naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

5 mei 2009 

In dit interview bespreken we de FEMA Doodskist... De doodskisten die nogal ophef veroorzaken op het 'Complot Theorieën Strijdtoneel', met heel veel angst voor allerlei dingen - de uitroeiing van alle oppositie enzo... Ik stel voor dat we ons gezonde verstand hier gebruiken en enig onderzoek doen.

Adviseer degenen die bang zijn voor 'het door regeringen vermoorden van mensen' en 'mensen onder controle plaatsen' enzovoort, het boek van Laurie Garret te lezen: “The Coming Plague - Newly Emerging Diseases in a World Out of Balance".

Dit boek gaat specifiek over de virussen die tevoorschijn zijn gekomen in de afgelopen tijd toen we 'vooruitgang' boekten - HIV en Ebola en anderen - hoe ze de virussen hebben gevolgd - en dat wat er tevoorschijn kwam in het onderzoek is dat er een Pandemie staat te gebeuren die onvermijdelijk is; die virus gerelateerd of ziekte gerelateerd zal zijn en die in het slagveld van wat de 'Super-Bug' genoemd wordt zal liggen: resistent tegen antibiotica.

Nu moet je begrijpen dat het virus en de bacterie genetisch superieur zijn aan de mens. De mens draagt informatie over op een niveau van Magnetisme en Frequentie en Trilling, verwerkt dat en slaat het op in het fysieke lichaam - terwijl het virus en de bacterie in staat zijn genetische code over te dragen. Dat is waarom het huidige virus - de 'Varkensgriep' - totaal nieuw wordt genoemd. Het creëert feitelijk nieuwe virussen en die zijn steeds meer in staat om de informatie op te nemen van alle antibiotica en medicijnen die op hen los gelaten worden. Wat betekent dat ze in staat zijn genetische informatie op te nemen en te gebruiken in hun eigen voordeel. 
Zij zijn de wetenschappers van de Natuur - en ze zullen geleidelijk agressiever worden, want ze zijn op een bepaalde manier het arsenaal van de Aarde die zichzelf beschermt tegen een binnendringende soort De Mens genaamd.
Dit is een feitelijke zekerheid op het punt van al het onderzoek dat er gedaan is - een zekere hoeveelheid van voorbereiding heeft al plaatsgevonden zodat er in het geval van zulke uitbraken, lichamen effectief verplaatst kunnen worden naar centra, waar zij met de minst mogelijke kans op het verspreiden van infecties, verbrand kunnen worden.

Wat ze dus in werkelijkheid doen, is voorbereidingen treffen om de bevolking te beschermen tegen dit aanstaande drama dat zich aan het ontvouwen is.

Wat ook gebeurt met de huidige Varkensgriep - ze spelen het drama al uit op het punt van de basiscommunicatie - op televisie, de Wereld Gezondheid Organisatie enzo - om de bevolking voor te bereiden op het onvermijdelijke van deze gebeurtenissen. Want uit alle onderzoeken is gebleken dat alle mogelijkheden om effectieve tegenaanvallen tegen deze virussen te produceren, uitgeput raken. En dat de virussen een staat hebben bereikt waarin zij werkelijk in staat zijn om onze wetenschappelijke evolutie over te nemen.

Dit was onvermijdelijk, maar begrijp echter dat de virussen niet willekeurig mensen zullen treffen - zij zullen specifieke mensen raken - gekoppeld aan hun proces en dus zal het verwerven van het zelfbesturend pirincipe over je eigen mind, lichaam en je consideratie voor AL het leven, een effectieve voorbereiding zijn. De virussen zijn Leven, ze zijn levend, ze zijn alleen - helaas voor de mens - verder gevorderd dan de mens - waar het onderzoek op wijst.   
Dus adviseer ik je om wat onderzoek te doen zodat je tot het punt kan komen waar je tot vrede komt en je beseft dat je jezelf moet voorbereiden op het onvermijdelijke.
Begrijp: je hebt hetzelfde gedaan met je leefomgeving en jezelf beschermd tegen alles dat de Aarde op jou heeft losgelaten - dat het onvermijdelijk was dat de Aarde met een antwoord zou komen om 'wraak te nemen' op haar enige en grootste vijand: het menselijk wezen.

De regeringen proberen gewoon om paniek te voorkomen - door niet te onthullen wat er werkelijk aan de hand is.

Bernard Poolman

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments