naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

I
n essentie zijn demonen een hulp - geen bedreiging. Wat wordt aangetoond is precies hetzelfde als wat aangetoond is - begrijp wel dat bezetenheid door demonen in de matrix anders zal zijn. Dat zal een volledige bezetenheid zijn die in gevallen van 'totale bezetenheid' niet begeleid zal zijn. Het zal veel andere gevolgen hebben.  Hierin is het punt hetzelfde voor iedereen, ga naar je zelfoprechte punten, wees zelfoprecht, en je weet herhaling-posterscreendat wanneer gedachten in je opkomen dat je niet zelfoprecht bent, dat je je uitgangspunt niet voor elkaar hebt, dat je jezelf niet hebt vergeven voor alles waarvan je dacht dat het je overkwam, wat maakt dat je bent wie je bent of je hebt jezelf je verlangens om meer te zijn dan een ander niet vergeven. Ik bedoel een mensenwezen houdt zo weinig in, menselijke wezens zijn werkelijk minder functioneel dan een verdomde DVD speler, dezelfde shit herhaalt zich goddomme opnieuw en opnieuw en opnieuw alleen met andere plaatjes, ik bedoel je moet enorm je best doen om dit punt van je krakkemikkigheid als gedachtes niet te zien.

Zover zelfvergeven dat je alles verandert, verwijdert en stopt wat zich herhaaldelijk voordoet in jezelf - als iets zich herhaaldelijk voordoet en je vergeeft jezelf het punt niet, komt er een moment dat het punt verdwijnt uit je gedachten, het is niet langer een punt meer: je hebt 't onderdrukt. Wat betekent dat - je hebt 't nu fysiek gemaakt en het punt zal zich beginnen te manifesteren in je wereld. Als je het jezelf hebt vergeven dan heb je het duidelijk gestopt, zo werkt het voornamelijk. Wanneer de gebeurtenis zich dan voor doet, zie je wat je gedaan hebt, maar het is te laat. Als je je zelfoprechte punt niet herkent - en let wel, het is zelden een mooi punt, het is een tamelijk afschuwelijk ding en je wilt er niet over praten, je wilt er echt niet naar kijken - je beschouwt het als 'onuitspreekbaar'. Daarom zul je façades opstellen om jezelf beter te laten lijken dan je bent, begrijp alsjeblieft een ding - dat dit alles bekend is. De demon heeft nu alle gedachtepatronen en de angsten aangetoond, alle onderdrukte dingen die tevoorschijn komen maar deze dingen dringen niet eens tot het bewustzijn door.

Ze zijn al onderdrukt en dat betekent dat ze zich al in het leven afspelen. Dit gebeurt wanneer angst onderdrukt wordt. Het bevindt zich op een gemanifesteerd niveau in je fysiek en het bewustzijnsysteem als assistent, manifesteert het als jou. Naderhand, wanneer het voorbij is, zul je natuurlijk zeggen: 'mijn God, ik heb m'n lesje geleerd, dit doe ik nooit meer', maar dat is vast onwaarschijnlijk, je zult het waarschijnlijk weer doen. Totdat je op het punt komt waar je werkelijk naar jezelf begint te kijken - zal dit zich voortzetten. De manier waarop je jezelf stopt is d.m.v. zelfvergeving en door de zelfoprechte punten te zijn zodat je de stilte bent, de stilte van jezelf. Wanneer je creëert, ben je de bron van je creatie, wat uit je voortkomt is jij - het is niet iets wat bij je aangebracht is.

Als je al een zeker niveau van God-bewustzijn hebt gemanifesteerd, dan is het moeilijker omdat je in jouw optiek dingen begrijpt - want de ware betekenis van begrijpen is niet gebaseerd op kennis verkregen van anderen. Dat is niet begrijpen maar na apen. Je kunt daar onmogelijk een begrip door verkrijgen want je kunt niets wat in je aanwezig is vertrouwen. Je kunt geen enkel woord of definitie vertrouwen omdat je er niet bij was toen het in je geprogrammeerd werd - dus je weet niet wat er verdomme in je geprogrammeerd werd. Als je deze gelegenheid van onschuld aan de kant schuift, deze gelegenheid om te begrijpen dat wie je bent in feite onschuldig is omdat je werd geprogrammeerd en nu je dat weet en je zou niet in actie komen, dan ontzeg je jezelf het recht op onschuld. Ik stel voor dat iemand zoiets doms niet overweegt en toch zullen velen dat doen.

 

M
aak gebruik van de gelegenheid - die zich voor ieder slechts eenmaal aandient - want kijk eens hier, het is helder en eenvoudig. Jij bent het resultaat van de gedachten, ideeën, en invloeden van anderen. Daarvandaan heb je een idee over jezelf gecreëerd - wat je geldig probeert te maken. Daarom krijg je een gelegenheid, in de zin van 'onschuld' - want als je die niet aangrijpt dan is de onschuld niet langer geldig - want nu doe je het met opzet. Denk eraan dat dimensionaal gezien alle programma's verwijderd zijn. Wat overblijft is jijzelf - jij die jezelf onder ogen ziet. Wanneer het duidelijk is dat je hier doorheen gegaan bent - zul je met andere mensen werken waarbij je ten overstaan van hen hetzelfde punt onder ogen ziet: het punt van onschuld en van gelegenheid. Als het punt weg gaat dan is het zaak ieder een zelfde en gelijke gelegenheid te geven en hen te geven wat jou gegeven was - dan is het helder en simpel dat je als laatste gaat en het bij alle anderen ziet gebeuren terwijl jij dan moet wachten.

Je kunt je geen weg forceren door het bestaan als bewustzijnsysteem als ideeën van andere mensen. Dat is niet mogelijk. Je kunt het niet doen in onoprechtheid en bedrog. Dat is door het gehele bestaan heen bewezen voor de besten onder ons - de grootste meesters. Wees de dwaas die onschuldig ademt in elk moment en zuiver elke expressie en neem daarin alle leven in overweging, en overweeg zelfoprecht en deze zelfoprechtheid zal merkwaardig zijn. Er kan een punt komen waarop je dingen zult moeten doen die je nooit gedaan zou hebben omdat je ze als 'slecht' ziet - maar er kan zelfoprechtheid in zitten. Dus je moet echt zelfoprecht zijn in elk moment werkelijk op letten dat je je uitgangspunt helder krijgt en hen vergeven - je moeder, vader - de mensen die je wat 'aandeden': je moeder, je vader. Ze waren onschuldig - kom op - ze waren geprogrammeerd net als jij. Jij wilt nu dus absolutie maar je bent niet bereid om het iemand anders te geven? Verdomme, dat is onoprecht. Verwacht niet te krijgen wat je zelf niet bereid bent om te geven. Snap je? Het proces is echt simpel. Het zal echt ieders ware natuur beproeven en het is niet het fraaie spul en je moet er mee ophouden alsjeblieft. Denk eraan dat zelfs in je voorgeprogrammeerdheid, even een ander perspectief - dat wat er voorgeprogrammeerd werd was je aard. Maar natuurlijk is er een punt wat we kunnen gebruiken en wat werkt. Dus dit hebben we al gedaan en het werkt.

-Bernard Poolman-
14 januari 2009

lees meer op DesteniNL en Desteni Universe

Meer lezen...

…Hij staat aan. Stilte, geen beweging meer. Stilte geen beweging. O God, nou blaffen de honden. Denk eraan elk woord te vertalen plus de blaffen - blaf, blaf, blaf ...blaf, blaf, blaf = voor authenticiteit…

images(2)

O
ké, we hadden dus een zeer interessante trip naar de stad vandaag. Ik hoorde deze morgen door de  ethers van het huis vloeien dat iemand op zoek was naar hoestsiroop. Dus - ik zei niets, aanvankelijk - en uiteindelijk zei ik: weet je - moet je kuchen? En Darryl zegt: "ja, weet je, het...ik denk dat het van de jongens in de opname studio komt, al twee dagen opnemen en roken". Ik zeg: "Oh - goed gedaan, je hebt echt jezelf ziek gemaakt" Nou - hoe werkt dat?

Je hebt drie bewustzijnsystemen: je bewustzijn, je onderbewuste en je onbewuste. Laten we beginnen met het onbewuste: het onbewuste is een en gelijk met het Verenigd Veld. Het werkt als volgt: het houdt alles in wat bestaat maar het is geprogrammeerd. Vanuit het onbewuste komen je gedachten aan. Als je jezelf voldoende kunt afremmen - zul je merken dat de gedachte aankomt, zo ongeveer, net of - vanuit jouw gezichtspunt - net of hij uit het donker achter jou vandaan komt. Oké - dat donker waar de gedachte uit vandaan komt is - wat je verstaat onder het Verenigd Veld. Maar - dat kun je niet zien, want het bestaat overal: "til een steen op en ik ben daar, splijt een stuk hout en ik ben daar" - dat: "ik ben wat ik ben", dat is het Verenigd Veld. Dat "ik ben" is het punt van doel - de reden voor mijn bestaan - dat is ingeprogrammeerd en het wordt actief door impuls stimulatie, elektrische impuls en dat wordt gedaan... we doen het voor elkaar, en we doen het voor onszelf en voor de omgeving, ofwel door - bedenk dat wanneer je een beeld ziet dit wordt omgezet in elektrische stimulatie impulsen, hetzelfde wanneer je iets aanraakt, wanneer je voelt, wanneer je hoort - alles wordt omgezet in elektriciteit die het systeem stimuleert of impulsen geeft om met een programma te komen dat geprogrammeerd is.

Nou als je ... bijvoorbeeld - soms zul je merken dat een enkele gedachte een hele ervaring zal stimuleren, of, en een onmiddellijk effect heeft zoals dat je, hier, iemand ziet niezen - als je vooropgezet bent, voorgeprogrammeerd om ziek te worden van enkel het zien - dan wordt je ziek van alleen al het zien = jij bent de stimulans waardoor je ziek wordt - oké.

Dit is... wat specifiek met je gedaan is om je te naaien, ik bedoel - het was zo geprogrammeerd, zodat je nooit iets wat je doet kunt vertrouwen. Zodat je wat je ook doet het niet kan vertrouwen, want plotseling zal zich een gedachte voordoen en voor je het weet ga je, je kunt tienduizend keer denken aan het buurmeisje, er gebeurt niets = want het buurmeisje is niet geprogrammeerd om je partner te zijn.

Degene die geprogrammeerd is om je partner te zijn of degene met wie je verondersteld wordt naar bed te gaan of een one-night-stand te hebben = dat is allemaal geprogrammeerd, zelfs je one-night-stands: je aanrakingen, de woorden die je gebruikt - werkelijk elk ding is een voorgeprogrammeerde stimulans, het loopt tussen het onbewuste, het onderbewuste en het bewustzijn.

In het onderbewuste heb je je persoonlijkheidsontwerpen - daar heb je een beetje vrijheid in: je kunt variaties op het ontwerp ontwerpen, want uiteindelijk = het eigenlijke ontwerp van je persoonlijkheid, wordt geregeld door het onbewuste systeem, door elektrisch impulseren wat optreedt in momenten - wat je zou noemen: 'nu' - iets gebeurt nu - niet hier - er is... het 'nu' van het Verenigd Veld, is niet werkelijk aanwezigheid - het is voorgeprogrammeerde aanwezigheid. 

Het (het nu) bestaat als de samenklontering van al het verleden, alle toekomst en al het heden, alle geleefde levens en alle nog te leven levens = het bestaat allemaal in jou, en wel nu: als jou en in jou, in de vorm van het fysieke en als het Verenigd Veld. En alles is druk in beweging volgens een geprogrammeerde opeenvolging van stimulansen, elektrische impulsering, magnetische impulsering - hoe je het ook wil noemen = alles - gestimuleerd door de verschillende zintuigen die de dragers zijn van de elektrische impulsen.

Je gedachten, dus - wanneer je hem hebt en hij komt op - is 't ofwel, als het een enkele gedachte is - zul je merken dat het gewoonlijk ofwel de waarde heeft van ofwel een indruk of de waarde van een actie, of de waarde van een plotselinge realisatie waardoor je plotseling het gevoel hebt dat je meer weet, wat betekent dat een ander deel van je kennisbasis die voorgeprogrammeerd is, open gaat en het brengt je in je nieuwe ervaring, die dan: 'O... zo... goed, cool' - zodat je kunt geloven dat je zelf tot die realisatie bent gekomen.

Bijvoorbeeld: wat is het? het gaat om acceptatie. Als je ernaar kijkt in het Christendom dan is het heel duidelijk zichtbaar hoe het werkt in het Christendom, want: 'Jezus moet worden geaccepteerd als je redder' - ik bedoel, het punt is er, het komt in je op, je begint ernaar te kijken, de stimulans doet z'n werk, en plotseling heb je een ervaring. De ervaring wordt ofwel aangedreven door gedachte, door een visuele indruk, gezichtspunten - wat er ook maar in het programma klaar staat - ze zijn niet hetzelfde voor iedereen, iedereen is zeg maar uniek - vervolgens stel je je open voor een ervaring die je voelt, wat energie is - komt uit je eigen programma, het ligt al opgeslagen, de energie - dan, in overeenstemming daarmee aanvaard je Jezus als je redder, het hele geval opent het volgende level - het is net als een spel spelen op... hoe noemen we die...op, op, op, op

Darryl: Playstation

Bernard; Playstation - waar je door verschillende levels gaat tot je de jackpot hebt, want het hele ontwerp is net als een game, een casino. Maar er zat een bedoeling achter: de bedoeling om je voor eeuwig te verslaven aan dit soort, dit type ervaringen zodat je 'God' kunt aanvaarden als 'meer dan jij'. Zodat het hele punt 'het beeld en de gelijkenis van God', het gelijkheidspunt - kan worden afgedaan en verdraaid = wat ook gebeurd is.

Nou - als we naar je onderbewuste gaan in de zin van persoonlijkheidsontwerpen - deze, dan zul je ontdekken dat ze zullen afhangen van je omgeving = altijd. Je zult een bepaald soort persoonlijkheid zijn - afhankelijk van de omgeving waarin je bent, en op bepaalde momenten zul je... zul je, zullen er stimulansen zijn in je omgeving die aangeven dat je nu klaar bent met dit spel - je moet naar een ander gaan, en je zult merken opeens, dat je iets niet meer kunt. Bijvoorbeeld: je hebt een relatie voor je neus, en je kunt er niet aan deelnemen. Je kunt 't gewoon niet. Je bent bijvoorbeeld... of, je had er gewoon genoeg van, en je wilde er gewoonweg uitstappen, en je doet het gewoon - je doet het op dat moment: dat is dan wanneer je specifiek geïmpulseerd wordt om van omgeving te veranderen, en dan ga je in de volgende fase van je ervaring. Het mag duidelijk zijn dat vanuit jouw gezichtspunt, jij gelooft dat het keuze is = kijk er nog eens naar: het is altijd iets dat een impuls volgt. Het volgt op een opbouw van energie. Het volgt op iets - het is nooit jij - die leiding geeft aan de situatie. Het is nooit jij - nooit maak je werkelijk een keuze. De keuze is al van te voren gemaakt = in je voorprogrammering. Je volgt eenvoudigweg en je kunt er niks aan veranderen, je hebt geen idee waar je moet beginnen te kijken, om te zien wat er verdomme aan de hand is – oké.

Nou - dit volgt allemaal - relatielijnen, symbolen, het volgt resonanties - het zendt een signaal uit. Je lijkt verdomme net een radiozender die signalen uitzendt. Het kan gebeuren dat je op straat loopt, op de stoep en iemand anders loopt je voorbij en je bent met een gedachte bezig = die gedachte straalt van je uit, en stimuleert een persoon die je totaal niet kent en die langs je loopt maar die onmiddellijk een inzicht heeft - een ander programma dat begint - en die persoon gaat daar mee verder = en deze dacht dan dat hij een Goddelijke Ingeving had. Terwijl het niets anders was dan? Een energie impuls die een volgende laag van ervaring ontsloot, die geprogrammeerd was - en daar loop je dan in = je loopt altijd je leven binnen. Je leven is altijd voor je geprepareerd - kijk zelf: je ontwerpt nooit je eigen leven, en zo komt het dat = zodra je je eigen leven moet ontwerpen - dat je hard wegloopt - je zult altijd kijken waar je erin kan lopen, waar het al voor je klaar ligt. Als je het zelf moet doen, zul je merken dat het je absoluut onmogelijk is om werkelijk je eigen leven te ontwerpen en je loopt gewoon vast. Kijk altijd naar de punten waar alles is om jou te steunen. Ik bedoel - mensenwezens, ze zijn geprogrammeerd om werkelijk totaal nooit gewaar te zijn.

Nou - wat interessanter is, dat je hebt - als je bijvoorbeeld kijkt in je bewustzijn: je bewustzijn is van nature re-agerend. Als je loopt te denken - ik bedoel, er komen gewoon gedachtes in je op, wat gewoon een signaal is wat je uitzendt in je omgeving. Nou kom je bij een gebeurtenis, iemand... kijk: onmiddellijk raak je in een energieke staat, en onmiddellijk neem je een bepaald symbool aan, dat wil zeggen een bepaalde houding - die een symbool is - en je beeldt een bepaald punt uit, en dat zet je neer, en dat is voorgeprogrammeerd, want je hebt het niet gecreëerd = je bent erin gestapt. En je zult spreken, en de woorden die komen zijn niet jouw woorden = ze zijn voorgeprogrammeerd, je hebt ze niet bedacht - ik bedoel, je zult spreken en ze zijn reagerend van aard. Daarom ook - zul je bijvoorbeeld ontdekken - zul je vaak zitten te malen over iets wat je wilt doen, maar als het erop aan komt = zeg je het tegenovergestelde, want je bent geprogrammeerd om het tegenovergestelde te zeggen. Ik bedoel - het maakt niet uit wat je denkt: je programmering zal het altijd winnen.

Nou - wat nog interessanter is - niet alle gedachtes die je hebt leiden ergens toe. Die gedachtes die geen betekenis hebben voor je omgeving, of... en voor jezelf en dergelijke - die gaan in je lichaam zitten. Daarom verandert het lichaam met de jaren, omdat je de gedachten begint op te slaan. En alle gedachten die ongebruikt zijn - gaan in je: VET, (FAT: File Allocation Tables), je cellulitis - en dergelijke - de verschillende mogelijkheden waar het in je lichaam opgeborgen is = eenvoudig als informatie die praktisch nergens toe dient - zeer zelden ergens toe leidt. En - naarmate je ouder wordt, gebeurt dat automatisch = dat was een van de manieren om het fysieke te ontwerpen op die manier, dat het praktisch zoiets als een demonisch bezeten informatiecentrum wordt - naarmate je ouder wordt. En om ervoor te zorgen dat je AAAAAAAAAAAAALLE vertrouwen in jezelf verliest, en dat je je uiteindelijk overgeeft aan de leeftijd - en begint te geloven dat: het zo moet zijn, en dat dit de manier is waarop je je leven moet slijten.

Dus ongelukkig genoeg = is alles wat je doet: verklaarbaar.

Ongelukkig genoeg =  is alles wat je doet = niet jij.

Met de Structurele Resonantie in het bijzonder - zullen we ons bezig houden met het deprogrammeren van al deze dingen, wat fascinerende dingen met zich meebrengen zal, want, ik bedoel - je moet goed begrijpen dat: ieder mens een uniek programma heeft dat zich afspeelt. Niet alles is precies hetzelfde - daarom zullen we aanvankelijk deprogrammeren, totdat je het fysieke hebt als een stabiele ondersteuning om ieder punt afzonderlijk te beoordelen. Dus - wat betreft je zelfvergeving bijvoorbeeld - als je eens een punt bekijkt waar specifiek een les in zit over: beoordelen, of de gedachte waar je mee te maken hebt een... is het onbewust, onderbewust of bewust - het punt waar je mee te maken hebt - en wat is de aard ervan: zendt het uit? Is het voor iemand anders - oftewel, om een ander wezen te stimuleren, stimuleert het jou, is het bedoeld voor het vet, om opgeslagen te worden? Ik bedoel - de verschillende niveaus vaststellen waar deze gedachte mee te maken krijgt, en daarmee in overeenstemming kun je de gedachte vasthouden en vergeven en wissen. Oké - je wilt de gedachte zover krijgen dat hij niet meer opduikt.

Als ik nu kijk waar ik ben in dit stadium = er duikt niets meer op. Ik bedoel, het is net als het donker; cool, adem, donker - er komt niets in me op. Dus mijn fysiek, dat wil zeggen het Verenigd Veld, oftewel het onbewuste, of ook 'wie ik ben als alles': is nu schoon - er komt niets in op.

Ik kan een punt behandelen, specifiek als het hier is en zodoende kan ik direct op je ingaan. Zodoende kan ik zien wat er gebeurt als je tegen me praat - ik kan zien waar je probleem vandaan komt, en ik kan bij je komen zitten en het je uitleggen; gedetailleerd hoe het werkt. En ik draag zulke informatie niet bij me = dat is niet nodig. Snap je? Je... ik bedoel - zodra je kennis bij je moet dragen - draag je een programma bij je. Dat programma gaat met je klooien. Oké? Daarom - je kunt tegen een persoon praten, als je niet geprogrammeerd bent om de persoon in feite te stimuleren om je te horen, en die persoon is niet geprogrammeerd om gestimuleerd te worden of om je te horen = dan zal er geen gesprek zijn, en je bereikt niks.

Nou, om een geprogrammeerd systeem in mekaar te laten storten - is een enorm trauma nodig. We hebben voorgesteld om die weg alleen te nemen als laatste redmiddel. Daarom zullen we de Structurele Resonantie gebruiken, om - door gezond verstand - onszelf te deprogrammeren, en zoveel anderen als mogelijk te assisteren om hetzelfde te doen. Daarom duurt het een aantal jaar = het is uitgebreid. Ik bedoel - je hebt te maken, hier, met al je levens - samengebald in wat je noemt: het nu. En luister naar me: het nu is de aller grootste misleiding die er ooit is gecreëerd. De illusie van het nu. Want: het is het samenraapsel van alles wat je ooit geweest bent - alle leugens, alle programma's = niets echts. Op het moment dat je sterft, in het nu - eindig je in het hiernamaals als niets. Je moet opnieuw beginnen. Want, ik bedoel - je hebt niets. Alles wat er overblijft is: heel, heel weinig van jezelf. Want tenslotte - uiteindelijk: bepaalt - wie je bent - wat je doet. Je zult in het hiernamaals niet anders zijn dan wat je in dit leven bent. Want, het is altijd gelijk = de wet van balans bepaalt alles. Dit is wat iedereen in de greep houdt.

We zullen later bespreken hoe je beweging in je Structurele Resonantie krijgt, hoe je dingen in beweging krijgt en werkelijk kunt veranderen. We doorlopen eerst deze programma's van werken met de Structurele Resonantie. Maar, in deze fase, gaat het erom je gewoon een idee te geven - bijvoorbeeld met de griep: ik bedoel, als die gedachte opkomt, kijk = je hebt zulke ervaringen gehad; dat je kort daarna ziek was. Het (de griep) is geen virus. Jij hebt het gecreëerd, je bent ontworpen om dat te doen. Hoe het eruit ziet - is fascinerend - in het fysieke lichaam volgt het ontwerp van het systeem zeer specifieke meetkundige vormen, en als het geluid door je heen beweegt, dan doet het dat in meetkundige vormen. En dan wanneer het, wanneer jij in jouw ontwerp een bepaalde vorm hebt die past, dan is 't als - het binnenkomende geluid past daarop als een sleutel. Het activeert het programma en jij hebt de griep. Werkelijk, fascinerend. Oké - dus realiseer je alsjeblieft - er zijn virussen, maar die zijn niet noodzakelijkerwijs de oorzaak. In veel gevallen creëer je in feite het virus in je lichaam door het samengaan van allerlei soorten signaturen van allerlei mensenwezens = van het fysieke. Het fysieke doet dit allemaal. Het fysieke. Niet je bewustzijnsysteem. Niet de woorden die je kent. Niet de taal die je spreekt = niets daarvan heeft met het fysieke te maken - voor wat betreft het leidende punt.

Deze dingen word je je niet gewaar, totaal niet.

Oké - dat is het.

 

-Bernard Poolman-
2 juli 2009

lees meer op DesteniNL en Desteni Universe

Meer lezen...

…Hij staat aan. Stilte, geen beweging meer. Stilte geen beweging. O God, nou blaffen de honden. Denk eraan elk woord te vertalen plus de blaffen - blaf, blaf, blaf ...blaf, blaf, blaf = voor authenticiteit…

images(2)

O
ké, we hadden dus een zeer interessante trip naar de stad vandaag. Ik hoorde deze morgen door de  ethers van het huis vloeien dat iemand op zoek was naar hoestsiroop. Dus - ik zei niets, aanvankelijk - en uiteindelijk zei ik: weet je - moet je kuchen? En Darryl zegt: "ja, weet je, het...ik denk dat het van de jongens in de opname studio komt, al twee dagen opnemen en roken". Ik zeg: "Oh - goed gedaan, je hebt echt jezelf ziek gemaakt" Nou - hoe werkt dat?

Je hebt drie bewustzijnsystemen: je bewustzijn, je onderbewuste en je onbewuste. Laten we beginnen met het onbewuste: het onbewuste is een en gelijk met het Verenigd Veld. Het werkt als volgt: het houdt alles in wat bestaat maar het is geprogrammeerd. Vanuit het onbewuste komen je gedachten aan. Als je jezelf voldoende kunt afremmen - zul je merken dat de gedachte aankomt, zo ongeveer, net of - vanuit jouw gezichtspunt - net of hij uit het donker achter jou vandaan komt. Oké - dat donker waar de gedachte uit vandaan komt is - wat je verstaat onder het Verenigd Veld. Maar - dat kun je niet zien, want het bestaat overal: "til een steen op en ik ben daar, splijt een stuk hout en ik ben daar" - dat: "ik ben wat ik ben", dat is het Verenigd Veld. Dat "ik ben" is het punt van doel - de reden voor mijn bestaan - dat is ingeprogrammeerd en het wordt actief door impuls stimulatie, elektrische impuls en dat wordt gedaan... we doen het voor elkaar, en we doen het voor onszelf en voor de omgeving, ofwel door - bedenk dat wanneer je een beeld ziet dit wordt omgezet in elektrische stimulatie impulsen, hetzelfde wanneer je iets aanraakt, wanneer je voelt, wanneer je hoort - alles wordt omgezet in elektriciteit die het systeem stimuleert of impulsen geeft om met een programma te komen dat geprogrammeerd is.

Nou als je ... bijvoorbeeld - soms zul je merken dat een enkele gedachte een hele ervaring zal stimuleren, of, en een onmiddellijk effect heeft zoals dat je, hier, iemand ziet niezen - als je vooropgezet bent, voorgeprogrammeerd om ziek te worden van enkel het zien - dan wordt je ziek van alleen al het zien = jij bent de stimulans waardoor je ziek wordt - oké.

Dit is... wat specifiek met je gedaan is om je te naaien, ik bedoel - het was zo geprogrammeerd, zodat je nooit iets wat je doet kunt vertrouwen. Zodat je wat je ook doet het niet kan vertrouwen, want plotseling zal zich een gedachte voordoen en voor je het weet ga je, je kunt tienduizend keer denken aan het buurmeisje, er gebeurt niets = want het buurmeisje is niet geprogrammeerd om je partner te zijn.

Degene die geprogrammeerd is om je partner te zijn of degene met wie je verondersteld wordt naar bed te gaan of een one-night-stand te hebben = dat is allemaal geprogrammeerd, zelfs je one-night-stands: je aanrakingen, de woorden die je gebruikt - werkelijk elk ding is een voorgeprogrammeerde stimulans, het loopt tussen het onbewuste, het onderbewuste en het bewustzijn.

In het onderbewuste heb je je persoonlijkheidsontwerpen - daar heb je een beetje vrijheid in: je kunt variaties op het ontwerp ontwerpen, want uiteindelijk = het eigenlijke ontwerp van je persoonlijkheid, wordt geregeld door het onbewuste systeem, door elektrisch impulseren wat optreedt in momenten - wat je zou noemen: 'nu' - iets gebeurt nu - niet hier - er is... het 'nu' van het Verenigd Veld, is niet werkelijk aanwezigheid - het is voorgeprogrammeerde aanwezigheid. 

Het (het nu) bestaat als de samenklontering van al het verleden, alle toekomst en al het heden, alle geleefde levens en alle nog te leven levens = het bestaat allemaal in jou, en wel nu: als jou en in jou, in de vorm van het fysieke en als het Verenigd Veld. En alles is druk in beweging volgens een geprogrammeerde opeenvolging van stimulansen, elektrische impulsering, magnetische impulsering - hoe je het ook wil noemen = alles - gestimuleerd door de verschillende zintuigen die de dragers zijn van de elektrische impulsen.

Je gedachten, dus - wanneer je hem hebt en hij komt op - is 't ofwel, als het een enkele gedachte is - zul je merken dat het gewoonlijk ofwel de waarde heeft van ofwel een indruk of de waarde van een actie, of de waarde van een plotselinge realisatie waardoor je plotseling het gevoel hebt dat je meer weet, wat betekent dat een ander deel van je kennisbasis die voorgeprogrammeerd is, open gaat en het brengt je in je nieuwe ervaring, die dan: 'O... zo... goed, cool' - zodat je kunt geloven dat je zelf tot die realisatie bent gekomen.

Bijvoorbeeld: wat is het? het gaat om acceptatie. Als je ernaar kijkt in het Christendom dan is het heel duidelijk zichtbaar hoe het werkt in het Christendom, want: 'Jezus moet worden geaccepteerd als je redder' - ik bedoel, het punt is er, het komt in je op, je begint ernaar te kijken, de stimulans doet z'n werk, en plotseling heb je een ervaring. De ervaring wordt ofwel aangedreven door gedachte, door een visuele indruk, gezichtspunten - wat er ook maar in het programma klaar staat - ze zijn niet hetzelfde voor iedereen, iedereen is zeg maar uniek - vervolgens stel je je open voor een ervaring die je voelt, wat energie is - komt uit je eigen programma, het ligt al opgeslagen, de energie - dan, in overeenstemming daarmee aanvaard je Jezus als je redder, het hele geval opent het volgende level - het is net als een spel spelen op... hoe noemen we die...op, op, op, op

Darryl: Playstation

Bernard; Playstation - waar je door verschillende levels gaat tot je de jackpot hebt, want het hele ontwerp is net als een game, een casino. Maar er zat een bedoeling achter: de bedoeling om je voor eeuwig te verslaven aan dit soort, dit type ervaringen zodat je 'God' kunt aanvaarden als 'meer dan jij'. Zodat het hele punt 'het beeld en de gelijkenis van God', het gelijkheidspunt - kan worden afgedaan en verdraaid = wat ook gebeurd is.

Nou - als we naar je onderbewuste gaan in de zin van persoonlijkheidsontwerpen - deze, dan zul je ontdekken dat ze zullen afhangen van je omgeving = altijd. Je zult een bepaald soort persoonlijkheid zijn - afhankelijk van de omgeving waarin je bent, en op bepaalde momenten zul je... zul je, zullen er stimulansen zijn in je omgeving die aangeven dat je nu klaar bent met dit spel - je moet naar een ander gaan, en je zult merken opeens, dat je iets niet meer kunt. Bijvoorbeeld: je hebt een relatie voor je neus, en je kunt er niet aan deelnemen. Je kunt 't gewoon niet. Je bent bijvoorbeeld... of, je had er gewoon genoeg van, en je wilde er gewoonweg uitstappen, en je doet het gewoon - je doet het op dat moment: dat is dan wanneer je specifiek geïmpulseerd wordt om van omgeving te veranderen, en dan ga je in de volgende fase van je ervaring. Het mag duidelijk zijn dat vanuit jouw gezichtspunt, jij gelooft dat het keuze is = kijk er nog eens naar: het is altijd iets dat een impuls volgt. Het volgt op een opbouw van energie. Het volgt op iets - het is nooit jij - die leiding geeft aan de situatie. Het is nooit jij - nooit maak je werkelijk een keuze. De keuze is al van te voren gemaakt = in je voorprogrammering. Je volgt eenvoudigweg en je kunt er niks aan veranderen, je hebt geen idee waar je moet beginnen te kijken, om te zien wat er verdomme aan de hand is – oké.

Nou - dit volgt allemaal - relatielijnen, symbolen, het volgt resonanties - het zendt een signaal uit. Je lijkt verdomme net een radiozender die signalen uitzendt. Het kan gebeuren dat je op straat loopt, op de stoep en iemand anders loopt je voorbij en je bent met een gedachte bezig = die gedachte straalt van je uit, en stimuleert een persoon die je totaal niet kent en die langs je loopt maar die onmiddellijk een inzicht heeft - een ander programma dat begint - en die persoon gaat daar mee verder = en deze dacht dan dat hij een Goddelijke Ingeving had. Terwijl het niets anders was dan? Een energie impuls die een volgende laag van ervaring ontsloot, die geprogrammeerd was - en daar loop je dan in = je loopt altijd je leven binnen. Je leven is altijd voor je geprepareerd - kijk zelf: je ontwerpt nooit je eigen leven, en zo komt het dat = zodra je je eigen leven moet ontwerpen - dat je hard wegloopt - je zult altijd kijken waar je erin kan lopen, waar het al voor je klaar ligt. Als je het zelf moet doen, zul je merken dat het je absoluut onmogelijk is om werkelijk je eigen leven te ontwerpen en je loopt gewoon vast. Kijk altijd naar de punten waar alles is om jou te steunen. Ik bedoel - mensenwezens, ze zijn geprogrammeerd om werkelijk totaal nooit gewaar te zijn.

Nou - wat interessanter is, dat je hebt - als je bijvoorbeeld kijkt in je bewustzijn: je bewustzijn is van nature re-agerend. Als je loopt te denken - ik bedoel, er komen gewoon gedachtes in je op, wat gewoon een signaal is wat je uitzendt in je omgeving. Nou kom je bij een gebeurtenis, iemand... kijk: onmiddellijk raak je in een energieke staat, en onmiddellijk neem je een bepaald symbool aan, dat wil zeggen een bepaalde houding - die een symbool is - en je beeldt een bepaald punt uit, en dat zet je neer, en dat is voorgeprogrammeerd, want je hebt het niet gecreëerd = je bent erin gestapt. En je zult spreken, en de woorden die komen zijn niet jouw woorden = ze zijn voorgeprogrammeerd, je hebt ze niet bedacht - ik bedoel, je zult spreken en ze zijn reagerend van aard. Daarom ook - zul je bijvoorbeeld ontdekken - zul je vaak zitten te malen over iets wat je wilt doen, maar als het erop aan komt = zeg je het tegenovergestelde, want je bent geprogrammeerd om het tegenovergestelde te zeggen. Ik bedoel - het maakt niet uit wat je denkt: je programmering zal het altijd winnen.

Nou - wat nog interessanter is - niet alle gedachtes die je hebt leiden ergens toe. Die gedachtes die geen betekenis hebben voor je omgeving, of... en voor jezelf en dergelijke - die gaan in je lichaam zitten. Daarom verandert het lichaam met de jaren, omdat je de gedachten begint op te slaan. En alle gedachten die ongebruikt zijn - gaan in je: VET, (FAT: File Allocation Tables), je cellulitis - en dergelijke - de verschillende mogelijkheden waar het in je lichaam opgeborgen is = eenvoudig als informatie die praktisch nergens toe dient - zeer zelden ergens toe leidt. En - naarmate je ouder wordt, gebeurt dat automatisch = dat was een van de manieren om het fysieke te ontwerpen op die manier, dat het praktisch zoiets als een demonisch bezeten informatiecentrum wordt - naarmate je ouder wordt. En om ervoor te zorgen dat je AAAAAAAAAAAAALLE vertrouwen in jezelf verliest, en dat je je uiteindelijk overgeeft aan de leeftijd - en begint te geloven dat: het zo moet zijn, en dat dit de manier is waarop je je leven moet slijten.

Dus ongelukkig genoeg = is alles wat je doet: verklaarbaar.

Ongelukkig genoeg =  is alles wat je doet = niet jij.

Met de Structurele Resonantie in het bijzonder - zullen we ons bezig houden met het deprogrammeren van al deze dingen, wat fascinerende dingen met zich meebrengen zal, want, ik bedoel - je moet goed begrijpen dat:

ieder mens een uniek programma heeft dat zich afspeelt. Niet alles is precies hetzelfde - daarom zullen we aanvankelijk deprogrammeren, totdat je het fysieke hebt als een stabiele ondersteuning om ieder punt afzonderlijk te beoordelen. Dus - wat betreft je zelfvergeving bijvoorbeeld - als je eens een punt bekijkt waar specifiek een les in zit over: beoordelen, of de gedachte waar je mee te maken hebt een... is het onbewust, onderbewust of bewust - het punt waar je mee te maken hebt - en wat is de aard ervan: zendt het uit? Is het voor iemand anders - oftewel, om een ander wezen te stimuleren, stimuleert het jou, is het bedoeld voor het vet, om opgeslagen te worden? Ik bedoel - de verschillende niveaus vaststellen waar deze gedachte mee te maken krijgt, en daarmee in overeenstemming kun je de gedachte vasthouden en vergeven en wissen. Oké - je wilt de gedachte zover krijgen dat hij niet meer opduikt.

Als ik nu kijk waar ik ben in dit stadium = er duikt niets meer op. Ik bedoel, het is net als het donker; cool, adem, donker - er komt niets in me op. Dus mijn fysiek, dat wil zeggen het Verenigd Veld, oftewel het onbewuste, of ook 'wie ik ben als alles': is nu schoon - er komt niets in op.

Ik kan een punt behandelen, specifiek als het hier is en zodoende kan ik direct op je ingaan. Zodoende kan ik zien wat er gebeurt als je tegen me praat - ik kan zien waar je probleem vandaan komt, en ik kan bij je komen zitten en het je uitleggen; gedetailleerd hoe het werkt. En ik draag zulke informatie niet bij me = dat is niet nodig. Snap je? Je... ik bedoel - zodra je kennis bij je moet dragen - draag je een programma bij je. Dat programma gaat met je klooien. Oké? Daarom - je kunt tegen een persoon praten, als je niet geprogrammeerd bent om de persoon in feite te stimuleren om je te horen, en die persoon is niet geprogrammeerd om gestimuleerd te worden of om je te horen = dan zal er geen gesprek zijn, en je bereikt niks.

Nou, om een geprogrammeerd systeem in mekaar te laten storten - is een enorm trauma nodig. We hebben voorgesteld om die weg alleen te nemen als laatste redmiddel. Daarom zullen we de Structurele Resonantie gebruiken, om - door gezond verstand - onszelf te deprogrammeren, en zoveel anderen als mogelijk te assisteren om hetzelfde te doen. Daarom duurt het een aantal jaar = het is uitgebreid. Ik bedoel - je hebt te maken, hier, met al je levens - samengebald in wat je noemt: het nu. En luister naar me: het nu is de aller grootste misleiding die er ooit is gecreëerd. De illusie van het nu. Want: het is het samenraapsel van alles wat je ooit geweest bent - alle leugens, alle programma's = niets echts. Op het moment dat je sterft, in het nu - eindig je in het hiernamaals als niets. Je moet opnieuw beginnen. Want, ik bedoel - je hebt niets. Alles wat er overblijft is: heel, heel weinig van jezelf. Want tenslotte - uiteindelijk: bepaalt - wie je bent - wat je doet. Je zult in het hiernamaals niet anders zijn dan wat je in dit leven bent. Want, het is altijd gelijk = de wet van balans bepaalt alles. Dit is wat iedereen in de greep houdt.

We zullen later bespreken hoe je beweging in je Structurele Resonantie krijgt, hoe je dingen in beweging krijgt en werkelijk kunt veranderen. We doorlopen eerst deze programma's van werken met de Structurele Resonantie. Maar, in deze fase, gaat het erom je gewoon een idee te geven - bijvoorbeeld met de griep: ik bedoel, als die gedachte opkomt, kijk = je hebt zulke ervaringen gehad; dat je kort daarna ziek was. Het (de griep) is geen virus. Jij hebt het gecreëerd, je bent ontworpen om dat te doen. Hoe het eruit ziet - is fascinerend - in het fysieke lichaam volgt het ontwerp van het systeem zeer specifieke meetkundige vormen, en als het geluid door je heen beweegt, dan doet het dat in meetkundige vormen. En dan wanneer het, wanneer jij in jouw ontwerp een bepaalde vorm hebt die past, dan is 't als - het binnenkomende geluid past daarop als een sleutel. Het activeert het programma en jij hebt de griep. Werkelijk, fascinerend. Oké - dus realiseer je alsjeblieft - er zijn virussen, maar die zijn niet noodzakelijkerwijs de oorzaak. In veel gevallen creëer je in feite het virus in je lichaam door het samengaan van allerlei soorten signaturen van allerlei mensenwezens = van het fysieke. Het fysieke doet dit allemaal. Het fysieke. Niet je bewustzijnsysteem. Niet de woorden die je kent. Niet de taal die je spreekt = niets daarvan heeft met het fysieke te maken - voor wat betreft het leidende punt.

Deze dingen word je je niet gewaar, totaal niet.

Oké - dat is het.

 

-Bernard Poolman-
2 juli 2009

lees meer op DesteniNL en Desteni Universe

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments