naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

23 augustus 2007  kennedy

Dit is John F Kennedy en ik weet zeker dat er veel mensen zijn die iets willen horen over de samenzwering in Amerika en wat ik meemaakte in Amerika en wat er in godsnaam aan de hand is in Amerika en in de wereld en god weet wat.

Wat ik kan zeggen is, dat ik ontzettend bedroefd was toen ik stierf. Het klinkt als een kind, als ik zeg ik was bedroefd, maar het was heel wat en het ging heel snel en het werd een toestand. Weet je, ik was hier om het anders te doen en ik wist dat ik de capaciteit had om het anders te doen, ik had de macht om het anders te doen en ik had het overwicht om het anders te doen. Ik wist wat nodig was om een verandering in Amerika door te voeren en niet alleen daar maar in alle buitenlandse betrekkingen. Ik wist, als ik het niet zou doen, wat er met Amerika zou gebeuren...

Kijk, een land kan twee kanten opgaan. Je hebt een land dat de mensen steunt, dat het land steunt, waar het land de mensen steunt, waar de president en regeringen de mensen steunen, maar het gaat altijd om steun. Je hebt een infrastructuur die op steun is gebaseerd. Het gaat om gelijkheid en eenheid. In ieder geval, ik had het vermogen om dat te doen. Ik wist precies wat ik wilde doen, hoe ik het wilde doen, welke mensen op welke posities moesten zitten, mijn god, ik had alles klaar liggen... en toen werd ik neergeschoten...

Dan realiseer je je iets. Want ik ging na waarom ik was gestorven, ik had alles klaar liggen, het was perfect... ik bedoel, ik ben niet achterlijk, mensen zijn niet achterlijk. Mensen weten precies wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen en wat gedaan moet worden. Maar er zijn altijd mensen die het anders zien, altijd. Als je kijkt... altijd, ik bedoel, als je kijkt, alles gaat rechtstreeks, direct, op de man af, "manifesteer het, doe het, dit is het, zo moet het gaan!" En die rechtstreekse stellingname, het plaatsen van de dingen die moeten gebeuren, is voor iedereen het beste. Ik deed altijd het beste voor iedereen en ik had consideratie, dat is niet moeilijk, zelfs niet in mijn positie. Het is echt niet moeilijk. Het is de meest simpele richting die genomen kan worden.

Maar wat ik ontdekte is interessant. Dat is het volgende. Ik kan dan zijn neergeschoten, maar dat schot was niet alleen van degene die het uitvoerde, maar door alle mensen in het land. Ik ontdekte iets interessants. Mensen zijn die ze zijn, niet omdat ze dat zelf zijn, maar omdat ze dat allemaal samen zijn. Wat bereft mijn moord is het een inherent verlangen van mensen om een strijd te leveren. Het inherente verlangen van mensen om te proberen te overleven in ellende, problemen, frustratie. Het verlangen van mensen om iemand of iets de schuld te geven van hun wereld, hun leven, de ervaring van zichzelf.

lees verder

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments