naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

- Jack-
27 augustus 2007
Hoi, dit is Jack weer.

Oké, ik ga een God, Adam en Eva 2 doen.
De reden waarom ik dat zeg is omdat ik er een beetje een potje van heb gemaakt in het vorige interview. Ik verontschuldig me daarvoor, het is gewoon zo dat ik door kom en spreek. Ik heb geen voorbereiding, ik heb niets, geen notities of zo, dit is hoe we spreken in de dimensies – in het moment hier, als wie we zijn en aldus ga ik het God, Adam en Eva-scenario opnieuw bespreken.

Oké, dus wat ik het laatst uitlegde was dat Marduk het meeste van zijn tijd doorbracht met de mannelijke en de vrouwelijke expressie want hij was belast met het programmeren van hen en voor hen. Hij ontwierp hen tot de expressie van de huidige menselijke wezens en dat is de observatie van de natuur, de interpretatie van zichzelf, de interpretatie van de ervaring van zichzelf, dus alle interpretaties van de natuur, van zichzelf, de fysieke vorm, om te eten enzovoort, werd gedaan door Marduk. In feite het meeste van wat mensen vandaag de dag zijn.

Dit is niet helemaal waar Anu de voorkeur aangaf. Het zat hem echt dwars dat ze, tot op zekere hoogte, gelijk aan Marduk en zelfs aan hen, waren geworden in hun expressies omdat ze feitelijk geprogrammeerde duplicaten waren van de inter-dimensionale wezens.
Dit hinderde Anu uitermate toen hij erachter kwam. Hij vond het echt niet leuk, hij was er helemaal niet tevreden over. Dus ging hij naar de Sirians en de Serpents en hij informeerde hen over de situatie, dat het niet ‘goed voelde’.
Dit zijn systemen, zij interpreteren, communiceren, zij ervaren zichzelf en alles was zo geprogrammeerd en hij vond dat niet leuk. Hij zei: “Wat zou er gebeuren als deze systemen zouden gaan denken dat ze echte wezens zijn, dat ze één en gelijk zijn aan ons?”

De Serpents en Anu kregen een idee. De Serpents zeiden: “We moeten onze autoriteit bekendmaken.” En Anu antwoordde: “Oké, en hoe gaan we dat precies doen?” De Serpents zeiden: “Wordt hun heerser, wordt hun God. Want op dit moment staat Marduk hen toe om gelijk te zijn en dit is niet wat jij wilt, het is niet wat wij willen. Ze zijn slaven en dat moeten ze blijven.” Anu zei: “Oké, laten we dat doen.”
Dus werkten Anu en de Serpents samen en de Serpents presenteerden zichzelf aan de mensen. Ze verschenen nou niet precies in slangvorm, helemaal niet. De Serpents gingen gewoon naar de wezens en zeiden: “Jullie zijn in het rijk van jullie heerser.”

En daarmee werd Anu eigenlijk geïntroduceerd als deze God figuur. Dus Anu en de Serpents waren meer betrokken bij het begin van en de creatie van het idee van een God en het misleid worden door de Serpents, de Slangen. De slang, wel, dat hele verhaal, dat is niet echt waar. Het hele ‘slang en de vrouw die van de appel eet’ verhaal, ‘de vrouw die het verboden fruit eet’ gedoe. Dat werd geplaatst voor de machtspositie van de man om over de aarde te heersen - zodat de man in wezen de vrouw de schuld geeft van de situatie op deze Aarde en waarom mensen zijn waar ze zijn vandaag de dag. En jullie doen dat, ik bedoel, mannen maken grapjes erover maar ze voelen zich feitelijk nogal kwaad soms. Als ze het niet weten dan is het onbewust, het is een onbewuste programmering.

Dus vrouwen en mannen, het is de fout van geen van jullie beiden, maar tot op zekere hoogte weer wel omdat jullie het toegestaan hebben, wij allemaal. We zijn allen verantwoordelijk voor wie we nu zijn, het bestaan, de dimensionale wezens, mensen. Zo is dat dus gegaan.

Anu was nu tevreden met hoe ze waren, in feite de drie expressies - de mannelijke en de vrouwelijke bleven hetzelfde zoals Marduk ze geprogrammeerd had, je weet wel, zichzelf ervarend en de realiteit interpreterend en de wereld en de natuur, de dieren enzovoort.
Anu was hiermee tevreden, zolang ze maar niet gingen denken dat ze gelijk waren aan hem. Dat accepteerde hij niet. Dus presenteerde hij zichzelf als hun God. En de Serpents deden dit ook. En uiteraard werd Marduk ontzettend kwaad. Hij zei: “Goed dan, als jullie willen dat jullie systemen jullie slaven zijn, dan zullen jullie slaven pijn ervaren. Dan moeten ze lijden, want slaven lijden. Dus in feite deed hij dit de mens aan - als je het zo wil noemen - het ervaren van pijn bij het baren van het kind door de vrouw, omdat het de vrouw is die het kind baart. Het heeft niets te maken met de vrouw die het ‘verboden fruit’ aanneemt van de slang en dat de vrouwen van de Aarde nu moeten lijden – dat is bullshit! Daar gaat het niet om.
Ongelukkigerwijze is het de vrouw die het kind baart en dus de pijn ondergaat. Het is spijtig genoeg zoals het is. Als mannen degenen waren die kinderen baarden, dan zouden mannen de pijn moeten ervaren, het heeft niets te maken met het ‘verboden fruit’ verhaal.

En zo ontwierp Marduk en plaatste hij zichzelf, en hij ontwierp deze hele realiteit en hij zei: “Jullie zullen dit doorgeven van generatie op generatie, slaven zullen zij zijn, slaven zijn ze en slaven zullen ze blijven.” Dat zijn in essentie de woorden die hij sprak.

Dus, waar zijn jullie vandaag? Nog steeds wezens in hetzelfde scenario. Slaven van ‘God’, de pijn van het kinderen baren ervarend, dat is het zo’n beetje.
Oké, dit is Jack, ik zal verdergaan in mijn volgend interview. Dank je.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments