naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

-Deel 1- 

videotekst, video hier te bekijken

7 september 2009

Wat is Structurele Resonantie Afstemming?

Wat is Structurele Resonantie Afstemming?
Structurele Resonantie Afstemming is geboren uit het feit dat, toen we in ons onderzoek opmerkten dat zowel dimensionale als menselijke wezens en dieren en planten en alles dat hier is in een vorm, geen idee hebben hoe ze in werkelijkheid deze realiteit creëren. En werkelijk het idee hebben dat zij het niet creëren. En omdat zij niet begrijpen hoe zij het in werkelijkheid creëren, hebben zij allerlei soorten fascinerende illusies gecreëerd, zoals God, goddelijkheid, engelen, liefde en noem maar op, ‘iets’ dat blijkbaar verantwoordelijkheid is voor deze creatie.
Terwijl in feite: iedereen die hier is, Verenigd, in Eenheid, creëert en verantwoordelijk is voor elk deel van de schepping zoals die nu bestaat. Elk deel van jou binnen het principe 'zo boven, zo beneden' bestaat in jou - holografisch - in het principe van kwantummechanica, kwantumfysica - en jij, puur als het ontwerp en de manier waarop je nu bestaat, handelt feitelijk samen - dat betekent: je creëert samen met iedereen de realiteit precies zoals die nu is.
En als één enkel mens kun je er niet uitkomen, omdat je erin bent opgesloten - want: zoals je hier bestaat, besta je ook in ieder ander, en volgens dat principe - zit je opgesloten in ieder ander, en dus: als niet iedereen eruit komt, kom jij er niet uit - je bent behoorlijk verneukt.

 

Structurele Resonantie Afstemming is een proces waarin wij een ieder zullen assisteren met de technologie waarmee je kunt communiceren met jezelf en jezelf zuiveren en bevrijden van deze bepaalde Eenheid - gelijkheid gebruikend. Want deze bepaalde Eenheid is een vorm van competitie, waarbij sommigen koortsachtig proberen om 'steeds te winnen', zoals door de Wet van Aantrekking en 'Overvloed' en 'Liefde' en 'Vreugde' en 'Compassie' - en al die onzin.
Terwijl de realiteit is dat ze geen zier geven om hen die werkelijk lijden - zodat ze in hun 'Mooie Glazen Huizen' kunnen leven. Nu, deze 'Mooie Glazen Huizen' van 'Spiritualiteit', 'Goddelijkheid' en 'Liefde en Licht' zullen uiteen gaan spatten. En het Echte Licht zal er binnenkomen en de innerlijke duisternis verlichten van onze 'Elite' in deze wereld, welke al diegenen zijn die een of andere vorm volgen van een waanidee dat zij niet deze realiteit creëren en die de verantwoordelijkheid aan een 'Hogere Macht' toeschrijven.
Er is geen hogere macht dan jij.
Jij bent de macht van het bestaan.
Jij bent degene die afdwingt wat hier is in deze wereld - je snapt alleen niet hoe je dat doet.
Het zal een tijdje duren, want jullie hebben dit een heel lange, lange tijd toegestaan en als je het niet snapt - ik bedoel maar, dan zul je gewoon verneukt zijn. Wat wil zeggen dat je dit gebeuren gewoon niet zult overleven.
Ik bedoel maar, deze dingen zijn zeer specifiek geschreven en je bent hier op voorbereid vanaf het begin der tijden - want voordat tijd bestond, was jij al wie je nu bent. En tijd is alleen maar gecreëerd zodat jij naar jezelf kunt kijken en wie je werkelijk bent en dat je nooit echt werkelijk Een en Gelijk als leven als bestaan als scheppers, bent geweest. Jullie hebben elkaar alleen maar misbruikt vanaf het eerste begin, wat op zich fascinerend is omdat het antwoord altijd al duidelijk was.
Daarom, de test die voor een ieder is klaargezet is de ultieme test: je bent op zo'n manier geprogrammeerd dat er geen uitweg is.

Er is maar een uitweg, welke is: Gelijkheid en Eenheid.
Dus 'wat je ook doet', 'hoe je het ook probeert', 'wat je ook gelooft', het maakt niet uit... Je kunt niets doen om hier uit te komen.
Je moet zelf-oprecht worden, je moet puur leven worden, feitelijk, in en als een levende realiteit.
Als je dat niet doet, zul je genegeerd worden. Er is geen 'middenweg'.
Er is geen vergeving behalve zelf-vergeving.
Er is geen eerlijkheid behalve zelf-eerlijkheid.
Er is geen gezond verstand behalve praktisch gezond verstand, dat wat werkelijk geleefd kan worden in ruimte-tijd.
Als je niet in ruimte-tijd kunt leven, Gelijk als Leven als Alles als Een, dan kun je in geen enkele andere realiteit leven - zelfs niet de tijdloze - zonder zo'n punt. Je bent dan verneukt in alle realiteiten. Het is duidelijk gezond verstand, ik bedoel maar, 'zo boven, zo beneden'. Dat zo'n prachtig punt dat iedereen aanvoert, zo wonderbaarlijk blijkbaar ons hachje zal redden - zal niet gebeuren. Ik bedoel, het is het klotepunt dat jou bindt aan de stront die aan de hand is in deze wereld, het is het punt dat je laat zien dat wanneer je sterft niets verschillend zal zijn van wat je nu hebt. 'Zo boven, zo beneden', weet je, het grote en het kleine, de uitgestrektheid van het universum.

Wat betekent dat? Het betekent dat je verneukt bent, waar je dan ook bent.


Dit is mijn 'Boodschap van Liefde', stel je voor.

Bernard Poolman

 

lees meer op DestenNL

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments