naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Jezelf van deze wereld verwijderen is geen optie. Je neemt aan, je hebt een idee dat 'het beter zal zijn aan de andere kant'- nee, dat is het niet, je hebt geen idee hoe veel moeilijker het is in het interdimensionale bestaan, en denk vooral niet dat al je problemen of ervaringen die je hebt zomaar op magische wijze verdwijnen - want dat zullen ze niet, ze zullen intensiferen en dan moet je terug naar de aarde om precies dezelfde ervaring die je nu hebt, nogmaals te ondergaan, maar dan veel erger, om te transcenderen wat je nu niet deed omdat je jezelf opgaf.
Dus wanneer je jezelf opzettelijk verwijdert van dit leven, moet en zal je terugkeren in een volgend leven, precies hetzelfde maar veel moeilijker om te transcenderen dan dat waarvan je wilde of probeerde weg te lopen. Dit zal je proces verlengen met twee levens en veelvoudig keer meer intens en veelomvattend zijn.
Dus, ik stel voor om hier op te staan voor jezelf, neem je zelfverantwoordelijkheid en accepteer niet en sta niet toe dat je mind je voorschrijft wie je bent. Pas zelfvergeving toe en zelfoprechtheid in elk moment - ZELFVERGEVING IS DE SLEUTEL - dus pas het toe.
Hier zijn wat gezichtspunten die we gaven aan mensen die geloofden of het idee hadden dat het eenvoudiger zou zijn in de dimensies, en die geloofden dat ze werkelijk van zichzelf konden weglopen: er is geen ontsnappen aan jezelf mogelijk, je zult jezelf onder ogen moeten zien en ik stel voor dat je het hier doet, niet in de dimensies.

Video (nl ondertiteld): Zelfmoord en de praktische gevolgen ervan
De uitgeschreven tekst van bovenstaande video kun je hier lezen.

(Engelstalig)
topic op het forum
topic op het forum
http://desteni.co.za/Osho/uersti1.htm

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments