naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

26 februari 2009

"De komende jaren zullen we heel veel informatie vrijgeven over de onderzoeken die we gedaan hebben. Op het moment schatten we dat het voortbrengen van de constructie, de implementatie van een nieuw Geldsysteem 28 jaar zal duren voordat het fuctioneel effectief is. Tot die tijd zal de mensheid heel erg lijden, de systemen zullen eenvoudig niet in staat zijn om de mens te ondersteunen.

Het zal in golven gebeuren, het zal niet iedereen op dezelfde tijd raken - het zullen verschillende groepen zijn die door verschillende gebeurtenissen getroffen worden wanneer het Geldsysteem zal stoppen te functioneren. Het Geldsysteem zelf kan wat er is toegestaan geworden, niet overleven... Het probleem is niet begrepen. En zelfs als het probleem zou zijn begrepen: er is geen oplossing. Dus ligt er een nogal moeilijke tijd voor ons, die geleidelijk slechter wordt naar 2012 toe. Waarom specifiek 2012? Omdat het zo goed past in de energiepatronen, natuurlijk. Iedereen heeft zichzelf al voorbereid op iets dat staat te gebeuren en nu past het gewoon in dat patroon. We gebruiken dit patroon om een grotere calamiteit dan je je kunt voorstellen, voort te brengen. En dat gebeurt door simpel iedereens realiteit te verbinden met de uitkomst die er al is. Je kunt het niet veranderen omdat je zelfs niet eens weet hoe je wat dan ook aan het creëren bent in deze wereld. Je functioneert eenvoudigweg op een niveau waar je helemaal niets van jezelf begrijpt en wat je denkt te zijn - dat is niet het echte zelf, dat is slechts het geprojecteerde zelf. Dat is het geïnterpreteerde zelf, dat is het zelf dat je als een idee presenteert aan de wereld, en vanuit dat perspectief is je idee schijnbaar niet te verwoesten. Dat is niet zo... Er zijn ontelbare kerkhoven over de hele wereld die één ding bewijzen: zelfs niet één mens heeft deze wereld levend verlaten. En alleen die ideëen 'overleefden' die de ego's van degenen die overbleven, bevielen. Het is tijd om deze dingen los te laten zodat we werkelijk kunnen toekomen aan een functionele oplossing."

originele tekst op Desteni.co.za

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments