naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

- Jack –
26 augustus 2007

Dit is Jack weer. Over sexuele gemeenschap.

Dit sexuele gemeenschap-scenario is ook weer een onderwerp dat ik afzonderlijk moet behandelen. In dimensionaal opzicht ging het niet op die manier. Zoals mensen hier die baby’s krijgen, nee – de conceptie werkte niet op die manier. Dat ging anders.

Enlil speelde met de ideeën en Enki werd jaloers en ging voor zijn eigen vertoon. Hij zei dat hij degene zou zijn die de juiste genen zou vinden. Enki en Enlil gingen dus op weg om de perfecte partner te vinden met de juiste genen. Het was toen al bekend dat dimensionale wezens een bepaalde genetische essentie hadden, die in en als die wezens bestond en die hen hun vorm en expressie gaf enzovoort. Anu zei dat hij volmaakte mensen wilde zien. Hij wilde mooie, prachtig gevormde mensen hebben. Zodat, wanneer hij zou terugkomen, hij de volmaakte vrouwelijke expressie zou aantreffen, die perfect en bijzonder was. Hij wilde niets anders dan dat. En opnieuw werd Marduk gefrustreerd. Hij zei: “Hoe kan je dat nou doen? Hoe kun je je eigen schepping beoordelen, hoe die er ook uit ziet en hoe die zich ook uitdrukt?” Marduk maakte veel van dergelijke opmerkingen, maar Anu, Enki en Enlil trokken zich niets van hem aan. Voor hen waren deze menselijke voertuigen gewoon systemen waar ze de Atlantiërs inzetten, meer niet. Zij hechtten geen enkele waarde aan die dingen, maar Marduk steeds meer, want hij werkte nauw samen met de mensen. Hij maakte voortdurend van die opmerkingen.
Wie vond uiteindelijk de genen? Enki vond het ras met de volmaakte genen van een vrouwelijke expressie die samen met een man de volmaakte, menselijke vorm reproduceerde door middel van sexuele gemeenschap.

Maar waarom hadden ze specifieke genen, een specifieke genetische code nodig? In die tijd zagen alle aapmensen er exact hetzelfde uit. De vrouwen, de vrouwelijke expressie was exact hetzelfde. Ze waren letterlijk duplicaten van zichzelf. Omdat ze allemaal op elkaar leken begonnen ze met elkaar te vechten – ze zagen zichzelf. Stel je voor, dat je in een wereld wordt geboren en alles voor het eerst ziet en je ziet dat iedereen precies hetzelfde is. Dat is behoorlijk verwarrend! Ze begonnen dus met elkaar te vechten en de aapmensmannen en vrouwen begonnen zichzelf om te brengen – ze werden gek. Hun eerste project was dus mislukt. De Atlantiërs zaten in de aapmensen samen met een aantal exemplaren van Anu’s eigen ras en die stierven. Hun systemen stierven en ze gingen over naar de dimensionale laag die op dat moment gereed was gekomen. Ze waren erg blij dat die klaar was, want Marduk kon ze niet laten ophouden met elkaar uit te moorden. Ze waren buitengewoon grof en primitief. In dat opzicht was het project dus een mislukking, maar wat de integratie en de overgang naar de dimensies betreft, dat bleek effectief. De Atlantiërs waren dus de eersten die in de dimensies terecht kwamen en daar rond dreven; ze wisten van niets meer.

Marduk was niet tevreden en Anu en de Serpents ook niet. Dus zeiden ze: “Goed, laten we dit project helemaal schrappen.” Alleen de dinosaurussen waren overgebleven. Ze zeiden: “Laten we die voorlopig hier houden en eerst iedereen bij elkaar roepen.” Dat deden ze. Ze moeten eerst nog wachten totdat de planeten zich met behulp van hun gravitatievelden die erin waren aangelegd, hadden gemanifesteerd. Ze versnelden dat proces, dus het ging allemaal tamelijk vlug. Enki, Enlil, Anu en Marduk werkten aan het menselijk lichaam zoals dat nu bestaat.  Ze programmeerden alles en het was perfect, het was echt perfect.

Hier begint het verhaal van de Schepping in Zeven Dagen. Hierbij waren de Annunaki, de Sirians, de Serpents en de Leviticus betrokken. Ze hebben alles opnieuw ontworpen – ze moesten wel. De dieren waren natuurlijk te groot voor die kleine mensen om naar behoren te vangen en op te eten. Bovendien waren ze te primitief om te doen wat hier gedaan moest worden. De Marsianen, de Sirians en de Serpents gingen op weg naar de planeten en toen de tijd rijp was namen ze het bestaan over. Dit gebeurde toen de menselijke vorm perfect was ontwikkeld en getoetst tijdens de testperioden. De planeet Aarde werd in zijn totaliteit opnieuw verborgen onder een geluidsvacuüm. Op die manier kon geen enkel ander bestaan binnenkomen. Niemand wist wat hier eigenlijk gebeurde en waarmee men hier eigenlijk bezig was. Het was heel eenvoudig om zo te handelen. Over de Atlantiërs werden smoesjes opgehangen: ze zeiden dat de Atlantiërs bezig waren met het ontwikkelen van een creatie en dat het een verrassing was voor de rest van de schepping, weet je, dat soort dingen. En trouwens, niemand verwachtte iets slechts. Niemand dacht aan vreselijke dingen. Want niemand deed zoiets, niemand had ooit gedacht dat zoiets mogelijk was. Dat bestond niet in hun wereld. Dat bestond niet op hun planeet of in hun stad! Men dacht gewoon dat alles rustig was en dat alles prima ging. “We vermaken ons in onze stad, op onze planeet in ons melkwegstelsel en dat is alles."

De dieren op deze planeet zijn de enige wezens, zou ik zeggen, die door het evolutieproces zijn gegaan, waarbij ze zich hebben ontwikkeld tot de vorm die ze nu hebben vanuit hun oorspronkelijke gedaante. Ze waren erg druk met het ontwerpen van de evolutie van het dierenrijk en de natuur. Het dierenrijk werd ontwikkeld door de Serpents; de ontwikkeling van de mens door de Sirians en de evolutie van de natuur door de Leviticus. Toen ze vonden dat ze klaar waren met hun lay-out… oh, eerst de dood.

Enki en Marduk waren samen de levensduur van mensen aan het uitdenken. In mijn volgende interview ga ik verder met de levensduur.

Dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

- Jack –
26 augustus 2007

Dit is Jack weer. We gaan door met de constructie van de mind.

De Annunaki, de Sirians en de Serpents realiseerden zich dat ze over het hele bestaan moesten heersen - dat betekende alle wezens in het bestaan, geen enkele uitgezonderd. Zij, en hun rassen natuurlijk, waren de enige drie die overbleven in het bestaan om te heersen. Zij vonden de methode uit om het hele bestaan gevangen te nemen. Eerst plaatsten ze de manifestatie van de zwaartekracht, die de Atlantiërs hier op Aarde gebruikten, in alle planeten met alle rassen erop. Waarom deden ze dat – omdat ze wisten dat daardoor de planeten zich zouden manifesteren, maar de wezens zelf niet. De wezens zouden dan een probleem hebben, omdat ze niet in staat zouden zijn zich in hun steden te manifesteren of te bestaan daar op die planeer en konden zo gemakkelijk gevangen worden, of in de val gelokt.

Dus dat is wat ze deden, in het geheim natuurlijk. Ze plaatsten een zwaartekrachtkern in alle planeten waar wezens in hun steden leefden. Ze zorgden er wel voor dat ze dit in het geheim konden doen en zo de wezens gemakkelijk konden lokken en gevangen nemen. Anu zei: “Als we al die wezens te pakken hebben, plaatsen we ze allemaal in deze dimensie – in deze dimensie krijgen ze eerst een mindsysteem geïmplanteerd, dat verbonden is met de kristallen zodat wie ze zijn wordt onderdrukt en ze zich niets meer herinneren. En als ze dan de menselijke lichaamsvorm binnengaan, is dat centrale punt in hun interdimensionale mind in de interdimensionale constructie in de lichaamsvorm geplaatst en zo kunnen zij het gemakkelijk manifesteren. En als ze dan sterven, kunnen ze zich niets meer herinneren. Ze weten niet meer wie ze zijn, ze weten niet meer wat ze hebben meegemaakt en kunnen wij ze steeds blijven hergebruiken."

Zo begonnen de plannen vorm te krijgen. Toen de dimensie eenmaal was aangelegd – dat is de plek waar je naartoe gaat als je sterft en overgaat - maakten ze natuurlijk een paar aapmensen dood en plaatsten snel dat systeem om te zien wat er met ze zou gebeuren: ze werden in feite zombies. Ze dreven rond, dat is alles wat ze deden. Ze waren op een bepaalde manier dood.

Anu was tevreden, de Sirians waren tevreden. De Serpents waren nog niet tevreden natuurlijk, want ze wisten nog niet precies wat hun rol in dit alles was.

Hier kom Enki erbij. Enki zei: “Luister, persoonlijk voel ik er niets voor om die vormen voor al die wezens in het bestaan te maken - hoeveel tijd gaat ons dat wel niet kosten? Er moet een manier zijn, waarop ze het zelf ontwikkelen, geboren worden hier in deze wereld doordat twee bij elkaar komen of zoiets. En dan kan er, iedere keer dat zoiets gebeurt, een dimensionaal wezen binnenkomen en doorgaan. En op die manier kan alles hier zich beginnen uit te breiden. Want ik ga hier niet eons lang zitten en alleen maar vormen maken - dan hebben we geen tijd over om te genieten van de lol van macht en overheersing!”

Marduk begon toen gefrustreerd te raken – hij had inmiddels een grote genegenheid voor die schepselen opgevat. Hij begon respect voor hen te krijgen. Hij vertelde Anu, Enki en Enlil: “Dit zijn levende schepselen. Ze leven en het zijn echte wezens, ook al zitten ze in systemen ingepakt. Hoe zouden jullie je voelen, als je er zelf inzat?” Natuurlijk lachten ze Marduk in zijn gezicht uit en zeiden: “Als je ook maar iets voor iemand voelt, kom je nergens! Maar als je er zelf in wil, van ons mag je.” Anu bedreigde Marduk: “Als je nu je kop niet houdt en hiermee ophoudt, zet ik je in een van deze vormen, daarmee is de kous af.”

Dus hield Marduk zijn mond dicht. Marduk was een zwijgzaam type, meer een rustig dan een agressief wezen. Wat het ondernemen van actie betreft was hij passief en hij hield een hoop dingen voor zichzelf. En hoewel hij het niet eens was met wat Anu, Enlil en Enki allemaal deden, ging hij door met het programmeren van de wezens en liet hen zien wat hij tot dusver te weten was gekomen en had gedaan en gaf inzage in zijn plannen. Hij zei: “Weet je wat? Als deze wezens, deze Atlantiërs, hier moeten zijn, laten we ze dan op zijn minst een vorm van respect geven als wezens die systemen zijn geworden – systemen die echte wezens worden. Daarmee zou ik tevreden zijn.” Anu zei: “Prachtig! Dat zouden we uiteindelijk toch willen. Ga jij dan daarmee verder.”

In de periode van de aapmens en de dinosaurus waren ze nog steeds in staat om interdimensionaal goud te delven. En daarmee gingen ze door. De interdimensionaliteit kwam tot stilstand toen Adam en Eva ten tonele werden gevoerd. Dat is ook een fascinerend verhaal.

Dus Marduk ging door met het programmeren en werd steeds slimmer en ontwikkelde grote inzichten. Hij werkte nauw samen met Enki en ook met Enlil. Enki hield zich meer bezig met de ontwikkeling van DNA. Enlil was bezig met de expressies van man en vrouw en hoe de organen moesten werken. Totdat Enki jaloers werd omdat Enlil met de vormen van man en vrouw werkte en hoe die moesten samenwerken. Daarvoor moest hij experimenten doen. Op dat moment waren er interdimensionaal vrouwelijke expressies. Enki werd gefrustreerd, want Enlil had altijd zoveel vrouwen en hij testte ze in het hele bestaan, omdat hij de perfecte vorm van vrouwelijke expressie moest vinden, zodat de twee menselijke vormen die samenkomen een andere perfecte menselijke vorm zouden creëren, waarbij de genen en het DNA specifiek moesten zijn. Daarom ging hij van het ene ras naar het andere. Hij plaatste zich feitelijk interdimensionaal als een van die vormen en had sexuele gemeenschap met die vrouwelijke expressies om te zien of het DNA erbij paste.

Ik ga door in mijn volgende interview. Dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

Jezelf van deze wereld verwijderen is geen optie. Je neemt aan, je hebt een idee dat 'het beter zal zijn aan de andere kant'- nee, dat is het niet, je hebt geen idee hoe veel moeilijker het is in het interdimensionale bestaan, en denk vooral niet dat al je problemen of ervaringen die je hebt zomaar op magische wijze verdwijnen - want dat zullen ze niet, ze zullen intensiferen en dan moet je terug naar de aarde om precies dezelfde ervaring die je nu hebt, nogmaals te ondergaan, maar dan veel erger, om te transcenderen wat je nu niet deed omdat je jezelf opgaf.
Dus wanneer je jezelf opzettelijk verwijdert van dit leven, moet en zal je terugkeren in een volgend leven, precies hetzelfde maar veel moeilijker om te transcenderen dan dat waarvan je wilde of probeerde weg te lopen. Dit zal je proces verlengen met twee levens en veelvoudig keer meer intens en veelomvattend zijn.
Dus, ik stel voor om hier op te staan voor jezelf, neem je zelfverantwoordelijkheid en accepteer niet en sta niet toe dat je mind je voorschrijft wie je bent. Pas zelfvergeving toe en zelfoprechtheid in elk moment - ZELFVERGEVING IS DE SLEUTEL - dus pas het toe.
Hier zijn wat gezichtspunten die we gaven aan mensen die geloofden of het idee hadden dat het eenvoudiger zou zijn in de dimensies, en die geloofden dat ze werkelijk van zichzelf konden weglopen: er is geen ontsnappen aan jezelf mogelijk, je zult jezelf onder ogen moeten zien en ik stel voor dat je het hier doet, niet in de dimensies.

Video (nl ondertiteld): Zelfmoord en de praktische gevolgen ervan
De uitgeschreven tekst van bovenstaande video kun je hier lezen.

(Engelstalig)
topic op het forum
topic op het forum
http://desteni.co.za/Osho/uersti1.htm

Meer lezen...

Hallo allemaal, dit is Jack.
We praten over de praktische gevolgen van zelfmoord.
Laten we eerst de ideeën aan de kant schuiven die bestaan in de wereld over zelfmoord plegen;
dat al je problemen zullen verdwijnen...
dat je rust en vrede zult hebben...
dat alles voorbij is, dat alles stopt...
dat het een gelukzalige, hemelse ervaring zal zijn van oneindige rust...
ik zal geen aardse zorgen meer hebben...
Sereen, kalm...
Nee, het is niet zo, op geen enkele manier.
Ten eerste als je zelfmoord pleegt zal er dit gebeuren - begrijp dat als je zelfmoord pleegt, je het volgende doet:
1. onoprecht zijn met jezelf
2. weglopen
3. geloven en voelen dat je niet in staat bent om werkelijk om te gaan met dat waar je verantwoordelijk voor bent van jezelf en in je wereld door de door jezelf toegestane en geaccepteerde deelname aan en in de 'mind'. Bang om je verantwoordelijkheid te nemen voor wat je hebt geaccepteerd en toegestaan in jezelf en in de wereld, door toegestane en geaccepteerde deelname aan de mind, die je ervaringen manifesteert waardoor je jezelf ontdekte wat leidde tot je overweging om jezelf te verwijderen van deze wereld.

Aan alle mensen die overwegen om zelfmoord te plegen omdat het allemaal teveel wordt en je niet meer kunt leven met jezelf en je denkt dat als je zelfmoord pleegt je eindelijk kunt ontsnappen aan deze wereld en wat je ervaart in jezelf, dat er een eind aankomt als je zelfmoord pleegt...
Dat gaat niet gebeuren, want als je 'overgaat' zul je ontdekken dat alles, alle redenen en aanleidingen om te rechtvaardigen waarom je zelfmoord pleegde, er nog steeds zullen zijn wanneer je in de dimensies bent nadat je jezelf met opzet van deze wereld hebt verwijderd. Er zal niets veranderen. Absoluut niets!

En, om het wat pikanter te maken, je zult jezelf tienmaal meer intens, uitgebreider en nadrukkelijker ervaren vergeleken met de manier waarop je jezelf ervaart in deze wereld. het zal dus tienmaal erger zijn. Waarom? Om je te realiseren dat de huidige situatie waarin je je bevindt niet gaat om de omstandigheden, het gaat niet om waar je je bevindt in deze wereld, het gaat niet om de mensen, het gaat niet om de wereld, het gaat niet over iets anders of iemand anders, maar om wat jij hebt toegestaan en geaccepteerd om te bestaan in jezelf.
Kijk maar eens. Het is onmogelijk voor dit kussen hier om mij te beïnvloeden op welke manier dan ook. Dit kussen is nu in mijn omgeving - de omgeving waarin je bent heeft niets te maken met de ervaringen in jou. Het is de door jouw toegestane en geaccepteerde deelname aan de mind. Die creëert je ervaring en dan draait je mind in rondjes met allerlei redenen en rechtvaardigingen en excuses die logisch lijken, waarom je zou moeten overwegen om jezelf te verwijderen van deze wereld.

Mensen, begrijp de simpelheid van de situatie: het zit allemaal in je hoofd, het is je mind, dat is een systeem. Het is niet jij wie je werkelijk bent die overweegt zich van de wereld te verwijderen. Dus wat ik zeg is dat het volkomen nutteloos is om jezelf te verwijderen van de wereld, want er zal niets stoppen, aan niets komt een einde, je zult nog steeds ervaren wat je ervaarde, gegarandeerd tien keer zo erg, mocht je overwegen jezelf te verwijderen van deze wereld. Want je kunt niet ontsnappen aan jezelf, je kunt niet van jezelf weglopen, je kunt je niet verbergen voor jezelf. Je zult jezelf onder ogen moeten komen. Je zult je verantwoordelijkheid onder ogen zien om op te staan in jezelf en niets minder te accepteren of toe te staan dan wie je werkelijk bent, of je dat nu hier doet of in de dimensies. En het is veel simpeler, gemakkelijker, directer, stabieler om het hier te doen, in deze wereld, waar je nu bent. Pas je proces hier toe, sta op hier, neem verantwoordelijkheid hier... Het is de meest simpele stap om te nemen! Al wat je doet is je deelname aan de mind stoppen. Dat is alles. Stop gewoon met de gedachten! Beëindig ze! Je kunt het, echt!

Iedereen die nu voor zijn computerscherm zit, als er een gedachte opkomt, nu, probeer het uit, het is een simpele oefening: STOP. Zeg van binnen: STOP. Zo simpel is het, echt! De mind heeft de neiging om alles meer te laten lijken dan het is. De dingen groter te laten lijken dan ze werkelijk zijn. En dan geloof je je mind en dan gooi je jezelf in allerlei emoties, gevoelens, reacties, gedachten en het lijkt op WOIII - constant en continue ervaringen in jezelf en jij staat het toe en accepteert het.

Stop ermee! Gewoon stoppen. Sta op - tot hier en niet verder. Haal diep adem. Ik accepteer dit niet. Ik neem nu de leiding over mezelf. Ik bestuur nu mijn wereld. En door dit te doen, garandeer ik je dat je de onzinnigheid beseft van zelfs maar te overwegen om jezelf van deze wereld te verwijderen. Dus besef dat je ook wanneer je jezelf van deze wereld verwijdert, bijvoorbeeld omdat je niet meer tegen je familie kon, je familie zat je voortdurend op je nek, etc... Wat er zal gebeuren is, je komt in de dimensies, je zult jezelf nog precies zo ervaren als hier op Aarde, je gaat door bepaalde specifieke processen van zelfvergeving en toepassing, en dan zul je naar de Aarde moeten terugkeren, reïncarneren in weer zo'n zelfde situatie, het opnieuw onder ogen zien. In deze praktische toepassing, je bent in deze wereld, om er zeker van te zijn dat je jezelf hebt geassisteerd en ondersteund volgens de natuur van jezelf in de dimensies. Dus je zult terugkomen en er weer voor staan, in elk geval. Dus het is nergens goed voor om jezelf van de wereld te verwijderen, om welke reden dan ook. Sta op hier, zie jezelf onder ogen, neem je verantwoordelijkheid en wees niet stom.

Dank je.

zie ook: Jezelf verwijderen van de wereld

Terug naar Index

Meer lezen...

- Jack –
26 augustus 2007

Dit is Jack weer.

De Atlantiërs versmolten met het water en niemand wist natuurlijk hoe hen er weer uit te halen. Ze legden daarom een gigantische geluidscocon over het gebied waar de Atlantiërs verbleven in wat we nu water noemen, zodat ze niet verder konden ontsnappen dan de gemanifesteerde geluidscocon.

Dit was het moment waarop de slavernij van de mens een aanvang nam. Het moment waarop de Atlantiërs in de aapmens werden geplaatst. En ze werden achtergelaten. Af en toe kwam Marduk terug om te controleren hoe ze de wereld zagen, hij programmeerde hen in wat ze aten, wat ze vingen, wat te maken zodat ze in staat waren om te eten en meer van die zaken – de overlevingstechnieken die in de aapmens waren geprogrammeerd zodat ze konden overleven. Ze waren natuurlijk naakt en ze hadden een soort lap nodig om zich te bedekken, want ze hadden geen bed of ander comfort, zoals dat nu bestaat. Alles bestond uit zand. Ze materialiseerden het zand en wat nog niet bestond op deze planeet; het zag er redelijk uit toen, maar niet zo volkomen als het nu is.

Marduk begon te spelen met het programmeren van hun mind: de systemen, die nu door de Atlantiërs werden aangedreven en hij speelde met overlevingstechnieken. Marduk was behoorlijk intelligent en slim. Hij maakte gebruik van de beginselen van gezond verstand. Hij was tot op zekere hoogte nogal goedhartig. Hij vroeg zich af: “Wat zou ik nodig hebben om te kunnen overleven?” Hij verplaatste zich in de aapmens en keek wat er nodig was om te leven. Ten eerste: hoe aan voedsel te komen, wat natuurlijk de meest voor de hand liggende vraag was. Ten tweede: hoe moesten ze zich bedekken, want de vorm kreeg vreemde zweren en dat soort dingen op hun genitaliën, die toen al wel waren ontworpen, maar nog niet werden gebruikt. Ze dienden vooral om te urineren en natuurlijk om te… Wat is het juiste woord voor poepen? Ontlasting! Het uitscheiden van verteerd voedsel uit de maag… iedereen doet het, dus we houden het duidelijk. En dat was de taak van Marduk, daarmee hield hij zich bezig en hij amuseerde zich enorm, want het was een deel van hem, het was ook zijn creatie. Hij werd er geweldig trots op, hij vond het prachtig!

En zo gingen de Annunaki, Sirians en Serpents verder met hun plan om het bestaan over te nemen met alle planeten en wezens die zich daar bevonden. En ze wilden ook een plek manifesteren, die de dimensies werd genoemd, waar de wezens naartoe konden gaan als ze stierven, zodat ze zich niet meer konden herinneren wat er met hen gebeurd was en zo opnieuw gebruikt konden worden in de kringloop.

Eerst moesten ze die extra dimensionale laag aanleggen, waar wezens naartoe konden gaan wanneer ze stierven, wanneer hun systemen stierven – onthoud dat, want wezens sterven niet, hun systemen sterven af. Daar zouden ze niet meer weten dat ze voor hergebruik zouden worden aangewend. Het is een vorm van vergetelheid, je ‘vergeet’ niet echt. Je kunt niet vergeten, dat is onmogelijk want het maakt niet uit waaraan je hebt meegedaan, of waar je bent geweest, het maakt niet uit wat er bestaat in het bestaan, als je je realiseert dat je dat bent, dat jij die ervaring bent - dan herinner je je dat. Maar tot op zekere hoogte werkt het zo niet echt. Wat ik bedoelde is dat het erom ging dat de interdimensionale wezens, de Atlantiërs, zouden vergeten wie ze zijn als ze stierven. Het was niet persé noodzakelijk dat ze ook vergaten wat ze hadden meegemaakt.

Later kwamen de Annunaki erachter dat ze helemaal niet in staat waren om de herinnering aan ervaringen in deze wereld, of die van de wezens zelf, definitief uit te wissen. Ze beseften dat ze nog een dimensionale laag rond de Aarde moesten aanleggen. Daarin manifesteerden ze een systeem gebaseerd op geluidfrequenties met behulp van vier kristallen in de vier hoeken van de Aarde. Dit systeem resoneerde op een bepaalde geluidfrequentie, die verbonden was met de geluidfrequentie in het centrum van de mind van de wezens op het moment dat ze overgingen. Met andere woorden: de dimensionale wezens van toen hadden ook een mindsysteem. Precies hetzelfde als het systeem van de menselijke vorm, maar dan interdimensionaal. De vier kristallen die in de dimensies waren geplaatst, hielden het op zijn plaats maar het strekte zich interdimensionaal uit. Als je dus een dimensionaal wezen was dat in een menselijke vorm zat, bleef dat systeem intact, of je nu hier was of in de dimensies. De constructie van het systeem was altijd aanwezig. Wie je werkelijk bent wordt totaal onderdrukt door dat systeem. Maar je kunt het leven niet uitwissen. Je kunt jezelf niet vernietigen, we bestaan oneindig! Toch is het mogelijk om je te onderdrukken. Dat is mogelijk gedurende een zekere periode, maar niet oneindig lang. Dus de dimensionale wezens hadden ook dat mindsysteem.

Daarmee ga ik verder in mijn volgende interview, dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

Het voedseltekort is ontworpen, en de mensen met goede banen gelinkt aan de regeringen en bedrijven zullen hier niet onder lijden omdat zij degenen zijn die de slavernij op de paats houden, in naam van het systeem. De reden voor het ontwerpen van voedseltekort is vermindering van de wereldbevolking zonder kernoorlog - dus een kernoorlog is voor een tijdje van de baan. Andere methoden die gebruikt worden zijn:

  • het achterhouden van medicijnen (door schaarsheid en prijs)
  • het creëren van overstromingen en droogten door manipulatie van het weer
  • de vervuiling van waterbronnen
  • de vernietiging van oceaanbronnen
  • voortdurend oorlogen
  • volkerenmoorden
  • tuberculose zal niet onder controle worden gehouden, maar toegestaan om als een bezetene tekeer te gaan
  • politieke instabiliteit zal leiden tot geweld
  • het idee dat er keuze bestaat - zoals protest tegen de condities in de wereld terwijl degenen die in controle zijn niet de intentie hebben om die te veranderen

Begrijp goed dat de wereldelite geen enkel respect heeft voor mensen en ze klassificeren als dieren - geprogrammeerde irrationele klodders vlees zonder vermogen tot gezond verstand - want ze zien mensen als dingen die altijd voor overleving gaan, tegen elke prijs.

Door het scheppen van samenzwerings-inzichten worden degenen die een beetje hersenen bedwongen in een steeds maar groeiende spiraal: nooit de waarheid vindend, omdat het beginpunt verneukt is. Wie het beginpunt controleert, controleert de mensheid. Want het beginpunt is de spil van het levenswiel.

*een kernoorlog zal het proces maar eenheid en gelijkheid verlengen - omdat we zullen moeten terugkeren om het door ons toegestane handwerk ongedaan te maken.

Meer lezen...

- Jack –
26 augustus 2007

Ik was aan het vertellen hoe de Atlantiërs met de fysiek menselijke vorm en met de systemen in de fysieke vorm werden samengesmolten.
Anu zei: “Dit gaat werken. We vangen de Atlantiërs en zetten ze in het fysiek menselijke voertuig en we sluiten ze aan op de systemen – dat was de aapmensvorm. We hebben het ontwerp van de dinosaurussen en de Serpents gaan door met dat project, terwijl wij, Anu, Enlil en Marduk, en de Sirians zullen doorgaan met het ontwerp en productie van aapmensen, totdat we evenveel exemplaren hebben als het aantal Atlantiërs. En de Leviticus zullen doorgaan met hun ontwerp van de natuur.”
Nu hadden de Leviticus het idee dat ze een wereld, een planeet, aan het voorbereiden waren, waar wezens konden komen om zichzelf vrij te ervaren. Ze speelden alleen maar met de ‘schepping’. En ze genoten ervan. Zij waren prachtige schepselen, nogal grappig. Qua uiterlijk waren ze geel, gele wezens: interessant en fascinerend. Nogal naïef en… ik laat het hierbij.

Anu zei: “We gaan de Atlantiërs in de systemen zetten en we komen af en toe hier terug om te kijken hoe het gaat en terwijl dat in proces is, zal ik zoveel mogelijk goud binnenhalen, zodat mijn planeet interdimensionaal een ‘winterslaap’ kan houden met voldoende goud om zichzelf in stand te houden, totdat ik mezelf hier in deze wereld ga manifesteren.” Hij had daar ook tijd voor. Ze plaatsten meer van die kristallen, in diamantvorm, in de aarde, zodat ze een geluidfrequentie vasthielden en onafgebroken stonden te trillen.
Kijk, diamanten hebben een vorm die een onafgebroken geluidfrequentie uitzendt. Die geometrische vorm was in de kristallen geslepen, zodat ze een frequentie kregen die zich uitstrekte tot in de eeuwigheid. Ze stonden voortdurend te vibreren, zodat ze voldoende goud konden manifesteren dat zich in de aarde bevond.

“Dat doen we dus en dan gaan we van de ene planeet naar de andere en we halen daar al het bestaan weg.” De Sirians en de Serpents vonden het natuurlijk een geweldig idee dat de Sirians, de Serpents en de Annunaki de enige ‘heersers’ van het bestaan waren. Want op een andere manier zouden ze niet in staat zijn hun plan ten uitvoer te brengen – bovendien zou het de evolutie van de systemen versnellen en effectiever maken. Er waren miljarden mensen nodig om te doen wat ze wilden doen. De Sirians en de Serpents waren het roerend eens met dat plan, want het betekende macht hebben – niet zo’n klein beetje ook!
Hier komen de Marsianen er ook bij. De Marsianen deden het vuile werk gezien vanuit het perspectief van de Sirians, Serpents en Annunaki. De Marsianen reisden alle planeten af en namen de wezens daar gevangen en brachten ze naar de Aarde. Daar kom ik zo dadelijk op terug.

We gaan eerst verder met hoe de Annunaki de Atlantiërs tot slaaf maakten – dat deden ze heel snel en heel effectief. Ze waren met drie rassen: de Annunaki, de Serpents en de Sirians, en dat zijn er heel wat vergeleken met de Atlantiërs. De Annunaki deden het heel snel. Voor iedere Atlantiër hadden ze een aapmensvorm beschikbaar, waarin ook alle systemen kant-en-klaar waren aangebracht. Eén voor één werden de Atlantiërs gevangen door de Sirians en de Serpents – en ook de Marsianen in die tijd.

Nu moet je begrijpen dat er in die tijd geen enkel verdedigingsmechanisme bestond, geen exploderende lichten of laserstralen, nee, de Atlantiërs speelden niet met dat soort dingen. De Atlantiërs waren een vredelievend ras. Ze drukten zich uitsluitend uit in geluid. Dat is niet het geluid dat jullie horen, maar werkelijk geluid als uitdrukking van het leven, zou ik zeggen. Dat was de reden waarom ze alleen de Atlantiërs konden gebruiken als essentie van levenskracht voor systemen. Uiteindelijk hadden ze alle Atlantiërs bij elkaar, er ontsnapten er ook een aantal – die gingen naar andere planeten.

Wat het tot slaaf maken van het bestaan betreft, dat moest snel worden uitgevoerd. De Sirians, Serpents, Annunaki en Marsianen omsingelden alle Atlantiërs en toen ze wilden ontsnappen, brachten ze hen één voor één naar de Annunaki. De fysieke vorm stond klaar, ze werden er onmiddellijk in opgesloten en geïntegreerd – en klaar. Het moest allemaal snel gebeuren.
Er ontsnapten ongeveer zeven duizend Atlantiërs: hun ontsnapping was fascinerend, ze vlogen allemaal het water in! Ze versmolten met en als de gemanifesteerde geluidfrequentie van het water. Om er zeker van te zijn dat ze niet naar andere planeten ontvluchtten gingen de Marsianen op pad en bezochten de planeten om te informeren hoe het daar ging en of ze gewaarschuwd waren voor bedreigingen in het bestaan en dat was niet zo, dus namen ze aan dat de Atlantiërs werkelijk in het water van deze planeet zaten.

Dit is Jack, ik ga door in mijn volgende interview. Bedankt.

Terug naar Index

Meer lezen...

We zijn hier om mensen te assisteren en te ondersteunen bij het assisteren en ondersteunen van zichzelf bij het stoppen van de mind en om in dit proces van het stoppen van de mind – te realiseren wie je werkelijk bent als leven als alles als één en gelijk. Want wij hebben ons gerealiseerd dat de mind als gedachten, gevoelens en emoties slechts een systeem is en niet wie we werkelijk zijn. Daarom presenteren we het gereedschap en richtlijnen waarmee je in staat bent jezelf te besturen en dirigeren – om niet langer te accepteren en toe te staan dat de mind (als gedachten, gevoelens en emoties) dat ‘wie je werkelijk bent’ hier in elk moment van ademhaling, te beïnvloeden.

De essentiële gereedschappen zijn:

· Zelfoprechtheid in praktische toepassing in elk moment.

· Zelfvergeving wanneer er een gedachte, gevoel en/of emotie van de mind in je opkomt – om zo onmiddellijk te stoppen met het participeren in de mind en daarmee met het ‘voeden van het ‘mindsysteem’.

· Focussen op elke ademhaling hier, om hier als adem te blijven en te realiseren dat alles wat ‘echt’ is jij bent hier in elk moment van ademen – dat wat er ook in je hoofd als de mind omgaat ‘niet echt’ is.

· Schrijven – want met schrijven assisteer en ondersteun je jezelf door recht voor je jezelf in woorden te zien en door wanneer je schrijft - als er emoties, gevoelens, gedachten en/of herinneringen opkomen – zelfvergeving toe te passen.

Terug naar Index

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments