naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Dit is het Ontwerp van Chakra's, dat spreekt over chakra's.
Het Verenigd Veld van het Christendom in het bijzonder heeft gesteld, dat alles in - en van - deze wereld volstrekt niet is wat het lijkt en dat de waargenomen grootsheid, de waargenomen pracht, de waargenomen diepgang, in feite het ultieme bedrog is.

De chakra's zijn hiervan een goed voorbeeld.
Het chakrasysteem is onderdeel van het mindbewustzijnsysteem in ieder mens afzonderlijk. Iedere installatie van het chakrasysteem in het fysieke lichaam is een bepaalde configuratie van emoties en gevoelens, die is geconcentreerd in één sectie in en als het fysiek menselijke lichaam, waardoor er verschillende chakra's in het fysieke lichaam ontstaan.
Het chakrasysteem is op specifieke wijze in het midden van het lichaam geplaatst en in het centrum van het mindbewustzijnsysteem, dat zich door het hele lichaam van ieder mens begeeft.
Ze lijken letterlijk op magnetische frequentiebollen van emoties en gevoelens tezamen, die afkomstig zijn uit het hele mindbewustzijnsysteem en die er door middel van pijpleidingen op zijn aangesloten. Interdimensionaal zien ze er als metalen leidingen uit en in het midden zitten de chakra's met alle emoties en gevoelens uit het mind bewustzijnsysteem, die ze tegelijkertijd genereert.
Dit wordt onafgebroken gevoed, omdat mensen deelnemen aan gedachten in hun hoofd. Gedachten creëren emoties en gevoelens.
En natuurlijk genereert het wezen in het centrum van zijn mindbewustzijnsysteem en in het centrum van zijn lichaam zijn mindbewustzijnsysteem, zodat het kan bestaan, omdat mensen denken en geloven, dat ze hun eigen gedachten, gevoelens en emoties zijn - wat je niet bent.

Waarom werd het chakrasysteem aanvankelijk ontworpen?
Voor demonen.
De demonen kwamen interdimensionaal met wat mensen kennen als het chakrasysteem. Waarom? Demonen parasiteerden op de emoties en gevoelens van mensen. Demonen hadden een bepaalde smaak nodig van bepaalde emoties en gevoelens in het fysieke menselijke lichaam. En toen zijn demonen begonnen te experimenteren met verschillende smaken van de emoties en gevoelens van mensen.
Ze vermengden bijvoorbeeld plezier met treurnis. Ze maakten er één emotie van en kregen een geweldige oppepper van euforie, waarmee ze in zichzelf experimenteerden om zich veel sterker te voelen of om een grotere toegang tot deze wereld te krijgen. En terwijl ze ermee aan het spelen waren deden ze een voorstel aan het Witte Licht en andere dimensionale wezens die verantwoordelijk waren voor het mindbewustzijnsysteem in mensen. De dimensionale wezens die verantwoordelijk waren voor het mindsysteem zeiden: "Goed, we zullen een bepaald systeem in ieder mens zetten, waardoor jullie toegang krijgen tot mensen om je op een veel gemakkelijker
manier te kunnen voeden met de emoties en gevoelens van mensen. Want het Witte Licht en vooral de dimensionale wezens, die waren belast met het ontwerp van mensen als mindbewustzijnsystemen, hadden geen zorg voor de demonen, die in en als mensen existeerden.

Er zaten demonen in ieder mens op deze wereld. Gidsen, engelen, goden, godinnen, enzovoort - al die schijnbaar prachtige wezens kwamen alleen bij gelegenheid naar deze wereld als het voor de mensen nodig was in hun voorbeschikte en voorgeprogrammeerde leven, omdat ze werkelijk geloofden dat ze gidsen hadden, terwijl het voornamelijk demonen waren die zich met deze taken bezighielden.
De majestueuze wezens van een hogere orde existeerden op hogere platforms in de dimensies en de demonen veroorzaakten angst, conflicten en afgescheidenheid tussen mensen tot groot genoegen van het Witte Licht en bepaalde dimensionale wezens die mensen tot ontwikkeling brachten
als mindbewustzijnsystemen.
Het chakrasysteem werd dus ontwikkeld voor demonen om de emoties en gevoelens van mensen beter te kunnen aftappen.

In die tijd, toen demonen nog bestonden [tot 2,5 jaar geleden], dachten ze dat ze zonder emoties en gevoelens af te tappen zouden ophouden te bestaan.

Dit is dus het doel en het ontwerp van het chakrasysteem.
We hebben dit chakrasysteem uit de mensen verwijderd, omdat - zoals degenen die deze video-interviews volgen al weten - de demonen niet langer bestaan, aangezien iedereen in de dimensies nu in eenheid en gelijkheid staat als levensboom om de mensen te helpen hun verstand en hun denken te stoppen en om hun illusies over de schepping te stoppen, zodat we, zoals we werkelijk zijn als eenheid en gelijkheid, geboren kunnen worden als leven uit het fysieke vlak en onszelf kunnen ervaren zoals we hier op Aarde zijn.

Er kunnen mensen zijn die zien dat chakra’s nog steeds bestaan, maar dat is een herinnering die nog in het mindbewustzijnsysteem aanwezig is. In essentie bestaat het chakrasysteem op geen enkele wijze meer in het fysiek menselijke lichaam. Het bestaat alleen nog als een herinnering in je hoofd.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van het Chakra systeem.

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments