naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Dit is Veno. Dus al het menselijke leven is al voorgeprogrammeerd door interdimensionale systemen, die in je lichaam worden gezet tijdens je ontwikkeling in de baarmoeder en op die manier wordt de realiteit geïnjecteerd op het moment dat je wordt geboren. Alles wat je doet is rondlopen als een systeem in een gesystematiseerde wereld. "Ik loop rond in mijn systeem en het gaat prima met mij, ik loop gewoon rond en doe van alles... "
Het bovenbewustzijn hebben we nog niet gehad. Wat is de bewuste mind? Hoe werken gedachten? Je weet wel wat gedachten zijn... die geheime kleine stemmetjes in je hoofd, die niemand hoort, maar wij wel. Mensen, jullie gedachten zijn niet privé. Ik weet wie je bent. Het is geen geheim. Alles wordt onthuld in de dimensies.

Hoe manifesteert zich de bewuste mind? Als we het hebben over bewustzijn, bovenbewustzijn, of bewuste mind, speken we over gedachten, het denken. En dat is de plek waar zich je "schijnbaar unieke persoonlijkheid" bevindt. Waarom zet ik dat tussen aanhalingstekens? Je zogenaamd unieke persoonlijkheid is informatie die is gedownload van je moeder en je vader in je onderbewustzijn. Alles wat je doet is de informatie individualiseren en personaliseren om je eigen kleine persoonlijkheid te modelleren en je het idee te geven dat je totaal anders bent dan je ouders. Maar weet je wat het geval is? In werkelijkheid ben je een exacte kopie van je ouders. "O mijn god, ben ik mijn ouders, nee toch! Oh, wie ben ik?"

Ik weet dat je niet je ouders bent en dat moet je zelf ook zeker weten. Want wil je echt het leven van je ouders leven? En willen jouw ouders het leven van hun ouders leven? Dat is de manier waarop de erfzonde werkt. Informatie wordt keer op keer overgebracht op kinderen. Kinderen worden exacte kopieën van hun ouders. Daarom ervaren kinderen meestal dezelfde gebeurtenissen als hun ouders. Dat is toch te gek! Ouders zeggen tegen kinderen, "Doe alsjeblieft niet wat ik heb gedaan. Ga niet worden wat ik ben geworden. Doe dit niet, want dat deed ik ook en toen gebeurde er dat." En toch gebeurt het weer. En daarom hebben ouders en kinderen zo'n immens conflict met elkaar. Immens. Want ouders, kinderen zijn de exacte kopieën, duplicaten, projecties van jullie zelf. Dat is wat kinderen je laten zien en dat is hetgeen waartegen jullie vechten. Interessant ...

Er valt zoveel te vertellen. Als je het niet meer kunt bijhouden, kijk dan nog eens vaker naar de video's en maak aantekeningen.
Waar was ik gebleven? Het bovenbewustzijn. Gedachten worden gevormd vanuit het onderbewustzijn. En van het onderbewustzijn naar je onbewustzijn wordt je schijnbaar unieke persoonlijkheid gevormd, die niet uniek en individueel is, want het bestaat uit informatie die is overgedragen van je moeder en je vader. Dus je wordt een kopie van je moeder en je vader.
Hoe worden gedachten gevormd? Rond de leeftijd van drie of vier jaar begint je bewuste verstand mee te spelen. Je mind begint mee te spelen zodra je de wereld gaat zien als plaatjes. Baby’s zien feitelijk, dat is fascinerend. Baby’s zien de wereld in het alfastadium. Dat betekent, dat ze iedereen en alles wat bestaat zien als geluidexpressie. Ze gaan pas datgene zien wat iedereen in de wereld ziet, wanneer ze ongeveer drie of vier jaar oud zijn – zoals ik zei, wanneer de bewuste mind zich begint te ontwikkelen.

Wat je ziet als plaatjes is niet de ware expressie. Alles wat bestaat existeert als een geluidexpressie. Niet eens een geluidfrequentie, maar een geluidexpressie. Maar dan worden ze beïnvloed door hun ouders, die zeggen, "Kijk eens naar dit plaatje. Dit plaatje hoort bij dit woord. Stop het in je hoofd."
Dus baby’s beginnen plaatjes aan woorden te verbinden. En dan begint het probleem. Waarom?
Wat is geluidexpressie? Ik ben een geluidexpressie. Dat betekent, de woorden die ik spreek zijn wie ik ben. De woorden zijn één met wie ik ben. Dus als een kind leert, "dit plaatje hoort bij dat woord" is dat afgescheidenheid! Nu moet dat kind zich zien te herinneren dat dit woord bij dat plaatje hoort en dan gaan ze hun hoofd vullen met pogingen om dingen te onthouden. Daar komen gedachten vandaan. Dat is de manier waarop gedachten in een kind worden geactiveerd, omdat ze proberen zich dingen te herinneren.

Dat is dus de manier waarop bewustzijn in kinderen wordt geactiveerd. Kinderen wordt niet geleerd dat ze het levende woord zijn, dat ze een geluidexpressie zijn en dat die geluidexpressie datgene is wat ze zijn als levende woorden. Woorden zijn één met wie ze zijn. En als je een kind gaat leren, dat dit woord bij dat plaatje hoort, ontstaat afgescheidenheid van zichzelf. Afgescheidenheid. Waar ben Ik ergens in die vergelijking?
Woord – plaatje. Woord – plaatje. Dat is iets wat zich dáár afspeelt, maar waar ben Ik?
Als ze zich eenmaal gaan herinneren welk woord bij welk plaatje hoort, gebeurt er iets fascinerends. Het onderbewustzijn begint zich te activeren. Activeren in het perspectief, dat het kind begint te participeren in het bewustzijn en het onderbewustzijn. En op die manier activeren ouders de kindersystemen [applaus].

Ik ga door in mijn volgende interview met de manier waarop gedachten in het bewustzijn ontstaan en hoe de persoonlijkheid zich gaat ontwikkelen.
Dit is Veno. Dank je wel.

augustus 2007

Terug naar Index

Meer lezen...

- Jack-
27 augustus 2007
Dit is Jack weer.

In het dimensionale gebied dat ontworpen en gemanifesteerd was door Anu enzovoort, werden de meeste van de inter-dimensionale wezens geplaatst. Uiteraard niet allemaal want erwaren ook wezens die de mogelijkheid hadden en in staat waren te “ontsnappen” als je het zo noemen kunt. Anderen maakten “deals” met Anu en de Sirians en de Serpents en zeiden dat als ze misschien konden assisteren met het ontwerp, de ontwikkeling en de manifestatie van de menselijke vorm wat betreft hun evolutie systemen, dat ze dat liever zouden doen.
En Anu ging akkoord. Dus dat is hoe het gebeurde. Dat is feitelijk hoe de dimensies gestart waren, dus elke keer dat er een baby geboren werd hier op aarde ging er een dimensionaal wezen in, integreerde zich en leefde dan. In het begin leefde de mens meestal ongeveer duizend jaar, zevenhonderd tot duizend jaar. En door de tijd heen, door de evolutie van de mens als bewustzijnssystemen, die deel was van de input van vele dimensionale wezens, evolueerden ze, zie je, menselijke wezens waren in feite degenen die erachter kwamen hoe deze wereld eigenlijk werkt. Hoewel gelimiteerd, omdat wat betreft wat er werkelijk gaande is in bestaan, in het universum, weten mensen op dit moment werkelijk maar een beetje. Zoals ik heb gezegd, zelfs wetenschap, biologie, wiskunde – het is een fractie. Er is zo veel meer, maar dat is enkel realiseerbaar als jezelf.

Omdat alles zich manifesteerde, begonnen ruimte en tijd zich te manifesteren, ruimte en tijd kwamen feitelijk naar voren. Maar tijd, ik zou zeggen dat tijd enkel bestaat waar er een begin en een eind is. In termen van de evolutie van mensen als bewustzijnssystemen, bewustzijn is wel het geschikte woord zou ik zeggen om de pregeprogrammeerde systemen te omschrijven - bewustzijn.
Ze hadden dus eigenlijk rasterstructuren, rastermanifestaties in de wereld die tijd en ruimte voorspellen, dus in feite bestaan tijd en ruimte niet echt. Tijd bestaat niet, alles is oneindig. Maar het is interessant dat mensen alleen gelaten werden om hun eigen wereld te creëren (tot op zekere hoogte omdat alles al op voorhand geplaatst was al voordat dit alles gebeurde). Het is zo: je hebt een beginpunt hier en dan rek je het uit, volgens “tijd en ruimte”. Je projecteert alles in de toekomst. En zo manifesteerde je. Dan is alles wat je nog doet er binnen gaan. Met andere woorden, dat is feitelijk hoe de ervaring van menselijke wezens hier op aarde geplaatst was een lange, lange tijd geleden. Dit is ook waar de Mayaanse kalender erbij komt omdat de Mayaanse kalender die specifieke voorspelling is voor wat gepland was voor de mensheid.

Dit gebeurde nadat Jezus kwam. Dus nadat Jezus kwam, omtrent die tijd, ontdekten Anu en de Serpents en de Sirians en een paar andere inter-dimensionale wezens op planeten, dat zij de mogelijkheid hadden om werkelijk te zien waar dit naartoe gaat want ze lieten de mensen min of meer alleen. Ze werkten aan hen, programmeerden hen om dit te doen, dit te zien, dat te voelen, op deze manier naar dingen te kijken en gewoon te evolueren, volgens de ideeën die in Anu en co opkwamen hoe te evolueren. Marduk programmeerde ook, hij ging zijn eigen gang tot op zekere hoogte hoewel hij niet ‘voorbijging’ aan Anu, Enki, Enlil en ook de Serpents en de Sirians niet. Dus volgens dat alles bij elkaar ‘evolueerde’ de mens, eigenlijk, de mens als bewustzijnssysteem ‘evolueerde’.
Zo rond de tijd dat Jezus kwam waren ze tevreden over hoe het werkte. Dus ze plaatsten een toekomstprojectie van de mens om hen feitelijk te programmeren om exact daarheen te gaan naar waar ze behoorden te gaan, te doen, te worden, te ondervinden, te ontdekken, te onderzoeken. Alles wat je nu doet was al duizenden jaren geleden zo geplaatst. Het is fascinerend, omdat het gewoon een plaatsing van een projectie van de toekomst is: dit is wat we willen en al wat jij doet is erin gaan. Dit is waarom het leven van alle wezens letterlijk voorgeprogrammeerd is en dit was specifiek verbonden met de sterren, dat is dus waar de “verbinding” van elk mens met en in een ster vandaan komt. De ster plaatste dan deze bepaalde baby in de essentiële rasterstructuur- toekomstmanifestatie die al lang geleden aangebracht was en dan ging de baby die verbonden is met de ster, die weer verbonden is met de rasterstructuurplaatsing die al hier is en wandelde gewoon dit leven in dat al voorgeprogrammeerd en hier geplaatst was vele duizenden jaren geleden.

Maar Anu had een probleem.
Wat betreft de manifestaties waar wezens geesten en dat soort dingen gezien waren, het was niet echt. Het waren eigenlijk mind gemanifesteerde projecties.

Ik ga verder met de mind gemanifesteerde projecties in mijn volgend interview.
Dank je.

Terug naar Index

Meer lezen...

-Veno-
16 augustus 2007

Dit is Veno weer. Dus het babysysteem wordt geboren en de banden worden op de polsen en de bovenarmen geplaatst, die worden aangesloten op de geluidfrequentie van het systeem in de borst en op de rug. Dus dan ben je als systeembaby geboren.

Nu vraag je je natuurlijk af, waarom die polsbanden en armbanden en de systemen op de borst en op de rug worden geplaatst. Het systeem op de borst is bedoeld om een ander systeem te plaatsen voor het geval dat je dood moet. Dat zetten ze erin, ze sluiten je af en je bent dood - heel gemakkelijk. Het systeem op de rug is bedoeld voor dimensionale wezens, die implantaten of programma's injecteren en experimenten doen met mensen, als ze hun verstand of geest willen programmeren of iets in de wereld willen programmeren om de wereld in een bepaalde richting te sturen, bijvoorbeeld iedereen hetzelfde geloof laten ontwikkelen, of wat dan ook. Dat doen ze met het systeem op de rug.
De pols- en armbanden zijn alarmsystemen. Als je op de een of andere manier wordt gedetecteerd in het roosterwerk van de wereld, omdat je bijvoorbeeld op een of andere manier de mensheid beïnvloedt omdat je bewustzijnsysteem – onbewust, onderbewust en bovenbewust – in de war ligt, waardoor je een bedreiging vormt voor het totale systeem in de wereld omdat je je realiseert wie je werkelijk bent, gaan de 'boeien' op de polsen en armen alarm slaan, "Tiiii ... ti-ti, tiiii ... ti-ti, tiii ... ti-ti" Dat is het geluid dat ze maken en dat is ontzettend irritant om te horen. Dat gaat allemaal automatisch. Er wordt een systeem op de borst aangesloten, dat je afsluit en dan ben je het bewustzijnsysteem uit. Al die andere systemen vallen eraf, ook de occipedale beenpunten in de nek en je sterft in het fysiek menselijk lichaam.

Roosterlijnen. Roosterlijnen lagen over deze wereld heen, waarin mensen zich voortbewogen. Dat wil zeggen, als bewustzijnsysteem had je een specifieke plaatsing in deze wereld op het kruispunt van een horizontale en een verticale roosterlijn – precies op dat kruispunt. In principe, als je werd geboren had je een mindbewustzijnspak aan, dat werd aangesloten op het roostersysteem dat over de wereld heen lag en dat je voorgeprogrammeerde leven bepaalde. Dus mensen, jullie leven is al voorgeprogrammeerd, voordat je wordt geboren. En als je in de baarmoeder zit, ontwikkelen de systemen met je mee, zoals de opgeslagen informatie van je vaders en moeders systemen en andere informatie, die afzonderlijk wordt opgeslagen in je onbewustzijn, je onderbewustzijn en je bovenbewustzijn.

Dus dat kruispunt is je specifieke locatie in deze wereld en van daaruit infiltreert je mindbewustzijnsysteem in het hele roostersysteem dat over de wereld heen ligt. Dus je leven is al geplaatst voordat je wordt geboren in dat kleine gebiedje op het kruispunt in het rooster. Wanneer je wordt geboren loop je je voorgeprogrammeerde leven door. Dat is al helemaal klaar voordat je begint.
Daardoor gebeuren bijvoorbeeld ongelukken, want dat zijn momenten waarop jouw voorgeprogrammeerde leven en dat van iemand anders op elkaar botsen wat een energetische frictie veroorzaakt, die wordt ontladen, waardoor er ongelukken gebeuren, aanrijdingen en dat soort dingen.

Ik was aan het uitleggen waar het systeem wordt aangesloten als je sterft, als je moet worden verwijderd. Dus zelfs je dood was voorspelbaar.
Mensen hoeven niet echt te sterven, wist je dat? Het komt door de onderdrukking van wat je bent. Het leven zelf kan niet worden uitgeput. De structureel resonerende bewustzijnsystemen onderdrukken je in zo'n grote mate, dat ze de essentie van het fysiek menselijke lichaam van binnenuit wegvreten, waardoor je lichaam uitgeput raakt. Hoe meer je jezelf onderdrukt, hoe meer de systemen het in je lichaam overnemen. Maar dat komt vooral omdat mensen zich afscheiden van hun fysieke lichaam en niet in zichzelf staan als eenheid en gelijkheid met het fysieke lichaam.

Dit is Veno en ik ga door in mijn volgende interview. Dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

-Veno-
16 augustus 2007

Dit is Veno en ik ga weer door. We waren waar je werd geboren en je bewustzijn gaat activeren. Nu moeten we weer terug om uit te leggen wat je in de baarmoeder van je moeder ervaart. Ik heb de term gebruikt voor de tijd dat je je in de baarmoeder ontwikkelt, dat 'de systemen zich samen met jou ontwikkelen'. Dus baby’s zijn al in de baarmoeder gemanifesteerde systemen. Ze vermengen zich met het fysieke lichaam vooral in het botweefsel en het spierweefsel. Dus die systemen hebben het fundament al gelegd voor de ontwikkeling van jouw ontwikkeling zoals je in deze wereld opgroeit zodra je bent geboren. Interessant ...

Dus samen met het opgroeien en ouder worden in deze wereld van jezelf doen die systemen dat ook. Die systemen gedragen zich als parasieten in het fysiek menselijke lichaam. Dat wil zeggen, die systemen kunnen niet bestaan zonder jouw participatie. Maar je participatie begint al bij de geboorte zonder dat je het weet. Daarom bent je al een structureel resonerend bewustzijnsysteem vanaf je geboorte. En daarom is er een uitgebreid proces nodig om je van die systemen los te maken als datgene waarvan je hebt aanvaard en toegestaan te worden wat je nu bent, want er zitten vele, vele, vele lagen rommel in en je bevat alle informatie van alle mensen van de hele wereld in je onbewustzijn en je onderbewustzijn bevat de informatie van je moeders en je vaders systemen van wie en wat ze zijn in dit hele bestaan van mindbewustzijnsystemen. En in je bovenbewustzijn zit datgene wat je nu gebruikt om je eigen, schijnbaar unieke persoonlijkheid te vormen, waarvoor je de overgedragen informatie van je vader en je moeder gebruikt.

De vraag is, wie ben ik, als ik al die overgedragen informatie van mijn beide ouders in me draag en ik gebruik dat om mijn schijnbaar unieke persoonlijkheid te vormen? Dan ben ik dus niet echt mezelf. Dan ben ik een kopie of een duplicaat van mijn ouders. Ik ben een kopie en een duplicaat van deze wereld. Ik ben niet wie ik ben! Wie ben ik dan als ik dit niet bent? Maak je geen zorgen, we zullen het hierover ook nog hebben.
Dus in de baarmoeder ontwikkel je samen met systemen een platform voor de verdere ontwikkeling van bewustzijnsystemen in jezelf als je ouder wordt. Daarover hebben we het later ook nog. Dus wat treffen we aan wanneer je wordt geboren? Het fundament van bewustzijnsystemen is in je spierweefsel en je botweefsel aangelegd. Het fundament is aangelegd voor de groei van bewustzijnsystemen samen met de ontwikkeling van jezelf in deze wereld als je ouder wordt.

Dan hebben we het onbewustzijn dat prachtig is voorbereid, dat huis is klaar, het huis van de mensheid en de hele wereld. Dat is het collectief verenigd veld, waarop je onbewustzijn is aangesloten. En dan heb je het onderbewustzijn, waarvan het fundament is gelegd met de gedownloade informatie van je moeder en je vader. Het fundament van het bovenbewustzijn is ook al gereed, maar dat is op dit moment nog even een leeg gebied, want dat ga je gebruiken om je schijnbaar unieke persoonlijkheid te ontwerpen, waarvoor je de informatie van je moeder en je vader gebruikt die in je onderbewustzijn ligt opgeslagen.
Als je wordt geboren gebeurt er iets interessants. Als je uit je moeder komt word je beschermd door een roosterlijn van het systeem. Vroeger was er voor iedere baby een 'gids' en die gids moest zorgen, dat je op je plek bleef op een bepaalde roosterlijn op het moment dat je werd geboren. En dit is de reden waarom: als je wordt geboren komt in de eerste plaats het systeem naar je toe – als je baby bent – en dat systeem brengt sloten of boeien aan op je polsen, op je bovenarmen en op je enkels. Die worden als een afdruk op je neergelaten. Oh ja, en ook bovenaan op je borst, dwars door je lichaam heen naar de achterkant, op je rug onder de nek, waar ook een systeem wordt aangebracht. Ik zal later nog uitleggen waarom dat daar zit.
De banden om je polsen komen overeen met de resonantie van de geluidfrequentie van het systeem op je borst en de banden op je bovenarmen zijn verbonden met de resonantie van de geluidfrequentie van het systeem, dat op je rug is geplaatst en dat ook weer is verbonden met het punt aan de voorkant op je borst. Daarna wordt de roosterlijn verwijderd en ben je als baby een geboren systeem in dit bewustzijnbestaan.

Ik ga door in mijn volgende interview. Dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

-Veno-
16 augustus 2007


Dit is Veno en ik ga door. Waar was ik gebleven? Terwijl je in de baarmoeder zit.
Vanaf het moment dat de moeder zwanger wordt, wordt haar 'transfusiecyclus' geactiveerd. De transfusiecyclus is het vloeibaar worden van haar systemen die door middel van het transfusieproces naar jou worden overgebracht wanneer je je in haar baarmoeder ontwikkelt, voor de ontwikkeling van je onderbewustzijn. Dit vloeibaar worden van de interdimensionale systemen in je moeder, die naar jou via het bloed worden overgebracht naar jouw onderbewustzijn, zodat je je onderbewustzijn kan gaan ontwikkelen zodra je ouder wordt, is een ander verhaal waarop ik zeker nog terugkom. Ik leg hier alleen uit hoe het fundament van je onderbewustzijn tot stand komt terwijl je nog in de baarmoeder zit.
Dus nu heb je de gedownloade informatie in je onderbewustzijn van je moeder en je vader. In het linker 'occipidale' beentje in het achterhoofd / de nek wordt het bewustzijn van je moeder geïntegreerd en dat wordt genoemd het Moedermatrixsysteem. In het rechter 'occipidale' beentje wordt het andere onderbewustzijn geïntegreerd in het Vadermatrixsysteem. Ze zien er werkelijk uit als systeemconstructies, waaruit de informatie wordt opgehaald.

Nu zal je zeggen: "Ik zit niet in de baarmoeder van mijn vader, dus hoe is het mogelijk dat ik informatie van mijn vader krijg?" Tijdens de sexuele gemeenschap gebeurt er iets fascinerends. Tijdens de sexuele gemeenschap worden beide systemen aan elkaar overgedragen. Dus de expressie van je vaders systeem gaat over op je moeder en dat van je moeder gaat over op je vader. En dat is de definitie van bewustzijnrelaties, waar systemen op elkaar worden overgebracht, zodat beide partners in een relatie tot elkaar staan, die tot stand wordt gebracht door de wederzijdse overdracht van bewustzijnsystemen. Op die manier bevat je moeder zowel haar eigen bewustzijnsysteem als dat van je vader. De overdracht van deze systemen is ontzettend belangrijk voor het huwelijk, want zodra de baby wordt geboren, moet deze het Moedermatrixsysteem in het linker occipidale beenpunt ingeplugd krijgen en het Vadermatrixsysteem in het rechter occipidale beenpunt. Dus dat is de manier waarop het Vadermatrixsysteem bij jou terecht komt.

Nu wordt alle informatie naar het centrale deel van je hoofd, het onderbewustzijn, gedownload. Ik legde de drie lagen uit, bovenste laag - bovenbewustzijn, middelste laag - onderbewustzijn, onderste laag - onbewustzijn. Het onbewustzijn is al aangelegd, want alle baby’s zijn al op het onbewustzijn van de hele wereld aangesloten, dus dat is al klaar zodat je een systeem in deze wereld kunt worden. Het centrale deel is je onderbewustzijn, waar alle opgehaalde informatie van je vader en je moeder in elkaar overvloeit en een papje wordt.
Dus wat reproduceren ouders dan eigenlijk in deze wereld?
Systemen...

Ik wil hier één ding duidelijk maken en dat is dat je niet je bewustzijn, je onderbewustzijn en je onbewustzijn bent. Dat is niet wie je bent. Het zijn systeemimplantaten en die noemen we bewustzijnsystemen. Waarom noemen we die bewustzijnsystemen? Wat is bewustzijn?
Als je terugkijkt naar het begin van de schepping eons geleden, zagen we, het is eigenlijk wel grappig. Ik denk dat een hoop mensen dat ook wel grappig vinden, maar ik denk dat het kostbaar is. Wij hebben het idee gehad, dat we moesten creëren, maar creatie is eigenlijk iets raars. Want we hebben iets gecreëerd dat buiten onszelf ligt zonder te realiseren, dat hetgeen we creëerden in werkelijkheid wijzelf zijn.

En mensen, alsjeblieft, ik heb het vaak over Anu, omdat hij de fysiek menselijke vorm en al die dingen maakte, maar ik spreek niet vanuit het standpunt van schuld of blaam. Ik heb het niet over het terugkoppelen van alle verantwoording naar de Annunaki, omdat zij de mensheid maakten en de mensheid in slavernij hebben geduwd en al die zaken meer. Ja, dat hebben ze gedaan, maar je moet weten, dat ze in feite aan ons hebben laten zien, wat wijzelf hebben gedaan. Niet alleen zijzelf, maar wij allemaal. Het zijn niet alleen Anu en zijn vrienden die voor de situatie verantwoordelijk zijn, want dat zijn we allemaal. Ieder mens afzonderlijk in dit bestaan, want wij hebben dit bestaan zoals het is aanvaard en toegestaan.
Het is onmogelijk om alleen de blaam te schuiven op Anu en de Annunaki en alle andere rassen, die betrokken zijn geweest bij de creatie van de mens als slaven van systemen. En dat wordt aangetoond door de structurele resonantie die in de mens aanwezig is, want dat is wat je jezelf hebt toegestaan te aanvaarden zoals je nu bent geworden. Je kunt Anu en de rest de schuld geven en zoveel vervloeken als je wilt. Het zal de situatie niet veranderen. Je hebt jezelf toegestaan een bewustzijnsysteem van structurele resonantie te worden en de enige manier, waarop je in staat bent jezelf vanuit het fysieke veld van deze wereld geboren te laten worden is door vergeving toe te passen en door de vergeving die je hebt toegepast ook te leven om jezelf vrij te maken van deze gevangenschap en slavernij van structureel resonerende bewustzijnsystemen in jezelf als datgene wat je hebt aanvaard en hebt toegestaan te worden.

Nu gaan we weer terug naar het moment dat je wordt geboren. Zodra je wordt geboren begint je bovenbewustzijn actief te worden.Daarover ga ik het hebben in mijn volgende interview. Dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

-Veno-
16 augustus 2007

Dit is Veno en ik ga door met de structurele resonantie. Waar waren we gebleven. Dimensionaal wezen wordt gefuseerd met het fysiek menselijke voertuig met systemen erin om die twee bij elkaar te houden. Het dimensionale wezen als de levenskracht en het fysiek menselijke lichaam als het voertuig.
En natuurlijk werden die systemen geprogrammeerd, zodat deze creatie als hun slaaf kon dienen. De dimensionale wezens kenden hun oorsprong niet meer en konden worden geprogrammeerd. Althans dat werd verondersteld. Maar weet je wat? Dat is niet echt zo. Het was niet zo, dat het dimensionale wezen als levenskracht voor het fysiek menselijke voertuig diende, nee. Het dimensionale wezen was eigenlijk de levenskracht voor de systemen, die in het fysiek menselijke lichaam waren gezet...

Zonder participatie van het dimensionale wezen in het fysiek menselijke lichaam als systemen, die in hen zitten, kunnen die systemen niet bestaan. Dus mensen, door de deelname, de aanvaarding en het toestaan van zulke systemen in jezelf geef je ze macht, geef je ze de gelegenheid te bestaan.
Maar zelfs dan, het idee dat je dimensionale wezens in een fysiek menselijk lichaam als voertuig zet en dat je systemen nodig hebt om die twee in elkaar te laten overlopen, te laten fuseren, en dat het dimensionale wezen als één geheel de levenskracht vertegenwoordigt van systemen die in hen zijn gezet om ze de gelegenheid te geven te bestaan en zich te manifesteren...
Jullie vragen je waarschijnlijk af: "Veno, waarover heb je het als je praat over systemen?" Goed, hier gaan we. Systeem. De systemen zijn fascinerend. Bij de geboorte, ja – ben je al geïntegreerd met het platform van het bewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewustzijn. Wat bedoel ik met platform? Het betekent – wat heb je nodig om een gebouw te bouwen? Je hebt een fundering nodig, stenen, cement en nog een heleboel materialen. Dus ik zou zeggen, om een begin te maken met de bouw van een huis moet de fundering er al liggen. Dat is dus de fundering van het bewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewustzijn. Het huis is nog niet afgebouwd. Dat betekent, het bewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewustzijn zijn nog niet tot ontwikkeling gekomen.

Er zit een verbinding achterin je nek, wat ze je 'occipidale' beenpunten' noemen. Daarin liggen je onderbewustzijn en je onbewustzijn opgesloten. Je onderbewustzijn en onbewustzijn liggen opgesloten in het linker beentje en er ligt een onderbewustzijn en onbewustzijn opgesloten in het rechter beentje. Beiden liggen opgesloten in de twee occipidale beenpunten en die zien er echt uit als systemen.
Deze twee zijn al aanwezig wanneer je nog in de baarmoeder zit. Je onbewustzijn is al ontwikkeld. Dat huis is klaar, wanneer je nog in de baarmoeder zit. Dat huis wordt vanuit je ouder naar jou overgezet. Alle baby’s worden geboren met een volkomen ontwikkeld onbewustzijn. Waarom? Het onbewustzijn verbindt je met de rest van de mensheid, met de hele mensheid als één geheel. Dat betekent dat, wanneer je ouder wordt, je een systeem van de maatschappij wordt. Je gaat je ontwikkelen en je 'ontluikt' als een systeem vanwege die plug naar het onbewustzijn.
Het onbewustzijn en het onderbewustzijn zijn de twee fundamenten die in de baarmoeder al worden aangelegd. Je hebt alleen die twee funderingen, die er liggen. Het huis zelf moet nog worden gebouwd en dat ga je doen wanneer je wordt geboren. Dus alle informatie van de hele wereld, alles van mensen als wat ze zijn als systemen, wordt naar jou gedownload naar het compartiment van het onbewustzijn in je hoofd. Er is een compartiment in je hoofd, maar die systemen zijn interdimensionaal.

Je hebt drie lagen in je hoofd: de onderste laag is je onbewustzijn, de middelste laag is je onderbewustzijn en de bovenste laag is je bovenbewustzijn. Dus het onderste fundament is al prachtig klaar, helemaal gebouwd met alle informatie van de wereld en de mensheid, zodat je een aangeboren systeem wordt. Alles is al klaar. "Alles wat je hoeft te doen is het ontwikkelen van je onderbewustzijn en je bovenbewustzijn, weet je wel, je ontwikkelt je eigen persoonlijkheid, je eigen individuele expressie in de wereld die kennelijk uniek is. En dat is alles! De weg is al helemaal voor je aangelegd. Ja, je gang, klein systeempje, oh, systeempje, ga je gang, ga jezelf maar ontwikkelen. Ga dat maar lekker doen." En dat is eigenlijk ook niet waar. En je zult je afvragen, waarom.

Je hebt dus je onderbewustzijn en je onbewustzijn in de baarmoeder al aangelegd. Wat betekent dat? Vanuit de baarmoeder draagt je moeder de informatie van haarzelf en je vader over naar je onderbewustzijn. Dit is alleen overgedragen informatie. Wat is overgedragen informatie? Overgedragen informatie: systemen die vloeibare informatie worden en zich via de bloedsomloop door het hele lichaam verspreiden. Die cyclus heeft plaats gedurende de negen maanden dat je je in de baarmoeder ontwikkelt.
Met andere woorden, deze systemen – er is veel meer uit te leggen, maar in het algemeen – ontwikkelen zich samen met jou in de baarmoeder. Omdat je verbonden bent met de bloedsomloop van je moeder, waaruit je je voeding betrekt, wordt haar cyclus geactiveerd, die haar systemen vloeibaar maakt en de informatie naar jou laat overvloeien.

Ik ga door in mijn volgende interview. Dank je wel.

Terug naar Index

Meer lezen...

-Veno-
16 augustus 2007

Hallo, dit is Veno. Jullie hebben waarschijnlijk al eerder van me gehoord, want ik heb een tweetal interviews hiervoor gegeven. Ik ben hier om te spreken over structurele resonantie in mensen. Wat is structurele resonantie. Ik ben op dit moment een stuk aan het schrijven op de website van Desteni Universe over structurele resonantie, dat je daar kunt opzoeken, maar hier is een meer verbale presentatie van structurele resonantie. Laten we maar doorgaan. Wat is structurele resonantie?

De structurele resonantie is het systeem in de mens van hetgeen ze zichzelf hebben toegestaan te worden. Laten we eerst een paar definities geven, zodat jullie weten waarover ik het precies heb, voordat ik doorga over de structurele resonantie in en als mensen als wat ze zich hebben toegestaan en wat ze hebben aanvaard te worden. Goed, laten we bij het begin beginnen.
We hebben de Annunaki. Het ras van Annunaki samen met vele andere rassen zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en de ontwikkeling van het fysieke, menselijke lichaam. In essentie was het fysiek menselijke lichaam ontworpen als een voertuig om dimensionale wezens tot slaaf te maken op dit driedimensionale aardoppervlak gemanifesteerd in het bestaan.

Waarom slaven? De Aarde zoals we die nu kennen, was vroeger heel anders. De Aarde bevatte het element dat goud wordt genoemd. De stad van de Annunaki bestond alleen uit goud. Dus de uiteindelijke reden voor het bestaan van het fysiek menselijke lichaam en de dimensionale wezens, die in dat voertuig zaten,is dat ze slaven moesten worden om goud voor de Annunaki te delven, zodat zij konden doorgaan hun stad van goud te blijven uitbreiden... letterlijk.
Het fysiek menselijke lichaam werd ontworpen naar beeld en gelijkenis van de natuur, de Aarde. Het fysiek menselijk lichaam werkt in wezen exact als de planten en de bomen, de bloemen – de natuur in zijn geheel. Maar datgene wat het fysieke lichaam bewoont, datgene wat het fysieke lichaam operationeel maakt, de essentie van het leven van het fysieke lichaam, is datgene wie je bent.
Als je sterft, verlaat je je fysieke lichaam. Het is als een ademhaling en je bent eruit. Dan wordt je fysieke lichaam achtergelaten. De vraag is, waarom werkt het op die manier? Komt het niet omdat we ons hebben toegestaan onszelf af te scheiden van ons fysieke lichaam? Heeft iemand daar wel eens over nagedacht? Waarom zijn wij de levensessentie van het fysieke lichaam? Is het lichaam eigenlijk alleen een voertuig? En als je gelooft dat het zo is, zal het zich als zodanig manifesteren.

Dus de hele mensheid bij elkaar – vanaf het begin dat het fysiek menselijke lichaam werd ontwikkeld – gelooft nog steeds dat ze zijn afgescheiden van hun fysieke lichaam. Ik bedoel, afgescheidenheid heeft eons lang bestaan, alsjeblieft! Niet alleen nu. Nu pas beginnen mensen en dimensionale wezens zich te realiseren: "Hé, er is nog iets anders. Er moet nog iets anders zijn." Ik zal niet zeggen 'groter', want dat zou een nieuw conflict van afgescheidenheid veroorzaken en daarvoor zit ik hier niet. Ik zit hier om over structurele resonantie te praten, datgene wat je van jezelf hebt aanvaard en hebt toegestaan te worden. En die structurele resonantie is op dit moment bezig je af te zonderen van je fysiek menselijke lichaam in de realisatie, dat je in feite één bent met je fysiek menselijke lichaam. Waarom?

Ik ga weer terug naar het begin. De fysiek menselijke vorm werd ontworpen als een voertuig, een leeg voertuig. Dimensionale wezens werden in dit voertuig geplaatst om de levenskracht van het voertuig te worden, van het fysiek menselijke lichaam. Er werden systemen in dit voertuig gezet, die het dimensionale wezen vasthielden in het voertuig, het fysiek menselijk lichaam. Het werd dus een relationele verbinding.
Je had dus het dimensionale wezen, dat in het fysiek menselijke lichaam werd geplaatst, dat was ontworpen als voertuig om de levenskracht van het voertuig te worden, waarna de systemen erin werden gezet om die twee aan elkaar te verbinden en in te sluiten. Maar dat was niet het enige.
De systemen werden bovendien zodanig ontworpen, dat ze geprogrammeerd konden worden, dat ze programmeerbaar waren, zodat die dimensionale wezens, die in het fysiek menselijke voertuig zaten, hun oorsprong niet meer konden herinneren, maar zouden denken en geloven, dat ze de systemen waren, die in het fysieke lichaam waren ingebracht. Maar ook om te zorgen dat de dimensionale wezens zich niet gewaar zouden zijn dat Anu eigenlijk bezig was zr tot slaven te transformeren om goud uit deze Aarde te delven voor hun gouden stad in de dimensies. Dus dit is de oorsprong van mensen. Dimensionale wezens die dienen als levenskracht van een fysiek menselijk lichaam als voertuig voor systemen, die beide componenten bij elkaar houden, zodat ze als slaven konden worden gebruikt.

Dit is Veno. Ik ga in mijn volgende interview verder. Dank je.

Terug naar Index

Meer lezen...

Geef jezelf nooit op
loslaten, ja
maar nooit jezelf als leven opgeven
want op het moment van opgeven - is het antwoord hier - er zijn alleen die paar stappen voorbij het opgeven nodig

Meer lezen...

- Jack-
26 augustus 2007
Oké – Dit is Jack.

Ik ben bij het Adam en Eva verhaal gekomen.
Adam, de man, was de manifestatie van het structurele ontwerp van deze Aarde en wat komen zal.
Eva was de vrouwelijke expressie van de twee die samenkomen en de perfecte wereld manifesteren voor Anu en de Sirians.
Dit perfecte ontwerp was de vorm van de huidige Mens. Eerst waren er de vrouwelijke en mannelijke expressie. Enkel twee. Het begon met twee, dat was het begin.
Ze begonnen eerst met twee om met de huidige expressie te starten, om te zien of wat ze aan het doen waren, perfect werkte.
Toen hadden ze nog steeds interdimensionele toegang.
En zo werden de twee samen geplaatst in deze wereld. Ze waren geprogrammeerd om van de vruchten te eten, je weet wel, de natuur en wacht, laat ik eerst hier beginnen…
Aanvankelijk waren ze geprogrammeerd om in harmonie te leven, in harmonie met hun planeet, en dit deed Marduk. Marduk programmeerde deze twee wezens - zonder de goedkeuring van Anu, Enki, Enlil, de Sirians en de Serpents - om in harmonie te leven met hun Aarde, met de natuur (door de Leviticus gemanifesteerd), met de dieren (door de Serpents gemanifesteerd) en ze konden eten waarin specifiek voor hen voorzien was. Marduk en de Leviticus werkten daar samen aan en ze manifesteerden de noodzakelijke voedingstoffen die de fysieke vorm nodig had vanwege de systemen binnenin. De systemen putten de fysieke manifestatie uit en deze voedingsstoffen zorgden voor compensatie voor de fysieke manifestatie. Want Marduk zag deze menselijke vormen niet als systemen. Hij zag hen als wezens. Zijn creatie. Zij waren zijn creatie.
En dit is in feite het verhaal waar het hele God principe zijn intrede doet, van Marduk.
Anu verliet hen om de dimensies en alle andere dimensionale wezens te controleren. En toen zijn ze begonnen te werken aan wat we reïncarnatie noemen. Maar eerst moest de eerste baby geboren worden om te controleren of het goed werkte alvorens ze in staat waren om het reïncarnatiesysteem te plaatsen. Het zielsysteem zal pas later komen, zoals ik zal uitleggen.

Op een dag kwam Anu naar de Aarde. En toen begon de ruzie tussen Marduk, Anu, Enki en Enlil.
Anu merkte op dat er iets niet klopte. Deze systemen deden niet wat hij Marduk gevraagd had ze te programmeren om te doen, namelijk een baby manifesteren. En ook om de dieren te doden - maar Marduk wilde dat ze in harmonie leefden want dit was zoals hij zichzelf had gewild als hij geplaatst zou zijn op deze Aarde. En dus manifesteerde Anu zichzelf in deze wereld.

Dit is waar het verhaal van de slang zijn intrede doet, die ook reptiel is. Dus Anu manifesteerde zich hier. Neen, de slang komt van de Serpents, excuseer me. De Serpents kwamen en dat is waar het verhaal van de slang vandaan komt. Anu manifesteerde zich interdimensionaal om eerst uit te zoeken wat er gaande was. Toen besefte hij dat Marduk iets had gedaan waar hij niet om gevraagd had, want zij leefden in werkelijkheid in harmonie hier. Ze waren naakt, vrij. Ze lachten, maakten gekke geluiden, glimlachten - emoties, ze drukten zich uit in emoties en in gevoelens alsof ze levende wezens waren. En Anu haatte dit. Hij vond dit niet leuk, het was niet wat hij wilde.
Al wat hij wilde wat dat deze dingen deden waarvoor ze geprogrammeerd waren om te doen. Ze waren niet hier om plezier te beleven of om te denken dat ze echte levende wezens waren, want, vergeet niet dat het systemen waren, door Marduk geprogrammeerd.
De Serpents hadden een idee. Ze manifesteerden zich hier en hij had de twee verteld dat hij hun God is. En dat zij moeten doen wat ze verondersteld worden te doen. En omdat de systemen van de Serpents waren die zij erin geplaatst hadden, waren de Serpents in staat om hen te herprogrammeren. Dus herprogrammeerden de Serpents, met de hulp van Enki en Enlil en Anu, alle vier herprogrammeerden zij deze systemen. En ze deden wat nodig was. Ze hadden gemeenschap en ze kregen hun eerste baby, die prachtig, perfect, een succes was. Toen Marduk erachter kwam, was hij kwaad.
Maar hoe hebben de Serpents deze systemen opnieuw geprogrammeerd, deze mannelijke en vrouwelijke expressies gekend als Adam en Eva?
Door woorden.
Simpel! Je kunt een systeem programmeren door woorden. Het is heel gemakkelijk, maar je moet wel weten hoe je ze spreken moet en in welk geluid hen te spreken, in welke frequentie hen te spreken, welke codes in de woorden bestaan die je eerst in jezelf moet programmeren vooraleer je hen spreekt. Om in staat te zijn als het geluid in het wezen te vloeien en hen te programmeren.

Marduk werd pissig op Anu, Enki, Enlil, de Serpents en de Sirians, hij werd serieus pisnijdig. Hij werd kwaad op zijn creatie. En hij zei tegen de twee menselijke vormen; “Jullie zullen eeuwig lijden, tot in de eeuwigheid. Ik verban jullie uit mijn bestaan, jullie zijn mijn creatie niet meer. Jullie zijn nu van hen dus jullie zullen de pijn lijden die jullie mij hebben doen lijden.” Hij zei dit tegen zijn mannelijke en vrouwelijke expressie.
En aldus codeerde hij in alle menselijke vormen die ooit zouden worden ontwikkeld, al de baby’s, het lijden van hetzelfde lot en dezelfde pijn die hij had geleden. En dit gebeurt dus door de geboorte. De vrouw dus. En de mannen. Dat is waarom het huwelijk er is zodat de vrouw een baby kan hebben en de pijn kan lijden. En wat betreft de emoties en gevoelens, hij programmeerde in principe alles zoals het nu is - hij prepareerde de weg voor consideratie met alles bij het programmeren en vergelijken. Enki, Enlil, Anu, de Serpents en de Sirians snapten het niet. Ze wisten niet hoe hij het deed of wat hij deed. Hij werd zo kwaad. En toen verloor Marduk zichzelf in zijn eigen code. Hij zei, ik zal hier leven. Dit is mijn creatie. En mijn creatie zal lijden zoals ik geleden heb. Omdat ik één ben - ik lijd dus zal mijn creatie ook lijden.

En dat mijn vrienden, is waar het verhaal van God, Adam en Eva vandaan komt.
Dit is Jack. Dank u zeer.

Terug naar Index

Meer lezen...

-Jack-

26 augustus 2007

Oké, ik ga verder met de levensduur.

Dus, Enki en Marduk werkten samen aan de levensduur, en ze ontdekten dat deze wezens 500 tot 700 jaar oud konden worden, in aardetijd. Omdat alles zich levend aan het manifesteren was, realiseerden ze zich dat ze de tijd konden vergelijken. Dit werd gedaan door Marduk, uiteraard. Marduk realiseerde zich dat alles een vergelijking in zich draagt, en hij besefte dat als je kijkt naar de vergelijkingen aangaande de menselijke fysieke vorm, en de systemen erin inclusief het wezen, als hij alles in totaliteit vergeleek, dan kwam hij tot 700 jaar.

“Maar”, zei hij, “als ik kijk naar wat het is dat we hier willen doen, miljoenen en biljoenen mensen hier brengen om een bepaalde constructie en ontwerp voor jou voor te bereiden, op deze planeet als jou, dan zal er later een levensduur zijn van niet meer dan 40-50 jaar oud, misschien 60. Kan zijn 60, niet ouder. In sommige gevallen, misschien 80.”
Maar de langste levensduur zou rond 40-50 zijn. En dat was toen al voor alles op z'n plaats was gezet. Hij kon dat toen doen want je weet, de natuur, de dieren, de menselijke vorm en de systemen erin waren allemaal wiskundig vergeleken ruimte tijd continuüm, omdat alles comprimeerde en manifesteerde, daarom kon hij dat vergelijken.

Dus, zo werd de levensduur vastgesteld. Dus ze zeiden: “700 is cool; dat is goed voor hen. In een paar miljoen jaren of duizenden jaren, zal 30-40 jaren bereikt worden en dat is oké, daar zullen we een mouw aan passen als het zover is. Alles wat we nu willen is dat deze menselijke vormen op deze planeet perfect zijn; de dimensionale constructie is geplaatst, en dat is al wat we nodig hebben voor nu. Dus laten we eerst het geheel van het bestaan hier brengen.”
Dat is wat ze deden.

De Marsianen waren meer de wrede wezens, weet je wel. Zij gingen er daadwerkelijk opuit en vingen dimensionale wezens; zij gingen naar de planeten. Deze rassen zijn enorm. De Annunaki, de Marsianen, de Sirians en de Serpents waren de vier grootste rassen in het bestaan; ze waren werkelijk omvangrijk. De anderen waren meer de kleine, contente diepzinnigen. En ze hadden vele, verschillende methoden; ze hadden van die geluidsarmbanddingen die om de polsen geplaatst werden.
Zie je, iedereen geloofde in die tijd dat het niet mogelijk was om gevangen te worden, omdat ze dat niet kenden. Ze wisten niets van slavernij of controle, of wat of wie dan ook dat ook maar zou overwegen om dit te doen; het kwam niet in hen op. Dus daarom was het vrij simpel om te doen wat nodig was om te doen. Dus het was simpel; ze vingen hen en plaatsten hen dan in deze dimensie.

De Sirians waren een vrij sluw, manipulatief ras; zij waren een glad, nogal, zoetgevooisd ras - maar zeer, zeer kwaadaardig. Hun postuur, hun stem, hun houding, hun presentatie – alles was alsof je gehypnotiseerd werd door hun stem, door hun aanwezigheid.
En zij hielpen dus ook met het vangen van dimensionale wezens. Ze zeiden tegen hen: “We hebben een voorstel: we zien dat je planeet momenteel uitgeput aan het raken is - je weet niet waarom. Jullie hebben een verblijfplaats nodig, niet?” “Ja.” “Oké, kom naar onze planeet; wij hebben een plek voor jullie.” Dus zeiden ze “Oké.”
Zie je, toen vertrouwde iedereen elkaar tot op zekere hoogte. Ik spreek van dit vertrouwen omdat ze zeer naïef waren in hun niet overwegen wat mogelijk is in het bestaan omdat ze het niet in zichzelf hadden. Wat gevaarlijk is, zeer gevaarlijk.
Dus separatie bestond toen al. Ongeveer 15 aardejaren waren nodig om het geheel van het bestaan hier te brengen - nogal een tijd - om er zeker van te zijn dat iedereen hier was. Maar eerst werd iedereen in deze dimensie geplaatst; deze dimensie was de illusie van eeuwigheid. Eeuwigheid als wat het is, als wie wij zijn, is nog niet ervaren door wie dan ook op Aarde tot nog toe, en spijtig dat ik moet zeggen: zelfs niet in de dimensies, want eeuwigheid bestaat in en als menselijke wezens. Ik weet dat je je waarschijnlijk afvraagt: “Maar hoe? Ik ben een systeem?!" Ik zal het uitleggen! Nog even volhouden.

Dus iedereen was geplaatst in deze dimensie rond de Aarde. Anu had de fysieke vorm al klaar; nu belanden we bij het “Adam en Eva” verhaal. 

Oké, ik ga verder met Adam en Eva in mijn volgend interview. Dank je.

Terug naar Index

Meer lezen...

19 maart 2007                                                     

Dimensies = Hemel
Mind = alle gedachten, gevoelens en emoties

Het volgende is louter genummerd ter verduidelijking.

1. Er heeft zich een interdimensionaal portaal geopend tussen de Aarde en de Dimensies in maart 2006, Dit maakt mogelijk dat een mens die in vol gewaarzijn is, toegang heeft tot de dimensies en omgekeerd geeft het wezens in de dimensies volledig toegang tot de Aarde. Hiermee begon een reis die niet was verwacht noch had kunnen worden voorgesteld. Dit portaal is de Gratie van God.

2. Deze gebeurtenis werd mogelijk toen werd ingezien, dat de demonen en de aardgebonden geesten GEEN enkele hulp uit de Hemel kregen en aan hun lot werden overgelaten.

3. Via het portaal werd als eerste de vraag over Kennis uitgewerkt. Het bleek, dat we allemaal weten wat het beste is voor iedereen, maar zowel in de Hemel als op Aarde doen we er verder niets mee,  Er werd een motiverende stelling overeengekomen voor zowel de Hemel als de Aarde, namelijk

KENNIS DIE NIET WORDT TOEGEPAST IS ZINLOOS

4. Door deze realisatie en een proces van vergeving en begrip werden alle demonen en aardegebonden geesten bijgestaan en teruggebracht naar de Hemel, die in dat stadium nog bestond. Dit proces had geen toepassing op de aardegebonden systeemdemonen, die worden gecreëerd door gewoonten en mechanisch gedrag.

5. Het bestaan, zoals de mens het had begrepen in termen van geest en ziel, werd in de Hemel bestuurd door iets, dat het Grote Witte Licht werd genoemd.

Het Grote Witte Licht gebruikte de constructie van de ziel en reïncarnatie om bewustzijn te besturen. Vergetelheid werd gebruikt om te zorgen, dat niemand – zelfs niemand in de Hemel – zich de waarheid kon herinneren over wat dan ook, behalve wat het Witte Licht voorschreef. In wezen was het Witte Licht dat wat we beschouwen als God. Toen eenmaal werd begrepen, dat het Witte Licht niet het leven steunt, maar het leven beheerst omwille van de macht, werd het Witte Licht ontmanteld. Hierdoor moest ook de constructie van de ziel worden ontmanteld, omdat deze lijden veroorzaakte door vergetelheid.

6. Terwijl dit gebeurde werden wezens uit de Hemel, die als gidsen optraden, terug geroepen en er werd een helder en duidelijk begrip van vergeving en verantwoordelijkheid van ze geëist, voordat het ze werd toegestaan om de mensen op Aarde te assisteren.

In dit proces werden alle veelvoudige Hemels en dimensies met hun Meesters en Goden en Godinnen tot eenheid en gelijkheid gebracht, en de vele Huizen/Hemels werden geëlimineerd. Dit was noodzakelijk om gelijkheid in al het leven van het bestaan te brengen en om te begrijpen wat Beeld en Gelijkenis van God in zelfaanvaarding en zelfexpressie werkelijk betekenen. Dit proces heeft bijna een jaar in aardse tijd in beslag genomen, maar in de Hemel bestaan geen tijd en ruimte en duizend jaar is daar één dag. Daarom kon de hele schepping vanaf het begin van tijd en ruimte intensief worden bestudeerd, begrepen en geëvalueerd om te begrijpen, wat we in onze onwetendheid allemaal hebben laten gebeuren.

7. Het was duidelijk dat, toen de bron van de Godconstructie, het Grote Witte Licht, en alle ondersteunende bouwwerken, zoals de Grote Witte Broederschap, de Engelen, het Onzichtbare College, de Zielconstructie, de Geascendeerde Meesters, de Geheime Kennis werden geëlimineerd, ofwel werden ontmaskerd – door iedereen in de Hemel werd gerealiseerd, dat God alleen bestaat als het zelf. Ze beseften, dat God in zijn scheppingsdaad van het ware beeld en de ware gelijkenis van God als Mens alleen gelijkheid kon voortbrengen door ook mens te zijn. Dit gaf aanleiding tot het noodzakelijke "Tot hier en niet verder" en als één geheel verantwoording voor de schepping te nemen.

8. In dit proces realiseerden zich ook wezens, zoals Jezus, Osho, Buddha, Mohammed – iedereen met een nalatenschap op Aarde, dat de constructie van de ziel en het Grote Witte Licht slim ontworpen constructies van de MIND waren, die zowel de Hemel als de Aarde met religie en afgescheidenheid tot slavernij hadden gebracht. Afgescheidenheid bleek de grootste oorzaak van het probleem te zijn. Deze afgescheidenheid werd het sterkst zichtbaar in het geloof, dat God bestaat die groter is dan de Mens en veroorzaakt dat de Mens geen verantwoording neemt, of dat de Mens en de mensen op Aarde gaan zitten wachten tot ze door een schijnbaar groter wezen worden gered.

Het is noodzakelijk te weten, dat wezens in de Hemel Mens (man) en wezens op Aarde mens (human) zijn. Er bestaat een verschil in hun oorsprong om wat hierboven staat te begrijpen.

9. Het niveau van het bedrog in het universum was buiten proporties en was een duidelijk bewijs van de stelling 'zo boven zo beneden'.

Zoals de Aarde zich in oorlog en corruptie bevindt, zo heersten die ook in de Hemel. Dit is in de Hemel een halt toegeroepen. De Hemel is nu één en iedereen in de Hemel is in gelijkheid gaan staan.

10. Eerst was het zo dat, wanneer een mens stierf, hij naar een dimensie ging, passend bij zijn bestaan op Aarde en vervolgens in ondergeschikte gehoorzaamheid aan het Grote Witte Licht werd geplaatst. Van degenen, die niet gehoorzaamden, werd het geheugen gewist en werden ingezet als engelen of werkers van het zogenaamde Goddelijk Licht, dat het Grote Witte Licht was. Wanneer een mens nu sterft, is hij of zij zich onmiddellijk volkomen gewaar als Mens als God en gaat vervolgens een proces door om te leren begrijpen wat dit werkelijk betekent. Er wordt geen toegang tot de Aarde verleend, totdat de volkomen verantwoordelijkheid wordt genomen als zelf als alles als het universum als al het bestaande als gelijkheid.

11. Het grootste probleem, waarvoor zowel de Hemel als de Aarde zich geplaatst zien, is alles wat door de MIND wordt toegestaan. De mind is een bewustzijnsysteem dat niet gewaar is en pogingen onderneemt om zichzelf te begrijpen. Toen het hele bestaan zich aan dit systeem onderwierp, creëerde het MINDbewustzijn en vormde al het leven om tot systemen. Deze systemen bevatten zelf geen leven, maar bleven doorgaan om van de mens als levensbron een slaaf te maken. Dit werd tot stand gebracht door het Grote Witte Licht met het concept van Een God als uitgangspunt. In dit systeem werden zowel de Hemel als de Aarde tot slaaf gemaakt door het inplanten van kennis en informatie, die naar het scheen stabiel was. Degenen echter, die pogingen ondernamen om de slavernij te verbreken, werden nietsontziend behandeld.

Dit heeft plaats gevonden vanaf het begin van de schepping, toen de mens zich – in een poging zichzelf te begrijpen – van zichzelf heeft afgescheiden en systemen ging gebruiken om zichzelf te begrijpen.

Uiteindelijk zijn die systemen onder meer het Universele Bewustzijn (of het Onbewustzijn), het Bovenbewustzijn en het Onderbewustzijn geworden. Aangezien de mens de oorsprong van zichzelf niet kon herinneren, heeft de mens het bestaan aanvaard zoals het nu op Aarde is en zoals het in de Hemel is geweest.

12. De creatie van het menselijk ras was het werk van een groep wezens, die de Annunaki heten of, zoals de Bijbel hen noemt – de Zonen van God. Toen de Zonen van God gemeenschap hadden met de dochter van de Aarde kwam het menselijk ras tot stand met de huidige DNA-structuur, zoals we die kennen. De menselijke soort werd gecreëerd als slavenras voor de Zonen van God/Mens, die zich in de Hemel, of de dimensies, bevonden.

Alles wat we vandaag de dag in ons leven aantreffen, van voedsel, zoals granen, tot onze systemen in de samenleving en de civilisatie, onze religies en culturen, werd door de Annunaki geïntroduceerd. Wat de Annunaki zich niet realiseerden was, dat de Wet van Gelijkheid altijd van kracht blijft. Ze liepen in de val van hun eigen schepping en verloren grotendeels hun creatieve vermogens. De Annunaki hadden zich overgegeven aan macht en hebzucht; macht en hebzucht leiden altijd tot vergetelheid en brengen de betreffende schepper altijd ten val. De Annunaki zijn in de schepping niet langer meer van invloed.

Bij het tot leven brengen van het menselijk lichaam - een machineachtig systeem - moest er een levensbron worden geplaatst. De Atlantiërs, de zuiverste vorm van de Mens, werd gevraagd te integreren in het menselijk wezen en het tot leven te brengen. Zonder dat de Atlantiërs het in de gaten hadden, bedrogen de Annunaki hen en namen hen in de menselijke vorm gevangen, waarna de Annunaki hun totale geheugen uitwisten, zodat ze niet meer wisten waar ze vandaan kwamen en wie ze waren. De Atlantiërs werden een lange tijd in een MINDconstructie gevangen gehouden als het menselijk ras.

13. Er waren echter wezens – mannen en vrouwen – in het universum, die zich van de situatie gewaar werden en de verantwoording namen om de wreedheden die in het universum plaats vonden, op te ruimen. Er werd een proces op gang gebracht en nu zijn deze wezens zowel in de Hemel als op Aarde opgestaan om gelijkheid tot stand te brengen. Jij kunt één van hen zijn die zitten te wachten om in actie te komen. Of je bent iemand die zich realiseert dat er iets totaal niet klopt in het universum. Nu is het tijd om alles te kunnen begrijpen en op te staan. We zijn Mens als God en God als Mens. We zijn eeuwig. We zijn gelijk. We zijn verantwoordelijk. We zijn hier.

Het hier/nu-moment is de sleutel, die ons precies laat zien wat aanvaardbaar is in dit bestaan en wat niet. Als we er allemaal naar streven om op ieder moment zo zuiver mogelijk te zijn en de visie van onszelf als gelijk aan alles, vast te houden en vastberaden te handelen, komt er leiding uit de Hemel en uit ons zelf.

14. Sla acht op het volgende:

a. Het fundament van ieder wezen op Aarde is gecorrigeerd.

b. Het Hogere Zelf is zich gewaar geworden van gelijkheid en steunt ieder mensenleven om tot het begrip van gelijkheid te komen.

c. De Hemel bestaat niet meer en is nu volkomen op Aarde geïntegreerd als gelijk aan de mens om hem bij te staan in zijn zelfrealisatie.

d. De as van het kwaad in de Hemel is opgeruimd en wordt nu op Aarde opgeruimd. Onthoud, dat de mens onderhevig is aan de dood en dat de Hemel nu de touwtjes in handen heeft om te zorgen, dat niemand zich ermee kan bemoeien.

e. Er kan door channels, helderzienden of paranormale personen geen toegang tot de Hemel worden verkregen, tenzij gelijkheid wordt begrepen en gesteund.

15. Over channels en helderzienden. Zij zijn de wezens die door het Witte Licht als kanalen voor slavernij zijn ingekapseld en zullen bij de komende veranderingen de moeilijkste tijd ondervinden.

Toen de Hemel de channels begon af te sluiten, traden er Mind en systemen naar voren om dezelfde verhalen te herscheppen over hoger en lager, Hemel, hel en ascentie. Dit is nu gestopt. Kijk, de Meesters brachten geen gelijkheid voort, maar ze maakten de mensen tot slaven van geloofsystemen, die vertelden, dat er iets mis is, of dat er zoiets is als een gouden bewustzijn, een pad van expanderend bewustzijn, wat echter allemaal systemen zijn. Je bent het Beeld van God – Gelijk. De Gelijkenis is je expressie van dit begrip. De Hemel gaat nu helpen met dit proces van zelfexpressie.

Helderzienden en channels hebben nooit anders gekund, dan voorschotelen wat het Witte Licht en zijn controlesystemen toestonden. Dus al hun verhalen hebben tot niets geleid en hebben iedereen in een kringloop van hoop vastgehouden. Hoop is afgescheidenheid van het zelf.

16. Vergeving is de sleutel tot het zelf. Vergeving moet hardop worden uitgesproken om te horen wat we in onze wereld hebben toegelaten, evenals de corrigerende actie, die nodig is om de activiteiten te stoppen die tot slavernij leiden. Vergeving is de knop tot zelfrealisatie.

17. De manier waarop we geld, religie en sex hebben toegelaten is het prototype van een slavernijmodel en die moeten nu worden herzien om gelijkheid in te voeren voor alles wat leeft.

18. Alle dieren, bacteriën, planten – in feite de hele natuur is nu gelijkwaardig zichzelf gewaar en is bezig de mens bij te staan in zijn proces van gelijkheid.

19. Bewustzijn is een systeem en is geen gewaarzijn. Groeien in bewustzijn is groeien in slavernij. Gewaarzijn bestaat alleen in het hier/nu-moment. Bewustzijn bevindt zich in het verleden en in de toekomst uit angst voor verleden en toekomst.

Gewaarwording is het denken voorbij. Bewustzijn is denken.

20. Niets is wat het lijkt, want er was een sluier over het 'ik' van de mens geplaatst. Nu zal er veel worden onthuld. Dit is de tijd van de Openbaring en de Gouden Eeuw staat voor de deur. Helaas, niet zoals verwacht. Toch komt hij er onvermijdelijk aan. De mens zal dit ofwel in dit leven realiseren, ofwel in de Hemel na de dood. Alles wordt gezien. Alles is bekend. Niets is verborgen. In bewustzijn bevindt zich geen leven, het leven bestaat alleen als gewaarzijn. Het bewustzijn zal zich tegen bepaalde uitspraken hierboven verzetten. Gewaarzijn daarentegen is door het dolle heen van plezier en vol van liefde, omdat het leven als gelijkheid wordt geboren. In gelijkheid zien we al het leven als onszelf en we zien wat nodig is voor iedereen, als zelf, om gewaar te worden als leven als gelijkheid.

Het is volbracht.

 

Voor meer informatie, of om ideeën te delen over de invoering van gelijkheid in diverse facetten van het bestaan, ga naar http://desteni.co.za/   Stuur dit stuk ongewijzigd en in zijn geheel naar anderen die je kent door en verspreid het Levende Woord.

 

Oorspronkelijke (Engelstalige) tekst: http://desteni.co.za/Osho/importantinfo.htm

http://desteni.net (Nederlandstalige Desteni website en forum)

 

Terug naar Introductie Index

Terug naar Vertaalde artikelen Index

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments