naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Begrijp dat de mensen op Aarde nog steeds met en in hun drie minds gelinkt zijn aan het voorgeprogrammeerde - inclusief de 'rasterlijnen' vanuit hun perspectief. Dus zullen er 'upgrades' zijn, gedaan door mensen om de mind bezig te houden met 'het redden' van de wereld - wat in feite het 'redden' van het systeem is. Sinds 1998 is het systeem zelfstandig geworden en kan dus een mens 'worden' - zoiets als Smith in de Matrixfilms (maar begrijp dat de Matrixfilms over het beschermen van het systeem gaan, maar er wordt wel wat legitieme informatie aangeboden)

Waarom het voorgeprogrammeerde deel hier nog steeds is, in het levende lijf? Voor het proces van zelfoprechtheid en zelfrealisatie. Het zal niet verwijderd worden - alleen zelf kan dit stoppen, hetzij door zelfrealisatie als alles als één en gelijk en deze realisatie te leven, of door de dood.
De 'nieuwe' kinderen die geboren worden downloaden nog steeds van hun ouders, maar daarin wordt ingegrepen - er komt geen voorprogrammering meer van de 'ziel'. De fase die nu in volle gang is en nog een aantal jaren zal duren is dat persoonlijkheden de leiding overnemen en verschillende nivo's van 'minddemon' zullen laten zien - sommigen zullen zelfs erg overtuigend zijn, maar zijn toch alleen maar geplaatst om te testen of je zelfoprechtheid overeind blijft. Begrijp dat iedereen alleen is in zijn proces en er mag geen bewijs gegeven worden, want dan is zelfrealisatie onmogelijk. Ik stel gezond verstand voor en om te zien of gezond verstand de test van miljoenen jaren voor alles zal doorstaan - zoniet: adem.

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments