naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

om te overdenken:

Je 'weten' vertrouwen wijst nog steeds op afscheiding van jou ven en als 'zelf' vertrouwen, vertrouwen op je weten houdt in dat je vertrouwt op kennis en kennis is een constructie van de mind. We hebben altijd geleefd in 'het vertrouwen op kennis' wat hetzelfde is als 'vertrouwen schenken aan gedachten van de mind'- hiermee wordt niet werkelijk het hier leven overwogen.

Daarom gaat het erom kennis te transformeren tot zelfbestuurde actie - dat betekent dat door kennis als toepassing te plaatsen en de kennis 'te leven' als de woorden als jij hier, zal ZELFvertrouwen zich HIER vestigen, uiten en leven. En hierin bestaat geen afscheiding, omdat je zelf vertrouwen bent.

Daarom zeg ik: het vertrouwen op 'zelf' baseren gebeurt door het toepassen van zelfvergeving en dan de zelfcorrectie van en als de zelfvergeving praktisch te leven en onmiddelijk toe te passen als zelfexpressie in je wereld. Want door deze onmiddellijke toepassing van de zelfcorrectie als jezelf, bouw je de levende expressie van jezelf als 'zelf' vertrouwen - want je ziet het zelf en realiseert het zelf - dat jij jezelf zult corrigeren op het moment dat je ziet wat je accepteert en toestaat, dat je het zult stoppen in je en dat je zult opstaan = zelf vertrouwen.

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments