naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

9 oktober 2007

Dit is het ontwerp van de dood, die komt spreken over de dood.
De dood.
De grootste angst in deze wereld is de ervaring van de dood, die mensen niet onder controle krijgen, die mensen niet in staat zijn te bepalen, de meest onverwachte, de meest onbekende, angstwekkende en verlammende gebeurtenis in deze wereld.
Ik heb iets interessants aan jullie mede te delen.
Mensen leven onafgebroken in de angst voor de dood. Onafgebroken.
Het is interessant als bijdrage aan het ontwerp van make-up bijvoorbeeld. Waarom zouden vrouwen make-up gebruiken? Omdat ze bang zijn voor de dood! Ze zijn bang om oud te worden, omdat ze weten dat veroudering tot de dood leidt.
Waarom denken jullie dat gezondheid bestaat? Je weet dat gezond zijn, gymnastiek doen, fietsen, al die fysieke activiteiten, samen met het eten van bergen gezonde voedingsstoffen, gebeuren uit angst voor veroudering, want men weet dat ouder worden leidt tot de onvermijdelijke dood.
Dus alles in deze wereld bestaat uit de angst om dood te gaan.
Het is interessant om te weten hoe mensen eruit zien vanuit de dimensies in hun angst voor de dood.
Je hebt een kleine capsule, die om je heen zit. En dan is er een pijpleiding, die voor je uitstaat. En daarmee zit je ergens in die verdomde toekomst als zestig, zeventig jaar oud zonder dat je hier bent in de leeftijd die je hebt! Nee! Je zit in die capsule met die pijpleiding, die verbonden is aan een tijd ergens in de toekomst, wanneer je "oud" zal zijn en onvermijdelijk zal sterven.
En mensen, weten jullie wat het meest interessante is?
De vraag of jullie wel gaan sterven?
Gaan jullie dood? Ja, jullie gaan dood!
Dus jullie weten dat je dood gaat. Toch leven jullie je leven in de absolute doodsangst voor datgene, waarvan je weet dat het onvermijdelijk gaat gebeuren!
Maar hetgeen je het meest opwindt is, dat je niet weet wanneer het gebeurt. Het kan onverwacht gebeuren, zoals je dat op de televisie en in andere media ziet gebeuren.
Jullie weten, dat de media angst voor de dood promoten, zoals door brand, vliegtuigongelukken, auto-ongelukken, de kogel, moord, cirkelzagen, wurging, verdrinking, of door verminking, of door verstikking, of een dood waarbij één voor één je ledematen worden afgehakt, of waarbij je met een slagersbijl levend in moten wordt gehakt, of waarbij je langzaam wordt ontleed en waarbij al je organen één voor één uit je lichaam worden getrokken terwijl je nog leeft en waardoor je doodbloedt... De angst voor de dood, mensen, wordt jullie op spontane wijze door de wereld aangeboden!
Mensen leven letterlijk van moment tot moment in de angst voor de dood.
In doodsangst.
Waarom zou dat zijn?
Dat is interessant! Waarom zou je bang zijn voor de dood? In de eerste plaats, wat ben je bang in deze wereld te verliezen? Waarmee heb je jezelf in deze wereld geïdentificeerd? Wat denk je, dat je in deze wereld gaat missen?
Want wat willen jullie eigenlijk, mensen?
Wij zijn een duidelijk voorbeeld, dat de dood in werkelijkheid niet bestaat! Datgene, wat wel afsterft, is je zelfbeeld in deze plaatjeswereld. Datgene, wat sterft, is je fysiek menselijke lichaam... jijzelf niet!
Datgene, wat je bent, bestaat oneindig. Zelfs de oneindigheid is een concept van het bewustzijnsysteem!

Dus, mensen, leef op ieder moment van je levenservaring op deze manier:
in je adem en met zelfoprechtheid in ieder moment, zodat - of je nu hier bent, of sterft - je ieder moment hetzelfde bent.
Dit meisje [Winged] bewijst het toch! Of ze nu hier is of in de dimensies, is precies hetzelfde. Hoe moet je dat doen?
Je ademhaling en zelfoprechtheid op ieder moment... zodat je niet bang hoeft te zijn voor de dood, want dan weet je, "Of ik nu hier ben of in de dimensies, is precies hetzelfde". "Ik word niet gedefinieerd door de persoon met wie ik ben, of waar ik ben, of door wie ik ben, of door wat ik ben."
Dus mensen, kijk goed in jezelf en kijk naar films waar de dood tentoon wordt gespreid. Let op de reacties in jezelf en pas onmiddellijk vergeving toe en doe dat specifiek.
Neem de angst voor de dood weg. Waarom? Omdat je op die manier niet leeft. Als je voortdurend in doodsangst leeft, leef je dan? Nee.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van de Dood.
Ik kom jullie weldra tegen...

lees meer op DesteniNL...

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments