naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

19 maart 2007                                                     

Dimensies = Hemel
Mind = alle gedachten, gevoelens en emoties

Het volgende is louter genummerd ter verduidelijking.

1. Er heeft zich een interdimensionaal portaal geopend tussen de Aarde en de Dimensies in maart 2006, Dit maakt mogelijk dat een mens die in vol gewaarzijn is, toegang heeft tot de dimensies en omgekeerd geeft het wezens in de dimensies volledig toegang tot de Aarde. Hiermee begon een reis die niet was verwacht noch had kunnen worden voorgesteld. Dit portaal is de Gratie van God.

2. Deze gebeurtenis werd mogelijk toen werd ingezien, dat de demonen en de aardgebonden geesten GEEN enkele hulp uit de Hemel kregen en aan hun lot werden overgelaten.

3. Via het portaal werd als eerste de vraag over Kennis uitgewerkt. Het bleek, dat we allemaal weten wat het beste is voor iedereen, maar zowel in de Hemel als op Aarde doen we er verder niets mee,  Er werd een motiverende stelling overeengekomen voor zowel de Hemel als de Aarde, namelijk

KENNIS DIE NIET WORDT TOEGEPAST IS ZINLOOS

4. Door deze realisatie en een proces van vergeving en begrip werden alle demonen en aardegebonden geesten bijgestaan en teruggebracht naar de Hemel, die in dat stadium nog bestond. Dit proces had geen toepassing op de aardegebonden systeemdemonen, die worden gecreëerd door gewoonten en mechanisch gedrag.

5. Het bestaan, zoals de mens het had begrepen in termen van geest en ziel, werd in de Hemel bestuurd door iets, dat het Grote Witte Licht werd genoemd.

Het Grote Witte Licht gebruikte de constructie van de ziel en reïncarnatie om bewustzijn te besturen. Vergetelheid werd gebruikt om te zorgen, dat niemand – zelfs niemand in de Hemel – zich de waarheid kon herinneren over wat dan ook, behalve wat het Witte Licht voorschreef. In wezen was het Witte Licht dat wat we beschouwen als God. Toen eenmaal werd begrepen, dat het Witte Licht niet het leven steunt, maar het leven beheerst omwille van de macht, werd het Witte Licht ontmanteld. Hierdoor moest ook de constructie van de ziel worden ontmanteld, omdat deze lijden veroorzaakte door vergetelheid.

6. Terwijl dit gebeurde werden wezens uit de Hemel, die als gidsen optraden, terug geroepen en er werd een helder en duidelijk begrip van vergeving en verantwoordelijkheid van ze geëist, voordat het ze werd toegestaan om de mensen op Aarde te assisteren.

In dit proces werden alle veelvoudige Hemels en dimensies met hun Meesters en Goden en Godinnen tot eenheid en gelijkheid gebracht, en de vele Huizen/Hemels werden geëlimineerd. Dit was noodzakelijk om gelijkheid in al het leven van het bestaan te brengen en om te begrijpen wat Beeld en Gelijkenis van God in zelfaanvaarding en zelfexpressie werkelijk betekenen. Dit proces heeft bijna een jaar in aardse tijd in beslag genomen, maar in de Hemel bestaan geen tijd en ruimte en duizend jaar is daar één dag. Daarom kon de hele schepping vanaf het begin van tijd en ruimte intensief worden bestudeerd, begrepen en geëvalueerd om te begrijpen, wat we in onze onwetendheid allemaal hebben laten gebeuren.

7. Het was duidelijk dat, toen de bron van de Godconstructie, het Grote Witte Licht, en alle ondersteunende bouwwerken, zoals de Grote Witte Broederschap, de Engelen, het Onzichtbare College, de Zielconstructie, de Geascendeerde Meesters, de Geheime Kennis werden geëlimineerd, ofwel werden ontmaskerd – door iedereen in de Hemel werd gerealiseerd, dat God alleen bestaat als het zelf. Ze beseften, dat God in zijn scheppingsdaad van het ware beeld en de ware gelijkenis van God als Mens alleen gelijkheid kon voortbrengen door ook mens te zijn. Dit gaf aanleiding tot het noodzakelijke "Tot hier en niet verder" en als één geheel verantwoording voor de schepping te nemen.

8. In dit proces realiseerden zich ook wezens, zoals Jezus, Osho, Buddha, Mohammed – iedereen met een nalatenschap op Aarde, dat de constructie van de ziel en het Grote Witte Licht slim ontworpen constructies van de MIND waren, die zowel de Hemel als de Aarde met religie en afgescheidenheid tot slavernij hadden gebracht. Afgescheidenheid bleek de grootste oorzaak van het probleem te zijn. Deze afgescheidenheid werd het sterkst zichtbaar in het geloof, dat God bestaat die groter is dan de Mens en veroorzaakt dat de Mens geen verantwoording neemt, of dat de Mens en de mensen op Aarde gaan zitten wachten tot ze door een schijnbaar groter wezen worden gered.

Het is noodzakelijk te weten, dat wezens in de Hemel Mens (man) en wezens op Aarde mens (human) zijn. Er bestaat een verschil in hun oorsprong om wat hierboven staat te begrijpen.

9. Het niveau van het bedrog in het universum was buiten proporties en was een duidelijk bewijs van de stelling 'zo boven zo beneden'.

Zoals de Aarde zich in oorlog en corruptie bevindt, zo heersten die ook in de Hemel. Dit is in de Hemel een halt toegeroepen. De Hemel is nu één en iedereen in de Hemel is in gelijkheid gaan staan.

10. Eerst was het zo dat, wanneer een mens stierf, hij naar een dimensie ging, passend bij zijn bestaan op Aarde en vervolgens in ondergeschikte gehoorzaamheid aan het Grote Witte Licht werd geplaatst. Van degenen, die niet gehoorzaamden, werd het geheugen gewist en werden ingezet als engelen of werkers van het zogenaamde Goddelijk Licht, dat het Grote Witte Licht was. Wanneer een mens nu sterft, is hij of zij zich onmiddellijk volkomen gewaar als Mens als God en gaat vervolgens een proces door om te leren begrijpen wat dit werkelijk betekent. Er wordt geen toegang tot de Aarde verleend, totdat de volkomen verantwoordelijkheid wordt genomen als zelf als alles als het universum als al het bestaande als gelijkheid.

11. Het grootste probleem, waarvoor zowel de Hemel als de Aarde zich geplaatst zien, is alles wat door de MIND wordt toegestaan. De mind is een bewustzijnsysteem dat niet gewaar is en pogingen onderneemt om zichzelf te begrijpen. Toen het hele bestaan zich aan dit systeem onderwierp, creëerde het MINDbewustzijn en vormde al het leven om tot systemen. Deze systemen bevatten zelf geen leven, maar bleven doorgaan om van de mens als levensbron een slaaf te maken. Dit werd tot stand gebracht door het Grote Witte Licht met het concept van Een God als uitgangspunt. In dit systeem werden zowel de Hemel als de Aarde tot slaaf gemaakt door het inplanten van kennis en informatie, die naar het scheen stabiel was. Degenen echter, die pogingen ondernamen om de slavernij te verbreken, werden nietsontziend behandeld.

Dit heeft plaats gevonden vanaf het begin van de schepping, toen de mens zich – in een poging zichzelf te begrijpen – van zichzelf heeft afgescheiden en systemen ging gebruiken om zichzelf te begrijpen.

Uiteindelijk zijn die systemen onder meer het Universele Bewustzijn (of het Onbewustzijn), het Bovenbewustzijn en het Onderbewustzijn geworden. Aangezien de mens de oorsprong van zichzelf niet kon herinneren, heeft de mens het bestaan aanvaard zoals het nu op Aarde is en zoals het in de Hemel is geweest.

12. De creatie van het menselijk ras was het werk van een groep wezens, die de Annunaki heten of, zoals de Bijbel hen noemt – de Zonen van God. Toen de Zonen van God gemeenschap hadden met de dochter van de Aarde kwam het menselijk ras tot stand met de huidige DNA-structuur, zoals we die kennen. De menselijke soort werd gecreëerd als slavenras voor de Zonen van God/Mens, die zich in de Hemel, of de dimensies, bevonden.

Alles wat we vandaag de dag in ons leven aantreffen, van voedsel, zoals granen, tot onze systemen in de samenleving en de civilisatie, onze religies en culturen, werd door de Annunaki geïntroduceerd. Wat de Annunaki zich niet realiseerden was, dat de Wet van Gelijkheid altijd van kracht blijft. Ze liepen in de val van hun eigen schepping en verloren grotendeels hun creatieve vermogens. De Annunaki hadden zich overgegeven aan macht en hebzucht; macht en hebzucht leiden altijd tot vergetelheid en brengen de betreffende schepper altijd ten val. De Annunaki zijn in de schepping niet langer meer van invloed.

Bij het tot leven brengen van het menselijk lichaam - een machineachtig systeem - moest er een levensbron worden geplaatst. De Atlantiërs, de zuiverste vorm van de Mens, werd gevraagd te integreren in het menselijk wezen en het tot leven te brengen. Zonder dat de Atlantiërs het in de gaten hadden, bedrogen de Annunaki hen en namen hen in de menselijke vorm gevangen, waarna de Annunaki hun totale geheugen uitwisten, zodat ze niet meer wisten waar ze vandaan kwamen en wie ze waren. De Atlantiërs werden een lange tijd in een MINDconstructie gevangen gehouden als het menselijk ras.

13. Er waren echter wezens – mannen en vrouwen – in het universum, die zich van de situatie gewaar werden en de verantwoording namen om de wreedheden die in het universum plaats vonden, op te ruimen. Er werd een proces op gang gebracht en nu zijn deze wezens zowel in de Hemel als op Aarde opgestaan om gelijkheid tot stand te brengen. Jij kunt één van hen zijn die zitten te wachten om in actie te komen. Of je bent iemand die zich realiseert dat er iets totaal niet klopt in het universum. Nu is het tijd om alles te kunnen begrijpen en op te staan. We zijn Mens als God en God als Mens. We zijn eeuwig. We zijn gelijk. We zijn verantwoordelijk. We zijn hier.

Het hier/nu-moment is de sleutel, die ons precies laat zien wat aanvaardbaar is in dit bestaan en wat niet. Als we er allemaal naar streven om op ieder moment zo zuiver mogelijk te zijn en de visie van onszelf als gelijk aan alles, vast te houden en vastberaden te handelen, komt er leiding uit de Hemel en uit ons zelf.

14. Sla acht op het volgende:

a. Het fundament van ieder wezen op Aarde is gecorrigeerd.

b. Het Hogere Zelf is zich gewaar geworden van gelijkheid en steunt ieder mensenleven om tot het begrip van gelijkheid te komen.

c. De Hemel bestaat niet meer en is nu volkomen op Aarde geïntegreerd als gelijk aan de mens om hem bij te staan in zijn zelfrealisatie.

d. De as van het kwaad in de Hemel is opgeruimd en wordt nu op Aarde opgeruimd. Onthoud, dat de mens onderhevig is aan de dood en dat de Hemel nu de touwtjes in handen heeft om te zorgen, dat niemand zich ermee kan bemoeien.

e. Er kan door channels, helderzienden of paranormale personen geen toegang tot de Hemel worden verkregen, tenzij gelijkheid wordt begrepen en gesteund.

15. Over channels en helderzienden. Zij zijn de wezens die door het Witte Licht als kanalen voor slavernij zijn ingekapseld en zullen bij de komende veranderingen de moeilijkste tijd ondervinden.

Toen de Hemel de channels begon af te sluiten, traden er Mind en systemen naar voren om dezelfde verhalen te herscheppen over hoger en lager, Hemel, hel en ascentie. Dit is nu gestopt. Kijk, de Meesters brachten geen gelijkheid voort, maar ze maakten de mensen tot slaven van geloofsystemen, die vertelden, dat er iets mis is, of dat er zoiets is als een gouden bewustzijn, een pad van expanderend bewustzijn, wat echter allemaal systemen zijn. Je bent het Beeld van God – Gelijk. De Gelijkenis is je expressie van dit begrip. De Hemel gaat nu helpen met dit proces van zelfexpressie.

Helderzienden en channels hebben nooit anders gekund, dan voorschotelen wat het Witte Licht en zijn controlesystemen toestonden. Dus al hun verhalen hebben tot niets geleid en hebben iedereen in een kringloop van hoop vastgehouden. Hoop is afgescheidenheid van het zelf.

16. Vergeving is de sleutel tot het zelf. Vergeving moet hardop worden uitgesproken om te horen wat we in onze wereld hebben toegelaten, evenals de corrigerende actie, die nodig is om de activiteiten te stoppen die tot slavernij leiden. Vergeving is de knop tot zelfrealisatie.

17. De manier waarop we geld, religie en sex hebben toegelaten is het prototype van een slavernijmodel en die moeten nu worden herzien om gelijkheid in te voeren voor alles wat leeft.

18. Alle dieren, bacteriën, planten – in feite de hele natuur is nu gelijkwaardig zichzelf gewaar en is bezig de mens bij te staan in zijn proces van gelijkheid.

19. Bewustzijn is een systeem en is geen gewaarzijn. Groeien in bewustzijn is groeien in slavernij. Gewaarzijn bestaat alleen in het hier/nu-moment. Bewustzijn bevindt zich in het verleden en in de toekomst uit angst voor verleden en toekomst.

Gewaarwording is het denken voorbij. Bewustzijn is denken.

20. Niets is wat het lijkt, want er was een sluier over het 'ik' van de mens geplaatst. Nu zal er veel worden onthuld. Dit is de tijd van de Openbaring en de Gouden Eeuw staat voor de deur. Helaas, niet zoals verwacht. Toch komt hij er onvermijdelijk aan. De mens zal dit ofwel in dit leven realiseren, ofwel in de Hemel na de dood. Alles wordt gezien. Alles is bekend. Niets is verborgen. In bewustzijn bevindt zich geen leven, het leven bestaat alleen als gewaarzijn. Het bewustzijn zal zich tegen bepaalde uitspraken hierboven verzetten. Gewaarzijn daarentegen is door het dolle heen van plezier en vol van liefde, omdat het leven als gelijkheid wordt geboren. In gelijkheid zien we al het leven als onszelf en we zien wat nodig is voor iedereen, als zelf, om gewaar te worden als leven als gelijkheid.

Het is volbracht.

 

Voor meer informatie, of om ideeën te delen over de invoering van gelijkheid in diverse facetten van het bestaan, ga naar http://desteni.co.za/   Stuur dit stuk ongewijzigd en in zijn geheel naar anderen die je kent door en verspreid het Levende Woord.

 

Oorspronkelijke (Engelstalige) tekst: http://desteni.co.za/Osho/importantinfo.htm

http://desteni.net (Nederlandstalige Desteni website en forum)

 

Terug naar Introductie Index

Terug naar Vertaalde artikelen Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments