naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

18 maart 2008

Kennis en informatie - als je enige kennis- en informatieconstructies in en als jezelf hebt, hoe meer kennis en informatie je hebt in en als jezelf, hoe meer specifieke zelf-vergeving je nodig hebt om die kennis- en informatieconstructies van de mind in en als jezelf los te laten.
Wat bedoel ik met informatie en kennis?
Bijvoorbeeld: elke perceptie die bestaat in de mind – bijvoorbeeld van de dimensies, of het interdimensionaal bestaan, of dimensionale wezens – die ervoor zorgt dat je een eigen mening vormt over iets. Als je een mening of een idee formuleert in je mind gebaseerd op een afbeelding of een perceptie, dan weet je dat hetgeen waarover je een mening vormt, of een afbeelding van maakt in je mind, een specifiek punt is in een kennis- en informatieconstructie. Kennis en informatie is ook bijvoorbeeld: als je iets leest over iets, als je iets leest over een specifiek punt en in dat lezen de kennis vergaart in en als jezelf; de woorden zijn geen echt gemanifesteerd levend voorbeeld van en als jezelf – dat is kennis en informatie.
Bijvoorbeeld:
- Ademen, adem: dit is een echt gemanifesteerde ervaring van jezelf die je stuurt als jezelf.
- Zelf-eerlijkheid: dit is een applicatie van jezelf als een gemanifesteerde ervaring van jezelf die jij stuurt.
- Praktische toepassing, zelf-praktische toepassing: een ervaring in expressie van en als jezelf die je zelf stuurt, een werkelijke ervaring.
- Schrijven: jij drukt jezelf uit, jij stuurt jezelf als een gemanifesteerde ervaring van en als jezelf.
Daarom, in zelf-eerlijkheid, zelf-vergeving, ademen, toepassen van zelf-correctie, schrijven - ben jij jezelf aan het sturen, jij assisteert en steunt jezelf, daarom is jezelf assisteren met die gereedschappen als één en gelijk GEEN kennis en informatie - het is een echte ervaring van en als jezelf. Al het andere is kennis en informatie, het is nog niet jij als wie je werkelijk bent.

Daarom is er de Vocabulary Purifier, die je heel erg zal steunen en assisteren in het leven van woorden als jezelf; dat betekent dat je alle woorden vrijmaakt in en als jezelf van de mind, zodat de woorden, wanneer je ze leest in zinnen, niet gebaseerd zijn op kennis en informatie die je vergaard hebt of die je mind absorbeerde. Het gaat erom dat, wanneer je leest, dat je je realiseert, dat de woorden die je leest JOU zijn = de woorden zijn in mezelf als mezelf, één en gelijk. Daarom stel ik voor om jezelf te assisteren en steunen met de Vocabulary Purifier en zelf-vergeving bij alle kennis en informatie die je hebt vergaard en geabsorbeerd in je, door en van de mind waar je een mening over hebt, waar je een werkelijk idee over hebt, een perceptie over hebt, dat je hebt gedefinieerd als afbeeldingen in je hoofd, enz. En laat dan het hele systeem van kennis- en informatieconstructie in je en als jou los.

Dus het enige waar je je op focust is jezelf, jezelf sturend in zelf-eerlijkheid en zelf-vergeving, jezelf sturen in het toepassen van zelf-correctie, jezelf sturend als de adem, jezelf sturen in schrijven met jezelf als startpunt – dat ik mij als mezelf uitdruk. Dat is geen kennis en informatie omdat ik mezelf stuur en daar ligt het verschil. Als iets gewoon vergaard is en geabsorbeerd en als je er met je mind een mening, perceptie of idee over vormt en dan een afbeelding construeert van wat je hebt geabsorbeerd en vergaard – dat is de constructie van kennis en informatie. Maar het punt waar je jezelf stuurt in en als expressie of manifestatie, dat is geen kennis en informatie, maar jij die jezelf uit, ervaart, toepast en dirigeert als één en gelijk in en als jezelf. Ja, dat is het specifieke punt in verband met kennis en informatie: om ervoor te zorgen dat er geen afbeelding, idee of perceptie wordt geformuleerd in en als de mind, wat je zal steunen en assisteren in de toepassing van de zelf-correctie met betrekking tot hier zijn met en als jezelf alleen.

Lees hier de complete Portaalserie

Meer lezen...

18 maart 2008

Het volgende punt: De heelheid van klank.

Wanneer je je lichaam verlaat en je jezelf ervaart in en als het interdimensionaal bestaan, zal je de heelheid van klank zijn als klank als jou, waar alles/overal hier is als jou.

Begrijp dat jij als klank in en als het interdimensionaal bestaan niet klank is van deze wereld, het is niet klank zoals het wordt begrepen en geïnterpreteerd door de mind, op geen enkele manier. De ervaring van jou, jij als de heelheid van klank in en als jou is waar alles en iedereen hier is als jou. Weerom, het is geen ervaring van een beweging, het is zijn, het is wie je bent, hier: Ik, heelheid van klank, mij, heelheid van klank – overal, iedereen, hier als mij, in mij. Dus begrijp dat jij als de heelheid van klank als klank in en als het interdimensionaal bestaan niet klank is zoals het wordt begrepen of wordt geïnterpreteerd in en als deze wereld, het is niet klank van beweging, het is niet klank van kleur, het is niet klank van vibraties, het is niet klank van frequenties.

Dus het eerste specifieke punt om in beschouwing te nemen met betrekking tot het toepassen van zelf-vergeving is ook klank. Alle interpretaties, definities, ervaringen, kennis, informatie van en over klank – daar stel ik voor zelf-vergeving op toe te passen om het hele misgeïnterpreteerde concept van klank van de mind geheel en compleet los te laten van in en als jou. Want, ik vermeldde in het vijfde interview dat wanneer je je menselijk fysieke lichaam verlaat en je in en als het interdimensionaal bestaan bent, dat wanneer je klank ziet of klank hoort, wanneer je klank ervaart, wanneer je frequentietrillingen ervaart, wat dan ook van klank, of zelfs kleur ziet of klank zoals begrepen in deze wereld – dan ben je niet in het interdimensionaal bestaan en heb je je lichaam niet verlaten. 

Er bestaat geen frequentie, geen vibratie, geen klank als in ‘iets dat je hoort’ in het interdimensionaal bestaan – helemaal niet. Dus als iets van dit alles met betrekking tot klank zoals verstaan en geïnterpreteerd en gedefinieerd door de mind in deze wereld wordt ervaren, dan ben je niet uit je lichaam. Er is absolute stilte, enkel zelf, hier als heelheid als klank, maar de klank waar ik over spreek als de heelheid van jou als jou, is niet de klank van deze wereld, het is wie je bent – en het heeft ook geen resonantie.

Dus letterlijk: alle interpretaties van klank van de mind zoals gedefinieerd in deze wereld door de ervaringen van mensen, op welke manier dan ook – dat is de mind, het is niet zelf, hier, waar alles en overal en iedereen hier is als jou in jou.

En dit hier waar overal hier is, zie je ook niet. Als je jezelf ziet, met andere woorden, als je het bestaan ziet, als je het universum ziet, als je de aarde ziet als een afbeelding/plaatsjesvorm in en als jou – dan is het niet echt, dan is het de mind. Je bent geen afbeelding, je bent de werkelijke manifestatie van en als allen en alles hier in en als jou. Overal is hier, overal is hier als de heelheid van klank als mij in mij.

Lees hier de complete Portaalserie

Meer lezen...

18 maart 2008

In het vorige interview hebben we de onmiddellijkheid van het werkelijk verlaten van het menselijk fysieke lichaam besproken. 

Een ander punt met betrekking tot het verlaten van je menselijk fysieke lichaam is dat je je lichaam helemaal niet ervaart wanneer je in het interdimensionaal bestaan bent – het enige dat overblijft is jij, en dat is het. Absoluut geen geluid, geen kleur en geen afbeeldingen zijn te zien, op geen enkele manier, het enige dat bestaat is mij, is ik, en dat is het – en op het moment dat je je menselijk fysieke lichaam verlaat, zal er iemand zijn die je zal assisteren en ondersteunen in het verwelkomen van jezelf in jezelf – lol. 

Een ander punt is angst – als er enige angst wordt ervaren op welke manier dan ook in en gedurende deze ervaring – dan ben je niet klaar, en dus is de suggestie om diepere zelf-vergeving toe te passen: dieper te gaan in jezelf en specifieker te zijn met betrekking tot zelf-vergeving. Enige angst, enige zorg, enige anticipatie, enige nervositeit: nog niet klaar.

Geef jezelf de kans om absoluut zelf-eerlijk te zijn met jezelf met betrekking tot het toepassen van zelf-vergeving, want er is een neiging om angst voor zelf-eerlijkheid te ervaren, te wijten aan en door zelf-beoordeling: het beoordelen van jezelf gebaseerd op wat je eigenlijk ziet en ervaart van wat er zich afspeelt in jezelf eenmaal je je meer – “meer” – gewaar wordt van wat je hebt aanvaard en toegestaan in jezelf. Push/ga door de angst om zelf-eerlijk te zijn. In het schrijven en in het zelf-vergeven – je weet wel, met de verlangens en de angsten en de zenuwen en de anticipaties en de definities van jezelf in afscheiding van jezelf – zit echt voor jezelf met pen en papier of met je computer en schrijf gewoon, maar wees in het schrijven eerlijk met jezelf over wat je ziet dat er bestaat in jou. Waar zijn je angsten? Waar zijn de definities? Welke zijn de verlangens? Welke zijn de afbeeldingen die opkomen in je mind? Je weet wel – in het kijken naar alle gedachten die opkomen in de mind en die te erkennen – in dat moment onvoorwaardelijk zelf-vergeving toepassen in het loslaten van die gedachten en jezelf niet toestaan of accepteren om wie je bent te definiëren volgens die gedachten. 

Wees zelf-eerlijk over wat je ziet dat zich afspeelt in jezelf, geef jezelf de kans om zelf-eerlijk te zijn met jou, want je doet dit voor jou als allen als één als gelijk als Leven, om jezelf geboren te laten worden en jezelf te realiseren als wie je werkelijk bent. Dus doe dit niet halfweg, doe dit absoluut voor jou jezelf. Je weet wel, duik in die angsten, duik in die verlangens, in die gedachten, in die emoties, in de ervaring van jezelf naar anderen toe – ontleedt het, kijk naar elk afzonderlijk punt, open de gehele constructie – en zo zal je in staat zijn het gehele systeem te zien en met effectieve en specifieke zelf-vergeving in zelf-eerlijkheid, laat je die hele constructie los – en de sleutel is zelf-eerlijkheid. Dring echt binnen tot de kern van jezelf en sta op van in jezelf als jezelf in zelf-eerlijkheid en zelf-vergeving.

Lees hier de complete Portaalserie

Meer lezen...

18 maart 2008

Het volgende punt: de onmiddellijkheid van het verlaten van je menselijk fysieke lichaam – de contractie, centralisatie van jezelf waar letterlijk alles verdwijnt. Je ervaart jezelf als absolute duisternis, nietsheid, je wordt ijskoud – je bent koude/koudheid – en je beweegt jezelf letterlijk uit je lichaam. En die beweging van die ervaring is ook een zelf-ervaring waar je letterlijk naar buiten gaat/beweegt, je weet wel, de ervaring van je uitademing binnenin jezelf, zoals de ervaring van uitademen is, is de ervaring van jij die naar buiten gaat/beweegt en dan sta je in het interdimensionaal bestaan.

Als die ervaring niet absoluut is als jou hier, dan heb je je lichaam niet verlaten. Wanneer je enige prenten/afbeeldingen ziet, wanneer je enige kleur ziet, wanneer je iets van mutli-dimensionale lagen en facetten of iets anders dat kenmerkend prent/afbeelding-achtig is, op welke manier dan ook – dan is het de mind – het is niet echt, het is geen werkelijke zelf-ervaring van het bewegen uit je menselijk fysieke lichaam naar het interdimensionaal bestaan. Begrijp dat er in het interdimensionaal bestaan geen prenten/afbeeldingen zijn, op geen enkele manier – er is geen kleur en je ziet geen kleur – er zijn geen mutli-dimensionale lagen of facetten of iets dat daarop lijkt, op welke manier dan ook. Het interdimensionaal bestaan en de ervaring van zelf als zelf in het interdimensionaal bestaan is ZIJN, het IS jou. Met andere woorden, je zal geen prenten/afbeeldingen zien, je zult geen kleur zien, je zult niets zien. Wat ik bedoel met ‘je zult niets zien’ is dat het niet prent/afbeelding-achtig is, op geen enkele manier – het is wie je bent. Met andere woorden, alles is donker. Dus als je bijvoorbeeld iets ziet of zelfs ervaart... – of als je één van die ‘superieure’ ‘grootse’ ‘diepzinnige’ ‘magnifieke/prachtige’ ervaringen hebt van ‘hooooo...’, of iets gelijkaardigs – dat is de mind en je hebt je lichaam niet verlaten – je bent echter nog steeds in je lichaam en ervaart de mind’s geprojecteerde perceptie en interpretatie van éénheid, gelijkheid, het bestaan, enz. Dus als je enige prent/afbeelding ziet op welke manier dan ook, van wat dan ook, zelfs van het universum, van éénheid, van gelijkheid – als je een ervaring hebt van het universum, van éénheid, van gelijkheid – is het afscheiding, is het de mind.

Neem ook in beschouwing dat als je nog steeds hier in je lichaam bent – daarmee bedoel ik, als je je nog steeds gewaar bent van je menselijk fysieke lichaam, op welke manier dan ook – en in je menselijk fysieke lichaam zie je het universum, zie je het bestaan, ervaar je het bestaan, ervaar je éénheid, ervaar je gelijkheid terwijl je nog steeds hier bent – dat is de mind; dat is de interpretatie van de mind van de ervaring van jezelf.

Begrijp dat het de mind is als je niet ervaart dat je jezelf letterlijk samentrekt en jezelf centraliseert in je menselijk fysieke lichaam, en werkelijk ervaart hoe je jezelf doet wegsijpelen uit je fysieke lichaam – als, letterijk, jezelf eruitzuigt – en gaat en dat uitbewegen ervaart en die ijselijke koude ervaart en je letterlijk beweegt uit je menselijk fysiek lichaam – en je werkelijk ervaart hoe je beweegt uit je menselijk fysieke lichaam, uit, uit, uit... en dan ben je in het interdimensionaal bestaan en alles wat bestaat is ik, zelf. Er is geen beweging, er zijn geen reacties, je ervaart en voelt absolute nietsheid. En daar zal je een ander wezen zien bij jou, met andere woorden: een ander wezen zal je tegemoet komen ‘aan de andere kant’, als je het zo wil noemen. Als je dit alles niet ervaart – is de ervaring van het bewegen uit je menselijk fysieke lichaam niet echt – het is noodzakelijk dit specifieke punt te begrijpen.

Dus, nog een keer:

Als je hier bent in je menselijk fysieke lichaam en je ziet het bestaan, je ziet multi-dimensionale lagen, je ziet het universum, je hebt een opmerkelijke ervaring van beweging in jezelf met betrekking tot het bestaan of het universum of éénheid of gelijkheid, op welke manier dan ook – als er zelfs maar een fractie van beweging is in jou, terwijl je nog steeds hier bent – is het de mind.

De onmiddellijkheid van jij die uit je menselijk fysieke lichaam beweegt is letterlijk jij die ervaart hoe je uit je menselijk fysieke lichaam beweegt – als... jezelf wegtrekken, jezelf centraliseren in je menselijk fysieke lichaam, in het centrum – dus waar je jezelf ervaart, is letterlijk het centrum van je menselijk fysieke lichaam. Je gehele menselijk fysieke lichaam verdwijnt, je wordt ijselijke koude, je ervaart hoe je naar buiten beweegt als die ervaring van de uitademing – en je beweegt naar buiten en je staat in en als het interdimensionaal bestaan.

Als je enige kleur ziet, als je het bestaan ziet in de vorm van een prent/afbeelding, als je het universum ziet in de vom van een prent/afbeelding, als je dimensionale lagen ziet in de vorm van een prent/afbeelding, als je facetten en lijnen en bewegingen en kleuren en patronen en ontwerpen ziet– wat dan ook dat prent/afbeelding-achtig is, echt, op welke manier dan ook – dan ben je niet uit je menselijk fysieke lichaam, maar nog steeds in en als een mind-projectie. Het is echt als je nietsheid ziet, wanneer je niets ervaart – je bent absolute helderheid, constant, er is absoluut geen beweging in jou en jij bent hier – ik ben hier, overal is hier als mij, zijn IS als wie ik ben, absoluut – en je ziet een ander wezen voor je, maar zelfs geen prent/afbeelding. Als je een prent/afbeelding ziet van een ander wezen voor je: ook de mind, niet echt. Oké, nog een specifiek punt te behandelen.

Lees hier de complete Portaalserie

Meer lezen...

18 maart 2008

Ik zal punt voor punt specifieke punten bespreken om je te assisteren en te ondersteunen in het assisteren en ondersteunen van jezelf in het worden van een portaal en het ervaren van jezelf.

Het eerste punt is verlangen: het verlangen om een portaal te zijn. Begrijp dat zo’n verlangen je zal verhinderen een portaal te zijn, omdat je daarin zegt: "ik heb de behoefte om een portaal zijn" en wat er gebeurt met verlangen is dat je niet in de praktische toepassing voor en als jezelf gaat om jezelf werkelijk te assisteren en te ondersteunen om een portaal te zijn. Dus het verlangen zal letterlijk een entiteit worden in jezelf die jou letterlijk verhindert om door de praktische toepassing te gaan in het assisteren en ondersteunen van jou, zelf, in het zijn van een portaal.

Er moet niets bestaan van de mind in en als jou. Je moet absoluut helder zijn en je realiseren dat je dit niet doet om een portaal te zijn of een portaal te worden, je doet dit voor jou, jezelf, je geeft jou toegang tot jezelf – dat is wat een portaal, en de ervaring daarvan, echt is: je geeft jou complete en totale toegang tot jezelf... Dus specifieke zelf-vergeving over het verlangen van het willen zijn van een portaal, het verlangen om een portaal te worden.

En dan kijk je ook naar dit verlangen vanuit het perspectief van: zou een portaal zijn jou definiëren – wie jij bent, wie ik ben? Als dat punt bestaat waar je in het zijn van een portaal jezelf zal zien als ‘meer dan’, ‘specialer’ of ‘beter dan’ of ‘superieur’ – maar ook van in jezelf; ‘meer dan’ wie je bent hier in elke moment van adem – ook specifieke zelf-vergeving.

Dus bekijk de gehele ervaring van het zijn van een portaal en het specifieke punt; vanuit dat perspectief is het verlangen om een portaal te zijn, het verlangen om een portaal te worden en kijk en zie dan ook in absolute zelfeerlijkheid: zou een portaal zijn mij definiëren? Of zou het gewoon zijn... Een portaal zijn is een natuurlijke expressie van en als zelf, het gaat niet om een portaal zijn, het gaat om wie ik ben.

 

Lees hier de complete Portaalserie

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments