naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

foto van Ann

I
n Stilte Lijden we...

Ja, dat gebeurt al sinds het begin der tijden: het lijden van het dier, de insecten,de planten... Je denkt dat zij geen bewustzijn hebben... Zij communiceren net als mensen, alleen op een andere frequentie band, op een andere manier. Maar wie kan dat wat schelen want de mens is gevangen in een systeem van overleving en de volkenmoord gaat door dag in, dag uit...
De veronderstelling en de uitvlucht is dat het allemaal door God aan jou gegeven is en dus: God heeft het ons verschaft! God wil het! Je hebt geen enkele verantwoordelijkheid. Je wordt zwak geboren, in zonde en daarom hoef je je alleen maar de synchronistisch stroom der dingen te volgen, waar de zonde chronisch is, de Kronieken van de Zonde - je volgt ze gewoon maar. Als een programma dat zich ontvouwt, als een boek dat zich opent en waarvan je de bladzijden doorloopt...

Organische Robots... niet beseffend dat jullie niet horen wat er gebeurt enkel omdat jullie zulke beperkte zintuigen hebben en een erg beperkt taalvermogen.
Levende Woorden zijn niet de menselijke taal. Momenteel leven jullie de menselijke taal als Levende Woorden als het Levende Systeem - het systeem dat iedereen leeft. Het gaat allemaal om overleven, winnen, competitie, hebzucht, leugens, bedrog, intellect! Hoe meer intellect je hebt hoe groter je vermogen om te bedriegen, hoe gemakkelijker het is om te rechtvaardigen waarom je kunt liegen. Maar in Stilte Lijden zij.
Desteni is de stem van hen die niet gehoord kunnen worden, die niemand wil horen. En je zult de verhalen horen van dingen waarvan je geen idee had dat zij feitelijk levend zijn. Maar kijk, het is fascinerend, niemand wil dit horen want dat zou betekenen dat je moet veranderen en waarom zou je veranderen - God wil het!

 

I
s de hemel een plek op Aarde? Zal het een plek op Aarde zijn? Wij bij Desteni zullen het bewijzen met gebruik van wiskunde, stel je voor - onweerlegbaar. Toch zul je niet luisteren want zolang je niet hoort kun je beweren dat je het niet wist. Dat is waarom je niet luistert. Je wilt het niet horen want dan moet je veranderen.
Iedereen die beweert dat verandering de manier is en niet onvoorwaardelijk naar de Desteni boodschap heeft geluisterd om te horen wat we te zeggen hebben... Ik weet het, we hebben een erg moeilijke boodschap, dat dingen die blijkbaar niet leven, kunnen spreken. Stel je dat voor. Maar het kan je niet schelen... Niemand die je hoort en je zult je lijden in stilte moeten doen - weet je dat er veel dingen zijn die zo lijden?
Dat is Karma, je toekomstige levens. Geloof je dat je je aan het ontwikkelen bent? Kijk, je bent niet aan het ontwikkelen, je bent aan het degenereren - je gaat in werkelijkheid achteruit. Je zult eindigen als de insecten die je nu doodknijpt. Is dat niet fascinerend - om als insect doodgedrukt te worden, miljoenen keren weer en nog eens en nog eens en nog eens, gillend - maar niemand die je hoort... Uiteindelijk geef je op...

Dat is je toekomst, tenzij je verandert...

door Bernard Poolman
10-9-2010

lees meer op DesteniNL en Desteni Universe

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments