naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Systeem Gezond Verstand - gehoorzamen aan de regels en methodes van het systeem zoals aanvaard door het wezen.

Zelfoprecht Gezond Verstand - stoppen met de persoonlijke deelname aan en in alle systemen die het leven-als-een-en-gelijk-voor-alles schenden - om de vruchtbaarheid van het misbruik te beeindigen dmv het levende woord.

Systeem Gezond Verstand - de realiteit zo definieren dat je zelf beschermd bent in een bel van zekerheid terwijl duizenden sterven elke dag.

Zelfoprecht Gezond Verstand - is het besef dat je je eigen leven moet veranderen en uit de bel moet stappen; dat je de bel niet in een andere vorm kunt blazen om zo te proberen je eigen bescherming in stand te houden.

Begrijp dat als je niet werkelijk praktische zelfoprechtheid toepast en je wereld verandert in zelfoprecht gezond verstand voor al het leven, dan zullen de woorden die stromen vanuit zelf  het systeem gezond verstand rechtvaardigen en er zal geen enkele verandering plaatsvinden.

Terug naar index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments