naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Proces Ondersteuning

W
e bekijken nu Kindermishandeling en Gelijk Geld.


childabuseG1109_468x329 Kindermishandeling zal aanzienlijk afnemen met Gelijk Geld want veel van de mensen die kinderen mishandelen, ouders, volwassenen, doen dat in momenten van extreme stress en druk die meestal een financiƫle en economische basis heeft. Ze staan meestal onder extreme druk en hebben hun zelfvertrouwen verloren, hun baan, hun inkomen waarmee ze hun familie onderhouden. En op een gegeven moment maakt een kind een opmerking die een man of een vrouw gek maakt. En krijgen ze een zenuwinzinking of een gewelddadige uiting.

Dit wordt veroorzaakt door het geldsysteem van deze wereld.
Het wordt veroorzaakt door het religieuze systeem van de wereld, want het religieuze systeem van deze wereld IS het geldsysteem - het is volstrekt Misbruik.

Al degenen die claimen in naam van God te spreken, spreken in feite in de naam van Geld. En ze moeten hun mond houden! En stoppen en oppassen wat ze doen!
Want er is geen vergeving mogelijk voor welke religieuze leider dan ook in deze wereld of voor welke leider dan ook in deze wereld, vanwege wat is toegestaan in deze wereld.

G
ezond Verstand is simplistisch: om de problemen van deze wereld op te lossen, ga en zoek in jezelf om te zien waarom je toestaat dat zulk immens misbruik voortduurt. Waarom je niet daadwerkelijk een oplossing voor iedereen in de wereld naar voren brengt. Waarom je vasthoudt aan je religieuze bullshit die zoveel schade heeft veroorzaakt in naam van een onzichtbare God - waarvan je weet dat die niet bestaat.
Want het is je BIJGEBRACHT dat hij bestaat, het is gebaseerd op je kennis - het is niet gebaseerd op FEITEN.

Tijd om Zelf-Oprecht te worden.
Tijd om een einde te maken aan het Misbruik dat bestaat in deze wereld.

Door Bernard Poolman

11-07-2010

lees meer op DesteniNL en Desteni Universe

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments