naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

25 juli 2009
Oké – dus, vandaag gaan we het hebben over een interessant fenomeen. En dit is in het bijzonder een oefening voor diegenen die participeren in de ‘Wet van de Aantrekking’, mensen die heel erg sterk geloven in Liefde en Eerlijkheid, in Billijkheid… in Gelijkheid – om te zien of je beoordeling van je positionering binnen je huidige geloofsstatus, je huidige principes, je waardensysteem: om te zien of dat waardensysteem je feitelijk ondersteunt.
Op het gebied van Verkoop en ‘Positief Denken’ en de ‘Wet van Aantrekking’, is er een kleine oefening die heel erg functioneert zoals het bepalen van een evenwichtspunt: waar je een lijn trekt in het midden van de pagina en op één zijde schrijf je al de positieve eigenschappen en op de andere zijde schrijf je al de negatieve eigenschappen.
Nu, voor onze oefening gaan we een heel controversieel punt gebruiken. We zullen ‘Micro-chipping’ gebruiken. De vraag is: is Micro-Chipping bevorderlijk = het beste voor de Mensheid of… en dat betekent: is Micro-chipping goed – of is Micro-chipping slecht?
Nu in het beantwoorden van die vraag, ga je bepalen of je jezelf werkelijk aan het pushen bent in zelfoprechtheid; je zult bepalen of je een zelfoprechte persoon bent of dat je in feite door informatie en angst gecontroleerd wordt. Dus je zult bepalen of je werkelijk geïnteresseerd bent in een Oplossing voor de Wereld die werkelijk het Beste is voor de Hele Mensheid.

Nu, laten we beginnen met de negatieve aspecten van de Micro-chip – we zullen een paar negatieve en een paar positieve doen.
Een negatieve is natuurlijk dat het allemaal om Controle gaat. Nu – controle is iets fascinerends – want controle, wanneer in de handen van enkelen die uit zijn op macht, zou een slechte zaak lijken en het lijkt erop dat dit door de geschiedenis heen gebeurd is; en dat de massa’s, dat wil zeggen, de velen, op de één of andere manier altijd gevallen zijn voor de enkelen in de macht hebben en altijd een excuus hadden waarom ‘zij er niets aan konden doen’.
Het betekent, ik bedoel het feit is bewezen dat een enkele man een hele natie kon beheersen – meer bepaald de Duitsers – en erin geslaagd was om hen allen samen te laten staan in één enkel Principe. Dat betekent dat het Duitse ras in zichzelf meer kans maakt op een betere toekomst. Uiteraard is het nooit als een ‘positieve’ boodschap gezien, waar Hitler voor stond – maar wanneer men werkelijk eens gaat kijken naar waar hij voor stond… Hij stond voor een beter leven voor zijn volk.
Nu – indien men dit uitbreidt tot een Beter Leven voor Allen, dan moet men uiteraard… rekening houden met al de Controlekwesties.

Beeld je in dat je een ouder bent en je kind is ontvoerd of is verdwenen: de bezorgdheid en de angst waar je doorheen gaat wanneer je niet weet waar je kind is…
Nu met de microchip – waarvoor de technologie al bestaat - waar de microchip opgevangen kan worden door satelliet met een bepaalde frequentie = zal het eenvoudig zijn om je kind terug te vinden, want je kind zal gelokaliseerd worden door de scan.
En hoewel er in deze fase nog enkele punten zijn waar men in staat zou zijn zich te ‘verbergen’ en niet te worden opgevangen door de satelliet, de technologie is zich aan het ontwikkelen tot op een niveau waarop dit niet eens meer uitvoerbaar zal zijn: waar bijvoorbeeld alle locaties van waaruit de chip niet in staat zal zijn een signaal uit te zenden in kaart gebracht kunnen worden, en men zal een veel kleiner zoekgebied hebben waar men heen moet om het kind te vinden.
Dit zal uiteraard ook als controle dienen, wat voorkomt dat mensen die op kinderen azen voor de bevrediging van hun verlangens, gestopt zullen worden of op z’n minst, het absolute minimum, hen ervan zal weerhouden om het ook maar te overwegen als ze zich bewust zijn van het probleem.


Technologie bestaat die in de chip ingebouwd kan worden om je Gezondheid te controleren, dit betekent dat het feitelijk, door een connectie of een meting van je huidige gezondheid – want als je kijkt naar je fysieke lichaam: het is een chemische constructie – dus als er bepaalde chemicaliën binnen je evenwichtsfactoren uit balans zijn, wat invloed heeft op je gezondheid, dan zal je chip een signaal zenden naar een controlekamer die je dan onmiddellijk zal laten weten dat je nood hebt aan medische zorg - waardoor dus het probleem gediagnosticeerd wordt lang voordat het plaatsvindt en het probleem voorkomen wordt – wat het doel is van gezondheidszorg: problemen voorkomen; niet naar de dokter gaan nadat je een probleem hebt.

 
De microchip zal dus extreem efficiënt zijn in het assisteren om problemen te voorkomen. Als men kijkt naar wat er deze laatste week gebeurd is in Durban, waar winkelplunderaars winkels bestormden, de winkels plunderden omdat ze niets te eten hebben, en de regering vroegen om een Gelijk Minimum Inkomen voor Alle Mensen in het land - dit soort van activiteiten zal escaleren, want met de economische situatie die meer en meer precair wordt… en ervoor zorgt dat meer en meer mensen zonder Basis-Levensonderhoud zijn, meer en meer zullen eisen dat een antwoord gevonden wordt voor diegenen die hun rechten ontnomen zijn door een Economisch Systeem dat nooit werkelijk iets gegeven heeft om Alle Levende Wezens op Aarde – op zijn minst om alle Mensen.

Dus – dit soort van situaties zal toenemen. Uiteraard claimen regeringen op het ogenblik ‘dat het onmogelijk is om uit te voeren’.
We zijn het hier totaal niet mee eens; wij zeggen dat het absoluut mogelijk is – want uiteindelijk: wij als de Mensen maken de ‘regels’ aan de hand waarvan we communiceren – en geld is een vorm van communicatie, het is een Waarden-Systeem – wij maken de regels van ons waarden-systeem.
Ons huidige waarden-systeem is gebaseerd op: de ‘Wet van Aantrekking’ en op ‘Positief Denken’ en op… sommigen die ‘alles hebben’ omdat zij de ‘opportuniteit hebben’, zij genieten het voordeel bepaalde factoren in de fysieke realiteit aan hun kant te hebben om ‘succesvol’ te wezen – of ze zijn getraind in een bepaalde vorm of competentie die veel gezocht is en die het controlesysteem dient, wat gelijkaardig is aan het hebben van een microchip gebaseerd op Media-Controle en een Onderwijs-Controle-Systeem – wat op een bepaalde manier al bestaat.

Maar er is een oplossing voor dit probleem door een gelijk inkomen te hebben voor allen – Een Gelijk Minimum Levensinkomen voor alle wezens van geboorte tot aan dood – wat heel gemakkelijk te sturen zal zijn met een microchip – om te verzekeren dat niemand andermans inkomen kan misbruiken, en om iedereen toe te laten ondersteund te zijn in termen van enkel dit inkomen kunnen gebruiken in relatie tot Voedsel en Onderdak en datgene wat verbonden is aan de vervulling van onze Basisbehoeften; om dit gekoppeld te hebben aan een centraal managementsysteem door gebruik te maken van een microchip.
Waarom zou men dit doen? Omdat je mensen echt niet kan vertrouwen om dit te beheren – omdat mensen al bewezen hebben Corrupt te zijn. De mensheid heeft nood aan een systeem van Fysieke Controle om hen er daadwerkelijk van te weerhouden elkaar te schaden. Want het Principe van Consideratie hebben voor elkaar, je weet wel: ‘Hou van je Buurman als van Jezelf’ – dit soort dingen bestaat niet; het zijn utopische ideeën waarvan zelfs het Christendom voor 2000 jaar heeft bewezen dat het niet werkt en dat het niet kan werken.
En we kunnen niet langer wachten op één of ander utopisch idee – we moeten een Praktische Gezond-Verstand-Oplossing vinden die in het Voordeel is van Iedereen.

Dus een ander positief punt voor de microchip zou zijn dat men in staat zou zijn een Systeem van Gelijk Inkomen dat in het Voordeel is van Allen, te beheren.
Nu zal je zeggen: “Maar hoe, hoe ga je… wat gaat je motiveren om voedsel te produceren en wegen te bouwen en… basisdiensten?”
Hiervoor zal men een Arbeid-Systeem moeten introduceren: een Arbeid-Krediet-Systeem waarop men Gelijke Kredieten verdient per Tijd die men gewerkt heeft, los van welke je Competenties zijn – wat betekent: het plaatst een totale vorm van Gelijkheid.
Dus, of je nu een arts bent of grafdelver – je krijgt een Gelijk Arbeid Krediet-punt voor de arbeid die je levert in overeenstemming met de tijd die het in beslag neemt en je waarden-systeem voor de meer… noem het de ‘luxegoederen’ in de wereld – zoals auto’s en televisie en technologie en al dat soort dingen – is dan gebaseerd op een Arbeid-Systeem: als je niet werkt, dan krijg je niets; je zal voedsel en onderdak hebben, maar je zal niet de andere ‘luxegoederen’ hebben die beschikbaar zijn.

Uiteraard is het met een chip heel handig: als iemand steelt, zal het gemakkelijk zijn om hen op te sporen en dus om alle Misdaad te Voorkomen – een chip zal één van de beste manieren zijn om je ‘eigendom’ te beschermen tegenover je ‘delinquente medemens’. We zitten met een wereld waarin deze dingen nu extreem uit de hand gelopen zijn, en onze politie-eenheden kunnen geen oplossing volhouden.
Terwijl met een microchip zal je een heel kleine (menselijke) eenheid nodig hebben om daadwerkelijk de ‘Wet te handhaven’ – want veel meer mensen zullen binnen de grenzen van hun eigen leven blijven – omdat hun minimum basisbehoeften ingelost zijn in termen van voedsel en onderdak, hun kinderen worden opgevoed, ze hebben geen honger, ze kunnen meer principes van Expressie en Geluk nastreven en alles wat daarmee samenhangt – en een leven leiden dat meer gebaseerd is op Zichzelf Ervaren in de tijd die hen gegeven is hier op Aarde.

Met een Arbeid-Systeem zal men in staat zijn iedereen Gelijk te schakelen in een Krediet-Systeem dat de mensen die werkelijk wat meer ‘luxe-ervaringen’ willen of ervaringen gerelateerd aan entertainment, zal toelaten deze te verkrijgen, door eenvoudigweg te werken – of die arbeid nu het produceren van voedsel is of het produceren van een televisietoestel of de arbeid bestaat erin advocaat te zijn of een dokter, of de arbeid is het plannen van wat er met de riolering van de stad gebeurd, stadsplanning, of basis-waterplanning – wat het ook mag zijn in overeenstemming met wat men… je weet wel, je zult werk doen in overeenstemming met waar je van geniet en waar je voelt dat je je medemens efficiënt ten dienste zou kunnen staan.
En die Arbeid-Eenheden zal je dan kunnen gebruiken om ‘items met extra waarde’ te verkrijgen, in de zin van entertainment of in de zin van ‘plezier maken’ in deze realiteit.

Door iedereen in een Gelijke positie te laten zijn met betrekking tot de Basisbehoeften, voorzieningen zoals Voedsel, Onderdak en aanverwante zaken zoals Onderwijs, en je waarden-systeem als datgene wat diegenen motiveert die willen werken = dat zal iedereen in een positie plaatsen zodanig dat diegenen die werk verrichten en arbeid gebruiken om hun items te verkrijgen, zij hun goederen zullen hebben – diegenen die dit niet doen zullen nog steeds voedsel hebben, zodanig dat niemand nodeloos hoeft te lijden – en je zult een Vrije Keuze hebben om te werken of niet te werken.

Hiermee is vrije keuze een plaats gegeven en hierin is je keuze gebalanceerd = het beste voor Iedereen – door gebruik van een microchip.
Want een microchip – het zal daadwerkelijk mogelijk zijn om een dergelijk systeem te beheren, waarbij men alle controle wegneemt die ooit in handen van de Enkelen had kunnen zijn = door een Administratief lichaam te hebben dat dan door Allen gekozen wordt – door gebruik te maken van technologie.
Met een eenvoudige Regel: dat niemand langer dan een jaar een dergelijke functie mag bekleden, dus je Raad of Administratief lichaam dat het beheer van het Basis Inkomsten-Systeem, dat Alle Mensen Gelijk dient als Leven en je basis Arbeidssysteem, overziet = zal jaarlijks veranderen en zal een Basis-Dienst zijn voor het Beste voor Allen.
We hebben niet eens Overeenstemming van alle mensen op Aarde nodig om dit uit te voeren – want, ik bedoel, onze leiders zoals ze nu zijn, hebben al alle macht – zij kunnen een dergelijk systeem eigenlijk met groot gemak implementeren.
Het enige wat het hen zal kosten is uiteraard dat zij hun macht opgeven. En daarin: een Gelijke positie voortbrengen. Zij zullen dus ofwel moeten meewerken, of we zullen zelf de nieuwe leiders van de wereld moeten worden; nieuwe politici aanstellen die DAADWERKELIJK een Systeem implementeren dat het Beste is voor Allen.
Een zeer eenvoudig punt, want vanuit een Desteni perspectief zullen wij dit punt krachtdadig nastreven.

Nu… ik kijk naar negatieve punten voor de microchip. Het belangrijkste punt met de chip is dat je gecontroleerd zal zijn en dat je op een manier ‘in een gevangenis’ zal zitten. Nu – dat is een misvatting – want: om alle mensen op Aarde te controleren en hen tot op het punt te krijgen dat ze afgevoerd worden om afgemaakt en geëxecuteerd te worden enzovoorts – dat zal niet gebeuren want:
Je Elite als je ernaar kijkt in de wereld, is ‘onzichtbaar’ – ze kunnen niet zichtbaar worden, ze zijn een te kleine groep en zouden dan in reëel gevaar verkeren. Hun enige veiligheid ligt in het feit dat ze onzichtbaar zijn. Ze zullen onzichtbaar blijven, ze zullen nooit aan het licht gebracht worden – want hun blootstelling zou hen onmiddellijk in groot gevaar brengen. Er is geen enkele kracht in de wereld die hen kan beschermen, indien zij op dit ogenblik bekend zouden zijn aan de mensheid als wie ze zijn - er zijn eenvoudigweg te veel mensen die bereid zijn hier werkelijk iets aan te doen.
Dus de Elite zal onzichtbaar blijven. Hun macht op dit ogenblik is in feite: alle goedgelovige complottheoretici en de angstige menigte gebruiken – om Geruchten te verspreiden zo snel als maar mogelijk is en henzelf (de complottheoretici) in een mentale gevangenis te houden enkel gebaseerd op Geruchten, op Gissingen, zodat zij ‘speciaal’ zouden kunnen wezen – door diegene te zijn die ‘Een Groot Complot tegen de Mensheid aan het licht gebracht heeft.’
Er is geen dergelijke Samenzwering! De samenzwering wordt leven ingeblazen ten voordele van de Enkelen door de Velen - want de Velen zijn niet in staat om samen te zitten en gewoon overeen te komen wat het Beste is voor Iedereen op één enkel punt.

Wij stellen voor dat het Beste voor Iedereen een Minimum Basis Inkomen is van Geboorte tot Leven (tot de Dood) voor elk menselijk wezen. Dit bereikt automatisch het doel van ervoor te zorgen dat iedereen Voedsel, Onderdak en Onderwijs heeft.
Met deze Basis punten op hun plaats = zal een ieder in staat gesteld worden daadwerkelijk te overwegen anders te gaan Leven. Want dit zal veel van de spanning en stress wegnemen die geweld veroorzaken in de samenleving, het neemt vele van de ziektegevormde punten weg.
En een microchip zal werkelijk een Gelijk Gezondheidssysteem toelaten.

Je zult in een positie verkeren waarbij je je ‘acties kunt verdedigen’ – want je kunt bewijzen wat je gedaan hebt en niemand zal in staat zijn je valselijk te beschuldigen, want het zal bekend zijn waar je je verplaatst. En – met betrekking tot dit punt: de enige mensen die niet willen dat anderen kunnen weten waar ze zich begeven = zijn diegenen die moedwillig onoprecht zijn! Ik bedoel, wat is de bedoeling ervan om te verbergen wat je doet?!

En in een Gelijk Inkomsten-Systeem: waar je een Arbeid-Systeem hebt voor het punt van ‘het voordeel van luxegoederen’ – ik bedoel, je bent… Je hebt alle macht in handen met betrekking tot hoe je je leven leeft en wat je doet met je leven. Als je dan Geluk wilt nastreven en…vanuit het perspectief van geen Arbeid gebruiken: dan kan je dit altijd doen! Er zullen groepen zijn die dit kunnen – ik bedoel, je hebt je Voedsel, je hebt Onderdak, en je kan Pret maken; Niet alle dingen zullen geld kosten of kredieten of arbeid – sommige dingen zijn gewoon LEUK.

Nu – ik ben nog steeds op zoek naar meer negatieve punten voor de microchip: het lijkt erop dat Controle de hoofdzaak is en de angst die gekoppeld is aan controle en… Alle kwesties rond de microchip draaien eenvoudigweg om Controle; er is geen ander punt.

Laten we kijken naar Vergunningen: ik bedoel, om je erkend te krijgen, je hebt bijvoorbeeld de competentie om een auto te besturen of om punten te beheren die te maken hebben met mogelijke schade die aan anderen berokkend zou kunnen worden: je weet wel, zoals het besturen van een vrachtwagen of een vliegtuig enzovoorts – hiervoor is een vergunning nodig vanuit het perspectief dat: om te garanderen dat je capaciteiten toereikend zijn – want het Ego neigt er altijd naar te verklaren dat men ‘oké’ is terwijl men dit niet is. Om ‘onberekenbaar gedrag’ door het systeem te laten signaleren zodat onmiddellijk de nodige zorg verleent kan worden aan een persoon die een ‘stoornis’ aan het ontwikkelen is die anderen zou kunnen schaden door een motorongeluk = dit zal in het Voordeel van Allen zijn.
Ik bedoel – de controle van dergelijke punten is absoluut relevant – want het enige wat in de weg zal staan is Ego, want er is niets anders dat zoiets in de weg zou kunnen staan…

Uiteraard, met een Gelijk Inkomsten-Systeem en waarbij de beslissing genomen is dat Alle waarde gebaseerd is op een Systeem dat gebaseerd is op de Waarde-van-Leven heb je geen Economisch Systeem dat gebaseerd is op Winst: dus niemand maakt nergens winst op.
Je hebt een Onmiddellijk Resultaat op je Arbeid – je hebt een systeem waarmee je je Voedsel en Onderdak-module kan gebruiken – dat gebaseerd is op een Gelijk Systeem voor iedereen – dat gebaseerd is op de Beschikbare Bronnen, niemand kan méér hebben dan een ander – je kan een ‘beter huis’ hebben door je Arbeid te gebruiken om een beter huis te bouwen – maar: het hele winstsysteem, waarop veel van de ‘Wet van Aantrekking’ gebaseerd is, om ‘dit te bezitten…’ om ‘rijk te zijn’… Je rijkdom bestaat uit de tijd die je effectief kan doorbrengen met de dingen waar je echt plezier in hebt = dat is Echte Rijkdom!
Het systeem zal voorzien in dergelijke situaties van Echte Rijkdom – in termen van je Basisdiensten: dat zal door een Arbeidsysteem voorzien worden.
Uiteraard zullen we meer in detail gaan van hoe deze dingen gaan ‘werken’, we hebben al gekeken naar… we hebben al alle verschillende opties uitgetest die voorhanden zijn om te testen of dit systeem zal ‘werken’: tot dusver heeft het de ‘Toets des Tijds’ doorstaan – wat de ultieme proef is voor elk systeem: zal het de toets des tijds doorstaan?
En het is de toets des tijds aan het doorstaan – terwijl ons huidige Geld-Systeem = ons Winst(-systeem), ons Kapitalistisch Systeem, onze Communistische Systemen zoals zij vroeger waren: geen van deze systemen heeft feitelijk de toets des tijds doorstaan.
Nu zal je Slimmeriken hebben die werkelijk zullen proberen om wat wij aan het doen zijn, te categoriseren. Waarom stop je niet gewoon en overweeg: wij zoeken naar een Antwoord dat het Beste is voor Iedereen. Als je dit niet ziet en je wilt dit niet zien – beschouw dan je particuliere positie van zelfoprechtheid: of je werkelijk geïnteresseerd bent in eender welk punt dat het Beste is voor Iedereen – jezelf meegerekend uiteraard, ik bedoel: Een oplossing die het Beste is voor Iedereen omvat Iedereen!

Uiteraard, je Verlangens die gebaseerd waren op een tijd wanneer men geprogrammeerd was om ‘meer te willen dan een ander’ – een tijd van ‘Competitie’ – zal niet langer geldig zijn:
‘Competitie’ zal een Expressie zijn: indien men sport of atletiek enzovoorts wil gaan doen, dan wordt dat een Expressie in overeenstemming met je vaardigheid. Het zal niet langer zo zijn dat je Winst kan halen uit je ‘expertise’ of ‘de manier waarop je eruit ziet’ – al deze zaken worden werkelijk alleen maar gebruikt om ‘de Menigte te Bedotten’ in het aanvaarden van allerlei soorten ‘hoop’ en ‘verlangens naar een soort Grootsheid’, wat uiteindelijk gebaseerd is op ‘Succes en Geld’ – op ‘Rijkdom’, wat belachelijk is in een systeem dat niet genoeg heeft voor Iedereen in de eerste plaats, als een Geld-Systeem.
Want er is niet genoeg – zoals menige keren gedemonstreerd is door de wijze waarop onze Markten op en neer gaan = er is een Probleem, en dit probleem zal niet opgelost worden.
We gaan ook niet wachten tot de menigten de winkels gaan beginnen plunderen en de Basis-Infrastructuur vernietigen omdat ze Honger hebben – en dan uiteindelijk toch moeten toegeven tot op het punt waarop je een Gelijk Inkomsten-Systeem MOET introduceren en waarbij je MOET overwegen (omdat je leven bedreigd wordt door diegenen die geen voedsel hebben), je moet een systeem overwegen dat gebaseerd is op de Waarde-van-Leven, waarbij het niet verschillend is van wat we nu hebben, waar het gebaseerd is op de Waarde van je Schuld: waarbij we Geld door Schulden moeten creëren; Dan kunnen we evengoed Geld creëren door het Gelijk te maken aan de Waarde van Leven. Wat dan op zijn minst een Gelijkheids-Systeem is – want: er is genoeg Geld in overeenstemming met het aantal levende wezens op de planeet.
En in overeenstemming hiermee, kan men zijn Arbeidspunten plannen en het produceren van voedsel en aanverwante zaken, en er zullen voldoende mensen zijn die er DAADWERKELIJK IETS OM GEVEN.

Diegenen die ‘Liefde’ preken, ik bedoel, dit zal je kans zijn om werkelijk te bewijzen dat je ‘Liefde’ reëel is. Je zult dan werken voor… Je Arbeid zal in Dienst staan van je Medemensen. Je zult kunnen bewijzen dat je daadwerkelijk ‘geeft om je buurman’ – Ik bedoel, al deze ‘prachtige punten’.
Nu – met dit alles, natuurlijk, is het je opgevallen? Er is geen Religie nodig, wat geweldig is – Religie in zichzelf is sentimenteel in waarde en zal niets te maken hebben met de Basis-Leven-Schenkende Behoeften waaraan voor Alle mensen op Aarde tegemoet gekomen moet worden.
Religie is eenvoudigweg irrelevant; het is iets dat ‘relevant’ is voor ‘je Leven na de Dood’, als je een bijzondere-streving wilt najagen die in overeenstemming met je geloof ‘je leven voor je oplost’ in het Hiernamaals = dat kan je doen in je eigen tijd, ik bedoel, je zal genoeg voedsel hebben, genoeg onderdak, je zal in staat zijn dit te doen. En het is alleen maar sentimenteel, het heeft geen enkel invloed – geen enkele invloed op wat zich dan ook in deze Fysieke Wereld afspeelt in termen van de Basisbehoeften voor Mensen, zoals: Voedsel, Onderdak en Onderwijs.
Dan zullen dergelijke punten (religie) totaal uitgesloten zijn van welk systeem dan ook – want dat is het onderdeel dat persoonlijk zal blijven, ofschoon men dit uiteraard kan betwisten indien men dit echt wil maar: het is irrelevant binnen de Context van de vraag of de microchip ‘positief’ is of ‘negatief’.

Het gehele punt dat de microchip een cijfer is -666- ofwel het ‘Merkteken van het Beest’ – ik bedoel: elke individuele mens in deze wereld draagt al het ‘Merkteken van het Beest’: indien je een Bankrekening hebt = dan heb je het Merkteken van het Beest; als je welk product dan ook koopt = dan participeer je in het Merkteken van het Beest; indien je Geld in je zak hebt = dan heb je het Merkteken van het Beest; wat je nu ook doet: je hebt een elektriciteitsrekening, je hebt een telefoon, je hebt een Gsm, je hebt waterrekeningen = dat is allemaal het Merkteken van het Beest = je hebt het al.
Dan kan je evengoed gaan voor een meer effectief ‘Merkteken van het Beest’ – zijnde een microchip. En met diezelfde chip zullen we in staat zijn om feitelijk een veel betere Oplossing te vinden, waarbij men een systeem kan hebben dat ons controleert – zodat we elkaar niet nodeloos schaden.

Dit zal uiteraard een Globaal Systeem zijn – dat is wat zo geweldig is aan de Nieuwe Wereld Orde – omdat het alles klaarmaakt voor een Globaal Systeem dat het Beste is voor Iedereen; waarbij er geen Grenzen meer zullen zijn, geen controles door paspoorten – je zult je eenvoudigweg verplaatsen en je zult gevolgd worden door middel van je microchip.
Je zult in staat zijn om te weten indien iemand je huis wil opblazen of niet, indien… maar daar zou geen behoefte aan bestaan – want je vecht niet langer om religie, iedereen heeft voedsel.
Religie is je ding voor het Hiernamaals, ik bedoel – je zult alleen maar in het Hiernamaals te weten komen of je geloof werkelijk waar was of niet, of niet soms? Het heeft niets te maken met wat er hier op Aarde gebeurt – op welke manier dan ook. Het voedt je niet, het voorziet je niet van onderdak – zoiets bestaat gewoon niet.

Deze dingen worden gedaan door Beslissingen die door ons Allen als Mensen genomen worden: Wij besluiten wat het Beste is voor Iedereen, we implementeren het, het werkt = het Beste voor Iedereen.
Kijk eens: je kunt in het Hiernamaals ‘voor God komen te staan’ – indien je gelooft dat zoiets bestaat – en zeggen, je weet wel, hem uitleggen waarom je geloofde wat je geloofde. Maar er is geen enkele manier waarop je hem zal kunnen zeggen, ik bedoel: “Ah, ik wilde gewoon geld voor mijzelf en niet voor alle anderen.” – dat zou niet het Beste zijn voor Iedereen – ik ben er zeker van dat als er een God zou bestaan hij eerder kwaad zal zijn omdat je niet Iedereen Gelijk in overweging genomen hebt binnen de context van deze Realiteit.
We zijn allen Gelijk binnen de context van deze Realiteit – We Ademen allemaal dezelfde Lucht – we bevinden ons Allemaal onder dezelfde Zon, onder dezelfde Maan – We Voeden ons Allen van de Aarde.

Niets wat bestaat is origineel, dus ‘Auteursrecht’ in zichzelf zal niet bestaan.
Maar om iets juist te kopiëren zodanig dat wanneer je een product vervaardigt, dat het duurzaam is – en dat het niet gemaakt is om een korte tijd mee te gaan zodat jij meer producten kan verkopen = er zullen duidelijk vele dingen veranderen.
Maar – alles wat bestaat – kijk eens: het komt van de Aarde of van iets dat Hier was voordat Jij verscheen. Je kennis is niet exclusief. Het feit dat je ‘een bepaald punt vindt’ dat werkelijk ‘samen werkt’ = betekent eenvoudigweg dat jij het Erkend hebt. In feite bestond het al voordat jij het zag – jij hebt het alleen maar Erkend – daarom ‘breng je het tevoorschijn’, je creëert een product, je creëert iets waar iedereen Baat bij heeft – je zal hierdoor niet rijk worden – eenvoudigweg omdat dat niet het Beste is voor Iedereen, dat zou Misbruik betekenen tegenover de Bronnen die Hier zijn.
Alle Bronnen waren al Hier voordat jij Hier was – je hebt er geen ‘Recht’ op: Alle Bronnen Hier behoren aan Iedereen toe = dat is de Waarde-van-Leven – dat is de Ondersteuning-van-Leven; en als een ‘god’ bestaat: dan is dat wat deze God gewild had.
Dat is het punt van ‘Heerschappij’ = Heerschappij betekenende: Wat je ook doet, het zal een Domino-effect hebben op al de rest – daarom zal Misbruik van onze Bronnen Ophouden.

We zullen minder ‘reeksen’ producten hebben – omdat deze dingen voor Winst gedaan worden. Wij zullen NIET werken voor Winst.
We zullen werken om een beter Leven te geven voor Allen – een Beter Leven waar Allen Gelijk Voedsel Hebben, Gelijk Onderdak, Gelijk Onderwijs; en je je leven kunt leven (wat tamelijk kort is, ik bedoel, 70 jaar) en nastreven en er het beste van maken – en leren hoe een tot Waardigheid gebracht Leven te LEVEN – een Leven dat jou ten voordele is en waardoor je anderen ten voordeel bent – leer wat LIEFDE werkelijk betekent – want dat is zeker niet begrepen in deze realiteit.
Ik stel voor dat men deze punten beschouwt, opnieuw, er zijn toch wel een groot aantal positieve punten verbonden aan de microchip; de negatieve punten, ik zoek nog steeds naar meer punten, het lijkt ‘controle’ te zijn…

Bella: Hoe zit het met het punt van de eigenlijke implementatie van de chip in…


Bernard: Nu, de beste manier om zeker te stellen dat iedereen tegen elkaar beschermd is en niet elkaar schade berokkend of hun chips kwijt te raken of in een nadeel zijn – is door de chip onder de huid te plaatsen, wat vrij veilig is, en met deze chip onder de huid zal men in staat zijn om daadwerkelijk zijn ‘koppeling met het systeem’ te beschermen.

Bella: Is dit al gedaan – is het al getest?

Bernard: Het is al getest, er zijn al groepen, of steden die functioneren met chips, dat is al uitgetest, het is al bevestigd – je lichaam zal perfect in orde zijn – ik bedoel het is ook door de tijd heen al uitgetest dat je kleppen in het hart, artificiële kleppen, artificiële punten die in het lichaam ingeplant worden = het is al bewezen dat deze dingen WERKEN – en het lichaam is er helemaal oké mee.
En het zal het best zijn om het geïmplanteerd te hebben – dan zul je het niet verliezen en niemand anders zal in staat zijn het te stelen – en als iemand het steelt: zal het eenvoudig zijn om het probleem op te lossen; de misdaadratio zal enorm dalen – corruptie zal eindigen – je zult geen misbruik meer hebben tussen mensen in de mate die nu bestaat.

Eén ding dat we uiteraard ook zullen voorstellen is het einde van alle Alcohol – want dat is één van de dingen die winstgedreven zijn die het de meeste schade berokkenen in deze wereld waar mensen neigen te misbruiken – ofwel binnen hun families ofwel in het openbaar – omwille van hun verlangen om hun ongemak te verdringen en het feite dat ze geen plezier hebben aan hun leven.
En iedereen die zich diepgaand met alcohol heeft ingelaten zal in staat zijn om neer te zitten en werkelijk tot een Zelf-Oprechte Realisatie te komen = ze gebruikten alcohol alleen maar om hun angsten en hun onbehagen en hun ontevredenheid met hun leven te onderdrukken… omdat ze niet in staat waren om gewoon Zichzelf uit te Drukken – omdat ze zich ‘onwaardig voelden’ – probeerden ze een ‘waardigheid’ te ‘bouwen’ door middel van alcohol.
Er is nooit echt een voordeel geweest in het gebruik van alcohol – het was louter gebaseerd op…

(honden blaffen – einde van het interview)

Meer lezen...

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments