naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

5 december 2008

Werd angst gecreëerd om het mindsysteem te beschermen tegen...

Waarom is er angst: maakt het wat uit waarom het werd gecreëerd?

Laten we eens kijken naar waarom angst nu hier bestaat. Want als je teruggaat naar waar, hoe en waarom het werd gecreëerd, ontkracht je jezelf vanuit je eigen gezichtspunt. Je zegt: “Ik kan er niets aan doen, ik ben geprogrammeerd om angst te hebben” - waarmee je alleen maar bevestigd dat je een robot bent.

Maar als je ernaar kijkt, hier nu, waarom bestaat angst in de wereld, nu? Om een ieder te beschermen tegen een ieder. Ik bedoel, kijk, de meeste tijd dat je angst in je leven gebruikt hebt was omdat je bang was voor een ander mens.

Je bent bang voor wat ze je kunnen aandoen.

Je bent bang voor wat ze over jou gaan zeggen.

Je bent zelfs bang voor wat ze over je denken.

Daarom verander je je gedrag naar gelang wie er bij je is. Je verandert je gedrag volgens wat je gehoord hebt over mensen. Alles is plaatjes en beelden die geprojecteerd worden. En aan de hand daarvan creëer je een plaatje en beeld en die projecteer je. En dan ga je die leven.

Kijk naar al de wetten die er zijn in deze wereld; om ons te beschermen tegen elkaar. Ik bedoel, is de crimineel niet een van ons?

Kijk maar eens: als je het niet eens bent met het betalen van belasting, vanuit het principe dat het geldsysteem niet al het leven gelijk ondersteund - dus je hebt een morele basis, leven gelijk en één ondersteunen, om geen belasting te betalen - de mensheid maakt er een misdaad van en stuurt je naar de gevangenis en je bent een crimineel omdat je leven ondersteunt. En daar valt niet over te praten.

Handelen degenen die wetten maken dus in het belang van Leven? NEE! Ze handelen vanuit het belang van Het Systeem. Maar we zien de samenhang niet tussen de daden en de redenering erachter en we zetten er geen vraagtekens bij.

Wat een interessant punt naar voren brengt - als we er geen vraagtekens bij zetten, worden wij wat we toestaan: Misdadigers - omdat we de misdaden hebben gecreëerd. Ik bedoel maar, alleen misdadigers creëren misdaden, toch?

Je hoeft niet de misdadiger te zijn om de misdaad te begaan, om de misdadiger te zijn. Je kunt een misdadiger zijn omdat je de misdaad hebt gecreëerd - door de wet te maken en te accepteren die misdadigers creëert. Gelijk en één.

Ik bedoel maar, kun jij dat uitleggen aan 'God' als je naar hem toegaat?

Als hij je vraagt: “Waarom was je zo bang voor je medemens?”

lees meer op DesteniNL

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments