naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

-Veno-
16 augustus 2007


Dit is Veno en ik ga door. Waar was ik gebleven? Terwijl je in de baarmoeder zit.
Vanaf het moment dat de moeder zwanger wordt, wordt haar 'transfusiecyclus' geactiveerd. De transfusiecyclus is het vloeibaar worden van haar systemen die door middel van het transfusieproces naar jou worden overgebracht wanneer je je in haar baarmoeder ontwikkelt, voor de ontwikkeling van je onderbewustzijn. Dit vloeibaar worden van de interdimensionale systemen in je moeder, die naar jou via het bloed worden overgebracht naar jouw onderbewustzijn, zodat je je onderbewustzijn kan gaan ontwikkelen zodra je ouder wordt, is een ander verhaal waarop ik zeker nog terugkom. Ik leg hier alleen uit hoe het fundament van je onderbewustzijn tot stand komt terwijl je nog in de baarmoeder zit.
Dus nu heb je de gedownloade informatie in je onderbewustzijn van je moeder en je vader. In het linker 'occipidale' beentje in het achterhoofd / de nek wordt het bewustzijn van je moeder geïntegreerd en dat wordt genoemd het Moedermatrixsysteem. In het rechter 'occipidale' beentje wordt het andere onderbewustzijn geïntegreerd in het Vadermatrixsysteem. Ze zien er werkelijk uit als systeemconstructies, waaruit de informatie wordt opgehaald.

Nu zal je zeggen: "Ik zit niet in de baarmoeder van mijn vader, dus hoe is het mogelijk dat ik informatie van mijn vader krijg?" Tijdens de sexuele gemeenschap gebeurt er iets fascinerends. Tijdens de sexuele gemeenschap worden beide systemen aan elkaar overgedragen. Dus de expressie van je vaders systeem gaat over op je moeder en dat van je moeder gaat over op je vader. En dat is de definitie van bewustzijnrelaties, waar systemen op elkaar worden overgebracht, zodat beide partners in een relatie tot elkaar staan, die tot stand wordt gebracht door de wederzijdse overdracht van bewustzijnsystemen. Op die manier bevat je moeder zowel haar eigen bewustzijnsysteem als dat van je vader. De overdracht van deze systemen is ontzettend belangrijk voor het huwelijk, want zodra de baby wordt geboren, moet deze het Moedermatrixsysteem in het linker occipidale beenpunt ingeplugd krijgen en het Vadermatrixsysteem in het rechter occipidale beenpunt. Dus dat is de manier waarop het Vadermatrixsysteem bij jou terecht komt.

Nu wordt alle informatie naar het centrale deel van je hoofd, het onderbewustzijn, gedownload. Ik legde de drie lagen uit, bovenste laag - bovenbewustzijn, middelste laag - onderbewustzijn, onderste laag - onbewustzijn. Het onbewustzijn is al aangelegd, want alle baby’s zijn al op het onbewustzijn van de hele wereld aangesloten, dus dat is al klaar zodat je een systeem in deze wereld kunt worden. Het centrale deel is je onderbewustzijn, waar alle opgehaalde informatie van je vader en je moeder in elkaar overvloeit en een papje wordt.
Dus wat reproduceren ouders dan eigenlijk in deze wereld?
Systemen...

Ik wil hier één ding duidelijk maken en dat is dat je niet je bewustzijn, je onderbewustzijn en je onbewustzijn bent. Dat is niet wie je bent. Het zijn systeemimplantaten en die noemen we bewustzijnsystemen. Waarom noemen we die bewustzijnsystemen? Wat is bewustzijn?
Als je terugkijkt naar het begin van de schepping eons geleden, zagen we, het is eigenlijk wel grappig. Ik denk dat een hoop mensen dat ook wel grappig vinden, maar ik denk dat het kostbaar is. Wij hebben het idee gehad, dat we moesten creëren, maar creatie is eigenlijk iets raars. Want we hebben iets gecreëerd dat buiten onszelf ligt zonder te realiseren, dat hetgeen we creëerden in werkelijkheid wijzelf zijn.

En mensen, alsjeblieft, ik heb het vaak over Anu, omdat hij de fysiek menselijke vorm en al die dingen maakte, maar ik spreek niet vanuit het standpunt van schuld of blaam. Ik heb het niet over het terugkoppelen van alle verantwoording naar de Annunaki, omdat zij de mensheid maakten en de mensheid in slavernij hebben geduwd en al die zaken meer. Ja, dat hebben ze gedaan, maar je moet weten, dat ze in feite aan ons hebben laten zien, wat wijzelf hebben gedaan. Niet alleen zijzelf, maar wij allemaal. Het zijn niet alleen Anu en zijn vrienden die voor de situatie verantwoordelijk zijn, want dat zijn we allemaal. Ieder mens afzonderlijk in dit bestaan, want wij hebben dit bestaan zoals het is aanvaard en toegestaan.
Het is onmogelijk om alleen de blaam te schuiven op Anu en de Annunaki en alle andere rassen, die betrokken zijn geweest bij de creatie van de mens als slaven van systemen. En dat wordt aangetoond door de structurele resonantie die in de mens aanwezig is, want dat is wat je jezelf hebt toegestaan te aanvaarden zoals je nu bent geworden. Je kunt Anu en de rest de schuld geven en zoveel vervloeken als je wilt. Het zal de situatie niet veranderen. Je hebt jezelf toegestaan een bewustzijnsysteem van structurele resonantie te worden en de enige manier, waarop je in staat bent jezelf vanuit het fysieke veld van deze wereld geboren te laten worden is door vergeving toe te passen en door de vergeving die je hebt toegepast ook te leven om jezelf vrij te maken van deze gevangenschap en slavernij van structureel resonerende bewustzijnsystemen in jezelf als datgene wat je hebt aanvaard en hebt toegestaan te worden.

Nu gaan we weer terug naar het moment dat je wordt geboren. Zodra je wordt geboren begint je bovenbewustzijn actief te worden.Daarover ga ik het hebben in mijn volgende interview. Dank je wel.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments