naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

We zijn hier om mensen te assisteren en te ondersteunen bij het assisteren en ondersteunen van zichzelf bij het stoppen van de mind en om in dit proces van het stoppen van de mind – te realiseren wie je werkelijk bent als leven als alles als één en gelijk. Want wij hebben ons gerealiseerd dat de mind als gedachten, gevoelens en emoties slechts een systeem is en niet wie we werkelijk zijn. Daarom presenteren we het gereedschap en richtlijnen waarmee je in staat bent jezelf te besturen en dirigeren – om niet langer te accepteren en toe te staan dat de mind (als gedachten, gevoelens en emoties) dat ‘wie je werkelijk bent’ hier in elk moment van ademhaling, te beïnvloeden.

De essentiële gereedschappen zijn:

· Zelfoprechtheid in praktische toepassing in elk moment.

· Zelfvergeving wanneer er een gedachte, gevoel en/of emotie van de mind in je opkomt – om zo onmiddellijk te stoppen met het participeren in de mind en daarmee met het ‘voeden van het ‘mindsysteem’.

· Focussen op elke ademhaling hier, om hier als adem te blijven en te realiseren dat alles wat ‘echt’ is jij bent hier in elk moment van ademen – dat wat er ook in je hoofd als de mind omgaat ‘niet echt’ is.

· Schrijven – want met schrijven assisteer en ondersteun je jezelf door recht voor je jezelf in woorden te zien en door wanneer je schrijft - als er emoties, gevoelens, gedachten en/of herinneringen opkomen – zelfvergeving toe te passen.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments