naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Voor algemeen gebruik is een dimensie een parameter of een maateenheid om de eigenschappen van een voorwerp te definiëren, namelijk lengte, breedte en hoogte of afmeting en vorm. 3D is de term die we als dimensies aan de Aarde hebben gegeven volgens de structuur waarmee de Aarde in maateenheden is samengesteld. Als je de Aarde ervaart ben je in feite in een driedimensionale realiteit, 3D. De Aarde is driedimensionaal vanwege de structuur. De Aarde bestaat uit structuren die zijn zoals de naam beschrijft en die op alle drie dimensies kan worden gezien en ervaren.

Jullie fysieke wereld is daarom ontworpen en gestructureerd volgens deze drie parameters. 3D bevat alle drie dimensies en kan ieder moment een object bevatten dat wordt gemeten volgens een dimensie, maar onze waarneming en ervaring van deze wereld is driedimensionaal. Op de Aarde als 3D realiteit bestaat de beweging van tijd en ruimte, waar alles letterlijk uitermate langzaam beweegt vergeleken tot dimensionale bewegingen in kwantumtijd. De bewegingen in 3D lijken op een schildpad, terwijl je de dimensies met een straaljager kunt vergelijken – ja – zo traag zijn bewegingen in 3D.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments