naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

R
ealiseer je dat een punt van Gelijkheid nodig zal zijn. Jij zal moeten weggeven wat je bezit zodat Iedereen kan bezitten. Want wanneer Iedereen heeft,  verandert de Wereld. Jullie hebben allemaal gehoopt op deze grote verandering, zonder met gezond verstand te kijken wat er zal moeten gebeuren om de wereld te veranderen. Trouwens als Jezus morgen komt en hij zegt tegen jou: "Oké, jullie zijn allemaal de ‘kinderen van God’, dus jullie zijn Allemaal Gelijk, dus Alles behoort aan Allen" - dan is Jezus een verdomde jesus-thumps-upcommunist.  

Maar is dat niet wat Jezus zei? Hij zei: “Geef al je bezittingen weg en volg mij". Ik zie geen enkele Christen dat doen. Hij zei: "Jullie zijn Allemaal de Kinderen van God" - Ik zie niet dat iemand dat herkend. Ik bedoel, alles wat Jezus ooit zei was Gelijkheid- Gelijkheid- Gelijkheid.

Wat was het uitgangspunt van Buddha’s leven? Wat gaf hij op? Hij gaf Alles op om gelijk te staan aan de mensen. Heb je nooit de filosofen bestudeerd?

Oh, ja - dat is waar ook, je hebt het nog nooit Geleefd…

 

-Bernard Poolman-  11 januari 2010

lees meer op DesteniNL en Desteni Universe

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments