naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

-Veno-
16 augustus 2007

Dit is Veno weer. Dus het babysysteem wordt geboren en de banden worden op de polsen en de bovenarmen geplaatst, die worden aangesloten op de geluidfrequentie van het systeem in de borst en op de rug. Dus dan ben je als systeembaby geboren.

Nu vraag je je natuurlijk af, waarom die polsbanden en armbanden en de systemen op de borst en op de rug worden geplaatst. Het systeem op de borst is bedoeld om een ander systeem te plaatsen voor het geval dat je dood moet. Dat zetten ze erin, ze sluiten je af en je bent dood - heel gemakkelijk. Het systeem op de rug is bedoeld voor dimensionale wezens, die implantaten of programma's injecteren en experimenten doen met mensen, als ze hun verstand of geest willen programmeren of iets in de wereld willen programmeren om de wereld in een bepaalde richting te sturen, bijvoorbeeld iedereen hetzelfde geloof laten ontwikkelen, of wat dan ook. Dat doen ze met het systeem op de rug.
De pols- en armbanden zijn alarmsystemen. Als je op de een of andere manier wordt gedetecteerd in het roosterwerk van de wereld, omdat je bijvoorbeeld op een of andere manier de mensheid beïnvloedt omdat je bewustzijnsysteem – onbewust, onderbewust en bovenbewust – in de war ligt, waardoor je een bedreiging vormt voor het totale systeem in de wereld omdat je je realiseert wie je werkelijk bent, gaan de 'boeien' op de polsen en armen alarm slaan, "Tiiii ... ti-ti, tiiii ... ti-ti, tiii ... ti-ti" Dat is het geluid dat ze maken en dat is ontzettend irritant om te horen. Dat gaat allemaal automatisch. Er wordt een systeem op de borst aangesloten, dat je afsluit en dan ben je het bewustzijnsysteem uit. Al die andere systemen vallen eraf, ook de occipedale beenpunten in de nek en je sterft in het fysiek menselijk lichaam.

Roosterlijnen. Roosterlijnen lagen over deze wereld heen, waarin mensen zich voortbewogen. Dat wil zeggen, als bewustzijnsysteem had je een specifieke plaatsing in deze wereld op het kruispunt van een horizontale en een verticale roosterlijn – precies op dat kruispunt. In principe, als je werd geboren had je een mindbewustzijnspak aan, dat werd aangesloten op het roostersysteem dat over de wereld heen lag en dat je voorgeprogrammeerde leven bepaalde. Dus mensen, jullie leven is al voorgeprogrammeerd, voordat je wordt geboren. En als je in de baarmoeder zit, ontwikkelen de systemen met je mee, zoals de opgeslagen informatie van je vaders en moeders systemen en andere informatie, die afzonderlijk wordt opgeslagen in je onbewustzijn, je onderbewustzijn en je bovenbewustzijn.

Dus dat kruispunt is je specifieke locatie in deze wereld en van daaruit infiltreert je mindbewustzijnsysteem in het hele roostersysteem dat over de wereld heen ligt. Dus je leven is al geplaatst voordat je wordt geboren in dat kleine gebiedje op het kruispunt in het rooster. Wanneer je wordt geboren loop je je voorgeprogrammeerde leven door. Dat is al helemaal klaar voordat je begint.
Daardoor gebeuren bijvoorbeeld ongelukken, want dat zijn momenten waarop jouw voorgeprogrammeerde leven en dat van iemand anders op elkaar botsen wat een energetische frictie veroorzaakt, die wordt ontladen, waardoor er ongelukken gebeuren, aanrijdingen en dat soort dingen.

Ik was aan het uitleggen waar het systeem wordt aangesloten als je sterft, als je moet worden verwijderd. Dus zelfs je dood was voorspelbaar.
Mensen hoeven niet echt te sterven, wist je dat? Het komt door de onderdrukking van wat je bent. Het leven zelf kan niet worden uitgeput. De structureel resonerende bewustzijnsystemen onderdrukken je in zo'n grote mate, dat ze de essentie van het fysiek menselijke lichaam van binnenuit wegvreten, waardoor je lichaam uitgeput raakt. Hoe meer je jezelf onderdrukt, hoe meer de systemen het in je lichaam overnemen. Maar dat komt vooral omdat mensen zich afscheiden van hun fysieke lichaam en niet in zichzelf staan als eenheid en gelijkheid met het fysieke lichaam.

Dit is Veno en ik ga door in mijn volgende interview. Dank je wel.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments