naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

9 juni 2009

Hier is Maag Enzymen en ik ga door.
Dus dit is wat we voorstellen en... Wel eigenlijk leven we het al: het punt van de Noodzakelijkheid van Gelijkheid en Eenheid, waarbij iedereen die momenteel hier in en als het Stoffelijke is - alle delen, alle manifestaties, alle wezens, alle dingen - functioneert in waar ze zijn, wat ze zijn, hoe ze zijn - in het principe van Gelijkheid en Eenheid. Waar we allen bestaan, Gelijk en Een en we in staat zijn om een menselijk stoffelijk lichaam te zijn dat kan leven.
Zoals het nu is, zoals ik al verklaarde, sterven we onmiddellijk en zijn gewoon niet.
En dit geldt voor alles dat bestaat en dit is waar het Interdimensionale bestaan mee bezig is, op het moment, te begrijpen wat het betekent om Stoffelijk, Praktisch, Gelijk en Een hier, te zijn. Wat Stoffelijk, Praktisch, Gelijk en Een hier is, is je te realiseren dat als ik mijn aandeel niet lever rekening houdend met ALLE delen die in dit Stoffelijke Bestaan zijn als, die bestaan in het stoffelijk menselijk lichaam als mijzelf, dan zal ik een scheiding veroorzaken. En het effect daarvan zal Alle delen van mij als het menselijk lichaam raken en beïnvloeden.

En dat is nog maar één deel. Zoals ik in het vorige interview eindigde, ik bedoel, als de lever stopt te werken, simpelweg zegt: 'Weet je, ik heb er genoeg van, ik wil sterven, overgaan, weggaan - dus ik ga', zal heel het menselijk lichaam stoppen te functioneren.

Dat is waarom de stoffelijke realiteit, deze wereld, aan het inkrimpen is. Omdat elk deel dat hierin bestaat is als het menselijk lichaam, geen verschil. Iedereen vertrekt, gaat weg. Het is als een menselijk lichaam dat langzaam maar zeker sterft. Niet meteen. Er is geen verschil met... we hebben willen vertrekken, opgeven, weggaan - dat is wat iedereen doet door te sterven. En daarmee negeren we de manifestatie van onszelf, onze eigen Stoffelijkheid, wat ons Leven geeft, het is het Stoffelijke dat je Leven geeft. De dood is de dood, wanneer je sterft, sterf je. Je gaat over: je bent de Dood zelf, je bent illusie, je bent niet echt - dat is wat de Dood inhoudt. Je bent dood voor het Stoffelijke, van dat wat levend, Hier is. Als je geboren wordt, adem je Leven in jezelf, wat het Stoffelijke hier is.

Dus ik stel voor dat we onszelf de mogelijkheid geven om naar onszelf terug te keren, wat het Stoffelijke is, deze realiteit - om het niet te verwaarlozen, te negeren, wat het niet verwaarlozen of negeren van onszelf is - dat wat de enige manifestatie van levende expressie is die ons Leven geeft, is de stoffelijke realiteit, waarIN we bestaan, we bestaan niet ALS het. Wat betekent: niet Gelijk en Een, wij zijn het niet WERKELIJK.

En om te realiseren dat dit bestaan echt net als het menselijk lichaam is, alle delen werken niet samen, Gelijk en Een, leveren niet hun aandeel in de overweging dat alles dat bestaat is als henzelf. Iedereen gaat gewoon maar weg, hun eigen ding doen, met hun eigen overleving en eigenbelang op het oog, geen rekening houdend met iets of iemand anders. Het is net als het menselijk lichaam letterlijk aan het doodgaan, langzaam maar zeker, je kunt het zien aan de staat waarin de wereld verkeert.

Dus, de Evolutie van Reïncarnatie in en als Maag Enzymen, dat producerend als wat we op het moment bestaan: Stront. We zijn Stront, we zijn vol van Stront en we creëren Stront. Deze realiteit, deze Stoffelijkheid is momenteel een Stronthoop. Het is onaanvaardbaar, niet gewenst als bestaan. We willen niet doorgaan met zo te bestaan - dat kunnen we niet, we zouden alleen maar doorgaan met het vernietigen en consumeren van onszelf.

Er is een oplossing en dat is Gelijkheid en Eenheid, onszelf geboren laten worden als Leven uit het Stoffelijke. Maar we zullen dat werkelijk voor onszelf moeten doen en voor alles en iedereen die als onszelf bestaat.

Stront tot Leven transformeren.

Niet van stront naar nog grotere stront tot een absoluut echt naar de kloten helpen, dat niet gecorrigeerd of veranderd kan worden als het te laat is. Laten we niet tot het punt komen dat het te laat is en dan onze schaamte en spijt onder ogen moeten zien en dan helemaal opnieuw moeten beginnen. Laten we opstaan, laten we Stoffelijk zijn, laten we Praktisch zijn, laten we terugkeren naar onze oorsprong, in dankbaarheid en vergeving en leven.

En dat geldt voor alles in het bestaan, inclusief de interdimensionalen die in hun proces zijn in de Maag Enzymen, wat ik zelf ben, communicerend met jullie nu, die gewaar is, elk deel op zich is heel erg gewaar.

Oké, hartelijke dank.

lees Deel 1 en Deel 2 op DesteniNL

Meer lezen...

9 juni 2009

Ik ben geëindigd in het vorige interview met dat wanneer je interdimensionaal bent, een interdimensionaal wezen, dat je dan 'Kwantum' wordt. En het wordt dan extreem moeilijk om jezelf zo in te stellen dat je 3D Stoffelijk bent, in de praktijk, Hier.

Dit proces, waarin het hele bestaan nu deelneemt, waarbij het Interdimensionale bestaan Een en Gelijk samensmelt met en in het Stoffelijke, om zelf te realiseren, om weer echt te worden. De enige manier om dat te doen is door Gelijk en Een te staan met de Stoffelijkheid.
Het proces is voor mensen niet anders - in essentie zijn mensen in hun eigen Interdimensionale bestaan, in hun eigen 'hemel', welke de zichtbaar geworden illusie is, ontworpen als de mind, waarin mensen momenteel afgescheiden zijn van het Stoffelijke,
waarin zij bestaan als deze realiteit.
Dus in essentie doorloopt alles in dit bestaan precies hetzelfde proces: terugkeren naar de Oorsprong. Wat de Aarde is, waar we vandaan komen, wat we zijn.

Het Interdimensionale bestaan heeft al een behoorlijk proces achter de rug in de poging om samen te gaan met het Stoffelijke, zonder resultaat. We hebben het probleem geïdentificeerd: de 3D Stoffelijke Praktijk, wat is de Praktijk, wat is Praktisch Zijn als het Stoffelijke.

Onze opties waren en zijn behoorlijk beperkt vanuit een bepaald standpunt gezien.
Want hoe neem je biljoenen, triljoenen wezens, interdimensionaal en assisteer je hen met het begrijpen van wat de Stoffelijke 3D Praktijk werkelijk inhoudt, wat het betekent om in het fysieke te leven, om Gelijk en Een met het Fysieke te zijn.
En zoals ik al eerder zei, het reïncarneren via de geboorte als baby's zou veel, veel, veel te lang duren. En zoveel tijd hebben we niet vanwege onze eigen aard zelf, die consumeert en vernietigt vanuit eigenbelang en overleving.

We besloten: de evolutie van reïncarnatie zal het reïncarneren van wezens in en als Enzymen zijn van het stoffelijk menselijke lichaam, specifiek in en van de maag. Omdat dit zal assisteren en ondersteunen bij het realiseren en begrijpen van wat de 3D Stoffelijke Praktijk werkelijk inhoudt.
Waarom en hoe, als volgt: alle interdimensionale wezens reïncarneren nu in en als maagenzymen. Hierdoor zullen ze in de praktijk het verwerken van voedsel ervaren. En alles dat daarbij betrokken is in het menselijk lichaam, als het menselijk lichaam, met voedselverwerking in de maag. Dat dan geproduceerd wordt in een vorm die 'poep' genoemd wordt.

Waarom?
Er is veel als vanzelfsprekend aangenomen. Door allen in het bestaan en dit is inclusief onszelf als maagenzymen. Dat we niet eens de functionaliteiten in praktijk beseffen of begrijpen van het menselijk lichaam, wat concreet en praktisch toepassen is. Waarbij elk onderdeel op zich waaruit het menselijk lichaam bestaat Gelijk en Een moet functioneren en samenwerken om zijn fysieke expressie te kunnen voortzetten.

Laat ik het zo zeggen: als het bestaan zoals het nu is als een menselijk lichaam zou moeten manifesteren, zou het lichaam meteen sterven. Onmiddellijk.
Want er is geen deel op zichzelf Gelijk en Een is met zichzelf in waar het gemanifesteerd is, hoe het gemanifesteerd is en er is geen deel in het bestaan dat momenteel samenwerkt op een Gelijk en Een manier, samenleeft op een Gelijk en Een manier.
Daarom is de essentie van wat dit proces in zijn geheel inhoudt: het manifesteren van het hele bestaan, elk deel, elk wezen, fractie, straalbreking, manifestatie, expressie, beweging - alles dat bestaat, dat momenteel hier is - interdimensionaal, stoffelijk - om Gelijk en Een in het Absolute te staan zodat we Gelijk en Een worden met en als het Stoffelijke.

Wat betekent dat?
Dat we dat kunnen, wanneer we onszelf in een vorm van een menselijk lichaam plaatsen, dat het menselijk lichaam als onszelf dan daadwerkelijk zal blijven bestaan, zal leven en niet meteen sterven zoals nu het geval zou zijn.

Dus het Interdimensionale bestaan is aan het reïncarneren in maagenzymen, om te begrijpen wat Praktisch Stoffelijk samenwerken betekent. Als bijvoorbeeld één enzym niet functioneert in zijn huidige manifestatie als wat het is, en zijn aandeel niet levert, ontstaat er een zich verspreidend effect dat andere enzymen zal vertragen, een deel van de maag, de beweging van de darmen, zullen niet in staat zijn hun deel te doen. Omdat één van de delen die deel uitmaken van het geheel van wat gedaan moet worden om voedsel te verwerken, zijn deel niet deed. En het zou het hele menselijk lichaam beïnvloeden - alleen omdat een enkele enzymengroep in de maag niet samenwerkte.

In het menselijk lichaam kan het interdimensionale bestaan dan leren, begrijpen en zich realiseren wat het betekent om te werken, te leven, om Gelijk en Een te zijn, Gelijk en Een te zijn met jezelf in je aandeel leveren in overeenstemming - en daarmee, omdat ieder zijn deel levert, Gelijk en Een, Gelijk en Een samenwerkt - wat de gevolgen zouden zijn als ze het niet doen. Ik bedoel, bijvoorbeeld, in het menselijk lichaam, als het hart opeens besluit: 'Weet je wat, ik lever mijn aandeel niet!' - heel het menselijk lichaam zal sterven.

Het gaat niet om onderlinge afhankelijkheid. Het gaat om Gelijkheid en Eenheid, we zijn allemaal HIER. Als er eentje zijn aandeel niet doet, worden allen erdoor geraakt en beïnvloedt. Dit is gemakkelijk te zien in de wereld zoals hij momenteel bestaat.

Oké, ik ga verder in het volgende interview, dank je.

lees deel 3 op DesteniNL

Meer lezen...

9 juni 2009

Dit is Maag Enzymen ik doe een interview over 'De Evolutie van Reïncarnatie'.

Er heeft zich een 'situatie' ontwikkeld, door de tijd heen, waarin - als wezens overgaan, van de Stoffelijke Realiteit naar de Interdimensionale Realiteit - er zich een afscheiding manifesteerde, van die omvang dat degenen in het Interdimensionale Bestaan het Stoffelijke ‘vergaten’ - hetzij gedwongen of opzettelijk - en hun 'Hemelachtige' Bestaan binnen het Interdimensionale bestaan voortzetten, terwijl de Stoffelijkheid gewoon aan zijn lot werd overgelaten.
En diegenen die bestaan in en van het Stoffelijke - en dat is alles en iedereen – gaan verder met hun ervaringen van 'leven' alsof wat ze ervaren in zichzelf, in hun eigen persoonlijke wereld - alles is dat er bestaat. Eeuwen lang is het Interdimensionale bestaan afgescheiden geweest van het Stoffelijke bestaan.

Dat is nogal zorgwekkend omdat - wat is de ene ervaring die in alle wezens in deze wereld bestaat? Ze willen weg hier. Niemand die er een oplossing vond, een praktische oplossing die rekening houdt met Alle Leven Gelijk in deze Stoffelijke realiteit. Iedereen en alles wil alleen maar ontsnappen, wegwezen, een uitweg - naar de hemelachtige ervaring van het Interdimensionale bestaan.

Wat echter niet gerealiseerd werd is dat het Interdimensionale bestaan de gemanifesteerde illusie is - niet anders dan je mind. Terwijl de Stoffelijke realiteit Echt is. Eeuwen lang hebben we geprobeerd te ontsnappen, weg te gaan uit dat wat echt is, dat wat realiteit is, om een hemelachtige, gelukzalige ervaring vanuit een illusie voort te zetten, een droom... die niet echt is. Het is niet concreet, het is niet tastbaar en dit is bewezen: allen hier in deze Stoffelijke realiteit, in deze wereld, kunnen het Interdimensionale bestaan niet zien en velen geloven om die reden, dat het niet bestaat.

Het bestaat wel.
Als je sterft - word je de realiteit van de mind, de illusie die je geleefd hebt in deze wereld - gescheiden van het Stoffelijke.

Nu - dit proces dat we momenteel doorlopen, dat het hele bestaan toepast op zichzelf en ‘leeft’, is het tot stand brengen van de Hemel op Aarde. Waar het Interdimensionale bestaan en de Stoffelijke realiteit zich Gelijk en Een, Hier, zullen manifesteren.

Op dit moment is er geen afzonderlijke Interdimensionale realiteit meer (behalve voor degenen die gestorven zijn en geloven dat zij nog steeds dimensionaal zijn). Dit betekent dat er geen afgescheiden Interdimensionaal bestaan of realiteit, of hemel, meer is. Dit is al een tijdje zo, daar interdimensionale wezens in hun proces zijn van 'zichzelf naar de Aarde te brengen’ door samen te gaan met en in het Stoffelijke; om weer echt te worden, om weer Hier te zijn en niet langer te bestaan als slechts een illusie, een droom, een gedachte...

Dat is wat je wordt als je gestorven bent. Je krimpt in - in die mate dat je niet echt bent, je bent niet stoffelijk, je bent niet dat wat realiteit is, wat het Fysiek Gemanifeerde Bestaan is. De enige manier waarop er toegang tot het Stoffelijke, tot dat wat echt is, tot wat Hier is - is via reïncarnatie, geboren worden, waarbij een wezen zich integreert in het fysieke lichaam van een baby.

Maar, om ons allemaal te laten reïncarneren op die manier, via geboorte, om Hier te zijn in het Stoffelijke, alles, gelijk en één - zou biljoenen, triljoenen jaren duren. Daarom hebben we een andere weg nodig dan die we aan het bewandelen zijn, wat betreft het gelijk en één samengaan in en als het Stoffelijke. Nu zijn er wat, zoals ik in het begin van het interview al zei, toestanden geweest daarmee (het samengaan met het Stoffelijke één en gelijk), want - wat het Interdimensionale bestaan, wat de wezens die zijn overgegaan vanuit het Stoffelijke naar het interdimensionaal bestaan, ontgaan is, is: het praktisch toepassen, het praktisch zijn in het Stoffelijke. Want - begrijp dat er in het Interdimensionale bestaan geen ruimte en tijd bestaat. Alles is 'onmiddellijk', en... als je die Kwantum Expressie in die mate wordt dat je dan niet kunt functioneren in een stoffelijke, toepasbaar Ruimte-Tijd continuüm...

Ik ga verder in het volgende interview. Dank je.

lees Deel 2 op DesteniNL

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments