naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

-Jack.
27 augustus 2007

We zijn aangekomen bij de creatie van de Witte Licht Constructie.
Anu was zich blijkbaar bewust van het feit dat hij geen mogelijkheid had om dimensionale toegang te krijgen tot de planeet Aarde met zijn slaven, zijn creatie, hij had een systeem nodig dat hem vertegenwoordigde als een gemanifesteerd God principe.
Hij moest dus alles automatiseren in deze wereld op deze Aarde in het bestaan. Wat al is geautomatiseerd was de voorgeprogrammeerde levenservaringen van alle mensen via de connectie met de sterren - dat gebeurde wanneer zij werden geboren, zij werden dan ‘ingeprent’ in de rasterstructuur die was geplaatst hier op Aarde in dit bestaan in zijn totaal – mensen ervaarden wat al eerder geplaatst was als de levenservaring van henzelf in deze wereld.

Het Witte Licht was toen de manifestatie van de connectie tussen de dimensies en Aarde. Het Witte Licht was verbonden via de bewustzijnsystemen in de mensen, verbonden aan de dimensies – in andere woorden: alle mensen waren ‘verbonden’ met de dimensies, dit  was hoe Aarde en de dimensies van elkaar afgescheiden waren en tegelijkertijd één via de connectie van Het Witte Licht.

Anu realiseerde zich dat hij niet elk moment overal kon zijn. Hij had een systeem nodig dat hem zou vertegenwoordigen – dat was Het Witte Licht, een systeemplaatsing van Anu als zichzelf. Daarnaast had hij ook zijn goden en zijn ‘aangewezenen’ die meestal Meesters genoemd werden - ja, dit zijn dezelfde Meesters die ‘gechanneld’ werden door de mediums.

De Meesters waren degenen die het gezag hadden over Het Witte Licht – en ook over als iemand bijvoorbeeld stierf en overging naar de dimensies, Anu's Goden oftewel Meesters of Gidsen, waren ook wachter-manifestaties. De Gidsen bewaakten de menselijke wezens om ervoor te zorgen dat zij niet afweken van de bewustzijnssystemen in hen om zeker te stellen dat zij een bewustzijnssysteem bleven en niets van de waarheid van hun bestaan ontdekten – stel je voor dat de systemen te weten kwamen dat zij systemen waren en niet werkelijk het leven. Dat was de taak van de Gidsen.
De Meesters waren degenen die ervoor zorgden dat wanneer mensen overgingen naar de dimensies met hun gids, zij goed werden geïnstrueerd – ofwel geplaatst voor reïncarnatie of voor plaatsing in de dimensionale sferen (wat het ascentie- of Verlichtingproces wordt genoemd, wat ook een soort van prestatie of vooruitgang is). Ook om de dimensionale wezens bezig te houden, want er waren meer dimensionale wezen dan mensen op Aarde dus Anu moest een manier vinden om dimensionale wezens bezig te houden - wat gebeurde via het idee en perceptie van ‘ascentie’ om de hemel te ervaren.

Hij maakte van ieders leven een hel - Aarde, menselijke wezens, dimensionale wezens – zo verrekte minderwaardig en waardeloos en hopeloos zodat zij de ervaring van een hemel wilden bereiken. Of om met een ‘God’ te zijn. Ik ben er zeker van dat de belangrijkste reden waarom iedereen naar de hemel wil, is, omdat deze wereld een hel is. En zo waren mensen ontworpen om te zijn – niet alleen mensen, maar ook de dimensionale wezens: hopeloos, waardeloos, minderwaardig zodat je zou verlangen naar een of de andere hemel.

Het Witte Licht bevatte dit alles.
Het geheel van de dimensies was van Het Witte Licht, met andere woorden, het was geplaatst als Anu en Anu had een soort van kamer in de dimensies waarin zijn Witte Licht zijn ‘antenne frequentie netwerk’ was.
Het was in alles, overal, in menselijke wezens, dimensionale wezens, het was de ‘eenheid connectie’ van alles dat bestond. Daar had hij zijn kamer in de dimensies, zijn hemel, zijn persoonlijke plaatsing van bestaan.
Het was echter niet Anu's planeet, het was zijn ontwerp waarbinnen hij vele vrouwen had, van zijn eigen ras, maar zij projecteerden zichzelf als vrouw, zij waren gedaanteveranderaars.

Hij had de Aarde, alle menselijke wezen en de dimensies hier voor hem, zodat hij zich niet hoefde te manifesteren op Aarde of iets hoefde te doen want Het Witte Licht als de manifestatie van hem deed alles. Als er een probleem was, als er iets aan de hand was met iemand in het bestaan, vertelde zijn plaatsing van hem als de Witte Licht constructie hem wat er gedaan moest worden. Daarom zeg ik dus: Anu had geen inter-dimensionale toegang tot de Aarde - hij was de slaaf geworden van zijn eigen creatie tot op zekere hoogte.

Dus, mensen, de waarheid is dat jij en de dimensionale wezens, die waren geplaatst in dit dimensionale gedeelte, afgescheiden van Aarde, dat was alles wat er ooit bestaan heeft hier en iedereen en alles was Anu's slaaf. Iedereen was verdwaald en gevangenen in bewustzijnssystemen. Dit is de reden waarom de constructie van Het Witte Licht werd ontworpen.
Anu participeerde nooit echt in iets omdat iedereen deed waarvoor zij waren geprogrammeerd om te doen. De mensen leefden hun leven, de dimensionale wezen lieten hier en daar van zich horen via channelings en mindprojecties van zichzelf. En natuurlijk, wanneer je dood ging, ‘verneukten’ de dimensionale wezens jou en sommigen hadden de mogelijkheid om hun eigen hemelse ervaring te ontwerpen en anderen waren verdwaald in die ascentieprocessen van Verlichting of een of ander ‘uitreiken’ naar een God.
Dit is Jack.
Dit is alles wat ik te zeggen heb op dit moment.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments