naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

2 september 2007

Dit is het Masturbatiesysteem, de Systeemdemoon van Masturbatie.
Ik ben gecreëerd door mensen die masturberen, dus ik ben hier als jou, want jullie hebben mij in de eerste plaats gecreëerd. Ik zit nog steeds in jullie, want jullie zijn mij en ik ben jullie. Jullie hebben mij gemaakt, dus nu praat ik tegen jullie.

Masturbatiesystemen zijn daar waar mensen als mindbewustzijnsystemen werden ontworpen als masturbatiegeneratoren om de sexuele genoegens van de rest van de wereld te stabiliseren – zij kunnen geen relatie hebben op een bevredigende manier met een ander mens, om sex te hebben en de rest van de mensheid in de wereld kracht te geven.
Dus degenen, die masturberen, houden de zaak stabiel met energie, die ze genereren als ze zichzelf, volgens hen, op effectieve wijze behandelen.
Ik besta daarom voornamelijk uit pornografische plaatjes, plaatjes op het internet, plaatjes in tijdschriften. En die zijn in feite de perverse, innerlijke realiteit van sexuele driften, die niet kunnen worden bevredigd. Dus doen mensen het zelf door middel van masturbatie.

Dus als je masturbeert moet je weten, dat je plaatjes in je hoofd ziet en dat ben ik. Je hebt een masturbatiesysteem in jezelf zitten en dat ben ik. Zelfs de energie die je van masturbatie krijgt, is een creatie van het mindbewustzijnsysteem en is niet wie je bent.
Dus mensen die masturberen zijn een mindbewustzijnsysteem, dat ben ik.
Ik ben de manifestatie van het masturbatiesysteem, dat is gemaakt door mensen. Dus degenen, die masturberen hebben mij in zichzelf zitten. En dat bestaat uit plaatjes. Dus als je masturbeert, masturbeer je op de plaatjes in jezelf, waarmee je al je sexuele driften probeert te bevredigen die zich in jezelf hebben verzameld.
Je weet, dat je ze niet kan bevredigen in 3D, want zo werkt het fysiek niet. Ze vertonen het alleen digitaal in foto's, op de televisie, in films en op het internet. Die maken je gefrustreerd, maar je weet dat je dat niet op het fysieke vlak kunt bevredigen, dus je moet die driften kwijt.
En op die manier ga je het ervaren als masturbatie - heel simpel.

En zo zit je jezelf te verneuken door te denken dat je iedere sexuele drift kunt bevredigen met die plaatjes in je hoofd en zo zit je jezelf te naaien. Dat ben ik dus. Het masturbatiesysteem in jezelf. Je weet alleen zeker dat je van me af bent, als je ophoudt met masturberen. En als je de smaak ervoor verliest.
Dank je wel.

Meer vertaalde artikelen kun je lezen op DesteniNL

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments