naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Gevoelens zijn de exacte projecties van iedere gegeven emotie. Gevoelens zoals liefde, vrede en harmonie enzovoort zijn allemaal prachtige uitdrukkingen in mensen, maar zijn slechts uitdrukkingen van polariteiten van emoties – ontworpen afgeleidingen van emoties om de ervaring van polariteit of dualiteit in ieder mens op aarde te laten ervaren. Gevoelens zoals emoties zijn dezelfde energetische uitdrukking als de motor voor het mindbewustzijnsysteem. Het is ontworpen in het mindbewustzijnsysteem van mensen, zodat ieder mens altijd leeft binnen de polariteiten van gevoelens en emoties, goed en slecht, juist en verkeerd, positief en negatief enzovoort om op die manier vanbinnen een slaaf te blijven en als bewustzijn door het Witte Licht bestuurbaar te blijven en je nooit de kans te geven om hier te zijn, constant op ieder moment, waar niets beweegt in jezelf, zoals wie je bent op ieder moment.

Alle uitdrukkingen van emotie en gevoel zijn afkomstig uit het mindbewustzijnsysteem. Het zijn energetische expressies die je beïnvloeden met controle en besturing. Dit is wat de mensen op dit moment beweegt en bestuurt, gevoelens en emoties ontworpen in het mindbewustzijnsysteem als wat mensen zijn geworden. Als je emotioneel wordt – woedend, bedroefd, angstig, bezorgd, enzovoort, of je ervaart gevoelens van liefde, verlangen, geluk, enzovoort, moet je onthouden dat je jezelf laat besturen en beheersen door bewustzijn als mind volgens welk systeem je jezelf hebt gedefinieerd.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments