naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

8 mei 2007

Ik heb geen diepgravende schrijfstijl meer en communiceer met woorden op een nooit eerder gedane wijze via een individueel mens op Aarde. Ik ben hier alleen zoals ik ben om aan ieder mens op deze planeet iets te vertellen over het eind van de ziel en reïncarnatie in het bestaan, waarbij ik me absoluut uitdruk zoals ik hier ben op ieder moment.
Velen zijn zich bewust van de ziel en reïncarnatie. Ik gebruik specifiek het woord 'bewust', want jullie zijn je nog niet gewaar. Bewust is de omschrijving van wat ik zojuist noemde, zoals iedereen de ziel en reïncarnatie ziet vanwege de informatie zoals die door de meeste mensen wordt begrepen, wat niet meer dan kennis en informatie is, die door velen werd gedeeld en die iets leek te betekenen.
Doordat het als aannemelijk gezien werd, werd de kennis en informatie over de ziel en reïncarnatie als een religie gevolgd, waarbij de ziel een reis maakte door de kringloop van wedergeboorten. De mensen zijn zich op dit moment alleen maar bewust van de ziel en reïncarnatie doordat het alleen maar kennis en informatie is die aannemelijk was voor velen. Nu deel ik met jullie mijn ervaring van de gewaarwording van de ziel en reïncarnatie en de reden waarom ik heb bijgedragen aan het verwijderen van zulke bestaansvormen in de schepping. Als ieder mens zich gewaar zou zijn van de ziel en reïncarnatie zoals ik en enkele dimensionale wezens op Aarde, zouden ze hoogst waarschijnlijk het opruimen van deze constructie van afgescheidenheid in het bestaan hebben gesteund.

De ziel als iets, dat los staat van wat ieder mens op Aarde en ieder dimensionaal wezen in de dimensies is, heeft wezens in het bestaan afgezonderd van wie ze werkelijk zijn. Er verwijzen veel dimensionale wezens naar de verklaring: "Wie je werkelijk bent". Men zal zich afvragen: "Wie ik werkelijk ben? Ben je in staat om dit voor mij te weten?" Ja en nee. "Ja" door mijn eigen ervaringen en proces, en door de ervaringen en processen van zoveel andere dimensionale wezens, kan ik je in beschrijven wat ik heb ervaren als wie ik ben door woorden, het levende woord als wie ik ben als alles als één en gelijk. Ik moet iedereen door zijn onvermijdelijke, individuele proces heen helpen, dat hier op Aarde zal plaats hebben als een ervaring om diegene te worden wie je werkelijk bent. Ik ben één en gelijk met datgene wat jullie werkelijk zijn. Deze ene en gelijke essentie en aanwezigheid bestaat in en als ieder van ons. Het enige verschil tussen ons is onze individuele uitdrukking. Dus "nee" zou moeten zijn, dat ik je niet kan vertellen wat je eigen specifieke uitdrukking is in het principe van eenheid en gelijkheid binnen het bestaan.
Persoonlijk zou ik het nogal vervelend vinden om te worden verteld wat en wie ik precies ben, want dit zou opnieuw kennis en informatie zijn, waarbij degene die de informatie en kennis geeft, in een icoon, een soort te volgen God, zou transformeren.
Dit is niet wie ik ben of wat dimensionale wezens in het bestaan vragen, nee. Ik ben hier, zoals zovele dimensionale wezens, om mijn ervaringen en die van hen zoals ik ben en zoals zij zijn te vertellen, om ieder mens bij zijn individuele proces te begeleiden. Jullie zullen zien, dat dit delen van ervaringen met jullie door dimensionale wezens zoals we zijn, nog nooit eerder is gedaan. We dragen op duidelijk wijze de toepassing van eenheid en gelijkheid binnen het bestaan over. Ik ga je niet vertellen wie en wat je specifiek bent. Ik ben hier zoals zoveel andere dimensionale wezens om je door je proces heen te helpen om door middel van ervaring te worden wie je werkelijk bent en om jezelf individueel te kunnen uitdrukken zoals en wat je werkelijk bent in eenheid en gelijkheid.

Kijk, de dimensies bestaan als geheel in eenheid en gelijkheid. En toch blijft iedereen in en als zijn eigen individuele zelfexpressie. Niemand heeft hen verteld wie en wat iedereen specifiek is zoals ze werkelijk zijn in en als hun individuele zelfexpressie. Anders was het weer louter bij kennis en informatie gebleven, die aan iemand anders werd meegedeeld in plaats van dat het een onvoorwaardelijke ervaring van het zelf is zoals je werkelijk bent.
Om werkelijk te ervaren wie je echt in en als eenheid en gelijkheid bent door middel van individuele zelfexpressie moet je jezelf in dit proces vertrouwen. Hoor het levende woord zoals dat vanbinnen wordt verteld en zoals de dimensionale wezens zichzelf ervaren – horen wordt hier – hier kun je het levende woord zoals je bent horen en je gewaar worden van de leugens en het bedrog en de manipulaties die je gedwongen werd te geloven, te aanvaarden en toe te laten in je levensloop in deze wereld.
Je zult zelf moeten ervaren wie je werkelijk bent als je eigen individuele uitdrukking anders wordt het slechts kennis en informatie die je door iemand anders wordt verteld, waarbij je de ander gaat volgen en vereren vanwege zijn woorden die zinnig zijn in je leven in deze wereld, waar geen andere antwoorden worden aangeboden. In je leven in deze wereld zit je te wachten en te hopen op een antwoord in plaats van dat je je realiseert dat alleen jijzelf het antwoord kan geven op je leven in deze wereld, waar de mogelijkheid voor ieder individu bestaat om ervaringen te hebben en zijn eigen individuele natuur in eenheid en gelijkheid uit te drukken.
Mensen hebben de neiging te willen volgen, waarbij de onschuld van iedereen wordt misbruikt, omdat ze geen verantwoordelijkheid voor zichzelf in deze wereld en in hun leven nemen. Als eerlijk zou worden verteld dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor de expressie van het bestaan, wordt zo'n antwoord onmiddellijk van tafel geveegd en niet in ogenschouw genomen, omdat het kennelijk veel gemakkelijker en simpeler is om iemand anders te volgen en te vereren. Mensen geven er de voorkeur aan om hun hoop en vertrouwen te plaatsen in het verlangen te moeten wachten op iemand anders die verantwoordelijkheid neemt in plaats van dat iedereen voor zichzelf de waarheid van de realisatie aanvaardt dat ieder individu zelf verantwoordelijk is voor de expressie in het bestaan.

lees de volgende pagina’s van dit document verder op DesteniNL

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments