naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Bijvoorbeeld de kristallen die uit de woestijn van Namibië komen - er is niet genoeg werk, dus gaan er groepen de woestijn in naar de Vuurberg en vernietigen het gehele landschap om aan de vraag naar kristallen dat de New Age met zich meebrengt, te voldoen. En wanneer de kopers naar de kristallen kijken, zien ze alleen de spirituele schoonheid, niet de verkrachting die plaatsvond om de kristallen te verkrijgen. Zelfoprechtheid is echt kijken naar wat we voor lief hebben genomen.

En zie hoe we verkrachting op allerlei manieren toestaan - Waarom is het verkrachten van een berg voor helende kristallen anders dan het verkrachten van een vrouw die maagd is voor de macht die het het ego geeft of het verkrachten van een kind vanwege het geloof dat dat een remedie tegen aids is? Wij in deze wereld moeten begrijpen wat we hebben toegestaan - we gaan niet diep genoeg naar de werkelijke kern.

Dit zal je helpen bij het inschatten van wat er gedaan moet worden.

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments