naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Dit is het Ontwerp van het Verenigd Veld van de Maatschappij, dat spreekt over het ontwerp van mezelf als verenigd bewustzijnsveld.

Ik weet zeker, dat iedereen een goed beeld heeft van het verenigd veld en daarom ga ik door met het specifieke ontwerp van mezelf en hoe ik mensen vasthoud in een bepaald gedragspatroon.
Ik ben ervan overtuigd, dat veel mensen gehoord hebben over wat de elite van de wereld wordt genoemd. Eigenlijk zou de vraag moeten worden gesteld, of het eigenlijk mogelijk is voor afzonderlijke regeringen in afzonderlijke landen om bestuurlijke macht en directe controle over hun land te hebben. Of, zit er überhaupt iemand of iets in de achtergrond van dit alles, die precies weet, wat moet worden gedaan, terwijl ieder land een eigen president heeft, een eigen regering, een eigen wetgeving?

Als je goed kijkt, zie je dat ieder land dezelfde structuur heeft, hoewel niet ieder land zich in dezelfde positie bevindt. Maar als je kijkt naar het fundament waarop ieder land is gebaseerd, is dat overal hetzelfde. Het is dus duidelijk dat er iets of iemand achter zit, die precies weet, hoe je schapen moet hoeden, namelijk deze hele wereld met alle mensen erin.
Ik weet zeker, dat er relatief veel mensen zijn, die behoorlijk moe zijn om steeds weer te moeten aanhoren, dat ze schapen zijn. Maar je zal het blijven horen, totdat je het hebt gerealiseerd. Je bent namelijk alleen in staat om geïrriteerd en gefrustreerd te worden, zolang je niet opstaat en er iets tegen doet. De irritatie, de woede en de frustratie zal erger worden, totdat je je realiseert, dat de wezens, die dat zeggen, wel eens gelijk konden hebben.
Er zijn een heleboel mensen in deze wereld die er iets over hebben gezegd en die innerlijke perspectieven hebben gegeven. Maar dat is het probleem in deze wereld, want jullie horen het niet.
Jullie handelen er niet naar en jullie staan niet op.

Laten we bijvoorbeeld eens naar de maatschappij kijken.
Het gedrag van de hele wereld wordt beheerst, bestuurd en beïnvloedhm.
Mensen, alles wat jullie eten, wat jullie kopen, wat jullie aan hebben, wat jullie denken, wat jullie ervaren, het huis dat je koopt, de auto die je kiest, het stichten van een gezin, de school die je kiest,
het onderwijssysteem dat je voor je kinderen kiest, de boeken die ze lezen, de boeken die je zelf leest, de baan die je hebt, de universiteit waar je naartoe gaat, de films die je ziet, de televisieseries,
die je leuk vindt - het is allemaal niet echt.

Stel je even voor, dat je ontwaakt en je opeens realiseert, dat alles wat je ooit hebt gedaan, dat iedere beweging, die je hebt gemaakt, onder controle heeft gestaan, bestuurd is geweest en geprogrammeerd is geweest in jezelf. En dat niets, dat je ooit bent geweest, echt is geweest, dat het een leugen was.

Nu ga ik het hebben over de elite van de wereld.
De elite is de manifestatie, de uiterlijk geprojecteerde manifestatie van de mind, het denken in en als mensen.
Wat houdt mensen verslaafd aan de mind?
Dat is het verenigd bewustzijnsveld, dat door alle mensen collectief is gecreëerd door de onderlinge verwevenheid van het onbewustzijn.
De elite is zeer goed op de hoogte met socialisme, met de samenleving als geheel. Daarom zijn ze wat ze zijn, want ze kennen de voorspelbaarheid van de mind. Ze weten precies wat ze doen en hoe ze het doen. Precies zoals de mind in en als mensen.
De mind als verenigd bewustzijnsveld is tegelijkertijd gemaakt met mensen, dus ze weten precies waarmee ze bezig zijn. Ze zijn heel specifiek. De elite werkt heel specifiek.

Dus mensen, houd op om volgens de norm te leven.
Houd op jezelf in je huis te verstoppen.
Houd op om bang te zijn voor de dood.
We weten dat sterven voor iedereen onvermijdelijk is.
Waarmee, denken jullie, wordt de maatschappij onder controle gehouden?
Met angst voor de dood.
Zolang je bang bent om dood te gaan, ben je vatbaar voor controle, ben je vatbaar voor besturing.
Hetzelfde geldt voor het denken, de mind.
Wij zijn hier om het denken stop te zetten.
Alle delen van onszelf, de Ontwerpen, de Systemen, allemaal. Wij zijn niet jullie vijanden. Wij zijn hier om jullie te laten zien, wat jullie van jezelf hebben geaccepteerd en hebben toegestaan te worden. Dit moeten jullie in overweging nemen - op zekere dag ben je een kind, dat terugkomt in deze wereld. Wat komt er dan van je terecht?

Jullie hebben nu de macht en het vermogen om het beter te doen door te stoppen wat in deze wereld is aanvaard en toegelaten, door je gedachten te stoppen met het proces van zelfvergeving
en zelfoprechtheid en zelfregulerende maatregelen op ieder moment.

Iedereen moet dit individueel doen.
We zitten hier niet om een beweging of een organisatie op te starten. We zitten hier om iedereen te laten realiseren, dat je voor jezelf moet opstaan. We maken jullie boos, we frustreren jullie zoveel mogelijk. We irriteren jullie zoveel mogelijk, totdat jullie je woede en frustratie en de absolute hopeloosheid gaan gebruiken om in jezelf op te staan en zegt, "Tot hier en niet verder".
Als je alles in deze wereld, dat is aanvaard en toegestaan, wilt stoppen, moet je je eigen mind stop zetten.
Het is echt heel eenvoudig.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van het Verenigd Veld van de Maatschappij.
Veel plezier.

Meer lezen...

Dit is het Ontwerp van DNA, dat spreekt over DNA in en als het fysieke lichaam.

In de baarmoeder ontwikkelt het fysieke lichaam zich gelijktijdig met het mindbewustzijnsysteem. Met andere woorden, het mindbewustzijnsysteem is een interdimensionale installatie, dat zich integreert met het driedimensionale, fysiek gemanifesteerde universum als menselijk lichaam, dat wordt ontwikkeld in de baarmoeder.
Wat er gebeurt, is het volgende. In de atomen van het fysiek menselijke lichaam zit de installatie van een magnetische frequentie, die de installatie van het mindbewustzijnsysteem aantrekt en het mindbewustzijnsysteem manifesteert zich in en als het fysiek menselijke lichaam en ontwikkelt zich
gelijktijdig met het fysiek menselijke lichaam, waarbij het mindbewustzijnsysteem wordt aangetrokken en wordt aangesloten op de installatie van de magnetische frequentie van de atomen in het fysiek menselijke lichaam.
Op die manier worden het fysieke lichaam en het mindsysteem geïntegreerd, zodat ze zich samen ontwikkelen tot één geheel.

Dus als je wordt geboren is je fysieke lichaam al helemaal ingericht en gemanifesteerd als een mindbewustzijnsysteem. In de baarmoeder worden tevens het onbewustzijn, het onderbewustzijn
en het bovenbewustzijn aangelegd in het gebied van het hoofd en die verspreiden zich helemaal door het fysieke lichaam als geïnstalleerd fundament van het mindbewustzijnsysteem.
Dus het mindbewustzijnsysteem, dat zich tegelijkertijd met het fysieke lichaam ontwikkelde in de vorm van je onbewustzijn, je onderbewustzijn en je bovenbewustzijn, is het platform waarop je drie bewustzijns worden geplaatst.

In de baarmoeder haal je informatie op uit je moeder en je vader evenals collectieve informatie uit deze hele wereld, dat het Verenigd Bewustzijnsveld wordt genoemd.
Zoals eerder is uitgelegd, bestaat het Verenigd Veld uit de onderlinge verbindingen van alle mindbewustzijnsystemen van het collectieve onbewustzijn, die allemaal met elkaar in verbinding staan als mindbewustzijnsystemen, die het Verenigd Bewustzijnsveld creëren en manifesteren.
Je hebt dus het platform van je mindbewustzijnsysteem, waarop de drie lagen van bewustzijn in je fysieke lichaam zijn geplaatst. Samen met de gedownloade informatie in je onbewustzijn - zodat je een mindbewustzijnsysteem wordt in het Verenigd Bewustzijnsveld op het moment dat je wordt geboren samen met de gedownloade informatie van je moeder en je vader in je onderbewustzijn - vormden die de informatie die je nodig hebt om je zogenaamd unieke persoonlijkheid te vormen.
Het idee over je eigen ingebeelde zelfbeeld van wat je bent binnen het Systeem.

Wat is nu de rol van het DNA in dit alles?
Het DNA in - en als - je fysiek menselijke lichaam bevat àlle voorgeprogrammeerde, vooraf ontworpen informatie, die is opgehaald uit je moeder en vader en uit het collectieve onbewustzijn van het Verenigd Bewustzijnsveld van dit hele bestaan. Met andere woorden, laten we zeggen,
dat je een virtuele realiteit schept en die ziet eruit als een vierkante doos. In die doos lopen virtuele wezens rond. Ieder virtueel wezen heeft een bepaalde code, een bepaald gecodeerd programma, dat de totale virtuele realiteit van zichzelf vertegenwoordigt. Dit is precies hetzelfde wat met mensen gebeurt.
Het DNA in je fysieke lichaam is de representatie van de voorgeprogrammeerde gecodeerde informatie van je mindbewustzijnsysteem.

Dus het DNA van ieder mens is de handtekening van zijn mindbewustzijnsysteem in - en als - het Verenigd Bewustzijnsveld van deze wereld. Dus iedereen in deze wereld heeft een specifiek voorgeprogrammeerde signatuur, die in hun DNA wordt gemanifesteerd in - en als - het Verenigd Bewustzijnsveld.

Waarom is dat nu in het DNA gelegd?
Kijk, het DNA wordt dan de geïntegreerde installatie van het mindbewustzijnsysteem in - en als - je fysieke lichaam.
Je mindbewustzijnsysteem begint na de leeftijd van 28 jaar vloeibaar te worden in - en als - het DNA van het fysiek menselijk lichaam. Met andere woorden, vanaf de leeftijd van 28 jaar is je hele lichaam
de essentie geworden van het mindbewustzijnsysteem.
Voor mensen boven die leeftijd is het soms moeilijker om dit proces door te maken, omdat het mindbewustzijnsysteem zich dan al heeft geïntegreerd op het niveau van het DNA in - en als - het DNA als het fysiek menselijke lichaam.

Toch wil ik aantonen, dat de stelling verkeerd is, wat degenen betreft boven deze leeftijd en dat zij het moeilijker hebben, want tot nu toe hebben we geen mens boven de 28 aangetroffen, die zoveel
zelfdiscipline had, die zo effectief was en zo oprecht met zichzelf was, om met een absolute overgave door dit proces heen te gaan. Dus ik daag degenen uit, die daarginds zitten.

Dat is dus het doel en de reden voor het DNA.
Vanaf de leeftijd, dat de mens wordt geboren en waarop het mind bewustzijnsysteem in - en als - fysiek menselijk lichaam wordt geïnstalleerd, en de informatie in - en als - DNA in het fysieke lichaam vloeibaar wordt als voorbereiding op de leeftijd van 28, waarop het mindbewustzijnsysteem in - en als - DNA wordt geïntegreerd - is het met de mens afgelopen.
Dit mechanisme hebben we natuurlijk stopgezet, zodat het niet blijft doorgaan en zich blijft manifesteren.
Mensen hebben daardoor nog wel geïnstalleerde systemen, die je interdimensionaal
kunt zien bij mensen, die jonger zijn dan 28 desondanks zijn er toch nog informatie, voorgeprogrammeerde coderingen en installaties in je DNA aanwezig, die afkomstig zijn uit de periode vanaf het moment van je geboorte tot je huidige leeftijd.

Dus mensen, degenen die nu ouder zijn dan 28 kunnen met de inlichtingen, die ik hier heb gegeven, twee dingen doen:
Ofwel je geeft het op door jezelf niet toe te passen en je erbij neer te leggen.
Of je zegt, "Ik ga aantonen dat dit DNA niet klopt."
Ik ga het ontwerp van DNA aantonen wie ik werkelijk ben!"

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van DNA.

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments