naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Er bestaan 22000 bedoelingen binnen de primaire constructie van het menstruatieontwerp. Alle doelen zijn verbonden met elkaar en manifesteren de geconstrueerde lichamelijke ervaring en ontwerp van de menstruatie.
De 22000 met elkaar verbonden doelen manifesteren in relatie met elkaar het lichamelijke ontwerp van het vrouwelijk menselijk lichaam met betrekking tot de eierstokken/voortplantingsorganen.

Het getal ‘22’ is specifiek hierin, want de vrouw, door de menstruatie - door en in het bestaan van de menstruatie en de ervaring van een vrouw ervan, dus haar ervaring gedurende de menstruatiecyclus - duidt op het zelf als slaaf in en als het vrouwelijk menselijk lichaam van een baas zoals het geconstrueerde ontwerp en ervaring ervan en in de menstruatie binnen het vrouwelijk lichaamsontwerp. 
Dus, een vrouw - binnen het bestaan van menstruatie en de ervaring die daarmee gepaard gaat (is elke verandering die plaats vindt in de ervaring van zelf tijdens de menstruatie, hetzij door pijn of door emotionele/gevoelsmatige instabiliteit enzovoort), elke geaccepteerde en toegestane verandering toont dat het wezen zich als vrouw definieert binnen de menstruatie = het accepteren en toestaan van de slavernij van 'pijn en lijden'.

De geaccepteerde en toegestane slavernij van 'pijn en lijden' is vanwege de primaire definitie van zichzelf door de vrouw in deze realiteit - door het bestaan van de ervaring en ontwerp van de menstruatiecycli die plaatsvinden - want vrouwen hebben 'vrouw-zijn' gedefinieerd in overeenstemming met het 'pijn en lijden' ontwerp en binnen deze geaccepteerde en toegestane definitie = manifesteert zich in overeenstemming met 'wie zij van zichzelf accepteren en toestaan om te zijn' = lichamelijk zoals aangetoond door de menstruatie en de ervaring van de vrouw ervan.

De menstruatie 'dient zijn doel goed' = zijn doel is de ware reden voor zijn bestaan, om de gemanifesteerde ervaring van 'pijn en lijden' te geven in overeenstemming met de geaccepteerde en toegestane definitie van een vrouw van zichzelf als 'wie zij zich definieert te zijn' overeenkomstig 'pijn en lijden'.

Pijn en lijden = de overtuiging van zelf in overeenstemming met 'het slaaf zijn'.

Alleen slaven leven met en in pijn en lijden, want zij geloven dat zij 'slachtoffer zijn' van een vorm van macht groter dan zijzelf - en zij nemen geen beslissing om onafhankelijk op te staan, maar accepteren simpel de voortzetting van de geaccepteerde en toegestane pijn en lijden.

Dus, hiermee - de 22000 doelen die het gemanifesteerde lichaamsontwerp en ervaring van menstruatie in en als de vrouwelijke lichaamspresentatie vormen - is dat wat we van onszelf hebben geaccepteerd en toegestaan om slaaf van te zijn - leven in pijn en lijden vanwege dat, omdat we geloven dat het 'macht heeft over ons' en dat wij er slachtoffer van zijn.

Mannen, begrijp dat jullie hiervan niet uitgesloten zijn - vrouwen zijn alleen maar de 'dragers', bij wijze van spreken, van deze gemanifesteerde constructie van geaccepteerde en toegestane slavernij - door als slaaf gedefinieerd te zijn in de geaccepteerde en toegestane ervaring van 'pijn en lijden', gemanifesteerd als menstruatie.

Waarom worden vrouwen (fe-males) vrouwen (females) genoemd - 'fe' betekent 'voor' [male betekent man: fe-male=voor man], dus het vrouwelijke lichaamsontwerp werd 'vóór' het mannelijke lichaamsontwerp gecreëerd - jij, het wezen in en als het mannelijk of vrouwelijk menselijk lichaamsontwerp, bent niet gedefinieerd volgens het lichaam.

Een andere aanwijzing van waarom Anu bijvoorbeeld 'zo zeker' is dat wezens in deze realiteit 'niet zullen transcenderen' - omdat mannen de gemanifesteerde ervaring van menstruatie die een vrouw doorstaat/ervaart niet overdenken want de man ervaart het niet = het bestaat alleen in het vrouwelijke lichaamsontwerp.

Dus, mannen, begrijp dat het vrouwelijke lichaamsontwerp volgens de manifestatie en ervaring van de menstruatieconstructie/ontwerp, de drager van de sleutel is van wat we van onszelf hebben geaccepteerd en toegestaan om slaaf van te zijn - dat waarvan we hebben geaccepteerd en toegestaan om ons tot slaaf te maken.

Mens-tru-ate = wat de mens werkelijk haat (man's true hate). Waarom haat de mens dit echt - omdat een slaaf vol van woede zal zijn ten opzichte van zelf want zelf weet wat zelf toestaat en accepteert, maar niet toestaat en niet accepteert van zelf om op te staan en de geaccepteerde en toegestane definitie van slavernij/slaaf zijn, te stoppen - en dit omvat zowel mannen en vrouwen.

Begrijp het woord 'male' (man) - het vindt zijn oorsprong in 'the malice' (kwaadaardigheid) van Enki want hij ontwierp de primaire vorm van het lichamelijke, om - zoals hij beschreef in zijn video-interview - zijn verlangen te vervullen naar het ervaren van de 'marteling' die wezens ondergaan in de gemanifesteerde ervaring van hun 'tot in de kern verscheurde' zijn/natuur door wat hij ontwierp.

Wat Enki in gemanifesteerde vorm van expressie aan ieder van ons onthult (want hij is een gemanifesteerde expressievorm als een 'deel van ieder van ons') is, hoe we 'wie we zijn' hebben gedefinieerd overeenkomstig aan pijn, lijden en marteling voor aeons tijd - onthult door de ware ervaring van onszelf in en als deze wereld.

Als je de 'ontwerpers' van de creatie de schuld geeft, is dit zelfonoprechtheid, want je kunt alleen een ontwerper of schepper zijn door dat te gebruiken en in praktijk te brengen wat al bestaat hier in het bestaan. Wat ik begrijp van het 'doel' van Enki, Anu, Marduk en Enlil is dat zij als mij, als delen van mij, een bestaan als een gemanifesteerde lichamelijke ervaring hebben gecreëerd en ontworpen - om de gemanifesteerde 'waarheid' te onthullen van 'wie we onszelf hebben toegestaan en geaccepteerd te zijn' als 'wie we zijn' in een daadwerkelijke lichamelijke ervaring.

Dus of we nemen zelfverantwoordelijkheid en staan op binnen de geaccepteerde en toegestane slavernij van 'wie we onszelf hebben toegestaan en geaccepteerd om te zijn en te worden' overeenkomstig aan 'wie we ons gedefinieerd hebben om te zijn' zoals gereflecteerd in dit lichamelijk gemanifesteerde bestaan/wereld/realiteit en onze ervaring erin OF we gaan door met het van onszelf accepteren en toestaan van het slaaf zijn van onze eigen definitie van onszelf van en als 'wie we onszelf gedefinieerd hebben te zijn'.

Niemand kan iemand anders tot slaaf maken - je kunt alleen jezelf tot slaaf maken.
Daarom bestaat in het gemanifesteerde ontwerp en ervaring van de menstruatie - en ik stel voor dat zowel mannen als vrouwen dit onderzoeken in zichzelf - wat ieder van zichzelf heeft geaccepteerd en toegestaan om slaaf van te zijn, wat betekent dat wat bestaat in jou en je wereld waarin je het geloof hebt dat iets/iemand macht over je heeft en jij het schijnbare slachtoffer bent als slaaf ervan - van jezelf accepterend en jezelf toestaand te bestaan in beperking en insnoering = niet opstaan in elk moment en in zelfoprechtheid leven.

Begrijp dat het gemanifesteerde ontwerp en ervaring van menstruatie als de 22000 punten als wat en waaruit het bestaat, tijd nodig had om te worden gemanifesteerd en gecreëerd - de 22000 punten verbonden met elkaar - zijn eenvoudig punten die bestonden in wezens aeons van tijd geleden, gebruikt en 'aaneengeregen' in een gemanifesteerde vorm als het ontwerp van de menstruatie en de ervaring ervan. 
Dus moeten we 'in de tijd teruggaan' om elk punt te vinden en te identificeren en de geaccepteerde en toegestane reden voor zijn bestaan, welke reden/doel gaven we elk punt van het geaccepteerde en toegestane slaaf-zijn van iemand/iets = om het mogelijk te maken om te bestaan?

Begrijp dat in de samenpersing van het proces, de meeste van de 22000 punten getranscendeerd zullen worden door ervaringen/realisaties terwijl je door je proces 'loopt', je bent echter in staat om je eigen proces samen te persen - door de punten te identificeren in jou en je wereld waarvan je gelooft dat ze macht over je hebben en waarvan jij de schijnbare slaaf bent.

Sta niet toe en accepteer niet dat het aantal je ontmoedigt - wees een 'meester over je eigen geaccepteerde en toegestane slavernij' - wat betekent: maak je de moed eigen om in zelfoprechtheid te staan en accepteer niet en sta niet toe dat slavernij jou beheerst/jou aandrijft.

Dus, bijvoorbeeld - waar 'vrouwen' ontworpen zijn en het eerst gecreëerd wat betreft het vrouwelijk menselijk lichaamsontwerp en creatie, is een aanwijzing van een interessant punt om te overwegen: Alles is omgekeerd en niet wat/hoe het lijkt.

Vrouwen hebben zichzelf gedefinieerd als 'onderdanig' aan de 'mannen' die zich tot overheerser uitriepen zoals uitgedrukt in het eeuwen oude vertelsel uit de 'Bijbel' waarin 'Adam' klaarblijkelijk vóór 'Eva' werd geplaatst = een dergelijk geloof werd geïnjecteerd in en als deze realiteit om de slavernij te promoten binnen de afgescheiden aard van het lichaamsontwerp van mannen en vrouwen - omdat een man mannelijk manifesteert in een mannelijk menselijk lichaamsontwerp is hij dominant, omdat een vrouw vrouwelijk manifesteert in een vrouwelijke lichaamsvorm is zij onderdanig.

En zelfs als je wel/niet gelooft in de verhaaltjes uit de Bijbel en het verhaal van Adam en Eva - als een man en een vrouw dit horen, wordt het mannelijk dominante ego onbewust 'opgedoft' samen met haatdragendheid en kwaadheid naar de vrouw, omdat in het verhaal van Adam en Eva, Eva wordt afgeschilderd als 'de bedriegster' van Adam met het 'verboden fruit' en de vrouwelijke onderwerping aan slavernij wordt geprikkeld als zij zich, onbewust, schuldig en beschaamd gaat voelen en gelooft dat zij 'haar schuld moet betalen' aan de man/mannen en in klaarblijkelijke 'verdiend' pijn en lijden moet leven zoals de barensweeën/menstruatiepijnen.

Dit alles ligt besloten in het vertelsel uit de Bijbel van het verhaal van Adam en Eva, dus mannen en vrouwen, ik stel voor dat jullie je ervaring onderzoeken ten aanzien van het verhaal van Adam en Eva zoals afgeschilderd in de vertelsels van de Bijbel - pas onvoorwaardelijk zelfvergeving toe om zeker te stellen dat je jezelf niet definieert volgens de voorstelling van Adam en Eva in de Bijbel - want dergelijke constructies leven in en als je onderbewustzijn en zullen je ook assisteren en ondersteunen met en in het 'menstruatiepunt' (zowel mannen als vrouwen, zoals uitgelegd) met betrekking tot 'wat je van jezelf hebt geaccepteerd en toegestaan om slaaf van te zijn', daarmee jezelf manifesterend als en in een slavernijervaring als zijnde een slaaf.

Dit Adam en Eva punt is een voorbeeld van geaccepteerde en toegestane slavernij aan een verhaal beschreven in een boek - welke onbewust je definitie van jezelf beïnvloedt overeenkomstig je manifestatie als en in een mannelijk of vrouwelijk lichaam.  
Overweeg ook om jezelf niet te definiëren volgens het man/vrouw-zijn - de definitie van man of vrouw-zijn bestaat alleen maar in het ontwerp van het menselijk lichaam en als je accepteert en toestaat dat je slaaf bent van de definitie van jezelf door het man/vrouw-zijn volgens een menselijk lichaamsontwerp, dan accepteer en sta je hiermee slavernij toe, door een slaaf te zijn van een ontwerp = beperking aan een definitie van jezelf.

Binnen dit alles - neem niets voor waar aan van wat je in deze wereld gepresenteerd wordt - het principe van 'alles is omgekeerd' zal je assisteren en ondersteunen om de 'echte realiteit' achter alles zoals het wordt voorgesteld in deze wereld, 'helder te zien' - om niet pats boem rechtstreeks in de reflectie te kijken, maar om te zien wat de reflectie als deze realiteit reflecteert naar jou, jouzelf.
Marilyn M.



Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments