naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Kun je je herinneren dat ik zei waar emoties en gedachten vandaan komen? Welnu, een demon is in feite ieder wezen, levend of dood, dat niet langer in staat is zich af te sluiten voor hun specifieke gedachteconstructies en emoties. Wij denken dat een demon alleen een overleden persoon is, toch kan ik je vertellen, dat – of je nu dood ben of leeft – het basisbegrip in je ontwerp van mindbewustzijn als mens op beide realiteiten van toepassing is.

Als je een emotioneel geladen, kwaad wezen bent (levend) en je raakt geobsedeerd door je woede als zelfgedefinieerde uitdrukkingsvorm, zal het je uiteindelijk verteren en vervolgens ontmenselijken. De-mon/ont-menselijkt is zoals ik de uitdrukking van demonen zou willen noemen.

Als je daarna overgaat naar de dimensies, ben je niets anders dan een demon. Demonen zoals we die allemaal kennen, die in de dimensies bestaan zijn mensen als bewustzijn, die op het moment van de dood opnieuw hun aardse obsessies als emoties en gedachten over wie ze zijn en wat ze zijn geworden niet konden loslaten, waardoor ze zichzelf nog steeds op aarde ervaren.

Op deze manier wordt een demon gecreëerd: mensen die hun leven lang gevangen zitten in één denkvorm, die ze niet kunnen loslaten omdat het een constructie van hun zelfbeeld is geworden van wie en wat ze op aarde waren. Later in hun leven realiseren ze zich zelfs niet hoe hun hele bestaan zich rond deze ene gedachte heeft afgespeeld, die over het algemeen door een enkele emotie werd opgeroepen.

Als je dan sterft en je gaat naar de andere kant met dezelfde gedachte en emotionele constructie begin je, vanwege je enorme hoeveelheid opgehoopte energie in de vorm van woede bijvoorbeeld, met iedereen te vechten die je tegenkomt, wat je nodig hebt om jezelf in de vorm van zelfdestructie uit te drukken. Zelfdestructie klinkt wat gecompliceerd wanneer je dood bent, maar je ervaart zeer weinig van jezelf wie je bent of wat er gebeurt en wat er van je wordt. Als je in staat bent om pijn en lijden aan levende wezens toe te brengen voel je je enigszins voldaan – dat was de rol die demonen speelden in hun tussenkomst van ervaringen van mensen met zichzelf.

Een demon is ook alleen in staat om een wezen te zijn dat kracht nodig heeft van andere levende wezens; daarom is bezetenheid weer niet alleen iets voor de doden. Iedereen die het nodig heeft om een persoon voor zijn essentie of voor het aftappen en consumeren van kracht te bezitten valt daarom in de categorie demon, waarbij ze bijvoorbeeld expressies van superioriteit gebruiken bij degenen die zichzelf als inferieur en onwaardig ervaren. De inferieuren en onwaardigen geven macht en overheersing weg aan superieuren om te kunnen zijn die ze zijn en staan misbruik en manipulatie toe.

De demonen zoals wij ze in de dimensies kennen, waren een rechtstreeks gevolg van datgene wat ze ervoeren of toelieten, toen ze op aarde leefden. Demonen waren wezens die verloren waren gegaan in hun eigen mindbewustzijnsysteem, zelfs nadat ze overgingen naar de dimensies na hun ervaring op aarde.

Niemand, geen enkel wezen in de dimensies had ooit steun gegeven aan demonen. In plaats daarvan waren ze bang voor hen en lieten hen tot in eeuwigheid verloren gaan in hun eigen gedachten en emotionele constructiesysteem. We zullen jullie een voorbeeld geven. We troffen Piet Retief in de afdeling demonendimensie aan. Hij zat nog steeds achter de Zulu's aan, die samen met hem tijdens de oorlog waren overgegaan – na 200 jaar! Er waren bijvoorbeeld kinderen die vele jaren eerder waren overgegaan en rondliepen in de demonendimensie, waar ze liepen te zoeken en te vragen naar hun ouders zonder dat iemand hen hielp, niemand.

Maar goed, demonen zijn er niet meer wegens het feit dat de hemel (de dimensies) de demonen heeft geholpen met het loslaten van hun toepassing. Dit is ongeveer een jaar geleden tot stand gebracht met de hulp van een groep mensen. We hebben ervoor gezorgd dat alle wezens die verloren waren en vast zaten aan uitdrukkingen, zoals die welke de demonen ervoeren, het vergevingsproces ingingen, zodat ze zichzelf konden bevrijden van wat ze verslaafd hield als één gedachte en emotionele constructie, waarvoor ze nooit een methode hadden gekregen om te weten hoe ze zich ervan konden losmaken. Als je iemand kent die zegt demonische activiteiten te ervaren, kijk dan niet verder dan de menselijke geest.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments