naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

2009

boom aardeMaak je geen zorgen over diegenen die overlijden - ze zijn in orde en in hun proces om  zelfoprechtheid te vinden als leven. Het is meer uitgesproken bij zelfmoorden - daar zij datgene onder ogen moeten zien waarvan ze zijn weggelopen - hun eigen afscheiding van zelf als leven.

In dit stadium bevinden de dimensies zich in heel intensieve zelfreflectie. Begrijp dat het meeste van een wezen niet langer bestaat na de dood omdat de mind niet langer bestaat en slechts klank bestaat als zelf. Op zichzelf is het moeilijk voor ons op Aarde om het te begrijpen - maar de reden alleen al dat we niet in staat zijn om direct en consistent met de dimensies te communiceren als allen van ons - is genoeg om je te realiseren dat we erg weinig inzicht hebben in hoe deze gehele realiteit werkt.

We onderzoeken manieren om in staat te zijn wezens te assisteren om meer effectief te zijn na de dood - dit is echter complex, te wijten aan de geen-ruimte/geen-tijd situatie waarin de doden zich bevinden - omdat dit multidimensionale mogelijkheden veroorzaakt, gebaseerd op percepties.

Wees er echter zeker van dat er voor elk wezen gezorgd wordt.

Bij overlijden - wordt een ieder ingesloten en geklaard van alle systeem-overblijfselen van de Aarde - dan wordt het wezen universeel gewaar als alle kennis van alle tijd en de hele existentie - dit veroorzaakt een quantum realisatie van de totale context.

Dan begint het wezen een proces van zelfvergeving en zelfreflectie op alle voorbije levens van alle wezens die ooit geweest zijn, om te begrijpen hoe we in deze situatie gekomen zijn op Aarde. Dan wordt het wezen getest op zijn zelfoprechtheid als leven - en kan incarneren of zal assisteren in het proces van allen in de reis naar één en gelijkheid.

We doen niet langer lezingen met overledenen - we hebben er vele gedaan de voorbije jaren - allen ervaren precies hetzelfde en het veroorzaakt dat we met verzoeken overladen worden – daardoor komen we niet effectief tot onze primaire focus: praktische manieren te vinden om mensen te assisteren gezond verstand te realiseren en zelfoprechtheid als leven.

Dat is ook de reden waarom onze interviews zullen veranderen om zich meer te focussen op punten die assisteren bij zelf-realisatie.

Dank je voor je steun - ik heb je aanwezigheid in het proces gemerkt.

 

Bernard

 

lees meer op DesteniNL

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments