naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Het is nogal de tendens om op bijvoorbeeld YouTube, forums en blogs zichzelf te verbergen achter valse namen, synoniemen enzo, omdat men dan de 'moed' heeft om onzin te praten - dingen die men normaal niet zal zeggen wanneer men zijn eigen naam zou gebruiken.

Dus hierbij Desteni vragen we mensen om hun eigen naam te gebruiken op het forum en op YouTube en op hun blogs, zodat wat je ook zegt, dat jij dat bent, en je daar onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor bent.

Daarmee assisteer je en ondersteun je jezelf door verantwoordelijkheid te nemen voor en aanspreekbaar te zijn op wat je zegt, wat je uitdrukt, wat je uitspreekt, dat je dit doet vanuit 'jouw naam', het is jij, en daarmee zul je jezelf niet onnodig blootstellen aan het jezelf opzettelijk kwaad doen (door het creëren van onbekende persoonlijkheden en ideeën en visies over jezelf die van de mind zijn). En daarmee ontstaat een punt van vertrouwenswaardigheid in jezelf en naar anderen toe.

Ik stel voor dat mensen vanuit het standpunt beginnen hun leven te leven in de echte wereld met de naam waarmee ze geboren zijn, want de wereld die echt aandacht nodig heeft is de echte wereld, waar echte mensen zijn met echte namen en dat men zo aanspreekbaar is voor wat men zegt en zo iedereen begint te negeren die een mening heeft of een boodschap maar onwillig is of bang of niet de moed heeft om werkelijk voor en als hun echte naam te staan. Opdat een hoop van die onzin zo snel mogelijk uit de wereld is. Op den duur zal het gebruiken van je echte naam heel gewoon worden.

 

Deelname aan YouTube, je verbergen achter een valse naam

Daarom moesten we een manier vinden om de informatie die we hadden gevonden, te presenteren en naarmate we meer en meer in een digitale wereld leven, zullen dingen als YouTube uiteindelijk populairder worden dan TV, omdat mensen er een gevoel van vrijheid ervaren en zich kunnen verbergen achter valse namen en avatars creëren die de ego's strelen.

Ik stel voor dat je je begint te realiseren wat de ware bedoeling van het creëren van zulke 'apparaten' is. Als je ervoor kiest om te geloven in iets als de Nieuwe Wereld Orde of De Elite, hoe zouden de Elite dan te werk gaan? Ze zouden het onderzoek gebruiken van Freud en anderen, naar massamanipulatie voor geld en ze zullen het gebruiken om dat te doen. Door te manipuleren en deel te nemen aan YouTube met een naam die niet de jouwe is, waardoor je stem verloren gaat in de onechtheid van datgene waar je je achter verbergt, speel je recht in de kaarten van diegenen die bepalen dat zij de Elite en Niewe Wereld Orde zijn. En mensen worden nutteloos want al dat je doet is, in plaats van te kijken naar functionele, praktische oplossingen die werkelijk een verschil zullen maken in de wereld, probeert iedereen zijn eigen boodschap te promoten in afscheiding. Een ieder probeert zelf een belangrijk effect te hebben - niemand staat samen.

In gelijkheid houdt in dat iedereen samen staat, er zijn geen leiders in gelijkheid, gelijkheid is gelijkheid. Het is duidelijk dat in het gelijkheidsprincipe men zichzelf zal moeten 'pushen' om meer gelijk te worden, als je het zo wilt noemen - meer effectief in het fysieke, alledaagse.

Het is dus belangrijk om te zien dat alle kanalen op YouTube die allerlei punten promoten en specifiek die de regeringen aanvallen of de zogenoemde Elite, dat die heel simplistisch eigenlijk alleen maar verdeeldheid opleveren. We hebben bepaalde specifieke video's gemaakt om deze veronderstelling te testen, om te bekijken hoe het het bewustzijn van mensen beïnvloedt - bewustzijn is meetbaar dus kunnen we het interdimensionaal observeren. Wanneer mensen video's bekijken: wat gebeurt er in hen, hoe gebruiken ze feitelijk hun mind, wat is hun uitgangspunt, wat gaat er met ze gebeuren - alles is meetbaar en fascinerend genoeg daarom ook programmeerbaar. Want energie is electriciteit, magnetische beweging die programmeerbaar is, hetzelfde als met je bankpas. Je banksysteem is een magnetisch systeem. De magnetische strip draagt de vitale informatie, die je bestaan laat bewegen. Hetzelfde gebeurt met de mens in zijn programmering. We zullen hier meer specifiek op ingaan wanneer we de aard van de Geheime Mind onthullen - wat het punt is van waaruit realiteit wordt gecreëerd door en in ieder menselijk wezen.


Bernard en de  Dimensies

Meer lezen...

11 augustus 2007
Dit is Ludwig Wittgenstein.
Ik spreek tegen jullie in dit vrouwenlichaam, het interdimensionale portaal. Ik weet nog niet wat ik jullie ga vertellen, maar ik zie wel wat er komt in het moment. Welnu, ik kan jullie een fascinerende ervaring uitleggen. Ik ben alweer een ander dimensioneel wezen en ik kan mijn ervaringen hier op Aarde niet herinneren. Ik werd gevraagd om hier te komen spreken. Op basis van mijn naam werd mijn signatuur in de dimensies ontdekt en nu zit ik hier om tegen jullie te spreken.

Nu is dus de vraag, als ik me niets meer herinner van mijn leven op Aarde, hoe weten we dan dat ik het ben? Natuurlijk weet je dat niet. Want degene, die ik op Aarde was, was een geprogrammeerd systeem. Alles wat ik deed op Aarde was voorgeprogrammeerd. Alles wat ik op Aarde heb ervaren was voorgeprogrammeerd door systemen, want ik was een systeem op Aarde.
Ik was Ludwig op Aarde, die je kunt terugvinden door middel van zijn signatuur. De naam van de levenservaring hier op Aarde heeft altijd een signatuur van het wezen, dat zich in de dimensies bevindt. De herinneringen aan dat leven echter houden geen stand. Alleen ik houd stand, als wie ik ben. Fascinerend.

Wat betekent dit? Je gaat je daardoor iets afvragen. Want wat betekent het, wanneer je in feite sterft en je zoals ik, voor zo'n lange tijd bestaat in het dimensionale bestaan, dat je leven eigenlijk helemaal niet belangrijk blijkt te zijn. Wie je op Aarde was is eigenlijk van geen enkel belang.
Maar de mensen willen zich vasthouden aan herinneringen. Mensen willen spreken met dè Ludwig, die ze zich hier op Aarde herinneren.

 

lees verder op DesteniNL

Meer lezen...

nieuwsbrief boven

DesteniNL heeft nu een eigen Nederlandstalig Forum.
Hier kun je ervaringen uitwisselen, vragen stellen, jezelf en anderen assisteren en ondersteunen en geassisteerd en ondersteund worden.

naar het Forum

nieuwsbrief onder tekst

Meer lezen...

26 februari 2009

"De komende jaren zullen we heel veel informatie vrijgeven over de onderzoeken die we gedaan hebben. Op het moment schatten we dat het voortbrengen van de constructie, de implementatie van een nieuw Geldsysteem 28 jaar zal duren voordat het fuctioneel effectief is. Tot die tijd zal de mensheid heel erg lijden, de systemen zullen eenvoudig niet in staat zijn om de mens te ondersteunen.

Het zal in golven gebeuren, het zal niet iedereen op dezelfde tijd raken - het zullen verschillende groepen zijn die door verschillende gebeurtenissen getroffen worden wanneer het Geldsysteem zal stoppen te functioneren. Het Geldsysteem zelf kan wat er is toegestaan geworden, niet overleven... Het probleem is niet begrepen. En zelfs als het probleem zou zijn begrepen: er is geen oplossing. Dus ligt er een nogal moeilijke tijd voor ons, die geleidelijk slechter wordt naar 2012 toe. Waarom specifiek 2012? Omdat het zo goed past in de energiepatronen, natuurlijk. Iedereen heeft zichzelf al voorbereid op iets dat staat te gebeuren en nu past het gewoon in dat patroon. We gebruiken dit patroon om een grotere calamiteit dan je je kunt voorstellen, voort te brengen. En dat gebeurt door simpel iedereens realiteit te verbinden met de uitkomst die er al is. Je kunt het niet veranderen omdat je zelfs niet eens weet hoe je wat dan ook aan het creëren bent in deze wereld. Je functioneert eenvoudigweg op een niveau waar je helemaal niets van jezelf begrijpt en wat je denkt te zijn - dat is niet het echte zelf, dat is slechts het geprojecteerde zelf. Dat is het geïnterpreteerde zelf, dat is het zelf dat je als een idee presenteert aan de wereld, en vanuit dat perspectief is je idee schijnbaar niet te verwoesten. Dat is niet zo... Er zijn ontelbare kerkhoven over de hele wereld die één ding bewijzen: zelfs niet één mens heeft deze wereld levend verlaten. En alleen die ideëen 'overleefden' die de ego's van degenen die overbleven, bevielen. Het is tijd om deze dingen los te laten zodat we werkelijk kunnen toekomen aan een functionele oplossing."

originele tekst op Desteni.co.za

Meer lezen...

datum
Hallo! Dit is het Ontwerp van Verbale Diarree, dat spreekt over verbale diarree.
Je zult je afvragen: "Wat is verbale diarree?" Verbale diarree is het onafgebroken slap kletsen en babbelen zonder gewaarwording en zonder inachtneming van wat er gezegd wordt.

Deze hele wereld lijdt aan een ziekte. Een ziekte, een afwijking en die is verbale diarree. Door de verbale diarree, die deze hele wereld heeft gemanifesteerd, is deze wereld een beerput geworden. Jullie praten als stront, jullie manifesteren stront, jullie ervaren die stront en jullie worden die stront. Dat is wat van deze wereld is geworden.

Daarom moeten jullie je goed gewaar worden van de woorden die je uitspreekt. Wat houdt die gewaarwording in? Het betekent, wanneer vrouwen naar feestjes gaan en mannen naar het café voor een pilsje en gaan zitten lachen en praten over wat eigenlijk?
Ik heb een goed idee. Mensen zijn zo weinig bewust van wat ze zeggen, dat ze niet in de gaten hebben, dat ze anderen in hun denkraam ondersteunen, of dat ze zichzelf in hun denkraam (mind sets) ondersteunen. Het woord 'mind sets' [denkraam] klinkt als 'mind sex'. Dus mensen naaien zichzelf met de woorden die ze spreken, letterlijk en natuurlijk in figuurlijke zin. Let daarom op de woorden die je spreekt.
Ikzelf zou in gesprekken met mensen geen woorden uitspreken met een absoluut pulpgehalte, of letterlijk verbale diarree. Loop een naar een restaurant, een winkelcentrum, feesten, bijeenkomsten
en luister eens waarover mensen praten.

Wees geen exemplaar van verbale diarree en vooral niet van roddel, want dat is het meest roemruchte gedrag.
Wat mensen zich niet realiseren van roddel is, dat de roddels tienvoudig naar jezelf terugkeren, omdat al het gedrag in tienvoud is teruggekoppeld. Op die manier kunnen mensen elkaar geen schade berokkenen, behalve wanneer ze die zelf accepteren en toelaten. Dus wat ik zou doen is geen woorden meer spreken die vallen in de categorie van verbale diarree. Met andere woorden, als ik met iemand spreek, spreek ik rechtstreeks en directe uitspraken over wie ik ben. Ik test dus mijn communicatie met anderen: staat deze in eenheid en gelijkheid? Assisteer en ondersteun ik mezelf zoals ik anderen assisteer en ondersteun? Waarover spreek ik? Beïnvloedt datgene waarover ik spreek mezelf, of ondersteunt datgene waarover ik spreek mezelf? Als het je beïnvloedt, sta je op en loop je weg.

Mensen, als jullie dit proces aangaan, moet je heel strikt en gedisciplineerd in je woordkeuze te werk gaan, vooral degenen die je uitspreekt. Het is niets anders dan jezelf hoorbaar maken in de ondersteuning van jezelf in de uitspraak als wie je bent.
Dit wordt een proces van zeven jaar. Een proces van zeven tot negen jaar. Met een absolute discipline, met een absolute effectiviteit, met een absolute nauwgezetheid van zelfvergeving, zelfoprechtheid en toepassing van jezelf op ieder moment - ab-so-luut.
Waarom? Zeven tot negen jaar kan misschien lang lijken. Maar houd er rekening mee, dat we al 350 miljard jaar bezig zijn in een gesystematiseerde realiteit, die bestaat uit lagen en lagen en lagen bovenop elkaar en door elkaar. Dus het opgeven van zeven tot negen jaar van je leven voor jezelf is niets! Ten behoeve van de oneindige expressie van jezelf als wie je bent in eenheid en gelijkheid. Waarom duurt het zeven tot negen jaar? Om er zeker van te zijn, dat we dit niet nog eens gaan doen. Zeven tot negen jaar is voldoende. Het kan natuurlijk ook langer duren. Dat is afhankelijk van je precisie.

Mensen, dit is onvermijdelijk, want iedereen zal door dit proces gaan en zichzelf realiseren als eenheid en gelijkheid met het leven. Ik kan je adviseren om nu meteen te beginnen met iedere ademhaling en in ieder moment van zelfoprechtheid. Dat is alles! Heel eenvoudig! Richt je aandacht op je ademhaling. Ga 21 dagen zitten ademhalen. Houd op met denken. Zelfoprechtheid in ieder moment van iedere ademtocht. 21 Dagen naar zelfbevrijding. Daarna komt natuurlijk de toepassing
van zeven tot negen jaar, waarin je jezelf specifiek en effectief toepast. Laten we zeggen, dat die 21 dagen de ontgiftingskuur is, waarin je jezelf van je gedachten zuivert. En vandaar uit sta je op in jezelf en begin je te leven!

Dus mensen, een van de beste dingen om mee te beginnen is te letten op je woordgebruik en niet deel te nemen aan gesprekken, waarbij je merkt, dat je niet alleen jezelf beïnvloedt, maar ook al die anderen om je heen. Dat kunnen wel ontzettend geinige momenten lijken, maar als je let op de effecten erna en de consequenties van conversaties, die jou niet eren en de anderen als wie je bent in eenheid en gelijkheid ook niet, zijn die niet zo geinig en lollig en geweldig meer.
Dus mensen, wijd jezelf toe aan jezelf voor de eerste keer in millennia!
Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Verbale Diarree.

 

lees meer vertaalde artikelen op DesteniNL

DesteniNL Forum

Desteni Zuid-Afrika (Engelstalig)

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments