naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

De toepassing van zelfvergeving is om punt voor punt alle mindconstructies die in ons zijn, te verwijderen. Alleen maar je bewust zijn van de mind stopt hem niet, en je alleen maar bewust zijn van de constructies en systemen in jezelf verwijdert ze niet, want ze hebben zich in ons gemanifesteerd als dat wat we van onszelf hebben geaccepteerd en toegestaan om te zijn. En alles in ons zal blijven en zich vermengen totdat we op staan en ons zelf in elk moment toepassen om daadwerkelijk deze constructies te verwijderen door zelfvergeving.
Dit is dus niet een gemakkelijk proces en het vraagt zelftoewijding, en de realisatie dat ieder van ons absoluut verantwoordelijk is voor alles dat we zijn en zijn geworden, en dat we absoluut verantwoordelijk zijn voor het veranderen van onszelf - nogmaals, niet alleen maar bewustwording van wat er in ons is, maar het verwijderen, het stoppen door zelfcorrigerende toepassing in elk moment door te schrijven en zelfvergeving te spreken.

Terug naar index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments