naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Hier volgt een ervaring van een interdimensionaal wezen. Ze deelt hoe ze zichzelf ervaarde tijdens een reïncarnatie in deze wereld waar ze zichzelf overgaf aan Prostitutie - allemaal door Geld:

Het Verhaal van een Prostituee

Wie ik werd door Geld

20 november 2008

Van mijn geboorte tot twee of drie jaar, genoot ik een normale opvoeding. Ik leefde met mijn moeder en vader in een appartement en ik herinner me vaag hoe ik in mijn kamer speelde met mijn pony's op een tapijt dat zo zacht was, dat ik, omdat het zo zacht was, het grootste deel van mijn tijd doorbracht met spelen op dat tapijt.

Van drie- tot vijftienjarige leeftijd leefde ik bij mijn tante, de zus van mijn moeder. Mijn ouders kwamen om bij een auto-ongeluk en ik had geen andere keuze dan bij mijn tante in te trekken, zij was de enige overgebleven verwante in de familie van mijn ouders. Ik zag de relatie van mijn ouders als 'voorbestemd'; twee mensen die alleen waren in deze wereld met niemand anders, geen familie, enkel elkaar - en ik verlangde naar hetzelfde voor mijzelf, omdat ik mijzelf op exact dezelfde manier ervaarde. Ik hoopte dat ik mijn ware zou vinden, iemand die net zo alleen is als ik in deze wereld, en dat we enkel maar elkaar zouden hebben.

Dit was mijn opvatting over liefde in mijn tienerjaren, een idee dat nooit werkelijkheid werd.

Ik ging naar een relatief goede school. Onderwijs is onderwijs. Leerkrachten zijn leerkrachten. Naar welke school je ook gaat; alles is altijd even afhankelijk van de leerling als van alle andere zaken die bij educatie komen kijken. Dus ik deed mijn uiterste best om uit te blinken op school en aan mijn eigen vooropgestelde verwachtingen te voldoen.

School was het enige dat ik had, aangezien mijn tante 24 uur van de dag en 7 dagen van de week stomdronken was. Ik dompelde mijzelf geheel onder in mijn schoolwerk en mijn boeken in een poging om de realiteit van mijn leven niet onder ogen te moeten komen: de dronken krankzinnigheid die daar zat net achter de deur van mijn kamer.

Ik probeerde alle methoden uit om haar te helpen. Ik verstopte de alcohol zodat ze hem niet zou vinden - maar dan werd ik wakker of kwam ik thuis in een appartement dat helemaal overhoop lag, op zo'n manier dat je amper nog op de vloer kon lopen.

De alcohol weggieten in de wastafel in de keuken - maar dan spendeerde ze het geld dat we nodig hadden voor het eten voor die dag aan nieuwe flessen alcohol.

Dus ik zag in dat ze niet geholpen wou worden - en men kan mensen die niet geholpen willen worden nu eenmaal niet helpen. Dus, “laat haar haar eigen graf graven en haar eigen gevolgen dragen, want die zijn enkel en alleen haar verantwoordelijkheid”. Dit besliste ik in frustratie en ergernis na mijn falende pogingen om haar te laten stoppen met het wegdrinken van haar leven.

Ik wou haar voornamelijk helpen vanwege mijn angst om nergens terecht te kunnen, alleen te zijn in deze wereld zonder geld om mij te ondersteunen als zij zou sterven. En ik kon elke dag zien hoe haar toestand exponentieel verergerde - ze dronk tot ze flauwviel, kwam enigszins terug bij haar zinnen, om dan gewoon nog wat meer te drinken en weer flauw te vallen, en zo bleef ze doorgaan.

Ik kan me niet herinneren dat we ooit echt spraken met elkaar. Zelden merkte ze me amper even op, wanneer haar ogen open waren om de rand van haar glas te zien als ze het naar haar lippen bracht om een scheut alcohol binnen te gieten. Het was alsof ik een geest was die samen met haar in het huis rondwaarde.

In wezen wou ik haar in leven houden zodat ik mijn school kon afmaken en dan mijn eigen weg zou kunnen gaan.

Dit is waarom ik mij zo absoluut op mijn studies stortte, omdat ik wist dat dit mijn enige ticket was in deze wereld, de enige kans die ik zou hebben om het te maken in deze wereld. Studeren, want ik had niet het geld om een universiteit te kunnen betalen om me zo van een baan te verzekeren die mij zou toestaan om genoeg geld te verdienen om te overleven in deze wereld. Dus ik hoopte dat door uit te blinken op school, ik zou kunnen aangenomen worden aan een universiteit, enkel en alleen door mijn hoge scores - en als dat niet het geval was, dat ik misschien een andere manier zou vinden om er binnen te komen.

Ik was er mij uitermate van bewust dat ik een universitaire opleiding nodig had om een beroep te kunnen hebben waarmee ik genoeg geld zou kunnen verdienen om onafhankelijk te zijn in deze wereld. Onafhankelijkheid in deze wereld = een goedbetaald beroep hebben of genoeg hebben, 'meer dan genoeg geld' om mijzelf te ondersteunen in deze wereld.

Dat is waar ik heen wou. Dat is waar ik naartoe aan het werken was. Dat is waar ik naartoe aan het leven was: Geld, en ik wist en begreep dit zeer goed.

Ik was een verlegen 'eenzaat', iemand van wie je zou zeggen dat die zich niet echt 'mengt' in een groep of met anderen vertrouwd raakt in het definiëren van zichzelf volgens de rest van de studentengemeenschap, maar iemand die wordt gezien als een 'buitenstaander' enkel en alleen omdat ik niet voldeed aan de wetten en normen van de studentengemeenschap door het hebben van een bepaalde persoonlijkheid, een bepaalde manier van kleden die paste bij een dergelijke persoonlijkheid, met vele vrienden die mijn vrienden zouden zijn omdat onze persoonlijkheden en manieren van kleden 'klikten' met elkaar.

Ik was gelabeld als een buitenstaander en gezien als een 'eenzaat', eerlijk gezegd omdat ik niet het geld had om uit te geven aan dezelfde kleren als de populairsten onder de leerlingen. Ik werd gelabeld als een buitenstaander door mijn uiterlijk, dat mijn geldstatus voor iedereen tentoon spreidde.

Ik was mij hiervan bewust omdat ik altijd fantaseerde hoe ik genoeg geld zou hebben om de kleren te kopen die ik zou dragen als de visuele presentatie van mijzelf, en hoe ik zou veranderen volgens de 'persoonlijkheid' die ik zou zijn. In zulke imaginaire dagdromen zag ik dat ik een compleet verschillende persoon zou zijn, totaal verschillend. Ik zag in dat ik zou veranderen en dat mijn leven zou veranderen en dat alles dat met mij en mijn leven te maken heeft zou veranderen - als ik genoeg geld had.

Dus ik zag de 'geldstatus-beoordeling' die in scholen bestaat. Waarom mensen zijn wie ze zijn en hoe ze zijn, volgens de visuele presentatie van zichzelf die kan worden aangeschaft met geld. Levende wezens als de wandelende voorstellingen van het geldbedrag dat ze bezitten of waar ze vandaan komen, dat bepaalt wie ze zijn en hoe ze zijn en al de rest dat te maken heeft met hun wereld.

Dus ik wist dat wie ik was en hoe ik was het resultaat was van de visuele presentatie van mij dat het 'gebrek aan geld' mij verschafte - dat vorm gaf aan de persoonlijkheidsopinie van mij als 'verlegen', buiten de geldstatus-perimeter, 'eenzaat' die ik leefde als mijn ervaring van mijzelf. Dat is waarom ik zo vastberaden was in het absorberen van mijzelf in mijn studies: Geld bepaalde mij in alles - inclusief hoe ik mij ervaarde als mijzelf en de wereld waarin ik leefde.

Geld maakte me wie ik was - door en door, elke fractie, elk deel van mij was gecreëerd naar het beeld en de gelijkenis van 'gebrek aan geld' - een levend wezen als de wandelende voorstelling van wat gevormd en gemodelleerd is door ‘gebrek aan geld’.

Toen ik vijftien was, kwam ik thuis van school en trof ik mijn tante dood aan. Bij het binnenkomen zag ik haar niet in haar stoel zitten zoals ze dat altijd deed wanneer ik thuis kwam, en haar glas lag in stukken verspreid op de grond. Toen ik door de deur kwam zag ik eerst haar voeten, ze lag plat op haar buik - haar rechterarm naar voren uitgestrekt naar het toilet, alsof het haar laatste verlangen in haar bestaan in dit leven was - om toch nog bij het toilet te komen - en het niet haalde.

Mijn grootste angst was op mijn vijftiende een realiteit geworden die mij in het gezicht staarde, ik voelde geen hartslag in mijn tantes nek en ik besefte dat ze dood was.

Geen verrassing, ik wist dat het er zat aan te komen - de schok en ontsteltenis was er niettemin, want ik had toch zo wanhopig gewenst dat het niet zo vroeg zou komen.

Ik had nog steeds vier jaar van mijn studies af te ronden en ik zag mijzelf niet kunnen omgaan met een weeshuis, of een tijdelijke intrek wachtend voor een plaatsing in deze wereld, of het verblijven bij mensen die een kind wilden, nu opgescheept met een vijftienjarig meisje dat hun 'idyllische dromen' niet tegemoetkomt over hoe ze wilden dat hun kind zou zijn, of achtergelaten worden in een tehuis met een boel andere kinderen bij mensen die wezen onder hun hoede nemen. Ik wou enkel alleen zijn in een kamer om mijn studies te voltooien - al het andere zou mij enkel afleiding bezorgen en mijn kansen om een thuis te vinden met 'twee liefdevolle personen' die onvoorwaardelijk zijn in het zorgen voor een kind in deze wereld op de rijpe leeftijd van vijftien waren schaars tot onbestaand, aangezien de meesten een baby verkiezen, zodat de baby kan opgroeien op zo’n manier dat ze zichzelf de 'ouders' en het kind 'hun kind' kunnen noemen. Een rijp vijftienjarig meisje bestaat als de herinnering aan een leven dat al geleefd is, grootgebracht en gevoed door anderen en mensen zouden het dus moeilijk vinden om mij 'hun kind' te noemen want om mij 'hun kind' en hen 'mijn ouders' te kunnen noemen, zouden ze mij moeten opvoeden en ik zou moeten opgevoed zijn door hen - en ik was al opgevoed, had mijzelf opgevoed - en dus waren mijn kansen voor adoptie schaars tot onbestaand.

Ik belde de ouders van mijn vriendin op, legde hen mijn situatie uit, mijn toewijding aan mijn studies - toonde hen resultaten en smeekte (vroeg vriendelijk in een poging om mijn haast te verbergen) of ik bij hen kon leven totdat ik mijn studies had afgemaakt.

Ik veronderstel dat het zo gebeurde dat zij keken naar de hoeveelheid geld waarover ze beschikten en toen oordeelden of ze genoeg hadden om nog een extra iemand in hun huis op te nemen, want het gebeurde niet uit medelijden - het hing allemaal af van geld. Er werd beslist; ik mocht blijven en werd geadopteerd, waarbij zij mijn voogden werden totdat ik voor mijzelf zou kunnen voorzien.

Tijdens en gedurende al die jaren in mijn leven - 'voelde ik nooit veel'; ik beheerste de vaardigheid om mijzelf te hypnotiseren om in evenwicht te blijven in de striktheid van 'wat er moet gebeuren' volgens hoe ik het toen begreep: De mogelijkheid hebben om alleen te zijn, onafhankelijk - met geld. De enige manier om succesvol te zijn met geld is het hebben van een beroep waarvoor je school en nadien universiteit nodig hebt. Dit was mijn aller-enigste doel, waardoor ik bezeten was, datgene wat mij 'erdoor trok' om 'niks te moeten voelen' over wat ik had meegemaakt.

Ik veronderstel dat het ook 'geholpen' heeft dat ik mijn ouders nooit kende, of nooit een relatie vormde met iemand dicht bij me, waardoor ik al zo goed als alleen was in deze wereld, ik als de enige die bestond met alle anderen als voorbijgangers, totdat ik, dit alleen zijn, een werkelijkheid kon worden van onafhankelijkheid met geld.

Waar ik naartoe had geleefd voor het grootste deel van mijn leven stortte in elkaar in en doorheen mijn hele wezen toen mijn resultaten niet voldeden aan de criteria om uitgenodigd te worden aan een universiteit zonder dat ik ervoor zou moeten betalen.

Het gezin waar ik verbleef, had enkel genoeg geld gespaard zodat hun enige kind kon beginnen aan een universiteit om er haar opleiding te vervolledigen, en ik koesterde op geen enkele manier de verwachting dat zij zouden betalen voor mijn verdere studies.

Ik weigerde om geld van banken te lenen, door mijn angstige onzekerheid dat ik het bedrag dat ik geleend had niet zou kunnen terugbetalen.

Deze absolute onzekerheid in angst ontwikkelde zich door mijn extreme teleurstelling door het falen van mijn 'levenswerk' in educatie, waarvan ik zo geloofde, met mijn hele wezen, dat het zou zijn zoals ik geloofde dat het zou zijn, waarvoor ik zo hard had gewerkt - en wanneer mijn geloof, mijn 'levenswerk' in educatie en alles waar ik voor geleefd had, kwam in één enkel ogenblik ineenstortte, werd mijn vertrouwen dat er enige zekerheid bestond in deze wereld, ook verwoest. Zekerheid in deze wereld: het bestaat niet - dat heb ik geleerd en ervaren op de harde manier.

Wraak, pijn, ontsteltenis, verdriet, ellende, woede - al mijn emoties die ik had onderdrukt gedurende het leven dat ik geleefd had tot op het moment dat ik mij realiseerde dat ik niet zou binnenkomen op een universiteit om mijn levenslange verlangen naar onafhankelijkheid in deze wereld te bevredigen, kwamen naar de oppervlakte, me consumerend als een onvoorspelbare getijdengolf die zijn monsterlijke verwoesting op mij losliet - elke fractie, elk deel van mij in mij ruïnerend. Mijn toekomst verdampte en ik zwoor aan mijzelf in mijn absolute ervaring van verwoesting - dat ik nooit opnieuw 'mijn hele leven zou wijden aan naar iets toeleven', enkel om het in mijn gezicht teruggeslagen te krijgen in één enkel moment.

Ik was zo gevuld met haat - naar deze wereld, mijzelf, mijn ouders en het feit dat ik ooit geboren was. De verklaring hiervan kwam naar voren: Geld. Het was allemaal door geld dat ik hier was, waar ik mijzelf ervaarde als bedorven, rot voedsel in de 'glitter & glamour' van deze wereld - enkel om buitengesmeten te worden, weggesmeten te worden alsof ik niks was. Het was geld dat mijn redding zou zijn in deze wereld. Nu was het getransformeerd in mijn grootste demoon, waarmee ik zou moeten leven voor de rest van mijn leven.

Dus ik besloot op mijn twintigste: Goed dan - ik zal onafhankelijk zijn door genoeg geld te hebben - ik ZAL onafhankelijk zijn. Ik zal het gewoon op mijn eigen manier moeten doen zonder de weg af te leggen via de universiteit om een diploma te halen naar een bepaald beroep. Er waren alternatieven die ik bereid was te accepteren - het enige dat ik wou was onafhankelijk zijn door geld, ik was niet bereid om mijzelf daarin te laten vallen. En als de weg van universiteit-diploma-beroep die de meeste 'deugdzame mensen' nemen – die het geld hebben om de paden te bewandelen om aan geld te komen – zijn deuren voor mij heeft gesloten – zal ik gaan, mijn eigen deur creëren en erdoor lopen.

Maar, bij God - dat waar ik voor geleefd heb, laat ik mij door niets of niemand van mij wegnemen - het zál een werkelijkheid worden voor mij.

Dus, ik belandde eerst in een baan als kassierster in een tankstation dat twee busritten verwijderd was van de familie waar ik bij verbleef. Dit was geregeld via de vader van mijn vriendin die goed bevriend was met de eigenaar van het tankstation en hij gaf me de baan als kassierster.

Mijn imaginaire-dagdroom-leven liep me regelmatig voorbij als ik mensen van mijn leeftijd zag die een stop hielden voor het een en het ander en die hun wagen tankten - hun geld tentoon spreidend in de wagens die ze bezaten, in de kleren die ze droegen en in hoe ze liepen, handelden, zich gedroegen - alsof ze niets anders aan hun hoofd hadden dan het genieten van de luxe van het hebben van geld in deze wereld. Dit terwijl ik net genoeg verdiende om de huur te betalen aan de familie bij wie ik verbleef, en om af en toe - als ik wat geld had gespaard - een kleinigheid voor mijzelf te kopen. Ik zag in dat dit niet de deur zou creëren die ik moest openen voor mijzelf om aan mijn verlangen naar onafhankelijkheid met betrekking tot geld tegemoet te komen - zelfs niet bijna.

Na anderhalf jaar - de woede en frustratie in mijzelf groeiden in dezelfde mate als mijn verlangen naar het ter vervulling brengen van mijn droom – en ik wist dat ik degene was die iets zou moeten doen om het zover te krijgen. Toen, het maakte met niet uit hoe - ik wou het gewoon gedaan krijgen zodat ik mijn leven kon leven zoals ik het wou zonder afhankelijk te zijn van de situatie waarin ik mij nu bevond. Ik wou bevrijd zijn van alle beperkingen en afhankelijkheden - ik wou vrij zijn in onafhankelijkheid, en geld was mijn vrijheid, mijn redding.

Na nog een dag 'in het paradijs', ik wandelde naar mijn eerste bushalte, en toen ik stond te wachten onder de kleine overdekking bij het bankje, merkte ik een flyer op: 'Dansers gezocht. Sterke, jonge, onafhankelijke, rijpe vrouw die weet hoe ze plezier moet hebben.' Ik noteerde onmiddellijk het nummer - de woorden hadden mijn aandacht gegrepen. Ik ervaarde mij altijd als 'volwassener dan mijn leeftijd' - alsof ik 35 jaar oud was op mijn twaalfde, alsof ik een vrouw was uit een vorig leven die in dit leven was gekomen om haar leven voort te zetten dat nog niet was afgelopen; een rusteloze ziel die zocht naar vervulling.

Ik wist dat het ging om strippen en ging op een zaterdagochtend auditie doen. Ik heb nooit gedanst en ik heb nooit 'plezier gehad' in de zin van dansen, drinken en feesten. Ik heb nooit een verjaardagsfeestje gehad en zoals ik al eerder zei: Studeren was mijn wereld, het was ik - en ik was alleen voor het grootste deel van mijn leven.

Ik was angstig en had schrik en ervaarde alles dat zich afspeelt in een meisje dat voor de eerste keer wordt voorgesteld aan de wereld van het strippen en dat nooit eerder haar kleren had uitgetrokken voor iemand anders dan zichzelf.

Maar mijn haat en verlangen dreven mij - mijn moraal van goed en kwaad verdwenen op het moment dat ik voelde hoe deze wereld alles waar ik voor geleefd had van mij had weggenomen. Zonder 'religie', zonder persoonlijke gehechtheid aan iets of iemand buiten mijzelf en mijn verlangen om eindelijk onafhankelijk te zijn in deze wereld met betrekking tot geld.

Daarom, in dit alles - zag ik mijzelf als de perfecte kandidate, zoals zij het stelden: Je danst, je stript, je wordt betaald, je gaat - geen gehechtheid, geen relaties. Perfect. Dit is iets dat ik kon doen en de bonus was, naar wat sommige ervaren strippers beweerden: Als je je werk goed doet en de toeschouwers tevreden stelt, is het geld overvloedig.

Ik sprak de eigenaar onder vier ogen - ik getuigde van mijn bereidheid om te leren. Hij merkte mijn naïviteit op in dit alles, maar keurde mijn fysiek goed. Hij wees mij een meisje toe dat mijn mentor zou zijn en zo begon mijn carrière als stripper.

Het geld was geweldig, doch niet voldoende. Ik kon nog steeds niet het geldbedrag verdienen dat ik verlangde om zonder geldzorgen te moeten leven, ik had een onherroepelijke zekerheid nodig met geld. Dat was er nog steeds niet.

Ik begon drastisch te veranderen wat betreft de kleren die ik droeg, het parfum, dan de make-up, 's ochtends vroeg thuiskomen, om dan slechts drie tot vijf uur te slapen om dan op te staan om naar mijn werk als kassierster van het tankstation te gaan.

Gek genoeg werd ik ondervraagd over de frequente late nachten en waar al het geld plotseling vandaan kwam waardoor ik kon voorzien in de drastische verandering in alles van mij en over mij - het was alsof ik voor de eerste keer werd opgemerkt door mensen, waar voordien, ik dezelfde spookachtige aanwezigheid was die ik altijd was geweest vanaf het moment dat ik bij mijn tante introk. De ouders van mijn vrienden ontdekten mijn 'geheime' carrière en dreigden ermee dat als ik er niet mee zou stoppen, ik niet langer welkom zou zijn om bij hen te wonen, en dus nam ik mijn bezittingen en ging er weg - ging naar de club en vroeg één van de meisjes of ze een appartement had dat we konden delen.

Dus mijn enige inkomen kwam van het strippen vier avonden per week en ik leefde op de kosten van de twee meisjes waarmee ik een appartement deelde - en ik had eigenlijk wel plezier, ik was echter nog steeds aan het wachten om mijn droom van onafhankelijkheid in vervulling te laten gaan en nu had ik nog minder geld omdat ik niet meer werkte als kassierster in het tankstation dat mijn connectie was met ‘het normale' naar de gemeenschap toe, terwijl ik nu compleet geboeid zat in een realiteit die door velen 'met een frons' bekeken werd - vooral door degenen die geld hadden en nooit de noodzaak zouden ervaren om hun toevlucht te nemen tot zo’n realiteit om te kunnen overleven in deze wereld.

Ik moest nog steeds mijn wraak nemen op deze wereld en op alles waarop ik mijn haat projecteerde - door te hebben wat ik verlangde, onafhankelijkheid met geld, hoe dan ook.

Ik wist dat de meisjes met wie ik samenwoonde actief waren in de prostitutie als bijverdienste - dat ze de straat op gingen op de avonden dat ze niet aan het strippen waren en zichzelf prostitueerden voor extra cash. Ze deden het voor het geld - om simpele luxe te hebben en van hun leven te genieten, volgens hoe zij genieten en leven definieerden, en ze waren 'gelukkig' met wie ze waren en wat ze deden.

Na enkele maanden werd ik door de meisjes benaderd en vroegen ze me of ik met hen mee de straat op wilde en me bij hen wou aansluiten in prostitutie - ze verwoordden het als: Een stapje verder gaan met het strippen en jezelf eens goed verwennen - lol.

Op dat moment was ik 24, bijna 25 en ik was tamelijk op mijn gemak met mezelf wat naakt zijn betreft in het zicht van mannen en vrouwen en het ervaren van mijn naakte lichaam op dat van een vreemde - want ik realiseerde mij in dit alles dat het draaide om mij - en om niemand anders.

Wanneer ik op het podium stripte op muziek - stripte ik op de muziek en niet VOOR iemand. Ik was alleen met mij, in mijn alleen-zijn dat mijn troost was, dat mij door het meeste dat ik in mijn leven ervaren heb, heeft heen getrokken. Dus ik nam hun aanbod aan om met hen mee in prostitutie te gaan en gebruikte mijn losgekoppeld zijn van mensen, samen met mijn haat en drijfveer van verlangen, om mijn wens te verwezenlijken. Dus ik kwam tot dit bestaan van mij waarin niets of niemand anders een rol speelde, op mijn voortdurend verlangend pad om mijn onafhankelijkheid te vervullen zodat het een realiteit werd voor mij en mij alleen.

De persoonlijke ervaring van mijzelf in strippen is een ander en geheel verschillend verhaal - op het moment, focus ik me op geld met betrekking tot wie, wat, waarom en hoe ik op deze wereld kwam en mijzelf erin ervaarde.

Tot op het moment dat ze me vroegen om mij aan te sluiten in hun prostitutie - had ik van mijn leven geen seksuele partner gehad, ik was nog maagd en dit had ik verborgen gehouden voor iedereen in de club - geruchten begonnen zich te verspreiden dat ik een lesbienne was - het kon mij niets schelen. Echt niet.

Ik veronderstel dat één van de redenen waarom ze mijn hun voorstel deden, was om te zien wat mijn reactie zou zijn, om erachter te komen of de geruchten dat ik een lesbienne zou zijn enige waarheid in zich hadden of niet - dus ik besloot om open met ze te zijn en voor de eerste keer in mijn leven, mijn ervaringen met hen te delen en uit te drukken waar ik mijn leven op gericht had.

De meisjes waren geweldig - ik voelde mij voor de eerste keer 'thuis' bij hen en zo ook bij de meeste mensen waarmee ik werkte in de club - een hechte wereld dat mijn enige wereld was. Ik ervaarde een 'thuis zijn' (lol) om het zo te zeggen, in het openen van mijzelf naar hen toe - ik vormde mijn eerste hechte relatie met hen door mij open te stellen voor hen.

Alweer, het geld dat ik verdiende door prostitutie was verleidelijk - zeer, zeer verleidelijk en ik ging ervan uit dat als ik kon strippen, ik vast en zeker ook prostitutie aankon. Dus ik dacht - laat mij gewaagd doen - waarom ook niet! Het geld was geweldig en kon de sleutel zijn om mijn al door het strippen gecreëerde deur te openen - om de deur te openen en de vervulling van mijn verlangens in te wandelen.

Ze begeleidden mij door de procedures en hoe het werd gedaan:

De meisjes hadden best een hecht systeem voor prostitutie waarin, ontdekte ik, de eigenaar van de stripclub ook betrokken was. Hij stuurde klanten naar de meisjes, enkel persoonlijke vrienden om 'overheidsbemoeienis' te voorkomen - of de meisjes hadden hun eigen klanten die hen dan opbelden om een plaats af te spreken waar ze elkaar zouden treffen, daar werden ze dan opgepikt en dan boekten ze een kamer voor de avond in de dichtstbijzijnde hotels en verdienden ze massa's cash aangezien hun prijzen vrij hoog waren door al de 'extra's' die te verkrijgen waren in een avondje plezier. Ik werd mij zeer bewust gemaakt van de risico's en ze deden veel om hun eigen veiligheid te verzekeren in deze branche - met betrekking tot zwangerschap en fysiek misbruik. Ze hadden zelfs een dokter waar ze naartoe gingen voor maandelijkse controle en in geval van een ongewenste zwangerschap - maar de voorzorgsmaatregelen waren vrij strikt, wat de risico's reduceerde en ik was tevreden.

Dus ik werd geïntroduceerd in de wereld van de prostitutie - waarop ik niet voorbereid had kunnen zijn en ik moest vele compromissen sluiten en manieren vinden om mijzelf 'erdoor te duwen' in het begin, aangezien het tegelijkertijd mijn eerste introductie was in de wereld van seksuele expressie.

De meeste van de mannen waren natuurlijk getrouwd - welgeplaatst op de statusladder van deze wereld met het geld waardoor ze zich de diensten die wij aanboden, konden veroorloven.

Lol – ook hier weer - mijn persoonlijke ervaring van de introductie in de wereld van de prostitutie is ook een ander lang verhaal - dus, we houden het bij het punt van geld gerelateerd aan de ervaring van mijzelf in deze wereld...

Ik werd tot tweemaal toe zwanger, liet tweemal een abortus uitvoeren - ik verkende de wereld van seks in al zijn vormen en manieren en uiteindelijk werd ik comfortabel met mijzelf in deze wereld en gedurende mijn ervaringen erin, door het comfortabel worden met mijzelf met sex en de verscheidene manieren, vormen en methoden van seksuele expressie door te oefenen en lezen met de meisjes - mijn mentoren.

Ik gebruikte het geld dat ik verdiende met strippen voor mijn dagelijkse noden, verwennerij en vereiste betalingen en het geld dat ik verdiende met prostitutie, spaarde ik.

Ik ging door met strippen en prostitutie tot mijn 34ste - de leeftijd waarop ik voor de eerste keer, mijn eerste wagen en appartement kocht en al het andere dat daarbij komt kijken. Ik had het geld om te voorzien in mijn levenslange verlangen om onafhankelijk te zijn door het hebben van voldoende geld en voldoende van alles dat ik nodig had om te overleven in deze wereld en ook echt comfortabel te leven: MAAR, één probleem - ik kon niet zo’n leven van onafhankelijk leiden in deze wereld waarin ik mij geen zorgen hoefde te maken om geld en zonder afhankelijk te zijn van een soort carrière om te kunnen voorzien in geld om een comfortabel leven te onderhouden met alles wat ik nodig had.

Ik gaf het op en zag er niets anders op dan mijn leven als prostituee te aanvaarden, aangezien mijn dagen van strippen voorbij waren; mijn fysieke uiterlijk was niet meer geschikt in vergelijking met dat van de jongere meisjes die stripten - men verlangde niet meer naar mij in de industrie van het strippen - maar ik ging verder met mijn leven als een prostituee samen met de meisjes met wie ik begonnen was, ging verder in hetzelfde systeem dat we sinds het begin gebruikt hadden, toen ik mij had aangesloten bij hun prostitutiepraktijk.

Op mijn 47ste pleegde ik zelfmoord toen ik ontdekte dat ik nogmaals zwanger was. Tegen die tijd had ik genoeg van deze wereld en was ik de prostitutie moe. Ik was het moe en had er genoeg van om mijzelf te prostitueren om toch dat beetje gevoel van onafhankelijkheid te hebben in deze wereld om comfortabel te leven, om mij geen zorgen te hoeven maken om geld – maar de prijs die ik moest betalen om een dergelijk leven te kunnen leiden was een te grote last om te dragen.

En door mijn ervaringen in deze wereld – in de ontkende en ongeziene werelden die bestaan in deze globale werkelijkheid, kon ik geen kind in deze wereld brengen, want de onzekerheid van een kinderleven in deze wereld en de onzekerheid of ik er altijd zou kunnen zijn voor het kind, waren een te groot risico, ik weigerde het risico te nemen dat een kind een leven zou moeten leiden als het mijne. De grootste prijs te betalen, is eigenlijk het leven in deze wereld, waar geld ofwel je teloorgang ofwel je redding betekent – en dit wordt niet door jezelf bepaald, maar door hoe deze wereld opereert in zijn geheel – waarbij je onder de genade valt van datgene dat jou geld kan bezorgen en van datgene dat bepaalt of je het pad hiernaartoe, kan bewandelen.

Een wereld waarin niemand acht slaat of zich bekommert om jou – je komt altijd weer uit bij het moeten ‘maken van je eigen weg’ om te proberen zo goed als mogelijk te overleven in deze wereld.

Niets in deze wereld – noch het geldsysteem, noch alle andere organisaties, inrichtingen en industrieën die deel uitmaken van het geldsysteem, ondersteunen elk individueel wezen, maar slechts enkelen in deze wereld die het geluk hebben om het te maken in het huidige opgezette ontwerp van het wereldsysteem in zijn geheel, dat ontwikkeld, gestructureerd en gebouwd is uitsluitend op het huidige geldsysteem.

Als je het ‘maakt’ in deze wereld door het volgen van het pad van het systeem waarbij je gaat van basisopleiding naar universiteit naar beroep naar het verdienen van geld – dan ligt het feit dat je van bij het begin genoeg geld had dat jou ondersteunde, aan de oorzaak hiervan; je vloog op de vleugels van geld je redding in deze wereld tegemoet.

Als je niet het geld had, maar erin slaagde om jezelf in het pad van het systeem te plaatsen door de ‘vrijgevigheid’ van anderen – dan is het geluk, aangezien slechts een select aantal in deze wereld zo’n kans krijgen, wat hoop promoot in anderen over de hele wereld, hoewel ze weten dat ze geen kans maken en dus gedwongen zijn om zich te onderwerpen aan een gecompromitteerd ‘verplicht te accepteren’ overlevingsrealiteit – dat valt onder de categorie van misdaad, drugs, prostitutie, strippen – niet door keuze, maar omdat ze geen kansen hebben binnen een systeem dat beheerst wordt door een geldsysteem waarin je enkel een kans maakt als je vanaf het begin geld hebt in deze wereld, of waarbij je het systeem binnen komt door geluk.

Ik heb mijzelf vermoord samen met een foetus die zich in mij aan het ontwikkelen was – in mijn eigen wagen, in mijn eigen garage – stikte ik in de rook om mijzelf te verlossen van alles – om een einde te maken aan mijzelf en dit ‘waardeloos-nergens-goed-voor’ leven dat ik geleid had waar ik helemaal niet trots op was – en om mijn kind het enige geschenk te geven dat ik kon: Het deze wereld besparen waarin niets anders bestaat dan onzekerheid in geluk en toeval om misschien, mogelijk ‘het te maken in deze wereld in het pad van het systeem’ – het besparen voor een leven dat ik geleid had – het stoppen van een andere ik, want dat is wat ik gewild zou hebben voor mijzelf – om nooit te zijn geboren geweest in een dergelijke wereld die wordt beheerst door het genadeloze monster dat geld is.

Mijn laatste woorden: “Ik heb genoeg van jou, wereld, je zult mij niet hebben en je zult mijn kind niet hebben…” Dit was mijn armzalige poging tot wraak op deze wereld en alles en iedereen waarvan ik geloofde dat ze de oorzaak waren van mijn teloorgang.

Ik wist niet dat ik een interdimensionaal bestaan zou binnentreden waarin ik alleen nog maar met mijn haat jegens deze wereld en alles wat erin bestaat zoals het nu bestaat, achterbleef: Een hel veel gruwelijker dan wat ik ervaren had in deze wereld, dit geïntensifieerd door de realisatie dat ik terug zal moeten, om mijn verantwoordelijkheid die deze wereld is, onder ogen te komen, inclusief het genadeloze monster dat geld is, dat het systeem is dat deze wereld is zoals het nu bestaat – dat ik heb helpen creëren gedurende mijn bestaan, dat bestaat zoals het bestaat door mij – want het is mij.

Mijn beproeving in deze wereld, in dat leven van strippen en prostitutie, komt zelfs niet in de buurt van de miljoenen die ook leiden in verscheidene uiterst gruwelijke, onvergeeflijke manieren, door de huidige realiteit die ik heb aanvaard en toegestaan te bestaan samen met alle anderen die bestaan in het geldsysteem.

Interdimensionaal kon ik zien hoe ik het huidige geldsysteem en de huidige realiteit van deze wereld zoals hoe die nu bestaat, gecreëerd, geaccepteerd en toegestaan heb – hoe we allemaal gebaseerd zijn op acceptaties en toestemmingen door ‘onderliggende overeenkomsten’ – ‘ieder voor zich’ zoals wordt gezegd: Dit is de realiteit van deze wereld waarin sommigen de ‘glitter, glory & glamour’ ervaren door de genade van geld, terwijl anderen leiden onder teloorgang en verwoesting door de genade van geld.

En wanneer je leven ‘oké’ is – dit ‘oké’ gerelateerd aan het geldbedrag dat jou bezit – zijn ‘alles en iedereen buiten mij schijnbaar ook oké’, want het enige dat bestaat is ‘enkel jij’ en ‘jij alleen’ – niet blootgesteld aan de wrede kwelling van het geldsysteem die zij die minder ‘fortuinlijk’ zijn als jij ervaren, wanneer het neerkwam op ‘toeval’ of ‘geluk’ in deze wereld toen ze geboren werden in deze werkelijkheid van geld, als geld.

Geld is de primaire dader van het leed van de meeste mensen in deze wereld, wat niet veel mensen zien of begrijpen, omdat men opzettelijk weigert om het te zien door zich blind te houden – iedereen is werkelijk alleen in deze wereld zoals ik was – slechts geesten die rondwaren tussen andere geesten – zich niet echt gewaar van elkaar en elkaars beproevingen, leed en schijnbare ‘tegenslagen’.

Op dit huidige moment in het proces van het bestaan:

Al degenen die een leven van geld leiden, zelfs zij die een leven zonder geld leven – we gaan allemaal door fysiek te ervaren reïncarnaties waarin we fysiek zullen ervaren wat de gevolgen zijn van ons aanvaard en toegestaan bestaan van ‘ieder voor zich’ binnen een overlevings-gehoorzaamheid ten aanzien van het geldsysteem dat we gecreëerd hebben, dat bestaat zoals het bestaat door ons allen, zonder acht of zorg om wat de ervaring van anderen is in deze wereld, doordat we enkel bezorgd zijn over onze verlangens van eigenbelang gerelateerd aan geld – geld dat wij gecreëerd hebben, dat bestaat – door ons, door ons allen.

Begrijp hierin goed, wat wij gedaan hebben, wat we nog steeds aan het doen zijn en de gevolgen hiervan – om echt te begrijpen wat het betekent om op te staan, om zelfverantwoordelijkheid te nemen en onszelf als wat we gedaan hebben en geworden zijn te stoppen en één en gelijk te staan en niet meer te bestaan in een ‘ieder voor zich zelf overlevings-alleen-zijn’ – de enige manier dat we zullen stoppen: door daadwerkelijk fysiek gemanifesteerde ervaringen.

Dit zal zo zijn – totdat we stoppen, zelfverantwoordelijkheid nemen, opstaan en veranderen als allen als één als gelijk als het leven.

Emily

Ga voor meer artikelen over het Geld-Systeem naar Desteni Geld

Desteni Geld is het Project om de realiteit in al haar vormen te veranderen, door aan te tonen dat het geldsysteem de voornaamste oorzaak is van alles wat rot is aan deze realiteit - om vervolgens een nieuw geldsysteem te ontwerpen en implementeren.

Meer lezen...

20 maart 2008

Het volgende punt dat we in consideratie nemen is zelf-definitie; zelf- gedefinieerde constructies van de mind die relatieverbinding vormen in deze wereld in afscheiding van jezelf. Alles wat er in jou en je wereld bestaat waarvoor je bang bent het te verliezen, is een indicatie van zulke zelf-gedefinieerde constructies van de mind. Als angst voor verlies voor iets of iemand in je wereld buiten jezelf bestaat, dan heeft dat specifieke iets of iemand zich een deel gemaakt van de definitie van jezelf in de mind, dat zich uit/manifesteert in een connectie via een relatieverbinding in deze realiteit in afscheiding van jezelf, wat een andere vorm is van relatieverbindingen die worden gevormd op dezelfde manier als hoe dit werkt voor verlangens bijvoorbeeld.

Dus kijk in jezelf met betrekking tot wat bestaat in je wereld buiten jezelf, waar je een relatie tot hebt gevormd in afscheiding van jezelf, wat je bang bent te verliezen, want dit is een indicatie dat je jezelf hebt gedefinieerd buiten jezelf in afscheiding van jezelf door het bestaan van angst voor verlies. Als angst voor verlies bestaat, betekent dit dat je jezelf hebt gedefinieerd buiten jezelf in afscheiding van jezelf, en als je datgene of die iemand verliest, zou een deel van jou ophouden te bestaan - omdat het allemaal een mind-gemanifesteerde constructie is. Daarom is deze applicatie ook het assisteren en ondersteunen van het doorbreken van de relatieverbindingen die buiten jezelf zijn gemanifesteerd in afscheiding, die jou binden aan deze wereld in en als de mind, die jou limiteren tot dat waartoe je jezelf hebt gedefinieerd in afscheiding van jezelf.

andere teksten van de Portaal-serie kun je hier lezen

Meer lezen...

V. Anu werd verondersteld terug te keren rond 2004/2005 als ik het goed begrijp. Als dit het geval was, zouden er dan geen voor-bepaalde handelingen hebben moeten plaatsvinden, die wij als de mensheid moeten stellen als voorbereiding voor zijn komst? Verder, zou het ontbreken van deze komst dan geen leegte gecreëerd hebben in het rooster-systeem dat een soort van ineenstorting of grote ‘kortsluiting’ gebeurtenis/gevolg zou veroorzaakt hebben? Leg alsjeblieft uit hoe het systeem voorzag in deze grote, climax-gebeurtenis die nooit plaatsvond.

 

A. Aha! Maar – er was ‘iets’ waar Anu geen rekening mee had gehouden, dat was… ‘opgesloten worden en tot slaaf gemaakt worden en verloren geraken’ in zijn eigen creatie, door zijn eigen creatie – wat precies is wat er gebeurde. Zie – in 1998, ‘sloot’ hij de Aarde ‘af’ en ‘vergrendelde’ haar compleet van het dimensionale bestaan. Want de dimensionale wezens waren gewoon niet meer geïnteresseerd in het hier op Aarde participeren tussen en in menselijke wezens, het kon hen gewoon niet schelen, ze bestonden liever in de dimensies, ‘weg’ van de ‘vreselijke aard van de Aarde’ en de dimensionale wezens ‘vreesden’ de demonen op Aarde, omdat de demonen op het aardse ‘gebied’ bestonden tussen en in de menselijke wezens, terwijl andere dimensionale wezens alleen omlaag kwamen om ofwel te channelen, ofwel om even naast iemand te staan wanneer het ‘zien van gidsen vanuit de hogere sferen’ gedaan werd in het interdimensionale bestaan –ze bleven nooit daadwerkelijk bij menselijke wezens, alleen demonen bleven. Dit werd ‘meegedeeld’ aan Anu (het niet meer op Aarde willen participeren) in 1989. Zie, Anu had specifieke wezens die hij ‘aanstelde’ in het interdimensionale bestaan – om te assisteren en helpen met het ‘uitvoeren van zijn plan’ om de Aarde te ontwerpen als ‘zijn koninkrijk’, om terug te komen wanneer hij tevreden was, alles ‘klaar’ was – maar, terwijl zijn slaven als menselijke wezens ‘zijn koninkrijk voorbereiden en neerzetten’ samen met interdimensionale wezens ‘die overeenkomstig stuurden’ (die getraind waren om dit te doen) – moest hij hen ‘bezighouden’ en ‘geamuseerd’ bij wijze van spreken – daarom werden ‘religies’, ‘culturen’, ‘verschijningen’, ‘specifieke menselijke wezens’ die de ‘koers van de mensheid doen afwijken’, spiritualiteit, ‘oorlog’, ‘conflict’, ‘geld’… en het lijstje gaat door, gecreëerd – alles wat ook maar in deze wereld bestaat, daar wat en hoe menselijke wezens zichzelf ervaren een ontworpen ‘afleidingsmanoeuvre’ is – terwijl de mensheid Anu’s Koninkrijk ‘klaarmaakt’, zonder dat ze zich hier ook maar van bewust zijn.

Dit is ook waar de ‘Elite’ in het plaatje verschijnt – de ‘heersers van de wereld’, waar niemand van op de hoogte is – die generaties lang ‘nauw’ samengewerkt hebben met Anu – in het ‘bijeenhouden van de mensheid’ in de positie en plaatsing van henzelf in deze wereld zoals hij nu is – nee, niet de Illuminati, zij worden beheerst door de ‘Elite’, deze wereld is niet wat hij vandaag geworden is ‘door toeval’ – het is op deze manier klaargemaakt en gestuurd, specifiek en overeenkomstig dit plan.

Dus, in 1991 – begonnen de voorbereidingen om deze existentie, deze fysiek gemanifesteerde existentie, te ontwerpen tot een ‘geautomatiseerd systeem’ – dat ‘vanuit zichzelf gestuurd wordt’, waardoor slechts bij gelegenheid, wanneer het nodig was, af en toe de existentie ‘na te kijken’ –dit werd gedaan door Satya en Kryon. Dus – sinds 1998 – werd alles ‘geautomatiseerd’ in dit bestaan, de ‘channelings’ werden ontworpen in en als het onbewuste mind-systeem van menselijke wezens, dus, alle ‘channelings’ waren voor-programmeerde onbewuste mind-systeem ontwerpen, niet langer meer dimensionale wezens die daadwerkelijk doorkwamen, behalve het eens-in-de-maand ‘nakijken’ dat gedaan werd door Kryon en Satya. Het ‘volledige plan’ van Anu werd doorgeschakeld van ‘dimensionale wezens die voordien menselijke wezens interdimensionaal stuurden’ – naar een ontwerp, geïnjecteerd en gemanifesteerd in en als het mind bewustzijns-systeem in menselijke wezens – net als in en als het ‘universele bewustzijnsveld rooster-systeem’ in en als deze wereld. Dus, sinds 1998 werd de Aarde, dit fysiek gemanifesteerde universum, een ‘gevangenis’ – die ‘automatisch loopt’ in en als de mindbewustzijnsystemen van menselijke wezens en in het universelee bewustzijnsveld in en van deze wereld. Anu zou nog steeds ‘verschijnen’ aan de ‘Elite’ naderhand – maar als een projectie, dat wil zeggen dat hij zichzelf in de mind zou plaatsen van de menselijke wezens als de Elite – en dan zouden ze hem voor hen zien staan en spreken – terwijl het in feite in hun eigen mind was – dus zelfs hij, Anu, had geen toegang tot zijn eigen creatie.

Dus, hij mag dan gezegd hebben dat hij ‘terugkeert naar zijn koninkrijk’ klaargemaakt door zijn slaven – maar hij raakte ‘afgescheiden’ van en als zijn eigen creatie, die ‘een veel grootsere levende entiteit dan hemzelf geworden was’ – omdat het een fysiek gemanifesteerde existentie werd – en hij interdimensionaal bleef en geen ‘macht’ of ‘controle’ had hier. Het mindbewustzijnsysteem als menselijke wezens had nu de ‘macht’ en ‘controle’ over dit bestaan – ja, hij kon het sturen – maar hij zelf had geen daadwerkelijke ‘macht’ hier. Zijn plan was om te manifesteren in en als George Bush – om vervolgens in één moment – deze existentie te ‘veranderen’ – opdat zijn ‘essentie’ in en als menselijke wezens zou doordringen en penetreren terwijl hij zich integreerde in en als George Bush. Maar het was ‘tevergeefs’ – geloof niet dat hij niet probeerde, want hij heeft geprobeerd – maar het lukte hem niet, zie je – hij ging ervan uit dat zelfs indien hij de Aarde ‘vergrendelde’ van het dimensionale bestaan – hij nog steeds in staat zou zijn om te manifesteren in en als George Bush wanneer het moment daar is, dat gepland was in 2003, toen hij dit probeerde – lukte het niet – hij kreeg geen toegang tot zijn existentie – omdat hij een ‘dimensionaal spook was’, en dit fysiek gemanifesteerde universum was ‘veel groter’ dan hemzelf – en dus heeft hij zichzelf ‘verneukt’. Dus – hij ging zich ‘stilletjes verbergen’ – alle dimensionale wezens waren toch verloren – slechts enkelen hadden ‘verstand’, en wanneer hem gevraagd werd wanneer het ‘plan uitgevoerd zou worden’- zei hij, nog niet: ik ben nog niet tevreden. Dus hij liet alles zoals het was – hij liet de wereld aan zichzelf over, het interdimensionale bestaan meegerekend, om verder te bestaan zoals ze bezig waren – terwijl hij probeerde een ‘plan te bedenken’ om ‘dit op te lossen’. Maar, hij bleef nog steeds het ‘ultieme wezen’ in het bestaan – de Aarde werd nog steeds gezien als ‘zijn koninkrijk in voorbereiding’ en hij had nog steeds macht en controle over de dimensies: daar was hij tevreden over – zolang hij maar zijn positie in de existentie behield – was hij oké, of hij nu hier op Aarde zou manifesteren of niet – zou irrelevant zijn, het zou allemaal nog steeds ‘van hem zijn’ en iedereen was het hiermee eens.

Zie je de ernst van de afscheiding tussen dit fysiek gemanifesteerde universum en de dimensies? Dat zelfs indien het plan van Anu niet in vervulling gebracht werd – de rest in deze existentie ‘stabiel bleef’ – realiseer je dat er niets mis is met het fysiek gemanifesteerde universum – het ‘probleem’ is wat menselijke wezens van zichzelf hebben geaccepteerd en toegestaan te worden.

Zie – zelfs toen het portaal opende en Anu doorkwam, omdat hij nu voor het eerst sinds 1998 complete en volledige toegang had tot 3D, compleet in en als het fysieke lichaam, probeerde hij ‘zijn plan uit te voeren’ en probeerde hij overeenkomstig menselijke wezens te ‘activeren’ om ‘in één moment’ zijn ‘slaaf-aanbidders’ te zijn, wat een geactiveerde geïmplanteerde sleutel was in en als het mindbewustzijnsysteem van menselijke wezens: het werkte niet – omdat deze realiteit ‘te ver heen was’ – de ‘dimensies’ bestonden hier niet langer op welke manier dan ook – dus zijn hele plan ‘mislukte’ – op het moment dat hij de Aarde van de dimensies ‘afsloot’.

Jack

Meer lezen...

Om te beginnen, zal ik uitleggen hoe de huidige wereld 'functioneert' zodat jullie kunnen inzien dat we niet zo door de wereld en door anderen beheerst en gecontroleerd worden als we geloven. Deze ervaring van de realiteit hebben we gecreëerd door onze definitie van onszelf en wat tegenwoordig in deze wereld bestaat als de illusie waarin we bestaan en die we tot werkelijkheid gemaakt hebben en die we als ‘echt’ ervaren in onszelf - terwijl dit zeker niet het geval is.

Laten we even teruggaan in de 'geschiedenis' - ik heb dit gedaan gedurende mijn proces in de Dimensies om de oorsprong te traceren voor mijn beslissing om op de wijze te sterven waarop ik gestorven ben en ook de 'timing' daarvan (ik ben tot de ontdekking gekomen dat mijn timing perfect was).
Hier dan een verhaal, een geschiedenis, waarvan zo goed als niemand op de hoogte is:

Ooit werd er een overeenkomst gesloten door alle landen van de wereld - specifieke 'leiders' werden aangesteld om de verantwoordelijkheid te nemen voor een land. De overeenkomst bestond eruit dat deze leiders zouden samenwerken en elkaar zouden steunen, vertrekkende vanuit het geloof dat de massa niet in staat is om voor zichzelf te zorgen en dat zij een leider nodig hebben, iemand die totale verantwoordelijkheid neemt voor velen. Bovendien moesten de landen samenwerken omdat ze van elkaar afhankelijk waren voor bepaalde stoffen en producten - de overeenkomst leek waterdicht...

Deze overeenkomst moest gemaakt worden toen het duidelijk werd dat de wereld en de mensen bezig waren elkaar en zichzelf te vernietigen - en dit zou uitmonden in oorlogen tussen de landen. Het leek erop dat de mensheid tegen zichzelf beschermd moest worden.
Eén man was in staat om in te zien wat er gedaan moest worden: een ‘op overeenkomst gebaseerd netwerk' met alle leiders van bepaalde landen tot stand te brengen, zodanig dat elke leider verantwoordelijkheid neemt voor een afzonderlijk land en zodat onnodige conflicten tussen de landen vermeden zouden kunnen worden, wat enkel nog conflicten binnen afzonderlijke landen zou overlaten als een aandachtspunt.

Dit is honderden jaren geleden ‘in gang gezet’.

De vraag is dan – als je in de positie verkeerd in deze wereld om voor velen te beslissen, om te beslissen voor de hele wereld – met als doel ‘de massa onder controle te houden’, om hen ‘tegen zichzelf te beschermen’, vertrekkende vanuit je huidige inzicht in de menselijke natuur: wat zou je dan doen?

Dit is wat deze bepaalde man opgezet heeft:
Om de massa tot op zekere hoogte te controleren, werd het volgende beslist:

1. Stel een directeur aan voor elk land
2. Een overeenkomst dient gemaakt tussen alle landen van de wereld, waarbij alle directeurs (definitie van ‘de directeurs’: diegenen die verantwoordelijkheid nemen voor velen) zullen samenwerken.
3. Plaats wetten waaraan de massa zich dient te houden.
4. Diegenen die niet onder controle gehouden kunnen worden door de wetten die geplaatst werden, zullen overeenkomstig gestraft worden, zodat begrepen wordt dat er gevolgen zijn als je niet aan de wetten gehoorzaamt die geplaatst werden voor je eigen bescherming tegen jezelf en de bescherming van anderen.
5. Plaats gevangenissen.
6. Geef hen een reden/doel om te bestaan: creëer werkgelegenheid als een dienst aan hun land, een dienst aan henzelf, zodat zij zullen werken om in hun eigen onderhoud te voorzien.
7. Plaats EEN ontwerp dat ‘alles verbindt’: GELD
8. Plaats een ontwerp voor ontspanning en genot omwille van het werk dat verricht wordt: ENTERTAINMENT, om te compenseren voor het werk dat verricht moet worden om voor henzelf een stabiele infrastructuur te bouwen in hun land.
9. Plaats steun, geef hen iets om in te geloven, zodat zij zich belangrijk, gewaardeerd en opgemerkt voelen als een levend wezen: RELIGIE
10. Bouw huizen voor diegenen die werken zodat zij EEN EIGEN RUIMTE voor zichzelf zullen hebben en zodat zij zullen geloven dat het van hen is en dat zij naar eigen goeddunken over deze ruimte mogen beslissen.
11. Plaats een opvoedingssysteem om de nieuwkomers in dit ontworpen systeem te trainen, zodat zij via ons zullen leren ‘hoe de wereld werkt’ en zodat zij een plaats in deze wereld zullen kunnen vinden, door hun capaciteiten te ontwikkelen die hen in staat zullen stellen om voor zichzelf te zorgen door middel van de werkgelegenheid die ter beschikking gesteld is.
12. Plaats ziekenhuizen en dergelijke diensten in deze wereld voor de zieken om hen op te vangen met de nodige zorg en de nodige behandelingen.
13. Voorzie hen van mobiliteit zoals wagens, fietsen enzovoort, tezamen met de benodigdheden om de mobiliteit in deze wereld te ondersteunen.

Begrijp dat geld het ene punt werd, dat de gehele mensheid als één zou verbinden en het is aan de hand van dit ene ontwerp van geld dat enige controle over de massa verworven kon worden.

De term ‘controle’ werd verstaan binnen de context van: de mensheid tegen zichzelf te beschermen, waarbij men verantwoordelijkheid nam over de gehele wereld om deze op dergelijke wijze te ontwerpen dat iedereen min of meer op stabiele wijze kan samenleven. Dit was in redelijk uitgebreid detail gepland en voorbereid, met betrekking tot hoe deze wereld zou moeten functioneren.

Elke leider in elk land zou verantwoordelijk zijn voor zijn eigen ‘geldsysteem’ aan de hand waarvan hun land bestuurd moest worden. Het geld zou ‘van de mensen zijn’, de mensen die zichzelf dienen en dus hun land dienen door zichzelf van een woonplaats te voorzien in deze wereld, van waaruit zij kunnen leven en bestaan.

De ‘ene man’, tezamen met zijn drie familie-bloedlijnen, waren verantwoordelijk voor de circulatie van het geld binnen elk land in de wereld, waarvoor de individuele leiders/directeurs verantwoordelijk waren.

Het werd begrepen dat sommigen niet zo fortuinlijk zouden zij als anderen in deze wereld, wat betreft het hebben van een plaats in deze wereld zoals de anderen die zichzelf efficient onderhouden en die op redelijk comfortabele wijze in deze wereld kunnen leven en bestaan.
Dus, voor hen zou noodzakelijke steun geplaatst worden – het was onvermijdelijk: sommigen zouden ‘minder fortuinlijk’ zijn – maar het was de doelstelling van de ‘ene man’ om ervoor te zorgen dat zelfs indien dit zou gebeuren, de wereld als Een zou blijven voortbestaan en dat de mensheid zichzelf niet zou vernietigen door conflicten die ontstaan tussen landen en die leiden tot oorlog.
De ene man begreep dat de interne strijd van de mensen in hun eigen land, zoals conflict en armoede, beheerst en onder controle gebracht kan worden op de beste manier die maar mogelijk is.

Deze gehele ‘wereldoperatie’ werd door Een man geleid, die echter drie vrouwen had en daarmee drie familie-bloedlijnen deed ontstaan. En het was zo door hem bepaald dat de drie familie-bloedlijnen die hij ontwikkelde, binnen deze drie bloedlijnen zouden blijven en enkel nakomelingen zouden verwekken met deze drie bloedlijnen. Een erfgenaam van de ‘ene man’ zou verzekerd zijn van generatie op generatie, zodanig dat deze wereld ‘onder controle’ zou blijven op de manier zoals hij dat ontworpen en geplaatst had.

De wereld werd dus oorspronkelijk kracht gegeven door deze ene man, en hij steunde en ‘trainde’ zijn erfgenamen zodat zij op een dag hun erfgenamen zouden kunnen trainen enzovoort, voor de verantwoordelijkheid die nodig is om hun taak in de wereld te kunnen uitvoeren.
Zijn benadering van zijn verantwoordelijkheid in deze wereld was dat hij volledige verantwoordelijkheid gegeven was voor de hele wereld, waarin de massa’s tezamen kunnen bestaan zonder dat de mensen zich tegen elkaar zouden keren en de mens zichzelf uiteindelijk vernietigt: dit was zijn enige doelstelling.
Zeker, er zou conflict blijven bestaan onder de mensen, de menselijke natuur kan niet worden veranderd (dit was zijn visie), maar wat alleszins kan worden vermeden is een wereldconflict waarin hele landen elkaar te lijf gaan in oorlog, wat niet anders kan eindigen dan in de totale vernietiging van de mensheid.

Hij plaatste daarom bepaalde richtlijnen voor zichzelf, om zijn doelstelling te bereiken, voor de wereld om na te leven in overeenstemming met deze intentie en deze intentie alleen: dat de mensheid zichzelf niet zou vernietigen.
De leiders werden overeenkomstig geselecteerd voor elk land door die ene man, die Oduphulus Yulovsky heette, maar later zijn naam veranderde naar Gregory. Dit was tevens de naam van zijn overgrootvader die zijn inspiratie geweest was: om loyaal aan jezelf te blijven en aan anderen, vermits loyaliteit eerlijkheid met zich meebrengt en dus verantwoordelijkheid tegenover jezelf en diegenen die loyaal zijn tegenover jou, en met verantwoordelijkheid komt macht.
En alleen de meest loyale en eerlijke man mag weten wat het is om Gods macht te bezitten – een macht die niet misbruikt kan worden door de man die loyaal en eerlijk is met en tegenover zichzelf en anderen.

Maar helaas: men kan de mens niet vertrouwen – dit is wat Oduphulus ontdekte, zelfs niet je eigen familie, je eigen bloed. De oorspronkelijke ‘wereldoperatie’ werd overeenkomstig in gang gezet en maakte het inderdaad mogelijk voor de mens om voor een tijd samen te leven/bestaan en ‘wereldoorlogen’ werden vermeden.
Maar deze gehele ‘wereldoperatie’ en haar ‘intern netwerk’ zakte in elkaar en ging verloren door de machtshonger van de mens – de mens verlangt naar macht alleen, en macht in deze wereld wordt gesymboliseerd door geld.

Begrijp dat de huidige staat van de wereld en hoe wij daarin bestaan (hebben), slechts mogelijk geweest is door onze eigen toestemming, tezamen met dimensionale interventie over honderden jaren heen. We hebben allemaal tezamen deze wereld ontworpen zoals hij is geworden, in overeenstemming met wat elk van ons aanvaardbaar achtte en waar elk van ons blijkbaar ‘mee kon leven’. We hebben alles aanvaardbaar gemaakt en zo hebben we van onszelf geaccepteerd om te blijven voortbestaan in en met een wereld als deze.
We zijn nooit echt opgestaan in onszelf en nooit hebben we verantwoordelijkheid genomen voor onszelf in deze wereld – we zijn de slachtoffers gebleven, slaven in het geloof dat we slachtoffer zijn, en we geloven dat we slaven zijn – we zijn slaven van een door ons ontworpen illusie in de wereld – ons gezond verstand (common sense) is weggegeven aan de illusie die we in en als onszelf geprogrammeerd hebben – omdat we binnenin onszelf deze realiteit, deze wereld ‘aanvaarbaar gemaakt hebben om in te leven'.

Benazir Bhutto

noot: dit artikel is een vertaald fragment uit een serie artikelen die op de Engelse Desteni site volledig terug te vinden zijn - voor het volledige artikel in het Engels, zie hier

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments