naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Gebruik de volgende richtlijn om te zien waar je je ergens in het proces bevindt en wat nog richting in je wereld moet krijgen.

1. Zie de mensheid als één lichaam. Jij en ieder mens zijn één cel en iedere cel vertegenwoordigt wat je jezelf hebt toegestaan te worden – en nu moet je jezelf helen.

2. Realiseer je, dat je eerst jezelf moet voorbereiden met gereedschappen om de heling tot stand te brengen. Die gereedschappen zijn Zelfvergeving van alle gemanifesteerde cellen en Zelfoprechtheid om te zorgen, dat je niet opnieuw – zelfs wanneer je het vergeet – een van de uitdrukkingen wordt van de cellen, die zich als mensen hebben gemanifesteerd. Daarvoor heb je je eigen wil nodig. Nu ben je klaar voor de volgende taak van Zelfsturende Zelfexpressie: eerst als Openbaring als leven onvoorwaardelijk in ieder moment; en vervolgens als de levenskracht die jou dwingt op te staan en iets tastbaars te doen, iets dat je in 3D kunt vastpakken in de dagen dat je in jezelf onderzoek doet.

Op die manier krijg je een idee wat eenheid en gelijkheid betekenen en op welke manier we voor deze wereld verantwoordelijk zijn.

3. Kijk, als je niets doet, blijf je slaaf en komt er iemand anders, een andere cel, naar je toe, die met kracht het masker van je gezicht aftrekt, met levenskracht.

4. Dus ik kan je aanraden om je levenskracht sterk te maken en met alle kracht alle delen van jezelf tot leven te dwingen – anders sterf je met de rest van je lichaam, waarna je opnieuw moet incarneren, wat 350 miljard jaar duurt om hier te komen om met hetzelfde probleem te worden geconfronteerd...

Vergeving is het geschenk dat je jezelf met kracht moet overhandigen.

Eagle

Meer lezen...

Fascinerend hoe de meeste wezens die het woord 'zelf vertrouwen' lezen letterlijk alleen het woord 'vertrouwen' zien en niet het woord 'zelf' en de neiging hebben om te focussen op het woord 'vertrouwen' - zichzelf afscheidend van het woord door te proberen te zien of zichzelf te realiseren IN het woord 'vertrouwen' dat zij 'daar' zien, in plaats van ALS het woord ZELF, hier. Het woord 'vertrouwen' is niet het uitgangspunt. ZELF HIER - zelf hier als de expressie van en als vertrouwen. ZELF hier als het woord. Het woord als ZELF hier.

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments