naar de NL Desteni website

Keyconcepts

Mind = je gedachten, gevoelens en emoties

Archives

Om je te abonneren op de DesteniNL nieuwsmail klik hier
Wil je reageren of heb je vragen, plaats die dan op het DesteniNL forum

Hallo wereld, hier spreekt Moeder Natuur door het interdimensionale portaal.

Ik steun de bijen in deze wereld als een uitdrukking van mezelf, als één met mezelf, zoals ik ben, en ik en Vader Lucht kregen de gelegenheid om door dit portaal te communiceren. Zoals de bijen eerder hebben laten weten, is iedere expressie in het bestaan in staat te communiceren. En hier zijn we dan. Ik ben Moeder Natuur en je hebt de bijen en Jezus, die hier komen praten.

Ik ben hier gekomen om te spreken over de gebeurtenissen die zich in deze wereld zullen gaan voltrekken en dat is vooral bedoeld om de mensheid te helpen en te assisteren om wakker te worden. Dat zal gebeuren op een manier die niemand verwacht, die niemand ziet aankomen. Er komt een immense opeenstapeling in het weer van stormen, tornado's, vulkanen, aardbevingen, uitbarstingen, branden en een vernietiging van de infrastructuur van landen in de wereld en van gebouwen, die mensen nodig hebben om in deze wereld als verslaafde "bewustzijnsystemen" te kunnen overleven.

Welke stelling zetten we neer? Wij zeggen: "Tot hier en niet verder". Wij staan op, want de mensheid kan niet langer doorgaan als verslaafde bewustzijnsystemen. Kijk eens wat jullie doen met deze wereld. Valt jullie niets op? Hebben jullie het niet gezien?
Ik denk van niet, omdat jullie "systemen" dat doen. Jullie doen het jezelf aan en jullie doen het de wereld aan - en het kan jullie niets schelen! Dat is wel duidelijk!

Als verkrachting nog steeds kan bestaan, als kindermisbruik in al zijn vormen en uitdrukkingen kan voortduren, als misbruik en uitroeiing van dieren kan plaats vinden en als het slachten van dieren kan blijven bestaan, dan laten jullie het toe! Hoe kan het anders bestaan dan omdat jullie het zelf toelaten?
Mensen, dit is jullie wereld en ook van ons in de dimensies, maar wij zijn daar niet meer. Weet je wat? Het is alles wat wij hebben en het is alles wat jullie hebben! Nu zijn wij hier en dit is alles wat overblijft. De dimensies zijn nu hier op Aarde en bevinden zich in de mensen.

Met andere woorden, als de mensheid niet tot bezinning komt, zal er helemaal niets overblijven. Er zijn geen dimensies meer, want het dimensionale bestaan is een teken van afgescheidenheid van het Zelf.

Dus de hulp van de Natuur om de mensen wakker te schudden zal plaats vinden door middel van destructie van datgene, waarin jullie vertrouwen hebben gehad, datgene wat jullie heeft gesteund in jullie bestaan als verslaafde bewustzijnsystemen. Want alleen dan, wanneer jullie alles kwijt zijn, zullen jullie waarschijnlijk luisteren. En zo niet, dan duiken jullie in een staat van pijn, verdriet en droefenis, waaraan jullie ten onder gaan en dat zal dan prima zijn!

Er komen geen mooie "lala" praatjes meer van ons uit de dimensies. We spreken nu rechtstreeks tot jullie en zeggen: "Kijk naar deze wereld! Kijk naar jezelf! Kijk in de spiegel!" Want dat is de oorzaak van deze wereld en dat geldt voor ieder van jullie afzonderlijk. Jullie laten dit allemaal gebeuren door je gedachten, door je deelname aan emoties en gevoelens en aan de puinhoop die in deze wereld bestaat. Het is een absolute aantijging, als je ziet dat de kinderen, de sterfte en het onnodig slachten van dieren te wijten is aan jullie! Of je er nu rechtstreeks in participeert, of niet! Het kan alleen collectief in de mensheid bestaan, als iedereen het ermee eens is dat het bestaat!

Dus ons standpunt is absoluut en dat zal het blijven, totdat jullie beginnen te luisteren. Jullie kunnen het dus zo moeilijk en zo gemakkelijk maken als... als het je wordt gemaakt. Wij zijn hier en dat is het. Wat wij zullen aanvaarden en toelaten en wat we niet zullen aanvaarden en toelaten... jullie moeten deze door het bewustzijn verslaafde wereld definitief achterlaten, die door de mensen op dit moment op gang wordt gehouden. En als jullie niet luisteren, welnu, dan zal vernietiging je deel worden en zal je alles verliezen. Dit is het proces dat de mensen moeten doorgaan om te gaan luisteren, om te gaan zien en te gaan realiseren, dat wat jullie doen niet alleen schade bij jullie zelf aanricht, maar ook bij de kinderen die komen, de wereld, de dieren, en de natuur in al haar expressies.
Dus stop, mensheid. Ga inzien, ga horen en ga je realiseren waarmee jullie bezig zijn, omdat jullie anders alles kwijt raken.
Dank je.

06-08-07

Terug naar Index

0 reacties

Een reactie posten

Onze toekomstige ouders

Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn ze we goed verneukt.

Recent Posts

Recent Comments