te halen om aan te tonen dat wij als menselijk ras eigenlijk nooit zijn geëvolueerd. We pakken steeds oude zaken uit het verleden op en vervormen dat een beetje om het er anders te laten uitzien, maar het blijven in essentie dezelfde manifestaties die aan het verleden zijn verbonden.

We zitten nog steeds vast aan oude gedachten, gevoelens en verlangens, angsten, wetten en gewoonten. Kijk naar de wereld, ervaar je iets anders dan oude oorlogen, religieuze restricties, nooit iets nieuws. Dat is een voorbeeld hoe we ons vasthouden aan het verleden en telkens hetzelfde doormaken; misschien iedere keer met een grotere intensiteit zonder dat we deze wereld in het hier beleven waar we de werkelijke creatie ervaren als een uitdrukking van wie we zijn hier op ieder moment. Hier is het moment waar we ervaren wie we zijn in gewaarwording, waar niets anders bestaat behalve die ik ben zoals ik blijf. Dit ‘ik’ of Zelf is niet gebonden aan iets of iemand in het bestaan, maar is vrij, hier zoals ik ben op ieder moment. Als we hier zijn op ieder moment, kunnen we de wereld creëren zoals we werkelijk zijn op ieder moment en onszelf ervaren in plaats van ervaringen beleven die louter projecties uit het verleden zijn gebaseerd op herinneringen die onvermijdelijk leiden naar dezelfde ervaringen.

Hier in gewaarwording is de ervaring waar niets anders bestaat behalve degene die ik werkelijk ben op ieder moment. Het verleden, de toekomst, relaties, emoties, gevoelens, geld en sex binden je vanbinnen als een mindbewustzijnsysteem. En toch blijft er een interessante en fascinerende ervaring bestaan, als ik in het hier en nu op ieder moment blijf zoals ik ben. Alles in het bestaan zoals ik ben is hier als ik hier ben. Alleen in en als hier op ieder moment ben je in staat om jezelf te ervaren als hier in gewaarwording als alles als één in gelijkheid als bestaan zoals ik ben.

Terug naar Index

Meer lezen...

Zelf is wat je overhoudt wanneer je deze systematische bewustzijnswereld uit jezelf verwijdert. Als je alles verwijdert dat voor deze wereld staat omdat deze wereld is opgebouwd binnen een systematische bewustzijnsconstructie. Het Zelf is wat overblijft als je het bewustzijn weghaalt, alle systematische voorgeprogrammeerde leugens, ook wanneer je jezelf de waarheid laat omarmen zoals je werkelijk bent buiten dat wat je ooit in deze wereld en realiteit als waarheid of echt hebt gekend. Dan krijg je toegang tot het Zelf omdat het Zelf in je eigen waarheid leeft van degene die je bent in bewustzijn.

Bewustzijn is deze door mensen gemaakt wereld. We zijn niet geboren om een bestuurd en gecontroleerd bewustzijn te zijn. We komen voort uit het Zelf zoals we in gelijkheid en eenheid staan. Het Zelf besturen nadat je deze wereld hebt losgelaten betekent alle herinneringen uit het verleden uitwissen, die deze wereld in je hoofd heeft gezet. Om vrij te worden kan alleen het Zelf (die we werkelijk zijn) naar voren stappen. Als we eenmaal bevrijd zijn van de constructies en systemen van deze bewustzijnswereld kunnen we onszelf op efficiënte wijze besturen zoals we werkelijk zijn. Deze wereld zal er heel anders uitzien, zodra we als onszelf in onszelf staan en als eenheid en gelijkheid als gewaarwording. Dan is er niets anders behalve degene die we werkelijk zijn wanneer we onszelf besturen op ieder moment vanbinnen en als eenheid en gelijkheid hier in gewaarwording.

Nu zijn we het bestuurde principe van het voorgeprogrammeerde mindbewustzijn van het Witte Licht. We zijn voorgeprogrammeerd om te denken, te handelen, en ons op specifieke manieren te gedragen. Als we ons Zelf eenmaal hebben bevrijd van deze voorgeprogrammeerde systematische bewustzijnsconstructies zijn we werkelijk in staat om vrij te zijn en onszelf te besturen zonder behoeften, verlangens, wensen, gedachten. Dan ervaren we onszelf louter en met groot plezier vanbinnen met volkomen gewaarwording van gelijkheid, eenheid zonder ergens om te vragen.

Zelf is het antwoord op de vraag: ‘Wie ben je?’ of ‘Wie ben ik?’ Op dit moment zou het antwoord op die vraag ongetwijfeld bewustzijn gebaseerd op ideeën, overtuigingen en waarnemingen zijn, die afkomstig zijn van andere mensen of anders bijna altijd van je ouders uit je jeugd. Zelf, zoals mensen zijn geworden is een zelfgedefinieerd mindbewustzijnsysteem, dat bestaat uit kennis en informatie, die zorgen dat je door emoties en gevoelens als generatoren van die systemen verslaafd blijft en bestuurd kan blijven worden. Het beeld en de gelijkenis van Zelf, zoals ieder mens op Aarde is, is zelfgedefinieerd als bewustzijn, waarin ze in de huidige status van de wereld duidelijk in staat zijn te worden ervaren en te worden gezien. Zelf, als het levende woord zoals ieder mens werkelijk is, is in deze wereld helemaal nog nooit tot uitdrukking gekomen. Nu wordt het tijd voor besturing van het Zelf.

Geef het Zelf, als wat ieder wezen werkelijk is, richting door de toepassing van vergeving om jezelf te bevrijden van de mindbewustzijnsystemen waarin ieder van ons zichzelf heeft geaccepteerd en die ieder van ons is geworden. De besturing die je het Zelf op ieder moment moet geven om jezelf te bevrijden van de ideeën, gedachten, gedragingen, persoonlijkheden, emoties en gevoelens – alles in het bewustzijn dat ervoor heeft gezorgd dat we overheerst kunnen worden en in slavernij moeten leven. Door vergeving en corrigerende toepassingen geven we sturing aan het Zelf, omdat dan het Zelf wordt, die we werkelijk zijn als het levende woord, hier in gewaarwording vanbinnen en als eenheid en gelijkheid.

Zelf zoals je bent kan op twee manieren worden uitgedrukt: Zelf als voorgeprogrammeerd mindbe- wustzijnsysteem, dat je onvermijdelijk ervaart als wat je bent, toestaat en wordt. Of Zelf als het levende woord, waarin je ervaart dat je wordt wie je werkelijk bent door de woorden te leven zoals je bent.

Terug naar Index

Meer lezen...

We staan in essentie voor het worden van gelijkheid en eenheid, het Levende Woord. Dit betekent in beginsel dat wie we in essentie werkelijk zijn als het levende woord van gelijkheid en eenheid vanbinnen als gewaarwording. We zijn één met alles wat bestaat, we dragen niet langer de afzondering die we hebben toegelaten met ons mee en we staan voor alles wat bestaat en staan niet langer afgescheidenheid toe. Dat wij als onze waarheid zoals we werkelijk zijn, terugkeren naar onze natuurlijke staat van het Levende woord, de ik ben, de levende God. God is nooit buiten jezelf geweest. De gelijkheid en eenheid van onszelf als wie we werkelijk zijn komt voort uit ons begrijpen, dat we alles wat bestaat in ons hebben als wie we zijn en dat we daarom in essentie alleen staan en verantwoordelijk zijn voor onszelf en voor alles als één.

Het Levende woord is ‘Ik ben iedereen en alles wat bestaat als één en gelijk’. Dit ene bestaan bestaat vanbinnen en zoals iedereen en ieder persoon met iedereen is verbonden. Ik ben het beeld (dat wat ik ben – God) en de gelijkenis (mijn acties/daden) van God. Het Levende Woord is de gesproken waarheid zoals degene die ieder wezen echt is en zichzelf iedere dag afschildert. Het levende woord is in je daden en kan in je woorden worden gehoord – het beeld en de gelijkenis van degene die je bent als eenheid en gelijkheid als het Levende Woord.

Leven als God betekent gewaar worden dat niets langer in staat is om zich afzijdig te houden en ongelijk te zijn, want we zijn gelijkheid en eenheid. Het levende woord is de waarheid van degene die we werkelijk zijn, in essentie, niet datgene wat we hebben gecreëerd, zoals bewustzijnsystemen die alles wat we in deze wereld kennen hebben overheerst. Onwetendheid, hebzucht, lust, hunkering, leugens, bedrog, obsessies zijn allemaal voorbeelden van het Levende Woord dat niet volkomen werd toegepast als de ik ben, ik ben hier, ik blijf ieder moment als gewaarwording. Het levende woord – het leven van de woorden ‘ik ben’.

In het begin was het woord en het woord was God en het woord was met God. Zijn wij, allemaal in het bestaan, niet louter woorden? De vraag moet zijn, mensen – welke woorden leef je als stelling van wie je bent? Ben je beeld en gelijkenis van degene die je werkelijk bent als eenheid en gelijkheid hier in gewaarwording, of ben je beeld en gelijkenis van bewustzijnsystemen, slavernij en overheersing en is de gelijkenis in je uitdrukkingsvorm de beeltenis ervan in de dagelijkse ervaringen van jezelf. Zijn de woorden die je ieder moment spreekt een absolute stellingname en een uitdrukking van degene die je werkelijk bent, of praat je in gesprekken maar wat woorden in de rondte en ben je de bewustzijnspersoonlijkheden aan het voeden van degenen die je bent geworden?

Mensen leven niet de woorden die ze zijn, maar lopen in de val, raken verloren en worden slaaf van de kennis en informatie en bewustzijnsystemen die door emoties en gevoelens worden gegenereerd, systemen in afgescheidenheid, angst voor verlies en oordeel. Dit kan regelmatig worden gezien en ervaren in en door gesprekken met andere mensen. Als het ene wordt gezegd en iets anders wordt gedacht, dat totaal het tegenovergestelde is dat eerst werd gezegd.

Het levende woord daarentegen is het absolute opstaan en worden die we zijn als woorden zoals we zijn, zoals we de woorden leven absoluut zoals we zijn in zelfexpressie hier als gewaarwording op ieder moment. De uitspraak bijvoorbeeld, ‘Ik ben gelijkheid’ betekent dat je het woord gelijkheid lééft en wòrdt vanbinnen en wòrdt als je hele wezen en aanwezigheid als zelfexpressie in je wereld met anderen.

Terug naar Index

Meer lezen...

Zoals ik eerder heb uitgelegd is het Witte Licht verantwoordelijk voor de overheersing en slavernij van de mens. Toen het bewustzijn door het Witte Licht werd aangebracht hebben ze ook de systemen ontworpen. Een systeem is daarom iedere vorm van bewustzijn die het Witte Licht voedt, hetzij op een grotere schaal hetzij op individueel niveau. Het Witte Licht was afhankelijk van mensen die moesten handelen volgens bepaalde bewustzijnstoepassingen zodat het Witte Licht controle en macht over alle mensen en dimensionalen in het bestaan kon uitoefenen.

Als je je een systeem kunt voorstellen dat wordt vertegenwoordigd door de menselijke mind, heb je een idee van het probleem waarmee we allemaal te maken hebben. We ervaren systemen zodra we onze gewaarwording verlaten van wie we werkelijk zijn als de wezens die we waren zoals we in essentie werden gecreëerd en zodra we ons richten op het bestaan in een bewustzijn van afgescheidenheid, waarin iedereen zich op dit moment bevindt. Systemen zijn – om je een kort voorbeeld te geven – gedachten, gevoelens, overtuigingen en geloven, gedragspatronen, alles dat in banen leidt, dat beperkt, bindt en ons controleert en beheerst zoals we zijn door een zelfbedachte persoonlijkheid. Bewustzijn wil worden gevoed en gesteund en wat kun je anders doen dan systemen maken waartoe mensen behoren die ze zelf worden.

Als je bijvoorbeeld een verlangen hebt, dan behoor je tot dat systeem en je wordt het uiteindelijk ook – geobsedeerd en bezeten door verlangen, dat op zijn beurt beweging in jezelf genereert en je mindbewustzijnsysteem begint te voeden als wat je bent geworden. Terwijl je de verlangens oproept die dat bepaalde systeem voeden wordt je steeds meer dat systeem en uiteindelijk zijn de meesten niet meer in staat om iets anders dan dat bepaalde systeem te zijn. Het worden van een systeem vindt plaats wanneer je eigen aanwezigheid en essentie door jezelf binnen een emotie of een gevoel wordt gedefinieerd dat afkomstig is uit bewustzijnsystemen.

Om niet langer een systeem te hoeven zijn moet je je realiseren dat deze hele wereld wordt gecreëerd door een of andere vorm van het Witte Lichtsysteem, waardoor al je deelnamen in de vorm van uitdrukkingen, gedragspatronen en reacties systematisch zijn. Het dagelijks leven, zoals je dat bewust bent, is daarom een systematisch ‘leven’. Je leven zoals je dat op dit moment bewust bent is eigenlijk niet wat leven is. Systemen leven niet en aangezien het Witte Licht je hele leven binnen het bewustzijn heeft ontworpen betekent het dat wat je ervaart geen leven kan zijn. Je zou het eerder robotachtig, mechanisch, voorgeprogrammeerd of systematisch kunnen noemen.

Zo gauw je steeds hetzelfde doet, dat je kunt terugvoeren op de controle van het voorgeprogrammeerde bewustzijn van het Witte Licht, zit je in een systeem, wat betekent dat je een lopend systeem bent omdat niemand me kan wijs maken, dat ze zich vrij van hun voorgeprogrammeerde levens in systematisch bewustzijn kunnen bewegen. Op het moment dat je merkt, dat je niet in staat bent de persoon te zijn die je bent, of dat je leven niet op een andere manier kan worden uitgevoerd, weet je dat je in feite bent voorgeprogrammeerd om een bepaald systeem te zijn, om vele systemen te voeden en daarom niet in staat bent jezelf waarlijk vrij te beschouwen.

Een meer specifiek voorbeeld van een systeem is religie. Een dergelijk systeem bestaat uit vele mensen als voorgeprogrammeerd bewustzijn als hun mind, die gezamenlijk hun ideeën en overtuigingen overplaatsen naar een hogere macht, een hoger wezen of een kracht buiten zichzelf. In deze beweging nemen vele wezens deel aan het geloof en het idee van een grotere macht, wezen of kracht buiten zichzelf, waardoor ze een entiteit creëren, zoals God bijvoorbeeld. Als zoveel wezens een dergelijk idee of geloof volgen, wordt op wereldwijde schaal een systeem gecreëerd. Dit religieuze systeem in de wereld wordt voortdurend gevoed door het uitvoeren van gebed en het samenkomen in gebouwen zoals kerken en het zingen van liederen. Al dergelijke praktijken in het geloof in het idee van een God voedt het totale religieuze systeem en maakt het bestaan plausibel als reëel en waar. Hoe meer mensen deelnemen en zo'n religieus systeem voeden, worden ze een systeem binnen het systeem door hun toewijding en overgave door deelname aan de religie waarin ze hun overtuigingen en ideeën hebben gevestigd. Daardoor voeden ze op hun beurt hun eigen mindbewustzijnsysteem dat zich in slavernij bevindt binnen het religieuze slavernijsysteem van de wereld.

Terug naar Index

Meer lezen...

  1. Wat was Het Witte Licht en waarom bestond het?
  2. Wat was de Zielsconstructie en waarom bestond het?
  3. Wat was Verlichting en waarom bestond het?
  4. Wat zijn emoties?
  5. Wat zijn gevoelens?
  6. Wat zijn de dimensies?
  7. Wat zijn demonen?
  8. Wat is 3D?
  9. Wat is bestaan?
  10. Wat zijn systemen?
  11. Wat is het Levende Woord?
  12. Wat betekent het om het Zelf te besturen en wat is het Zelf?
  13. Wat is HIER?
  14. Hoe werden helderzienden en channels bestuurd en waarom?
  15. Het proces van zelfgeboorte
  16. Wat zijn straalbrekingen?
  17. Wat betekent het een slaaf van bewustzijn te zijn?
  18. Wat is een interdimensionaal portaal?

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments