naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

27 august 2007

Hoi, hier is Jack weer en ik ga het hebben over de creatie en doel van channels en mediums.

Oké, wat hebben we tot zover vastgesteld? Ten eerste dat mensen, vanaf het begin, voorgeprogrammeerde mindbewustzijnsystemen waren – en zijn - ontworpen door de Annunaki en de Sirians, en Marduk (natuurlijk) en Enki en Enlil; en dat er een tijd kwam voor deze wereld/deze planeet – en Anu wist ervan – dat er geen interdimensionale toegang zou zijn en dat hij zijn aanwezigheid moest automatiseren door, zoals ik heb uitgelegd, het Witte Licht te plaatsen en het Witte Licht Systeem (hij had wel dimensionale toegang, maar niet hier in dit 3D-gemanifesteerd stoffelijk universum); en dat hij de Ziel Constructie automatiseerde. En in de Ziel Constructie, samen met Het Witte Licht, werden alle herinneringen geplaatst (van vorige levens, van de gehele plaatsing van herinneringen van het mindbewustzijnsysteem). Menselijke wezens leven dus herinneringen. Zij zijn herinneringen. Zij zijn herinneringen geworden door de Ziel Constructie. Zij werden dus steeds weer opnieuw gerecycled – keer op keer opnieuw – en zo hebben zij dus hun levens geleefd.

Over channels en mediums. Ik heb eerder gezegd dat dimensionale wezens toegang hadden tot een punt waar zij zich alleen in het hoofdgebied van mensen konden plaatsen. Dat is alles wat ze deden – ze plaatsen zich alleen maar in het hoofd van mensen. Dat is hoe channeling gebeurde. Ik heb het over projecties gehad, dat gebeurde op dezelfde manier.

Channeling werkte als volgt: channeling was specifiek; vanuit het perspectief van alle channelings, alle woorden die geschreven werden en alle wezens die gechanneld hebben door channels die nu bestaan. Ik zal het later over mediums hebben – want dat is een heel ander verhaal – maar, bij channels staken de wezens zich gewoon in hun hoofd, dat is alles. Zij hadden een van tevoren geschreven script dat zij voorlazen, oké? Zo was het in het begin, dat het dimensionale wezen zijn hoofd in het menselijk wezen stak, het script had en begon te spreken. Maar toen de systemen zich begonnen te ontwikkelen hier op Aarde als menselijke wezens, ontwikkelden de systemen van de dimensionale wezens zich ook.

Zij deden het volgende: ze ontwierpen daadwerkelijk een mindbewustzijnsysteemplaatsing met al voorgeprogrammeerde informatie over wat er via de channels gezegd moest worden. Dus wat zij deden was, voor een moment, de mind van het menselijk wezen onderduwen. Het is echt een plaatsing in het menselijk lichaam, je mind; het is van waaruit je spreekt, van waaruit je denkt, van waaruit je voelt, van waaruit je jezelf ervaart enz.

Dus wat zij deden was de mind onderduwen. Met andere woorden, ze konden de mind niet uitzetten, want mijn god, als ze je mind zouden uitzetten, zou je sterven (omdat je menselijk lichaam zo afgestemd is op deze interdimensionale systemen – als je de stilte die jij bent niet begrijpt, zul je sterven, word je krankzinnig).

Dus ontwikkelden ze deze opgewaardeerde mindbewustzijn channelingsystemen. Wat er dus gebeurde is dat er een dimensionaal wezen voor een mens-als-channel kwam en zijn mind werd ondergeduwd. Voor het menselijk wezen voelde het echter alsof hij een stap terug zette en een ander wezen binnenliet. Maar dat was echt niet zo. Wat de ervaring van ‘een stap terugzetten’ werkelijk was, was het onderduwen van de mind, daadwerkelijk naar beneden geduwd, maar het wezen ervaarde dit als achteruit gaan; en wat er dan gebeurde was dat het mindbewustzijn channelingsysteem geplaatst werd. Het was geprogrammeerd met een andere stemtoonsoort, met een ander woordconstructie-programma, en het was absoluut geprogrammeerd met een bepaalde boodschap en er zat zelfs een stopwatch op. Met andere woorden: het hele script zat erin.

Vanwege de mind van het menselijk wezen konden ze niet langer dan twee uur blijven; niet langer – want wat er zou gebeuren is dat als de mind van een mens te lang weggedrukt wordt, dat het gehele mindbewustzijnsysteem zal stoppen en de mens zal dan sterven. Zo ernstig zijn die dingen. Dus over het algemeen, op zijn hoogst anderhalf uur tot twee uur.

Zo werkte channeling. Je had natuurlijk de ‘beroemde’ namen en zulke dingen en dat was specifiek. Ik moet nog toevoegen dat deze geprogrammeerde mindbewustzijn-channelingsystemen voorgeprogrammeerd waren en de tonaliteit van het stemgeluid was specifiek. Waarom? Omdat de tonaliteit van de stemmen alle andere mindbewustzijnsystemen van de mensen die luisterden naar de channeling, programmeerde en dat er zelfs systemen geïmplanteerd werden via de tonaliteit van de stem van het mindbewustzijn-channelingsysteem, dat in de mens die channelde was geplaatst.

Dus mensen, het was niet echt een wezen dat doorkwam. Lang geleden kwamen er wel echt wezens door, maar meer recentelijk… [video stopt abrupt]

 

lees meer Geschiedenis vd Mensheid op DesteniNL

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments