naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum


-Jack-
27 augustus 2007
Oké - dit is Jack.

De mind en mind projecties.
Ik ga nu specifieker behandelen wanneer inter-dimensionaliteit als manifestatie precies stopte.
Als ik er nu zo even naar kijk was het in de tijd van de oude Egyptenaren.
Dus spoken enzovoort - dat waren projecties van de mind, letterlijk.
Projecties van de mind zijn vrij simpel, het is de integratie van een dimensionaal wezen in een mens, hoewel niet helemaal... alleen in het mind gebied, gewoon een inloop in de mind.
Het wezen neemt je dan mee naar een plek in jouw mind. Het veroorzaakt een dimensionale verandering. Laten we als voorbeeld nemen dat je in je woonkamer zit en wat je ziet is een bepaalde projectie, het is een afbeelding. Wat je ziet is in feite een projectie – het is echt, maar tegelijkertijd ook niet. Dus in andere woorden, wanneer het gaat over manipulatie van projecties, mindprojecties, dat is vrij simpel.
Dus het wezen integreerde zichzelf in jouw mind, in jouw hoofd en voegde nog een projectie toe in de projectie die je al zag. Dat is de dimensionale verandering, er wordt nog iets geplaatst in wat je al ziet om je te laten denken dat wat je ziet een manifestatie of verschijning is. Dit werd vaak gedaan om mensen bezig te houden, voor de lol. Maar er moest natuurlijk eerst toestemming gevraagd worden, dat gold voor elk dimensionaal wezen, als zij toegang tot Aarde wilden moest er eerst persoonlijk toestemming aan Anu gevraagd worden. Anu was nu in principe de God van de Aarde, de dimensies en geheel het bestaan, omdat iedereen hem en zijn ras vreesde, ze waren echt gemene schoften geworden.

Dus zij moesten om toestemming vragen – dat werd al dan niet toegestaan, afhankelijk van de mate waarin wat ze zouden gaan zeggen de mensen meer tot slaaf zou maken – hoe meer er gezegd werd door de dimensionale wezens om de mensen tot slaaf te maken, des te meer zij mensen verneukten door ze op het “verkeerde” pad te sturen. Ze misleidden door het verkeerde pad voor het goede pad te laten aanzien. Het is interessant.

Mensen, ik weet dat dit vrij moeilijk te begrijpen is, maar dit is de manier waarop het gebeurde. Alles wat je gezien hebt aan geesten en spoken, gebeurde via jouw mind. Geen enkel wezen is werkelijk in staat geweest om zich hier op Aarde te manifesteren sinds Anu en co. Het is interessant dat het mogelijk was om manifestaties te laten zien hier op Aarde als je een collectief had, als er veel wezens in een groep waren, neem bijvoorbeeld 10-15 duizend mensen op Aarde en 10-15 duizend dimensionale wezens die dezelfde geprojecteerde manifestatie van deze omgeving hadden – zij kunnen dan bijvoorbeeld iets projecteren en manifesteren dat lijkt op een echt menselijk wezen, zo werd het gedaan.
Dus het waren geen echte mensen, nee, zo was het nooit. Ik weet dat, ik ben sinds een hele lange tijd in dit bestaan.
Zo werken mindprojecties dus, schimmen en geestverschijningen en vermoedelijk menselijke wezens die zich manifesteerden.

Het volgende waar ik het over zal hebben is ‘channeling’, om te laten zien hoe dat precies werkte.
En daarna zien we wel wat er volgt.
Dank je wel, dit is Jack.

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments