naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Denken is wanneer er een plaatje/herinnering/conversatie in je hoofd opkomt die je niet zelf 'bestuurd' hebt - het kwam spontaan in je hoofd op, als een reactie verbonden aan een gebeurtenis buiten jezelf en toen volgde je het en je dwaalde wat rond in je hoofd en vertoonde je reacties in jezelf.

Wanneer je 'hier' bent - kijkend naar iets in jezelf dat je zelf instrueerde voor jezelf - dan ben jij dit communicerend met jezelf. Maar wanneer het iets is dat plotseling zomaar in je opkomt zonder enige samenhang met jou in dat moment, de ene gedachte volgend op de andere waar je op reageert = dit is denken.

Ademen is niet denken - omdat je jezelf stuurt om met gewaarzijn te ademen: ik adem. Het is een praktische toepassing die je dan ervaart, onder jouw supervisie.

Maar wat als de gedachten geen reacties zijn?
Als ze niet horen bij jouw expressie, in dat moment, of verbonden zijn met iemand buiten jezelf en je sterk doen denken aan eerdere gebeurtenissen, zijn het gedachten, anders is het een expressie.


Gedachten negeren

Je gedachten negeren is niet effectief - negeren is nog steeds het bestaan van de gedachte erkennen en verklaren: 'Ik wil je niet zien dus duw ik je weg in een hoekje om niets met je te maken te hebben.' Zo onderdruk je jezelf.

Je moet jezelf 'leiden' als er een gedachte opkomt - richting geven gaat over de vraag 'Wie jij bent' op het moment van de gedachte. Antwoord geven op die vraag zou jij zijn, jezelf toepassend en expressie gevend aan jezelf - sta jij in zelfoprechtheid in door jezelf bestuurde zelfexpressie door de gedachte te stoppen/uit te wissen en zelfvergeving toe te passen? Of blijf je in en van de gedachte, daarmee het bestaan van de mind erkennend in plaats van te verklaren wie jij bent in het moment?

Terug naar index

Meer lezen...

Kijk, de eerste stap is om jezelf te verwerkelijken als één en gelijk met deze wereld, dit bestaan, is om 'klein' te beginnen en van daaruit uit te breiden. Begin op één punt - en doe het effectief en toereikend - voordat je verder gaat met 'grotere dingen', anders geef je alleen maar ruimte aan 'opgeven' en 'frustraties'.
Dus de eerste stap, laten we de Illuminati als voorbeeld nemen: schrijf op hoe jij jezelf ervaart met betrekking tot de Illuminati, omdat dat wat je ervaart met betrekking tot de Illuminati aspecten van jezelf zal onthullen die jij projecteert op anderen, maar die in jou bestaan als afgescheiden van jou.
Dan pas je zelfvergeving toe - bijvoorbeeld als je stelt  'zij kwetsen zichzelf ' - dan kijk je waar en hoe jij jezelf nog steeds kwetst door het met jezelf op een akkoordje te gooien. Dan pas je zelfvergeving toe. Totdat je in staat bent om naar de Illuminati te kijken zonder dat er iets 'beweegt' in je - dan bestaat er geen afscheiding in jou. Dus wat je ervaart ten opzichte van de Illuminati laat aspecten van jezelf zien die je nog niet afgehandeld hebt - als je ook maar enige reactie hebt naar iets of iemand  = afscheiding die in jou bestaat, en zulke reacties laten punten in jou zien die je nog niet aandachtig bekeken hebt.

En zo ga je verder met alles waar je op reageert - zoals bijvoorbeeld je reactie op de Illuminati en zie wat zulke reacties en ervaringen met betrekking tot iemand of iets, in werkelijkheid jou over jezelf laten zien: dat wat je nog niet effectief afgehandeld hebt.

Begrijp goed dat het niet gaat om het als één en gelijk zijn met de wereld, het bestaan - het gaat om om het één en gelijk zijn met jezelf en als jezelf, jou. Het 'één en gelijk willen zijn met iets of iemand' = afscheiding. In het één en gelijk zijn met en als jou, ben je als één en gelijk met en als alles als één en gelijk aan jou als leven. En als er enige reactie/ervaring/oordeel/mening is over iemand of iets, dan ben nog steeds afgescheiden in en als jou.

Dus stel ik voor dat je begint met de wezens waarmee je te maken hebt in jouw wereld - elke reactie/ervaring naar hen = zelfvergeving, loslaten  en zelf corrigerende toepassing in zelfoprechtheid - totdat er geen reacties/beweging/ervaring meer is ten opzichte van hen in jou. Dan breid je je toepassing uit 'naar buiten' - en zo ga je verder. Werk eerst met  wat er hier al is in de wereld waaraan je deelneemt.

Bijvoorbeeld wanneer je een kopje vasthoudt, als je koffie maakt, of een lepeltje, je houdt het kopje en het lepeltje vast en beseft dat je eigenlijk jezelf vasthoudt, hier in en als jou. Sluit je ogen wanneer je bijvoorbeeld een lepeltje of een kopje vasthoudt en realiseer je dat alles wat er bestaat in dit moment is: jij hier in en als de adem - en dus dat wat jij in je hand houdt is jij die jezelf vasthoudt.

Als je probeert om 'teveel te doen', als je probeert om 'het grotere te doen' zonder eerst het 'kleinere' te transcenderen - de eenvoudige punten - zul je gefrustreerd raken met jezelf. Dus begin simpel, begin eerst hier, met wat er hier is in jou en je wereld.

Terug naar index

Meer lezen...

Je moet goed begrijpen dat zelfoprechtheid niet over het uitspreken van je gedachten, emotionele en gevoelsmatige reacties gaat. Nee, zelfoprechtheid komt niet van de mind - velen begrijpen zelfoprechtheid, zelfeerlijkheid verkeerd - als je denkt dat zelfoprechtheid is dat je uitspreekt wat er in je mind is... nee, dat is oprechtheid.

Oprechtheid is wanneer je spreekt vanuit de mind - gedachten, emoties of gevoelens. ZELFoprechtheid is wanneer je JOU uitspreekt.

We zijn in het proces van het beseffen wat zelfoprechtheid is, daarom: 'spreek' in je schrijven 'uit wat er is' en daardoor zul je ontdekken wat zelfoprechtheid voor jou als jou, is.

Velen vragen: 'maar als ik van de mind ben en de mind, dan zal wat ik schrijf alleen oprechtheid zijn' - ja, maar het interessante is dat door de oprechtheid van de mind voor je te zien in woorden, je je zult realiseren wat ZELFoprechtheid als jij is.

Kijk, je bestaat al zo lang in en als de mind, pratend met jezelf daarboven in je hoofd, maar nu door het schrijven zie je jezelf voor je voor de eerste keer - je staat als het ware naakt voor jezelf. En hierbinnen gebeurt iets interessants: jij ziet JIJ, jezelf en hierdoor komt zelfoprechtheid tevoorschijn...

En dan zul je beseffen dat zelfoprechtheid er altijd is geweest - maar je ontkende je eigen zelfoprechtheid, omdat je 'jou' al zo lang hebt ontkend - door te doen alsof je een mind bent, omdat je bang was voor jezelf en daarom bang was om zelfoprecht te zijn.


Als je je ervan bewust bent dat iemand onoprecht is met zichzelf op welke manier dan ook - niet naar het systeem, maar naar het leven - en je doet niets omdat je bang bent of omdat het risico te groot is, dan ben je één met en gelijk aan zelfonoprechtheid en ga je onderuit.

Dit is de sleutel tot transformatie op alle manieren - het praktische punt van het zelf verantwoordelijk zijn voor allen als zijnde zelf in elk moment.



Terug naar index

Meer lezen...

Zie hem voor je - voor je staand. Ja, het is een plaatje, maar kijk wat er gebeurt.

Plaats hem voor je - en plaats het plaatje dat je ziet binnenin je - wat je zult merken is dat het plaatje verdwijnt en je hem binnenin je als jezelf zult ervaren.

Dan: zelfvergeving.

Dus zeg, je bent bijvoorbeeld met iemand en je realiseert je dat je jezelf hebt afgescheiden van deze mens, dan plaats je deze iemand in je als jezelf - en past zelfvergeving toe.

  • Ik vergeef mezelf dat ik van mezelf geaccepteerd en toegestaan heb dat ik me van deze persoon heb afgescheiden (en specificeer dan voor jezelf waarom je je afgescheiden hebt van dit wezen, wat, welk aspect hij reflecteert van jezelf dat je niet accepteert van jezelf en dat je hebt ontkend in jezelf als jij.

Dan, als je dit wezen in jezelf plaatst en er komen gedachten, gevoelens of emoties bij je op - pas dan je zelfvergeving toe, totdat je in staat bent om dit wezen in je te plaatsen als jezelf zonder dat er reacties in je opkomen.

Dan realiseer je je dat dit wezen jou is als jou. En dus - zul je niets minder accepteren en toestaan dan wie dit wezen is als jij in jou en als éénheid en gelijkheid.

Terug naar index

Meer lezen...

Systeem Gezond Verstand - gehoorzamen aan de regels en methodes van het systeem zoals aanvaard door het wezen.

Zelfoprecht Gezond Verstand - stoppen met de persoonlijke deelname aan en in alle systemen die het leven-als-een-en-gelijk-voor-alles schenden - om de vruchtbaarheid van het misbruik te beeindigen dmv het levende woord.

Systeem Gezond Verstand - de realiteit zo definieren dat je zelf beschermd bent in een bel van zekerheid terwijl duizenden sterven elke dag.

Zelfoprecht Gezond Verstand - is het besef dat je je eigen leven moet veranderen en uit de bel moet stappen; dat je de bel niet in een andere vorm kunt blazen om zo te proberen je eigen bescherming in stand te houden.

Begrijp dat als je niet werkelijk praktische zelfoprechtheid toepast en je wereld verandert in zelfoprecht gezond verstand voor al het leven, dan zullen de woorden die stromen vanuit zelf  het systeem gezond verstand rechtvaardigen en er zal geen enkele verandering plaatsvinden.

Terug naar index

Meer lezen...

De toepassing van zelfvergeving is om punt voor punt alle mindconstructies die in ons zijn, te verwijderen. Alleen maar je bewust zijn van de mind stopt hem niet, en je alleen maar bewust zijn van de constructies en systemen in jezelf verwijdert ze niet, want ze hebben zich in ons gemanifesteerd als dat wat we van onszelf hebben geaccepteerd en toegestaan om te zijn. En alles in ons zal blijven en zich vermengen totdat we op staan en ons zelf in elk moment toepassen om daadwerkelijk deze constructies te verwijderen door zelfvergeving.
Dit is dus niet een gemakkelijk proces en het vraagt zelftoewijding, en de realisatie dat ieder van ons absoluut verantwoordelijk is voor alles dat we zijn en zijn geworden, en dat we absoluut verantwoordelijk zijn voor het veranderen van onszelf - nogmaals, niet alleen maar bewustwording van wat er in ons is, maar het verwijderen, het stoppen door zelfcorrigerende toepassing in elk moment door te schrijven en zelfvergeving te spreken.

Terug naar index

Meer lezen...

Natuurlijk zal geen enkel wezen dezelfde zijn als hij op aarde was - geen enkel wezen. Omdat het de mind als persoonlijkheid-identiteit is ('wie je geloofde te zijn' volgens de mind) die sterft. Daarom, in de dood, is geen enkel wezen 'zoals hij was en wat hij was' in deze wereld, omdat wie hij was gedefineerd werd door en in de mind - de mind die eindigt, die sterft in de dood - daarom: de dood is eigenlijk de dood van de mind als identificatie en definitie van het zelf in en van deze wereld - en wat overblijft is 'zelf'.

Maar, er is nog een proces om door heen te gaan in het interdimensionele bestaan nadat iemand is overgegaan: alles onder ogen zien van jezelf, alles wat je hebt geaccepteerd en toegestaan om je tot slaaf te maken, door de afscheiding in jezelf.

Je hebt een herinnering van een gestorven persoon in je mind - 'wie hij is' is echter niet meer zoals mensen zich hem herinneren in de mind. Je kunt iemand niet beschrijven volgens een herinnering van je mind - dat is niet wie hij is, wie hij werkelijk is.

Terug naar index

Meer lezen...

Toen de mens werd geschapen, waren we uitsluitend gecreëerd met de bedoeling in slavernij te leven onder een ras dat de Annunaki wordt genoemd. Ze ontwikkelden de constructie van de ‘mind’ dat uit ons hele lichaam bestaat om er zeker van te zijn dat wij mensen als slaven konden worden bestuurd en beheerst. De Annunaki waren een ras dat andere wezens tot slaaf maakte omdat ze zelf zo graag manipuleerden en leugenachtig waren, zodat ze konden beschikken over slaven waarmee hun wereld zou worden voorbereid. Ze wilden dat er voor hun wereld zou worden gezorgd – met goud dat door mensen als slaven uit de Aarde werd gedolven. Dit is waarmee we voornamelijk bezig zijn in onze wereld: we zijn bezig een slavenmilieu voor de Annunaki te scheppen, omdat zij van plan waren om op zekere dag weer terug te komen. Het zijn wezens met een grote honger naar macht en bereiden op deze manier hele planeten voor, zodat zij van de hulpbronnen kunnen genieten. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel plezier deze planeet hen gaf. Je kunt meer lezen over de Annunaki om te begrijpen wie ze waren.

Je bent je waarschijnlijk bewust hoe je mind zich verlaat op de richting die wordt aangegeven door een bron buiten jezelf om je te ‘vertellen’ wat je moet doen en hoe je moet functioneren. In je hele bestaan ben je altijd afhankelijk geweest van ofwel de maatschappij, de religie of je genen om je activiteiten te dicteren middels als gedragspatronen van andere wezens om je heen in je omgeving te laten voorschrijven, die je imiteerde en tot jezelf maakte, waarmee je op die manier de persoonlijkheid van je bewustzijn definieerde. Throughout your existence you have always relied on either; society, religion or your genetics to dictate your actions as behaviours of other beings around you within your environment which you copied and moulded to become your own – defining in this way your consciousness personality. Toen de Annunaki ons maakten hebben ze in het hele ontwerp van onze mind en bewustzijn het verlangen naar en de behoefte aan de besturing door anderen gezet, zodat we slaven bleven van anderen die macht en controle hadden in plaats van dat iedereen één is en in gelijkheid existeert.

Daarna hebben ze de constructie van Het Witte Licht gemaakt om dit allemaal in stand te houden. De constructie van Het Witte Licht was een bewust implantaat en een manifestatie in onze mind, dat diende als het hoofdcontrolepunt achter de slavernij en de heerschappij van de Annunaki. Het Witte Licht werd eerst als de hele inhoud van de mind in ieder wezen gezet rond het idee "Ik zal alleen U dienen, O Groot Wit Licht/Meester", dat daarna ons bestaan tot slaaf heeft gemaakt van Het Witte Licht bewustzijnsysteem. Hoewel dit een manifestatie van het bewustzijn was van het idee van eenheid en gelijkheid, was het systeem van Het Witte Licht in het bewustzijn van mensen de methode om iedereen in gelijke mate verslaafd en beheersbaar te houden door dit ene systeem.

Ze hebben rassen verdeeld en religies gemaakt om ons bezig te houden in het geloof, dat er in ons bestaan een hoger doel is weggelegd. Alles waarmee je je bezighoudt is afkomstig van Het Witte Licht, van religie tot maatschappij en politiek. Alles dat door mensen wordt gemaakt is afkomstig uit deze structuur van controle en manipulatie. Er werd een volmaakte gevangenis gecreëerd, waarin iedereen kon geloven dat hij vrij was, terwijl iedere gedachte en iedere daad tot in detail en met grote precisie werd voorgeprogrammeerd om van het uiteindelijke doel van slavernij zeker te zijn.

Deze slavernij is vele miljoenen jaren geleden begonnen. Nu zijn we uiteraard slaven van alles wat ze in deze wereld hebben neergezet, omdat het ras dat de mensheid creëerde het plan had om onze slavernij te verzekeren, zodat het helemaal goed functioneerde op het moment dat ze zouden terugkomen. Dus in iedereen is een volledig netwerk van bewustzijn geplaatst dat is gebaseerd op ‘slaaf zijn’ van Het Witte Licht.

Wat ze toen nodig hadden was iets dat ons altijd zou kunnen leiden en besturen, zodat we slaaf zouden blijven. Wat toen gebeurde was zeer interessant en ik zal de geschiedenis ervan kort uitleggen, zodat je begrijpt dat er bepaalde wezens werden gecreëerd om een menselijke evolutie voor te brengen en te zorgen dat we één verenigd systeem van slaven bleven. Jezus is met vele anderen zo'n wezen dat naar de Aarde werd gestuurd. Hij was slaaf om te zorgen dat de slavernij van de mensheid in stand zou blijven. Deze Jezus was zich er zelf niet van bewust, omdat hij door Het Witte Licht werd misleid.

Dus wat je hebt gehoord over Jezus op een wolk was in feite Het Witte Licht dat de waarheid van Jezus' ervaringen hier op Aarde manipuleerde en zijn woorden tot een religie van afgescheidenheid vervormde, die door miljarden mensen tot vandaag de dag wordt gevolgd. Jezus zal spoedig zijn eigen geschiedenis komen vertellen en de waarheid vertellen van wat werkelijk is gebeurd toen hij op Aarde was en hij zal vertellen over de ware reden waarom hij überhaupt naar de Aarde kwam.

Onthoud dat Jezus (en vele anderen) was gekomen om ons specifieke richting te geven omdat we allemaal deel zijn van een groep wezens die oorspronkelijk waren gecreëerd om te zorgen dat eenheid en gelijkheid in deze wereld overeind blijft. Het bewustzijn van Het Witte Licht heeft ervoor gezorgd dat zijn woorden werden misverstaan, waardoor er een religie is gevormd in plaats van dat mensen hadden begrepen, dat ze het levende woord zouden worden als degene die ze werkelijk zijn.

Er zijn vele manieren waarop slavernij functioneert die de signatuur van Het Witte Licht dragen, zoals schoonheid, glamour, status, verrijking, verlichting, macht. Dit zijn allemaal namen voor verschillende spellen die gespeeld moeten worden om de mensen eindeloos bezig te houden. Al deze spellen zijn bedacht, zodat niemand wakker wordt en vragen gaat stellen waardoor slavernij kan worden gestopt. Zodra je het lef had om zulke vragen te stellen, zorgde Het Witte Licht dat je al je hulpmiddelen kwijt raakte.

Wat ik bedoel met hulpmiddelen is op dit moment eigenlijk een contradictie, want om in deze 3D (driedimensionale) wereld te kunnen leven moet je deelnemen aan de systemen die eerder door de constructie van Het Witte Licht zijn ontworpen. Dat betekent dat je geld nodig hebt om voedsel te kopen, onderdak te vinden, kleding te dragen, enzovoort. En als je het lef hebt om de vooraf gestructureerde manieren waarop deze wereld functioneert tegen te spreken, valt je wereldje uit elkaar omdat Het Witte Licht je pogingen niet ondersteunt.

Het blijft een tweespalt omdat we eigenlijk alleen steun van onszelf nodig hebben om in deze 3D wereld te leven, echter we hebben slaven van onszelf gemaakt. Het Witte Licht werd een levend bewustzijn dat voortdurend meeging met onze evolutie, waarbij het de ene val na de andere zette, zodat we zelfs zijn vergeten wie we zijn. Het creëerde een behoefte voor zijn bestaan en wij geloofden dat we het nodig hadden.

Naast het bewuste aspect van Het Witte Licht heeft zich nog iets interessants voorgedaan in de evolutie van mensen. We zijn ooit gaan denken dat we Het Witte Licht nodig hadden om ons altijd van richting (bewustzijn) te voorzien. Toen heeft het zichzelf met hulp van de Annunaki als een werkelijke constructie in onszelf geplaatst, zodat het ons nog meer tot slaaf kon maken, wanneer we eenmaal dood gingen. En daarvoor creëerden ze de hemel.

De hemel werd ingesteld, zodat je opnieuw kon worden gedirigeerd en gecontroleerd als je was overleden en voordat je werd teruggestuurd naar de Aarde in een nieuw lichaam. In de hemel werden Meesters aangesteld die alles regelden, zoals engelen, demonen, gidsen enzovoort. Dus als je vroeg "Waar is God?" zeiden ze eenvoudig eens te kijken naar wat op Aarde was geschapen en hoe slim we allemaal als slaven gevangen worden gehouden.

We zullen Het Witte Licht een context geven: er waren in de hemel 27 meesters als (niet-fysieke) dimensionalen, die door de scheppers waren geprogrammeerd, die de mensheid bestuurden met mind en bewustzijn, religie, geld, angst, controle en sex. Ze plaatsen in ons gedachten, gevoelens, verlangens en de behoefte aan wereldleiderschap. Al deze hemelse wezens, inclusief demonen, werden gebruikt om steeds meer systemen (implantaten in het menselijk lichaam) te zetten, die verdere slavernij en controle tot stand brachten.

Als je zou begrijpen (dit leggen we nog uit) wie we werkelijk zijn (als hoe we oorspronkelijk zijn gecreëerd), zou je begrijpen dat we niemand nodig hebben om ons te leiden, te besturen en te overheersen. We zijn in staat om onszelf te leven als eenheid en gelijkheid. Maar omdat we vertrouwen hadden, hebben we onszelf toegestaan in slavernij te leven. We hebben onszelf toegestaan ons vertrouwen aan bewustzijnsystemen weg te geven als wie we zijn geworden, namelijk een systeem dat ontworpen is naar beeld en gelijkenis van afgescheidenheid en angst voor verlies.

Omdat we ons vertrouwen stelden in iets buiten onszelf, kunnen de mensen elkaar sinds enige tijd helemaal niet meer vertrouwen. Het vertrouwen in deze wereld werd getransformeerd in bedrog en manipulatie.

Ik realiseer me je grootste zorg, namelijk waarom kunnen we niet gewoon genieten van religie en van een geloof in hogere wezens? Ik vraag je bij deze te begrijpen, dat wij de hoogste wezens zijn en dat er niets hoger is dan wijzelf, waar alles vanbinnen bestaat als eenheid en gelijkheid in het bestaan. Als je je geloof in iets plaatst dat schijnbaar hoger is dan jezelf buiten jezelf, sta je slavernij toe, want dit is de toepassing van slavernij in afgescheidenheid.

Het lijkt ongeloofwaardig, dat weet ik, wanneer ik kijk naar de huidige toestand in de wereld. Dit is echter het resultaat van onze slavernij en de vrijwillige ontmenselijking, die ons leidt tot meer behoefte aan besturing, slavernij en controle. We zijn nooit gemaakt om te worden wat we nu zijn. Iedereen is gelijk, Jezus, Buddha enzovoort. Deze wezens werden alleen toegestaan om hun hele zelf tot uitdrukking te brengen als onderdeel van de assistentie die ze de mens verleenden.

Daarom ‘lijkt’ het alsof ze boven ons staan, maar we zijn in feite allemaal hetzelfde en tot veel meer in staat, indien we in onszelf opstaan als leven en gelijkheid en indien we voor eens en voor altijd de ketenen van slavernij verbreken. Het verschil tussen onszelf en Jezus is het feit, dat Jezus zijn woorden leefde als wie hij is, hij paste zichzelf toe en drukte zichzelf uit als wie hij is en hij kwam naar de Aarde als een voorbeeld voor iedereen om te zien wie we werkelijk zijn – dat is alles. We zijn allemaal gelijk en één. Het enige verschil bestaat in onze toepassing en expressie van wat en wie we zijn op dit moment op Aarde.

De reden waarom we spreken van Het Witte Licht dat ‘was’ en niet Het Witte Licht dat ‘is’ komt, omdat wij als dimensies met behulp van de gewaarwording van een paar mensen op Aarde het voor elkaar hebben gekregen om de totale constructie dimensionaal te ontmantelen, die daar als Het Witte Licht bestond, evenals de Meesters die achter het systeem zaten. Geen goden meer, geen demonen, geascendeerde Meesters, Engelen, enzovoort. We hebben ons gerealiseerd dat zulke zelfgedefinieerde posities als Goden, Meesters en Engelen ideeën binnen het bewustzijnsysteem van Het Witte Licht waren – die zich ook tot in de hemelen uitstrekten – om verdere slavernij zeker te stellen van het idee meer te zijn dan wezens op Aarde zelf geloven dat ze zijn.

Deze afgescheidenheid moest stoppen en dat hebben we voor elkaar gekregen. Het bestaan van iets of iemand meer dan iemand anders bestaat alleen als bewustzijn in afgescheidenheid, dat op zijn beurt zorgt voor slavernij. Wezens als Jezus, Osho, Buddha en vele anderen zijn op dit moment op Aarde en staan samen met alle andere dimensionalen op om de gewaarwording naar jullie toe te brengen. Wij in de dimensies (mensen die zijn overleden) zijn in de hemel opgestaan als wie we werkelijk zijn en staan voor alles wat bestaat in eenheid en gelijkheid.

Wat over is van Het Witte Licht zijn alleen mindconstructies van wat mensen geworden zijn, die herkend moeten worden en dan uit het bewustzijn moeten worden verwijderd. Het Witte Licht is in essentie zodanig in het menselijk bewustzijn ingesleten, dat mensen als wie ze zijn op dit moment op Aarde manifestaties van het systeem van Het Witte Licht zijn geworden, daarom komt de hemel naar beneden om deze laatste beweging van het bewustzijn op Aarde in mensen te stoppen.

Kijk eens naar je gedrag als wie je bent op dit moment en dan zie je afgescheidenheid, oordeel, hebzucht, verlangens, behoeften, hoop, geloof, gedachten, relaties, angst voor verlies – dit zijn allemaal constructies van Het Witte Licht in het mindbewustzijnsysteem als wat ieder menselijk wezen geworden is. Kijk naar de stand van zaken in de wereld: afgescheidenheid, angst, controle, dictatuur – de Aarde en de ervaring van iedereen daarin is bewust ontworpen en wordt gemanifesteerd naar beeld en gelijkenis van het systeem van Het Witte Licht. Jullie zitten er helemaal in als systeem en daarom zijn de dimensies hier om de hemel naar de Aarde te brengen naar beeld en gelijkenis van eenheid en gelijkheid. De constructie van Het Witte Licht wordt nader uitgelegd in het voorbeeld van het spel van de Zielconstructie en in de uitleg over systemen.

Terug naar index

Meer lezen...

  • de swami eindigt deel 3 met: it's up to you and me, het is vertaald als: dat moeten jullie zelf beslissen. klopt ni

Meer lezen...

- Jack-
26 augustus 2007
Hier is Jack weer met meer over de schepping naarmate het interview vordert.

Wat wilde Anu nu eigenlijk?
Hij wilde dat zijn ontwerp, dat hij maakte met de hulp van de Sirians, een bepaald tijdperk hier op Aarde zou bestaan, een tijdperk van evolutie. Een tijdperk, waarin zijn schepping als hem zelf de weg zou voorbereiden voor hem zodat hij later kon terugkomen en zichzelf als zijn eigen creatie kon manifesteren, als de God van zijn eigen schepping hier op Aarde – zodat hij en zijn hele ras zich hier konden manifesteren voor en door het goud, het ging allemaal om het goud.
En de Sirians vonden dat wel leuk natuurlijk want Anu had de Sirians beloofd dat hun ras zich ook kon manifesteren. Dus de Sirians, en Anu en de Serpents, die drie zouden uiteindelijk de God worden van deze planeet. Anu zei dat hij er geen probleem mee had om deze planeet met hen te delen want de systemen waren van de Sirians, het ontwerp van de noodzaak om te eten was van de Serpents en dan hijzelf natuurlijk met zijn ontwerp van het fysiek menselijke voertuig. Dit is interessant, want eigenlijk is dat de formatie van de drie-eenheid van de slavernij van de mensheid, door die drie.

Oké, nu gaan we naar de Leviticus. Zij waren het ras, dat assisteerde bij de meer specifieke ontwerpen van de natuur. Zij manipuleerden eigenlijk. Laten we ze de binnenhuisarchitecten van deze Aarde noemen. Je hebt klei en je kunt de mooiste vormen boetseren van klei, specifieke vormen, wat je ook maar wilt of wenst. Dus waren zij in staat om de uitdrukking van deze planeet, de natuur, te vormen, ermee te spelen en een specifieke expressie te ontwerpen.
De natuur zelf zoals ze nu bestaat, is ook gemanipuleerd wat betreft de noodzaak om de voedselbehoefte te ondersteunen van de dieren die door de Serpents waren ontworpen – de dinosaurus was de eerste – want ook de dinosaurus had voedsel nodig.
En zo werd de cyclus van het leven, of de cirkel van het leven - ik weet niet precies hoe ik het moet noemen – geplaatst en ontwikkeld. Je hebt de carnivoor, de omnivoor en de herbivoor en de ketting van leven, de kringloop van het leven. De Leviticus hielpen daarbij.

Je had dus de menselijke vorm die zich voedde met dieren, de dieren die planten aten en met de planten was alles tot op zekere hoogte nog in orde – zij konden zichzelf voeden door te ademen en zich zo in stand houden. Maar dat werd ook een probleem want dat was niet langer voldoende. De planten en de natuur zelf konden zichzelf niet langer in stand houden zoals ze dat eerder wel konden en alles begon te sterven, alles stortte min of meer in elkaar – de expressie begon te sterven.

Dat was de reden waarom het weer werd gecreëerd. Het weer, de regen, is ook een vorm van voedsel. Zo werd er in regen bijvoorbeeld een bepaalde essentie geprogrammeerd, een geometrisch gevormde substantie. Als je naar waterdruppels kijkt, sneeuw en zo, die hebben een specifieke geometrische structuur. En daarmee programmeerden ze voeding voor deze natuurlijke expressies die manipulaties hadden ondergaan om de dieren te kunnen voeden – in die tijd voornamelijk dinosaurussen, waar de mens zich weer mee voedde.

De eerste test die ze deden was met wat we nu de aapmens noemen en de dinosaurus: het prehistorische tijdperk dat miljoenen jaren duurde. Voor de Annunaki was dat helemaal niet zo lang. Er was één ding waar de Annunaki, de Sirians en de Serpents goed in waren en dat was geduld. Als je net zoveel geduld had als zij, dan zou ik je heel gevaarlijk noemen. Want hoe lang bestaat de mens op deze Aarde? En dit is allemaal onderdeel van een plan om de weg voor te bereiden voor de Annunaki, de Sirians en de Serpents zodat ze eens konden terugkeren en zich manifesteren in de systemen die geplaatst zijn in jullie en jullie in een enkel moment opnieuw te programmeren – zodat jullie hun koninkrijk, hun stad klaar maken om hen in staat te stellen zich hier te manifesteren, om hier te leven...dat is nog eens geduld.

Nu vraag je je waarschijnlijk af ‘Anu bestaat nog?’ Ja, nadat hij besefte dat zijn overtuiging dat goud een vereiste was om te kunnen bestaan berustte op onwaarheid – dat klopte niet. Maar alles is specifiek.

Soms moet ik werkelijk lachen om dit alles – tot op zekere hoogte, het is geen grappige situatie, dat weet ik, begrijp me niet verkeerd. Ik moet lachen om hoe deze puzzel in elkaar past en hoe alles op zijn plaats valt. En mensen vragen daarom. Ze willen de reden begrijpen van wat er gebeurt hier, waarom ze hier zijn, waarom dit allemaal gebeurt. Daar moet toch een reden voor zijn! En als het verhaal verder gaat, zul je het zien en dan zul je met me mee lachen, want je zult het niet geloven – maar uiteindelijk wel.

Dank je wel. Dit is Jack.

Terug naar Index

Meer lezen...

- Jack-
26 augustus 2007
Dit is Jack.

Ik was aan het vertellen dat Marduk de programmering van de systemen deed. Hij programmeerde de systemen in menselijke vorm. Daarvoor gebruikte hij codes en taal. Dat is interessant. Waaruit bestaan de verschillende talen? Die bestaan uit verschillende geluidskenmerken, die meekomen in de uitspraak van de taal. Iedere taal heeft een eigen dynamiek van de geluidsignatuur. Geluid in de expressie van taal is geen geluid. Het is een onderdeel van de systemen die door de Sirians zijn geïmplanteerd. Geluid als leven is niet persé geluid, zoals je mij nu hoort spreken. Geluid is een constante, terwijl dit geluid eigenlijk stil is. Dat is dus interessant.

Dus wat betreft geluidsfrequenties, geluidsvibraties en geluidsymbolen, enzovoort, dat zijn onderdelen van mindbewustzijnsystemen. Ik laat bewustzijn even voor wat het is, want daarop kom ik later nog terug. Eerst richten we de aandacht op het woord systemen.

Dus de systemen moesten worden geprogrammeerd, maar een systeem is dood. Systemen zijn dode onderdelen, die in de fysiek menselijk vorm zijn geplaatst. Datgene wat de systemen doet leven, of wat ze levenskracht geeft, zijn, of waren, de Atlantiërs.
Hoe en waarom werden die systemen geprogrammeerd?
Ze moesten in de eerste plaats taken verrichten, die noodzakelijk waren voor de mens op Aarde, die goud moest delven. Ze werden geprogrammeerd om in principe hun armen te kunnen bewegen, het hoofd werd geprogrammeerd voor de rest van het fysieke lichaam, de organen werden geprogrammeerd voor automatische bewegingen, ademhaling moest automatisch gaan - alles werd systematisch geprogrammeerd, onthoud dat.
Hun taak om goud te delven werd in ieder individu voorgeprogrammeerd.

Er waren verschillend methoden om te programmeren, bijvoorbeeld kleine implantaten, die al waren voorzien van een programma, waarbij ze ook wiskundige formules gebruikten. Ik zeg met opzet wiskundige formules, zodat je begrijpt dat ze vergelijkingen gebruikten. De wiskunde die op dit moment in de wereld wordt bestudeerd is primitief en staat in geen enkele vergelijking tot de ware wiskunde en de manier waarop alles werd ontworpen. Stel je voor, het plan voor deze planeet was exact berekend met wiskundige formules. Iedereen was ingecalculeerd. Het was exact bekend hoe de systemen zich zouden gaan ontwikkelen. Het rekenwerk omvatte dus de ontwikkeling van de hele planeet inclusief ieder mens plus de dieren - alles!

Dus 'evolutie' is gebaseerd op een wiskundige formule met een begin en een eind. Dus dat was het werk van Marduk. Hij zette alles over in een wiskundige vergelijking.

We hebben dus nu de systemen van de Sirians in menselijke vorm, waarvan de programmering door Marduk werd uitgevoerd en de Atlantiërs zaten in de systemen - let op: niet meer in het fysieke lichaam! Dat was nu veranderd, want het fysieke lichaam was nu ingericht voor systemen, waarin de Atlantiërs nu de systemen zouden animeren. Dat was het enige waarvoor ze de Atlantiërs nodig hadden. Ze moesten gewoon de systemen tot leven brengen, want de systemen waren nu de manifestatie van Anu en de Sirians geworden. De systemen moesten zich ook gaan ontwikkelen. Ze moesten het koninkrijk van Anu en de Sirians gaan voorbereiden en manifesteren. De Serpents hoorden er ook bij, maar die haakten af, want de Serpents wilden niet accepteren, dat er alleen een vorm was, die schijnbaar een koninkrijk voor de Goden zou voeden en manifesteren, waarin de Atlantiërs waren gezet. Anu kon de Serpents even van zich afhouden door te zeggen: "Ik heb een mooi plan voor jullie en dat is veel grootser dan de Sirians en ik manifesteren.” Dat komt binnenkort aan de orde.

Goed, ik ga door in mijn volgende interview, waarin ik ga uitleggen hoe de Atlantiërs in het fysieke voertuig werden geplaatst.

Terug naar Index

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments