naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

-19 april 2009-

Alle 'Energie' die je hebt tijdens je orgastische ervaring - je masturbeert en 'Whoa!' De 'Energie' is er en dan is het weg. Het is niet teruggegaan in je lichaam, dat kun je checken. Waar ging het heen?

Het valt niemand op, ik bedoel maar: 'Het kan me niet schelen - ik ben bevredigd'. Dit is een Consumptie-Bestaan - je bent je HELEMAAL niet gewaar van wat je ook doet. Je bent HELEMAAL niet gewaar van waarin je participeert.
Kijk maar eens. Wanneer je bijvoorbeeld 'verliefd wordt'- die 'Energie-vonken' die er dan zijn, die je op iemand richt en uiteindelijk valt dan de relatie uit elkaar. Maar al die 'Energie' was er, waar is die naartoe gegaan? Het werd geconsumeerd. Ja, een deel ervan heb jij verbruikt.
De rest ervan werd gekanaliseerd naar de Hemel.
De Hemel kon niet bestaan zonder 'Energie'.

Bernard Poolman

 

lees meer op DesteniNL

Meer lezen...

Laat elke uitademing als een DOOD zijn - een loslaten - en je zult het onbekende vinden: het onvoorspelbare dat verborgen was in de regels en de structuur van het geaccepteerde bestaan.

Omhels dit dan bij de inademing ONVOORWAARDELIJK - om als leven te bewegen naar de beweging van leven - om leven los te maken van structuur en ontwerp naar dynamiche beweging als zelf hier

Hierin bestaar DOOD niet meer

en is leven oneindig HIER

van vastzittend naar beweging - Beweging bestaat óf als systeem óf als onszelf

hierin

KIEZEN

we

totdat we de BEWEGING zijn en KEUZE NIET MEER is

 

DesteniNL

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments