naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

5 mei 2009 

In dit interview bespreken we de FEMA Doodskist... De doodskisten die nogal ophef veroorzaken op het 'Complot Theorieën Strijdtoneel', met heel veel angst voor allerlei dingen - de uitroeiing van alle oppositie enzo... Ik stel voor dat we ons gezonde verstand hier gebruiken en enig onderzoek doen.

Adviseer degenen die bang zijn voor 'het door regeringen vermoorden van mensen' en 'mensen onder controle plaatsen' enzovoort, het boek van Laurie Garret te lezen: “The Coming Plague - Newly Emerging Diseases in a World Out of Balance".

Dit boek gaat specifiek over de virussen die tevoorschijn zijn gekomen in de afgelopen tijd toen we 'vooruitgang' boekten - HIV en Ebola en anderen - hoe ze de virussen hebben gevolgd - en dat wat er tevoorschijn kwam in het onderzoek is dat er een Pandemie staat te gebeuren die onvermijdelijk is; die virus gerelateerd of ziekte gerelateerd zal zijn en die in het slagveld van wat de 'Super-Bug' genoemd wordt zal liggen: resistent tegen antibiotica.

Nu moet je begrijpen dat het virus en de bacterie genetisch superieur zijn aan de mens. De mens draagt informatie over op een niveau van Magnetisme en Frequentie en Trilling, verwerkt dat en slaat het op in het fysieke lichaam - terwijl het virus en de bacterie in staat zijn genetische code over te dragen. Dat is waarom het huidige virus - de 'Varkensgriep' - totaal nieuw wordt genoemd. Het creëert feitelijk nieuwe virussen en die zijn steeds meer in staat om de informatie op te nemen van alle antibiotica en medicijnen die op hen los gelaten worden. Wat betekent dat ze in staat zijn genetische informatie op te nemen en te gebruiken in hun eigen voordeel. 
Zij zijn de wetenschappers van de Natuur - en ze zullen geleidelijk agressiever worden, want ze zijn op een bepaalde manier het arsenaal van de Aarde die zichzelf beschermt tegen een binnendringende soort De Mens genaamd.
Dit is een feitelijke zekerheid op het punt van al het onderzoek dat er gedaan is - een zekere hoeveelheid van voorbereiding heeft al plaatsgevonden zodat er in het geval van zulke uitbraken, lichamen effectief verplaatst kunnen worden naar centra, waar zij met de minst mogelijke kans op het verspreiden van infecties, verbrand kunnen worden.

Wat ze dus in werkelijkheid doen, is voorbereidingen treffen om de bevolking te beschermen tegen dit aanstaande drama dat zich aan het ontvouwen is.

Wat ook gebeurt met de huidige Varkensgriep - ze spelen het drama al uit op het punt van de basiscommunicatie - op televisie, de Wereld Gezondheid Organisatie enzo - om de bevolking voor te bereiden op het onvermijdelijke van deze gebeurtenissen. Want uit alle onderzoeken is gebleken dat alle mogelijkheden om effectieve tegenaanvallen tegen deze virussen te produceren, uitgeput raken. En dat de virussen een staat hebben bereikt waarin zij werkelijk in staat zijn om onze wetenschappelijke evolutie over te nemen.

Dit was onvermijdelijk, maar begrijp echter dat de virussen niet willekeurig mensen zullen treffen - zij zullen specifieke mensen raken - gekoppeld aan hun proces en dus zal het verwerven van het zelfbesturend pirincipe over je eigen mind, lichaam en je consideratie voor AL het leven, een effectieve voorbereiding zijn. De virussen zijn Leven, ze zijn levend, ze zijn alleen - helaas voor de mens - verder gevorderd dan de mens - waar het onderzoek op wijst.   
Dus adviseer ik je om wat onderzoek te doen zodat je tot het punt kan komen waar je tot vrede komt en je beseft dat je jezelf moet voorbereiden op het onvermijdelijke.
Begrijp: je hebt hetzelfde gedaan met je leefomgeving en jezelf beschermd tegen alles dat de Aarde op jou heeft losgelaten - dat het onvermijdelijk was dat de Aarde met een antwoord zou komen om 'wraak te nemen' op haar enige en grootste vijand: het menselijk wezen.

De regeringen proberen gewoon om paniek te voorkomen - door niet te onthullen wat er werkelijk aan de hand is.

Bernard Poolman

Meer lezen...

30 september 2007

Hallo, dit is George Harrison nog een keer. Ik zou gaan praten over inspiratie en toen ging ik helemaal de andere richting uit om weer uit te komen bij inspiratie! In het algemeen spreek ik vanuit inspiratie. Je hoort en ziet mensen vaak zoeken naar inspiratie. Hier zit er nog een, die altijd op zoek was naar inspiratie voor mijn specifieke ervaringen hier op Aarde, nu zelfs in de dimensies. In die zoektocht naar inspiratie vond ik de diepten in mezelf. En dat werkt behoorlijk verslavend om in jezelf te gaan. Je wordt inzichtelijker, wijzer, helderder, alsof je alles begrijpt, maar je leeft niet. Kijk, je zit in die wereld en je zoekt naar inspiratie en in de zoektocht naar inspiratie ga je in jezelf naar binnen. Je daalt af in de diepten van jezelf, het lijkt op spiralen buiten jezelf, die voortdurend naar binnen wervelen. Maar je leeft toch niet! Ik realiseerde me dat ik dat nooit had gedaan! Ik heb nooit echt geleefd! Niet hier op Aarde, noch in de dimensies. Om eerlijk te zijn, heb ik geen idee wat het is om te leven!

Weet iemand wat het betekent om te leven? We hebben zoveel ideeën over leven en het leven. Ik realiseerde me, dat ik nooit had geleefd. Toen ik in de dimensies kwam, realiseerde ik me, dat het steeds dieper in jezelf wegzinken, die ervaring van je eigen uitgestrektheid en groots, diepgaand en belangrijk zijn in jezelf, enzovoort, en al die gevoelens in jezelf als in een baarmoeder. En je gaat steeds dieper en dieper en daar vind je inspiratie die ermee in overeenstemming is, met de zoektocht naar jezelf. Het zijn trips. Iedereen zit in een trip. En ik realiseerde me dat, door dat te doen, had ik nooit geleefd.

Het gaat er niet om in jezelf te gaan om naar inspiratie te zoeken, of naar buiten te gaan en naar inspiratie te zoeken, want dat komt altijd neer op één enkele manifestatie die op een uitkomst is gebaseerd. Zoals ik bijvoorbeeld naar inspiratie zocht voor de muziek, de teksten, de band of zelfs voor het leven. Als je alleen naar inspiratie zoekt, leef je niet. Je vindt altijd wel een reden waarom het een moment tot tevredenheid leidt, om een doel en een reden te hebben om voor te leven en iets in deze wereld te doen, maar het betreft nooit zoals jij in jezelf staat als één en gelijk met alles.

En je leeft de woorden niet als een uitdrukking van jezelf. In mijn ervaring was het dus een inkeer naar binnen, naar steeds diepere lagen van mezelf, waardoor ik schijnbaar groter, diepzinniger, wijzer en helderder werd in mooie woorden enzovoort, maar dat was ikzelf niet. Ik heb dat verdomme zelf gecreëerd in mijn hoofd! Jezus... dat is toch verbazingwekkend! De mind is dus een sterk en gevaarlijk ding, als je niet in het richtinggevend principe van je mind zit en niet weet hoe het werkt. Het kan een sluw ding zijn, weet je. Bijvoorbeeld, mijn ervaringen lijken zo groots, zo volmaakt, ze lijken oké. Maar dat waren ze niet echt. Want niets wat ik ooit deed was voor alles als één. Ik leefde en drukte mezelf uit, althans dat dacht ik, maar dat was niet zo. Want mijn aanvangspunt was niet alles als één als gelijk in mijn eigen zelfoprechtheid. Ik wist niet eens wat zelfoprechtheid inhield.

Ik zit dus op dit moment in het proces van mezelf uitdrukken als leven en wat dat werkelijk betekent. Want het is doodeng als je opeens inziet, mijn God, ik heb nooit geleefd! Ik ben alleen maar ingestort en heb geprobeerd de diepten te vinden in mezelf ergens daarbinnen. Dus door te realiseren, dat ik werkelijk hier ben, dat ik de woorden ben die ik spreek en dat ik me volgens de woorden die ik spreek uitdruk en dat dit leven is. Je leeft pas wanneer je woorden uitspreekt als één met jezelf. Dus wanneer je loopt te zoeken naar inspiratie bijvoorbeeld, want inspiratie is verbonden aan één punt en je bent verslaafd aan dat ene punt, waar je zoekt naar inspiratie. Waardoor je in een kokervisie komt te zitten in plaats van dat je het geheel van jezelf in ogenschouw neemt als hier in iedere ademhaling, als realisatie van jezelf op ieder moment.

Ik kan misschien ook nog zeggen, dat ik erachter ben gekomen, dat dit hele proces geen pad is, geen reis is, die maar doorgaat, alsof je leeft en sterft en leeft en sterft op ieder moment. We zijn oneindige expressies. We zijn niet in staat onszelf te beperken tot een enkelvoudig pad, maar letterlijk wie je bent is een uitdrukking is van jezelf in eerlijkheid op ieder willekeurig moment.

Ik vertel jullie gewoon wat ik me tot nu toe heb gerealiseerd, vooral met het recente beginpunt van zelfoprechtheid in ieder moment. En ik vind dat de lijn tussen het begrip van je mind... Kijk, de mind werkt met eerlijkheid, maar het kan het woord zelfoprechtheid niet interpreteren. Eerlijkheid ziet eruit als dit... plat. Als ik het woord eerlijkheid uitspreek, is het gewoon eerlijkheid. Maar zelfoprechtheid, zichzelf eerlijk zijn, zelf-eerlijkheid... eerst, hier is een uitdrukking van het zelf. Het is een perspectief.

Wat kan ik jullie nog meer vertellen. Dit zijn de inzichten die ik heb verzameld in het proces van mezelf uitdrukken. Ik moet ook leren specifieke woorden gebruiken. Weet je, vooral in je woordgebruik moet je specifiek zijn om zeker te zijn, dat die woorden een expressie van jezelf zijn en dat ze... Je kunt dat ervaren als je spreekt. Zoals ik nu tegen jullie praat, zijn de woorden helemaal van mij en als ik het geluid produceer, bestaat dat uit mijn hele wezen, dat resoneert met de geluiden die ik maak op dit moment. Dat is interessant. Je kunt het zelf ervaren als je tegen jezelf praat. Test jezelf, als je tegen jezelf hardop spreekt, dan kun je tevens vergeving toepassen, zoals ik deed. Als ik vergeving toepas, zorg ik ervoor, dat mijn hele wezen resoneert met het geluid van de woorden die ikzelf ben en die één zijn met mij, zodat ik mezelf niet in de maling neem en dat ik niet vanuit mijn hoofd praat, vanuit een kader in mijn gedachten, maar vanuit een expressie van mij. Het is een nuance, maar je kunt het verschil voelen. Je ervaart het, zeker. Als je flink hardop spreekt, kun je de geluidsvibratie in je wezen voelen. Het zijn eigenlijk geen vibraties, maar geluid, de expressie van geluid.

Dank je wel. Dit is George Harrison. Ik heb een paar inzichten van mijn ervaringen met jullie gedeeld om degenen te helpen, die misschien precies dezelfde ervaringen in deze wereld hebben als ik op het ogenblik. En die zijn echt niet verschillend van elkaar. Het enige is, dat jullie me op dit moment niet kunnen zien. Vreemd... er komt een dag, dat we iedereen kunnen zien.

Dank je wel, nogmaals. Dit is George Harrison.

lees meer op DesteniNL

Meer lezen...

30 september 2007

Meditatie is een warme, innerlijke ervaring van jezelf. Iedere keer dat je daar naartoe gaat, ga je dieper in jezelf. Alsof je in jezelf keert. Dat heb ik gedurende mijn leven hier op Aarde ervaren. Terwijl ik alles deed in deze wereld, ging ik dieper en dieper in mezelf. Hoe diep kun je gaan als er een bodem is... Dat wilde ik uitzoeken, toen ik jong was, of er in jezelf een bodem is. Een plek in jezelf waar alles ophoudt en waar je jezelf bent. Ik heb die plek hier op Aarde niet gevonden en ik heb die nog steeds niet gevonden, want het bestaat niet. Je kunt oneindig diep in jezelf afdalen, maar dat bleek dus ook een probleem te zijn.

Want toen ik op Aarde was en alles deed in de muziek, de band, de songs, mijn spiritualiteit, religie, enzovoort, heb ik ieder moment, dat ik ervoer aangegrepen om dieper in mezelf af te dalen, weet je. Ik voelde werkelijk het stadium van uitgestrektheid in mezelf dat zo mooi was en waar ik me zo thuis in mezelf voelde... perfect! Het is als een warme zegen in mezelf. Toen stierf ik en ging naar de dimensies en dat zijn de diepten van jezelf, die ik noemde toen ik nog hier was. En daar ben ik doorgegaan met afdalen in de diepten van mezelf, terwijl ik in het dimensionale bestaan was en daar ben ik iedereen tegengekomen, die ik altijd had willen ontmoeten, in het dimensionale bestaan.

Wat betreft de ware bijzonderheden van mijn levenservaringen op Aarde - ik heb er niet zoveel herinnering aan - maar wat betreft de algemene visie, waarin ik mezelf heb ervaren, ja, die heb ik wel. En ik ervaar ze nog steeds. Hoewel de diepten van het Zelf volmaakt leken. Kijk, als je tegen wezens hier op Aarde spreek of in de dimensies, dan spreek je met je ogen heel intens en specifiek. Dan spreek je met een innerlijke helderheid en wijsheid in jezelf. En toen ontdekte ik, dat ik in een mindspel verstrikt zat. Want in de hele ervaring van het dieper in jezelf afdalen, waarbij je de diepten van jezelf ervaart, de wijsheid, de helderheid van het zijn komt naar voren. Maar ik realiseerde me, dat dit allemaal spirituele propaganda is. Ik had mezelf dus echt in een trip begeven, niet eens LSD, of XTC, of acid, of andere drugs die in deze wereld bestaan, in vergelijking met die trip in de wereld of in de dimensies, want datgene wat je bent is hier al, je bent hier al. Je hoeft niet dieper in jezelf te gaan om die warmte en die kalmte, die veiligheid, dat comfort, die innerlijke eenheid, die innerlijke grootheid van jezelf te bereiken. Dat zijn allemaal ervaringen onder invloed van woorden van stichtingen en organisaties, of ze nu religieus zijn, of spiritueel, of dat je ze gebruikt als een hobby, of een sport, wat dan ook - die dergelijke ervaringen in jezelf dicteren, of presenteren, in plaats van dat je helemaal niet door iets of iemand wordt beïnvloed.

Want de grootste angst die bestaat is het ervaren van het niets, het ervaren van de stilte... Dat is interessant, want dat is wat je werkelijk bent. Maar, in het niets en in de stilte die je bent existeert àlles... àlles... Je hebt dus bijvoorbeeld spiritualiteit en religie. Religie en spiritualiteit zijn in feite hetzelfde, behalve dat religie je meeneemt naar ervaringen buiten jezelf, terwijl spiritualiteit juist alles van jezelf naar binnen keert. Maar beiden zijn precies hetzelfde, want ze brengen je alletwee op een pad naar buiten of naar binnen, waarbij ze beiden proberen je iets te laten bereiken in die bewegingen. En terwijl je dus in die lussen zit, mis je het centrum hier. Het heeft me dus nogal wat tijd gekost om mezelf weer te herstellen en te beseffen, dat ik alles moest opgeven, wat ik had gedaan, wat ik had gekoesterd, wat ik had lief gehad, enzovoort en waarvan ik had gedacht dat ik het zelf was geworden.

Daarna ervoer ik mezelf in feite voor de eerste keer. En ik kan je vertellen, dat ik nog steeds in dat proces zit. Maar dat proces is nu anders. Het is niet meer die onzin van inkeer. Het is gewoon Hier. Het is gewoon Hier. Bij iedere ademtocht Hier.

Ik heb dus wat onderzoek gedaan met andere mensen hier om te oefenen met ademhalen en tevreden leren zijn met gewoon Hier te zijn. Mensen willen altijd iets ervaren in zichzelf dat belangrijk is, iets groots, iets waardevols zonder te realiseren dat wat je bent gewoon hier is met iedere ademhaling en dat wanneer je alles opgeeft, waarover ik zojuist sprak, betekent dat je in feite helemaal niets opgeeft... voor alles.

Dat is interessant. Ik zit mezelf in de war te sturen, maar wat betreft inspiratie... Ik ga het in mijn volgende interview hebben over inspiratie. Nu wilde ik je een eerste indruk geven van mijn ervaringen in de dimensies en hier op Aarde, die interessant zijn en onthutsend om te ontwaken uit de hoogste trip.

Dit is George Harrison. Ik ga door in mijn volgende interview.

(Ik heb die naam al een hele tijd niet meer gebruikt.) Oké, dank je wel.

lees meer op DesteniNL

Meer lezen...

Woorden van de mind zijn in harmonieën geplaatst (harmony) - dat betekent ontworpen volgens de 'harm' van 'money', de schade van geld. Dus als je geld hebt, is het leven een harmonie - geen geld, het leven is een gevecht. Het is belangrijk om de rol te beseffen die harmonie als geld speelt in de schijnbare ervaring van vrede en ontspanning.
Hier moet je jezelf zelfoprecht in de schoenen plaatsen van hen die geen of heel weinig geld hebben - en kijken of je in staat zou zijn om ermee om te gaan - zo niet - en als je geen manier vindt om deze nonsens te stoppen, dan draag je bij aan de onvermijdelijke vernietiging van de schepping, in plaats van een weg te vinden om als één en gelijk te zijn.

De mind werkt met symbolen - elk symbool heeft een frequentie/klank/harmonie - en de mind is een systeem, dus onoprecht op alle mogelijke manieren. De mind combineert alle symbolen in een woord om alle plaatjes die eraan gelinkt zijn te formeren en toegang te hebben tot alle opgeslagen energieën die zijn verbonden met elk van de variaties van het woord. Dit is waarom er soms vreemde dingen gebeuren waarvan je kunt stellen dat je die niet verwachtte, maar in feite deed je dat wel. Het was alleen niet het eerste woord dat je gebruikte, maar een variatie op het woord... waaraan misschien de naam vast zat van een lang geleden verloren liefde met daarbij flink wat onopgeloste issues. Of een plaatje waarop je als kind masturbeerde en de naam/woorden die aan het plaatje vastzitten, bouwen nu een emotie elke keer dat je geil wordt.

Kijk naar het woord 'gun' (geweer) - een simpel woord - de mind zal bijvoorbeeld een link leggen naar het woord 'begun' (begon) en zo begint het betekenis geven aan, als je dan het woord 'gun' hoort op het nieuws, zul je automatisch in de precognitieve staat van je natuur het signaal geven aan het Universele Veld dat het geweer al gebruikt is of gebruikt wordt, gelinkt aan oorlog. Dit betekent dat de oorlog al begonnen is, zelfs al is er geen schot gelost... En jouw energetisch loslaten voedt het Universele Veld en SUGGEREERT jouw toestemmen in oorlog.

En denk eraan dat het mij 14 jaar heeft gekost en ik ben extreem toegewijd en lees 6 keer sneller dan de gemiddelde persoon met een universiteitsgraad, dus mijn vermogens om informatie te verwerken zijn zo ontwikkeld dat ze me effectief ondersteunen.
Er wordt aangeraden om behendigheid in lezen te ontwikkelen - en om ervoor te zorgen dat kinderen de juiste vaardigheden ontwikkelen. Want op het moment, doordat de mensheid kindermisbruik in al zijn vormen toestaat, geven we toestemming voor een nucleaire oorlog (een 'new clear war')... En zo zitten we in onze eigen innerlijke afschuw en geeft de mens het signaal voor de totale beëindiging van het leven.
Onze minachting voor het leven bevestigt dit en onze focus op bijvoorbeeld het plaatsen van het gezin als belangrijker dan een kind dat verhongert of een dier dat wordt afgeslacht, daarmee zeggen we, zelfs als we vegetariër zijn, dat we bedrieglijk zijn. En dus gaat de boodschap naar het Universele Veld dat we eigenlijk niet echt tegen mishandeling zijn... omdat we niet onvoorwaardelijk zijn...
Nu, als je geconfronteerd wordt met deze dingen, zul je agressiever worden als je het bedrog niet beseft. En in plaats van het bedrog onder handen te nemen, zul je degenen die je assisteren vernietigen en je best doen om je bedrog te rechtvaardigen. En je zult je dan ongetwijfeld beter voelen, omdat het excuus onbewust zal zijn: "Ik ben thuis, want dit is het weten dat me altijd heeft gesteund".

Bernard Poolman

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments