naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Hallo! Dit is het Ontwerp van het Veld van Christendom en ik zit hier om over het ontwerp van het verenigd veld van Christendom in en als dit totale bestaan te spreken.
Er is al eerder uitgelegd, dat het Verenigd Bewustzijnveld bestaat uit de onderlinge verbondenheid van de mindbewustzijnsystemen van mensen via hun collectieve onbewustzijn.
Het Veld van het Christendom is nogal een interessante manifestatie.
Iedere religie heeft een eigen roosterstructuur in de vorm van een volkomen gemanifesteerde maatschappij en ieder rooster heeft zijn eigen kleur.

De roosterstructuur van het Christendom in het Verenigd Bewustzijnsveld in de vorm van een gemanifesteerde christelijke samenleving, heeft een zwarte en dieppaarse kleur, het heeft een christelijke signatuur. Die specifieke signatuur heeft een zwarte en dieppaarse kleur wat wijst op de duisternis van macht.
Waarop wijst de duisternis van macht? Of wat betekent dat in het licht van de signatuur van het Veld van Christendom en de roosterstructuur in het Verenigd Veld?
Het is interessant te weten, dat het hele concept van Christendom, dat gelijk is aan God, op zeer grote schaal in het bestaan is misbruikt en waar de meest afschuwelijke en ziekmakende daden zijn gepleegd in de "naam van God".

Ik zit hier om een interessante manifestatie te beschrijven met betrekking tot het Veld van Christendom in en van het Verenigd Bewustzijnsveld. En dat is, dat het Christendom in deze wereld de manifestatie is van bedrog. Dat de maatschappij van het Christendom in de totale roosterstructuur van het Christendom in het Verenigd Bewustzijnsveld bedrog in deze wereld ondersteunt, manifesteert en aanmoedigt.

De wereld is niet wat hij lijkt - die stelling hebben velen wel gehoord. Er zou een realiteit bestaan achter datgene, wat je ziet en dat aan de mensen in deze wereld wordt gepresenteerd. En dat is precies de installatie van het Christendom.
Het Christendom lijkt een nobel en breed vereerd pad, een levensreis van de mens als een Christen, die leeft met God in zijn zegenrijke hemel. De visuele voorstellingen zijn schitterend, prachtig, en klinken verbazingwekkend. Ze klinken diepzinnig, ze klinken intrigerend voor sommige mensen. Ze gaan naar de kerk, lezen de Bijbel, bidden en leven volgens de Bijbel, leven volgens de religieuze wet, de Wet van God, en dan gaan ze naar de hemel. In de hemel zijn ze gezegend voor de eeuwigheid.

En je hebt natuurlijk ook de zondaar, dat is de duivel en de hel, om te zorgen, dat je op dat pad blijft naar de grootheid van God. Ze maken je bang met behulp van waarschuwingen tegen de hel en de duivel, zodat je als een kudde schapen kunt worden gehoed, die moet worden beschermd tegen de wolven. Zoals honden in de vorm van de duivel de schapen hoeden, waarbij de Christenen door de honden worden gewaarschuwd en vervolgens op het pad naar God blijven.

De hele christelijke ervaring in het Verenigd Veld is dus prachtig. Ga naar de kerk, lees de Bijbel, blijf bidden, leef volgens de Bijbel, leef volgens de wetten van God en je gaat naar God in de hemel, ha fijn.

Maar datgene wat erachter zit en waaruit het Christendom in het Verenigd Veld bestaat en in de roosterstructuur van de christelijke samenleving is een manifestatie van bedrog. Hoezo?
Er is één ding dat mensen zich niet realiseren van Kerken en hun stellingname over religie in deze wereld.
Religies, zoals het christendom, zijn in het bijzonder ontworpen om mensen bezig te houden en ze letterlijk als een kudde schapen te regisseren.
Hoe krijg je mensen georganiseerd? Door organisaties op te zetten. Dan zijn ze ergens mee bezig en zitten opgesloten in hun kleine kooi. Je hebt allerlei verschillende schapen in allerlei verschillende organisaties en op de uitgestrekte open velden worden ze geregisseerd door de wolven en de honden in hun speciaal daarvoor geïnstalleerde hokken en kooien.
Waarom?

Mensen, niets dat jullie in deze wereld beleven is echt. Deze hele wereld is vanaf het begin bedacht.
Er zijn natuurlijk wel mensen die wel weten wat er in deze wereld aan de hand is en die de mensen op een specifieke wijze organiseren en regisseren.

Dus religie, het Veld van het Christendom, ondersteunt het bedrog. Waarom en hoe?
Omdat zijn ware essentie, zijn ware structuur en zijn ware fundament op bedrog is gebaseerd om mensen te bedriegen. Jullie leven volgens het bedrog, dat jullie juist proberen te vermijden, proberen te weerstaan en jullie doorzien dat niet!
Dat is dus het probleem van deze wereld, mensen. Jullie zien niet wat er rechtstreeks voor je eigen ogen afspeelt. Hoe komt dat? Omdat jullie dit zelf al zijn.
Wat is het om wakker te worden? Het betekent, dat je naar je eigen leven kijkt en ziet hoe je leeft en dat je iets gaat opvallen en zegt: "Wacht even, tot hier en niet verder!"
De grootste daad, die een mens kan doen, is zijn eigen realiteit onderzoeken, en vragen te stellen over zijn eigen leven, want daarin vindt hij de rode draad van het bedrog.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van het Verenigd Veld van het Christendom.

Meer lezen...

Dit is het Ontwerp van Lichtstrijders, dat spreekt over lichtstrijders.
Je zult je afvragen, wat zijn lichtstrijders? Lichtstrijders zijn de mensen, die opstaan voor licht en liefde.
"Ik ben licht. Moge het licht van de Ene, de Meester met je zijn."
"Het Licht is de vrede, de zegen en de liefde van de universele Godmeesters essentie, dat mij hier helpt en steunt en leidt. Wees het Licht!"
"Het Licht is met je. Het Licht is je Meester. Het Licht is je God."
"Het Licht is je heiland. Het Licht zal je helpen. Vertrouw op het Licht!"
"Wees de Strijder van het Licht. Verdedig het Licht. Bescherm het Licht."

Aan de mensen die geloven dat het licht van liefde, eer, vrede, zegen, schoonheid en grootsheid bestaat wil ik één vraag stellen: Wat zou je doen, als het Licht niet zou bestaan? Wie zou je zijn?
Zou je blijven bestaan? Zou je in staat zijn in deze wereld te blijven bestaan zonder het "Licht"?

Mensen, ik zou jullie willen vragen om je overtuigingen, ideeën en waarnemingen in deze wereld te herzien en te beginnen om je gezonde verstand te gebruiken. En dat is als volgt.
Als er een geloof bestaat over iets dat groter, diepgaander en machtiger is buiten jezelf en waarin je je hele bestaan hebt gelegd, al je vertrouwen en als dat 'iets' hier op geen enkele manier zou zijn, wie zou je dan zijn, wat zou je doen, hoe zou je jezelf ervaren?
Het is opmerkelijk, dat zoveel mensen geloven in licht, in liefde, dat ze geloven in positiviteit, dat ze geloven in de waargenomen illusies van Grootmeesters, Opperwezens en Engelen, die het bestaan beheersen, die het bestaan besturen, terwijl je al je geloof, hoop en vertrouwen in hun handen legt.
Dat is mijn vraag, die ik aan zulke mensen wil stellen: wie zou je zijn, als je erachter komt, dat deze wezens niet bestaan? Wat zou je doen?

Deze vraag stel ik, opdat mensen die in zulke manifestaties van het Licht geloven, zich gaan realiseren, dat ze niet bestaan en nooit hebben bestaan. Die mensen zullen dat hier op Aarde realiseren of in het hiernamaals.
De reden dat ik vraag, wie zou je zijn en wat zou je doen, als ze niet zouden bestaan is, om je te laten inzien, dat wie je bent afhankelijk is van een afzonderlijke bron buiten jezelf. Dat wie je bent zich bevindt in een afgescheiden bron buiten jezelf en als die bron niet zou bestaan, wat dan?
Een andere reden waarom ik dit vraag is om mensen te laten inzien, dat ze verantwoording voor zichzelf moeten nemen, want ze zullen zien, dat alles wat ze hebben zijzelf zijn.
En dat is hetgeen waarvoor mensen bang zijn om te moeten toegeven, want ze willen helemaal geen verantwoording voor zichzelf nemen. Ze willen niet in zichzelf opstaan, want mensen zijn zich eigenlijk niet bewust, wat ze in zichzelf hebben aanvaard en toegelaten en daardoor worden ze
overweldigd door schaamte, spijt en verdriet. Ze verstoppen zich liever achter opperwezens van "licht, liefde en vrede", want ze willen niet weten wat de inherente natuur is in zichzelf een mentaliteit van volstrekt zelfbedrog en oneerlijkheid tegen zichzelf. De waarheid van mensen is niet mooi en niet groots.

Mensen, jullie moeten in het reine komen met de mentaliteit die jullie van jezelf hebben aanvaard. Jullie moeten in eenheid en gelijkheid gaan staan als het totaal van jezelf en ophouden jezelf te verstoppen, ophouden jezelf te rechtvaardigen, ophouden om excuses te zoeken. Dit is de enige manier op uiteindelijk op te staan en datgene wat we hebben aanvaard en toegelaten in onszelf, te stoppen.
Dus al die mensen van Licht en Liefde, met de grootsheid van Opper Wezens en geascendeerde Meesters, enzovoort, word wakker! Jullie worden ofwel hier in deze wereld wakker, of je gaat het je realiseren in het hiernamaals, maar ik kan je aanraden om het hier te doen.
Realiseer met je gezonde verstand hoe stupide het is om te geloven en vertrouwen te hebben in iets dat groter en machtiger is dan jezelf.
Alsjeblieft! Houd op jezelf als minder te zien dan je werkelijk bent.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Lichtstrijders.

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments