naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Bewustzijn is waarschijnlijk de meest sluwe mentale creatie geweest die ooit heeft bestaan. Het beschouwt zichzelf niet alleen buitengewoon gerechtvaardigd, maar het is samen met het globale bewustzijn (het onderbewustzijn) in staat om alles te besturen waaraan we deelnemen.

Vandaag kan ik jullie een paar interessante feiten mededelen, die ik verzamelde toen ik hier op Aarde conversaties hoorde tussen mensen, waarbij ik zelfs vanuit de dimensies met ze heb gecommuniceerd (ervan uitgaande dat ze bewustzijn zijn) en wat ze me hebben verteld over wie ze zijn. "Wij zijn verdomd gelukkig met ons leven omdat het in ons leven goed gaat. Het feit dat zoveel kinderen worden gemolesteerd en dat het dierenrijk wordt vernietigd heeft niets te betekenen. Wij wassen onze handen in onschuld." Daarna werd me verteld dat de hele wereld geen verantwoording kan nemen voor de creatie van anderen, omdat "wij" niet aan deze gebeurtenissen hebben bijgedragen. Iedereen staat alleen naar zijn eigen wereld te kijken zoals die verschijnt zonder zich rekenschap te geven van wat we in straalbrekend opzicht bijdragen, wat we energetisch en bewust bijdragen. Tenslotte werd ik opmerkzaam gemaakt op de reikwijdte van de verbeeldingskracht waar het gaat om het vertrouwen dat alles eigenlijk prima gaat in deze wereld. Deze uitspraak van "alles is eigenlijk oké in deze wereld" uit de mond van mensen wier leven voor zichzelf goed verloopt en die niet rechtstreeks worden aangetast door de buitenwereld, die de consequenties draagt van de externe manifestaties van het interne bewustzijn.

De reden waarom ik je dit vertel is, omdat ik iedere dag tegen heel veel wezens "praat". Misschien ben je het niet bewust, wanneer een wezen naast je zit en tegen je praat, omdat je het nooit eerder hebt ervaren. Ik zit naast je en dat doen miljoenen andere wezens die jullie hier in 3D iedere dag bijstaan en ik praat tegen je mind om te zien hoe wij (als dimensies) jullie kunnen bijstaan en je inzichten kunnen geven om je gewaarwording op gang te brengen.
Als mensen beginnen met het rechtvaardigen van hun afscheiding en hun zogenaamde onwetendheid, is dat het punt waar de slavernij aan het bewustzijn vandaan komt. Het onvermogen (althans dat lijkt zo) om je te realiseren dat – wanneer je in eenheid staat, zoals we dat allemaal doen – we de verantwoordelijkhied met elkaar delen voor alles wat gebeurt in deze wereld. We zijn één omdat we in essentie precies hetzelfde aanvangspunt van het bestaan delen. We zijn in gelijkheid gecreëerd en we zullen ervoor zorgen, dat iedereen daarnaar terugkeert, of je nu tijdens je leven tot dit inzicht komt of na de dood.
Dus als mensen niets begrijpen van wat pal voor hun neus gebeurt, noemen we dat slavernij van het bewustzijn. Bewustzijn houdt je gevangen in één enkele denkvorm, die wordt belichaamd door geloof, overtuigingen, gevoelens, emoties, noden, behoeften, die de mensen niet toestaan duidelijk te zien waar deze wereld zich op dit moment bevindt en hoe de ervaring in deze wereld hier terecht is gekomen.
Zolang je volhoudt dat je niet in staat bent om jezelf los te maken van je bewustzijn, ben je zijn slaaf. Bewustzijn – om je een paar voorbeelden te geven – speelt zich af op de volgende manieren zoals je bent als bewustzijn: "Maar dit kan ik niet doen", "Het is niet mijn schuld", "Ik voel wel iets, maar ik kan niets doen of een standpunt innemen over wat gebeurt", "Oh nee, ik houd teveel van die persoon, dus vraag me alsjeblieft niet om mijn gedachten of gevoelens op te geven!" Dit zijn een paar voorbeelden van slavernij, als alles wat je kunt hanteren datgene is wat je al eerder hebt toegelaten.
Als je jezelf beperkt tot bepaalde gedragingen en toepassingen – is het slavernij, want als je jezelf beschouwt als beperkt, ben je in slavernij. Als je jezelf niet verantwoordelijk acht – is het slavernij, wanneer je zegt: "Oh, maar dat kan ik niet of dat doe ik niet" – verslaafd. Als je bepaalde wetten onderschrijft over je manier van denken en de manier waarop je jezelf ziet – verslaafd.

Alleen jij, zoals je werkelijk bent, bent in staat te beslissen wie en wat je gaat worden, niets staat je in de weg, alleen bewustzijn. Bewustzijn houdt je ook vast in het praktiseren van bepaalde gedragingen zoals ik eerder zei om alle systemen wereldwijd te kunnen voeden. Je deelname aan deze wereld, zonder als gewaarwording erin te staan, is verslaving. Als je gevangen wordt gehouden in woorden, gevoelens, gedachten, overtuigingen, geloven, verwachtingen en je leeft volgens die impulsen – ben je verslaafd. Als je niets begrijpt van je eigen creaties en hoe je ertoe kwam, hoe je je leven inricht en waarom – verslaafd. Niettemin begrijp ik, dat het niet altijd even gemakkelijk is om gewaar te zijn van wat gebeurt en te handelen naar wat je hebt leren inzien.
Nu we jullie aan het helpen zijn, worden we gewaar, dat het niet de wens van de mens zelf was om verslaafd te zijn, maar door wat zich ontwikkelde sinds we het bestaan binnentraden. Dit is echter wel de realiteit waaraan we nu allemaal deelnemen. Maar de rechtvaardiging, dat er niets aan kan worden gedaan omdat "Oh, nou ja, ik leid gewoon mijn eigen leven" zal ons echter niet helpen. De realisatie dat alles wat mensen hebben gemaakt bestaat uit bewuste creatie, die je daardoor bestuurt en overheerst, maakt je duidelijk, hoe gemakkelijk verslaving om zich heen kan grijpen.

Meer lezen...

18 juli 2008

Hier is Anu dan en ik ben hier om te praten over mij, over mijn creatie - en dit is het eerste interview dat ik zal doen.

Wel, ik kan niet bepaald zeggen dat ik teleurgesteld ben in ook maar iets dat ik gedaan of gecreëerd heb - het is min of meer precies geworden wat ik wilde dat het werd.

Dus, zoals velen begrijpen, mijn intentie met de schepping en bestaan was om het allemaal voor mezelf te hebben, om mezelf zo'n beetje te integreren in en met alles, om het te bezitten en voor die ervaring van het bestaan in de palm van je hand houden - en ik heb het gedaan. Je weet dat ik in zekere mate het niet deed... wel, ik deed het - het hele 'god-zijn-van-alles'.

Het concept van het hebben van macht en controle over iedereen en alles dat bestaat is bepaald een opwindende missie. Maar ik neem aan dat ik iets had dat niet velen in zich hadden, en dat is: de vastberadenheid om het echt te doen. Want wat ik ontdekte is dat iedereen het wil, die ervaring van macht en controle over alles. Maar kijk, wezens geloofden dat het niet kon of niet mogelijk zou zijn. 'Hoe kan één wezen dat doen of zijn?'

Ik begon als een nogal jong wezen en het was als een verslaving die zich ontwikkelde - om alles te willen hebben, alles te willen zijn - het was zo'n overweldigende ervaring om in staat te zijn om iemand te manipuleren, om ze precies te laten doen wat jij wilt dat ze doen. En wanneer je beseft dat je die macht hebt, dan ontwikkel je het min of meer in jezelf, als jezelf, met jezelf.

Toen ik jong was speelde ik vaak met manipulatie en wezens laten doen wat ik wilde dat ze deden, zonder dat ze het in de gaten hadden - het soort van 'zij denken dat ze iets op eigen initiatief doen maar in werkelijkheid vertel ik ze wat te doen' ideaal. Het lijkt onbelangrijk - maar als je een meester in manipulatie wordt, is het fascinerend. Jullie op Aarde noemen het nu "hypnose" - maar jullie doen het met een techniek. Ik werd feitelijk de manifestatie zelf van manipulatie binnen zelf-gewaarzijn, bewust manipuleren, zonder dat het wezen weet dat ik hem manipuleer en hij dan doet wat ik wil dat hij doet, zonder dat hij weet dat hij eigenlijk doet wat ik wil dat hij doet, maar dat hij denkt dat het zijn eigen initiatief was.

Ik heb altijd alleen gewerkt, vanuit een bepaald oogpunt vertrouwde ik niemand. Wel, oké, soms wel, omdat ik eigenlijk wel moest - want zoiets als dit wat ik creëerde, kun je niet alleen doen, je hebt mensen nodig - of wezens - om je te helpen het te bereiken. En dat was ook best wel moeilijk, weet je, want ik wilde het allemaal voor mezelf. Ik wilde in en als alles van het bestaan zijn, mijn eigen schepping, alle wezens: ik wilde ze in mijn macht hebben, ik wilde ze manipuleren, ik wilde met ze 'kloten', zonder dat ze het in de gaten hadden.

Waar was ik? Iets met... oh ja... het vertrouwen... Ik moest wezens vertrouwen - maar tegelijkertijd mochten ze niet weten wat ik precies aan het doen was. Dat was het moeilijke punt.

Uiteindelijk had ik Enki en Enlil en Marduk en nog wat andere rassen - ik vertelde hen: "Kijk, dit is wat ik wil, dit is wat ik wil doen. Doe je mee of doe je niet mee? Ik zal je dit en dat geven".

Ik geef alleen maar een soort van intro zodat jullie gewend kunnen raken aan mijn aard. Ik hou ervan om te fucken met wezens, heel veel, omdat het zo gemakkelijk is. Fascinerend, omdat wezens denken dat wat er in deze schepping bestaat dat ik dat 'nieuw' heb gecreëerd - maar in werkelijkheid is, wat bestaat, er altijd al geweest. Ik heb alleen maar gebruikt wat er al was hier en het wat 'opgedirkt'. En ik leerde de schepping en het bestaan van onder tot boven kennen. Voor ik begon, begreep ik de taal, ik begreep de primaire basis waaruit wezens bestaan, waaruit het bestaan bestond en dat gebruikte ik gewoon - want als je begrijpt wat er bestaat en hoe het bestaat, precies, nauwkeurig - kun je het in je eigen voordeel gebruiken. En dat deed ik.

Oké, ik moet ervan door.

Ik kom nog eens terug voor een praatje.

Meer lezen...

5 december 2008

Werd angst gecreëerd om het mindsysteem te beschermen tegen...

Waarom is er angst: maakt het wat uit waarom het werd gecreëerd?

Laten we eens kijken naar waarom angst nu hier bestaat. Want als je teruggaat naar waar, hoe en waarom het werd gecreëerd, ontkracht je jezelf vanuit je eigen gezichtspunt. Je zegt: “Ik kan er niets aan doen, ik ben geprogrammeerd om angst te hebben” - waarmee je alleen maar bevestigd dat je een robot bent.

Maar als je ernaar kijkt, hier nu, waarom bestaat angst in de wereld, nu? Om een ieder te beschermen tegen een ieder. Ik bedoel, kijk, de meeste tijd dat je angst in je leven gebruikt hebt was omdat je bang was voor een ander mens.

Je bent bang voor wat ze je kunnen aandoen.

Je bent bang voor wat ze over jou gaan zeggen.

Je bent zelfs bang voor wat ze over je denken.

Daarom verander je je gedrag naar gelang wie er bij je is. Je verandert je gedrag volgens wat je gehoord hebt over mensen. Alles is plaatjes en beelden die geprojecteerd worden. En aan de hand daarvan creëer je een plaatje en beeld en die projecteer je. En dan ga je die leven.

Kijk naar al de wetten die er zijn in deze wereld; om ons te beschermen tegen elkaar. Ik bedoel, is de crimineel niet een van ons?

Kijk maar eens: als je het niet eens bent met het betalen van belasting, vanuit het principe dat het geldsysteem niet al het leven gelijk ondersteund - dus je hebt een morele basis, leven gelijk en één ondersteunen, om geen belasting te betalen - de mensheid maakt er een misdaad van en stuurt je naar de gevangenis en je bent een crimineel omdat je leven ondersteunt. En daar valt niet over te praten.

Handelen degenen die wetten maken dus in het belang van Leven? NEE! Ze handelen vanuit het belang van Het Systeem. Maar we zien de samenhang niet tussen de daden en de redenering erachter en we zetten er geen vraagtekens bij.

Wat een interessant punt naar voren brengt - als we er geen vraagtekens bij zetten, worden wij wat we toestaan: Misdadigers - omdat we de misdaden hebben gecreëerd. Ik bedoel maar, alleen misdadigers creëren misdaden, toch?

Je hoeft niet de misdadiger te zijn om de misdaad te begaan, om de misdadiger te zijn. Je kunt een misdadiger zijn omdat je de misdaad hebt gecreëerd - door de wet te maken en te accepteren die misdadigers creëert. Gelijk en één.

Ik bedoel maar, kun jij dat uitleggen aan 'God' als je naar hem toegaat?

Als hij je vraagt: “Waarom was je zo bang voor je medemens?”

lees meer op DesteniNL

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments