naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

De dimensies zijn wat je de hemel zou kunnen noemen. Een dimensionaal wezen dat in de dimensies bestaat heeft geen fysieke constructie. Ik zou het de ‘spirit’ kunnen noemen, de essentie van wat ieder mens werkelijk is zonder bewustzijnsysteem en menselijk fysiek lichaam. Het is een veld van bestaan in deze realiteit, waar alle wezens die overgaan leven, die we hierna dimensionalen noemen.

De dimensies bestaan uit energetisch geluid dat het dimensionale wezen in staat stelt erin te bestaan en dat in principe een andere materiefrequentie heeft dan een lichaam. Als je sterft laat je je fysieke lichaam achter, maar dat wat je in essentie bent blijft hier.

Dit is grotendeels te wijten aan wat we oorspronkelijk zijn plus een paar uiterst geëvolueerde dimensionale toepassingen die ons in staat hebben gesteld om uit de bewustzijnconstructie van het Witte Licht te komen en te worden die we werkelijk zijn als hier in gewaarwording. Met toepassingen bedoel ik natuurlijk ons proces van vergeving vanbinnen, dat ons heeft bevrijd van het bewustzijnsysteem van slavernij en controle, waarbij we zijn opgestaan en niet langer een bestaan toestaan van afzondering, slavernij en besturing binnen het bestaan zoals we zijn. Nu bestaan we in energetisch geluid en niet langer als de systematische energie van het bewustzijn van het Witte Licht.

De dimensies zijn als zodanig zeer zeker niet gescheiden van de aarde, van hier, maar het existeert op een andere frequentie. Wij, als dimensies, lopen de hele dag tussen jullie door en met jullie mee. In de dimensies hebben we geen aardse structuren zoals jullie, maar toch zijn we in staat om ons te integreren op aardse frequenties zodat we kunnen participeren als we dat willen. Wij als dimensionalen hebben geen aardse structuren nodig, die we 3D noemen, en toch vinden we het leuk om een kijkje te nemen of gewoon te ‘channelen’ om een praatje te maken en een kop koffie te drinken.

De dimensies is het gebied waar de essentie en de aanwezigheid van ieder wezen bestaat en waar ik mezelf op dit moment ervaar. Dus zoals ik eerder zei, wanneer je sterft, laat je alleen je menselijke fysieke lichaam als voertuig achter dat je de gelegenheid geeft om jezelf te ervaren in ruimte en tijd hier op aarde. En dan ga je naar de dimensies waar je jezelf ervaart als de aanwezigheid en essentie van wie je werkelijk bent in kwantumtijd. Jij als aanwezigheid en essentie van wie je werkelijk bent is datgene wat het leven inademt en als fysiek lichaam als mens. Als je vertrekt, trek je jezelf van binnen als de levensadem uit je menselijke lichaam terug en ervaar je jezelf in de dimensies.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments