naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Hallo, dit is Nostradamus en ik kom weer iets vertellen. Een heerst een fascinerende ervaring op dit moment op Aarde – en ik weet zeker dat er mensen zijn die zich gewaar zijn van de expressie van deze wereld.

Laten we eens kijken naar het fascinerende voorbeeld van Mozes in de Bijbel. De gebeurtenissen die op dit moment in de wereld plaatsvinden lijken erg veel op die afschildering. Als je naar het weer kijkt, als je naar de insecten kijkt, als je naar de ziekten kijkt, die zich in alle hoeken en gaten over de wereld verspreiden, ongeneeslijke ziekten, de oceanen – het begint allemaal nogal extreem te worden.

De expressie van het dierenrijk en de expressie van de natuur en de expressie van het klimaat – mensen hebben er geen controle over. Mensen hebben niet de macht. Hetzelfde is gebeurd in het verhaal van Mozes met de tien plagen. Toen had ook niemand enige macht of controle over de gebeurtenissen die plaatsvonden.

Wat is de boodschap die hiermee aan de mensheid wordt overgedragen? Dat jullie geen macht hebben. Dat jullie geen beheersing hebben en dat dit proces, dat al aanwezig is en zich manifesteert, onvermijdelijk is. Het gebeurt en zo is het en zo zal het zijn.

Niet langer zullen macht en controle van de mens op Aarde en in dit bestaan worden aanvaard en toegestaan. Zoals ik eerder zei, van deze macht en beheersing is op grote schaal misbruik gemaakt. Dit moet stoppen en is bezig te stoppen. We stoppen.

Dit kan niet langer zo doorgaan, mensen. Kijk naar je wereld, het gebeurt al. De gebeurtenissen hebben al plaats.

Ik ben hier alleen om jullie voor te bereiden, zodat jullie in staat zijn jezelf voor te bereiden. En je zult onderhand wel weten, of je hier blijft en in jezelf gaat staan als alles als één en de manifestatie gaat beleven van de hemel op Aarde om de weg te banen voor de kinderen die gaan komen, zodat deze wereld zich niet meer in de rampspoed zal begeven waarin hij zich op dit moment bevindt – of je trekt je van deze wereld terug in de hogere expressie van jezelf en je biedt steun vanuit interdimensionaal perspectief om dit klaar te krijgen.

Maar, mensen – of jullie nu hier op Aarde tot zelfrealisatie overgaan of in de dimensies, wat nu gebeurt is onvermijdelijk.

Dit is Nostradamus,

Dank je wel.

13 augustus 2007

De overige delen van Nostradamus (1 t/m 5) kun je hier lezen

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments